Philips SHAVER Series 3000 PT723 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Accu indicator
Ja
Wasbaar
Ja
Oplaadtijd
8 uur

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 3000 PT723 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gruben 24-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldig.

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

9,0
Heb hem nu twee keer gebruikt ik moet zeggen de eerste keer eng hoor maar een woord gweldig kan hem iedereen aan bevelen.
Doet wat hij moet doen en zonder angst voor blijven hangen in de neus knippen of dat soort gein. Erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkM-nh 22-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Neus- en oorhaar trimmen is met dit apparaat een fluitje van een cent. Het apparaat doet snel en netjes wat het moet doen en nog pijnloos ook. Groot pluspunt vind ik bovendien dat de batterij lang meegaat. Het bijgeleverde bewaarzakje is een knullig artikel en had wat mij betreft achterwege gelaten kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

RogerThat 07-08-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik gebruik de Philips Nosetrimmer voornamelijk om de haartjes op mijn oren bij te werken. Voorheen deed ik dat met een wat klein uitgevallen "normale" tondeuse maar met de Philips Nosetrimmer gaat het stukken beter. Heel fijn apparaat, gemakkelijk in gebruik, veroorzaakt geen wondjes en kan overal bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grn.verkoper 30-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prima appaaraat, doet precies wat ie moet doen.
Werkt volledig pijnloos, wat niet bij alle merken zo is...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

highfive86 29-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Kan nu pijnloos trimmen en het is een pre dat je dit kunt afspoelen met water. Ook de opzetstukjes zijn een ideale toevoeging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bert 29-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

snel defect

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

5,0
Apparaat op zich werkt best goed, echter veel te snel stuk. al na een paar maanden. Dacht eerst dat de batterij leeg was, maar dat was helaas niet zo.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Ton van Amstel 06-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een Philips trimmer voor neus, oor en wenkbrauwen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

10,0
Ik heb zelf nogal wat haren in mijn neus, oor en wenkbrauwen. Ik stuitte op de Philips trimmer en heb hem net in huis. Ik heb hem direct uitgeprobeerd. Nou hij doet zeker wat hij moet doen, de haren zijn niet meer te zien. Hij is ook zeer handzaam en kan na een trim beurt met water weer schoon gemaakt worden. Er zit een opzet kammetje bij voor het trimmen van je wenkbrauwen. Ik ben er heel blij mee en hoef niet meer te knippen in oren en neus.

Pluspunten

  • Mooi klein apparaat
  • Werkt prima
  • goede prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tobro 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

prima apparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

9,0
doet precies waar hij voor bestemd is. Haalt heel efficient en zonder getrek en pijn alle haartjes weg uit neus, oor. Ik gebruik 'm ook voor de wenkbrauwen te korten. Ik kan niet anders zeggen dat het apparaat prima werkt. Een aanrader!!!!

Pluspunten

  • haalt alle haren weg
  • geen getrek of pijn
  • laag geprijsd
  • betrouwbaar merk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scorpio1959 03-08-2017

Aan/uitknop snel defect

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

6,0
Na minder dan twee jaar in gebruik werkt de aan/uitknop niet meer en is er geen indicatie meer van opladen
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Hetta 22-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bijna geruisloze en acurate trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

10,0
Prima trimmer voor neus en oor. Handig en makelijk in gebruik. Ook makelijk schoon te maken echt een aanrader.

Pluspunten

  • Makelijk in gebruik
  • Goed schoon te maken
  • Opberg zakje
  • Hygienisch

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnz 25-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel stuk

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

2,0
Voor de 2 e keer dit apparaat bij de wehkamp besteld. De eerste deed niets meer na een paar maanden. De tweede na een paar weken al stuk. Als die werkt neemt het apparaat vooral bij de neus niet alle haartjes mee.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Jos 26-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Doet wat ie belooft.

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

9,0
Helemaal goed. Zonder trekken, pijnloos. Veel eerder moeten kopen. Werkt ook prima voor de wenkbrauwen met de opzetkam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.B.E. 07-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Valt me gedeeltelijk tegen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

6,0
Mijn verwachting valt tegen. Dit betreft wenkbrauwen bewerken. Een halve wenkbrauw was bij de eerste keer al weg. Moet teveel keren de wenkbrauw bewerken en nog steeds te lang. Er komt altijd nog een schaartje aan te pas. Met een kleine tondeuse krijg je het beter voor elkaar.
oorharen gaat goed. De neus had ik geen goede gedachten over, daar ik in het verleden met andere altijd beschadigingen had. Dit viel me mee. De eerste keren was niet alles weg. Toen ben ik goed langs de wanden gegaan en dieper in de neus. Dit ging heel goed en geen irritatie.

Pluspunten

  • Goed voor oor haren weg te halen
  • Neusharen goed weg te halen. Geen irritaties.

Minpunten

  • Wb gaat niet goed. Halve wb weg. schaartje nodig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Keesch 03-08-2016
  • Product jaar of meer in bezit

werkt niet echt

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

6,0
Hij scheert het haar heel slecht af, een merkloze trimmer van 5 euro doet het beter. Zeker in de neus pakt hij het haar niet. Oppassen met het wenkbrauw hulpstukje, ik was de vorige keer mijn halve wenkbrauw kwijt.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

R.B.E. 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Héél tevreden

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

8,8
Ik heb deze trimmer pas 2 keer gebruikt maar zeer tevreden. Bij voorgaande (geen Philips) was er altijd iets aan de hand. Neusbeschadigingen bijvoorbeeld. Twijfelde heel erg of ik dit apparaat wel aan zou schaffen. Toch de stap gewaagd en met succes. Makkelijk in gebruik en er kan eigenlijk niets fout mee gaan.
Een tevreden persoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
R.B.E. 26-01-2017

Na meerdere malen gebruikt te hebben, Moet ik helaas bekennen Dat ik er wel wat meer van had verwacht.
Met de wenkbrauwen inkorten gaat het beter. De neusharen geeft toch nog wel wat problemen.
Al met al ben ik nog wel tevreden en gebruik deze toch wel regelmatig.

Reageer

MARJA1948 17-06-2015

HEB ER VEEL PLEZIER AAN BELEEFD

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

8,0
LAG IN HET ZIEKENHUIS EN WAS DAAR GEMAKKELIJK IN HET
GEBRUIK , NU IK THUIS BEN GEBRUIK IK HEM OOK HIER.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

mollie41 02-04-2015

iedere dag een glad gezicht een feest

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

8,0
na vele dagen met een stoppel baard hebben gelopen weer heerlijk glad een heel gemak met philips shaver en dan nagebruik onder de kraan afspoelen een genond.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jan8827 19-03-2015

top

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

10,0
Eerst scheerde ik me met een mesje maar dat vond ik pijnlijk en irritant en met dit scheerapparaat gaat het sneller en doet het geen pijn! echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Joan25 03-03-2015

Prima apparaat voor lage prijs

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

8,0
Na 2 weken uitvoerig testen van dit product vind ik het een super fijne scheerapparaat.
Scheerapparaat gaat lang mee op een lading en daarom super fijn als je op vakantie gaat en je oplader vergeet.
Hij loopt soepel over de huid en pakt vrijwel alle haren de 1e keer op.
Design is okay de look is zoals de normale scheerapparaten van philips er uit zien.
Alleen is dit wel leuk dat hij dan nog wat blauw er in heeft.
Wat ik wel mis is een tondeuse functie.
Maar een snor is toch niet meer van deze tijd.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

BasB 01-03-2015

Prima scheerapparaat!

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 PT723

Algemene score

8,0
Normaal scheer ik me gewoon met een mesje en schuim, maar voor de momenten dat ik me even snel moet scheren de Philips s3000 genomen. Het scheerapparaat scheert vrijwel glad en het gaat iets sneller dan met een mesje.
Persoonlijk blijft mijn voorkeur uitgaan naar scheren met een mesje, maar zeker voor de startende scheerder en snelle scheerbeurt is het een perfect apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews