Philips SHAVER Series 5000 S5588 - Reviews

Specificaties
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
precisietrimmer
Type/soort
scheerapparaat
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 5000 S5588 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 07-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede batterij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Ik heb de Phillips Shaver S 5588/30 nu een aantal weken in gebruik en hij bevalt goed. de batterij laadt snel op en gaat lang mee. Je kan hem doordat de batterij niet zo snel leeg gaat makkelijk een weekje mee nemen. Je krijgt een handige etui meegeleverd om je apparaat te beschermen
Bij het droog scheren wordt mijn huid erg glad en ik krijg geen huidirritatie en dat gebeurt bij andere merken wel. Nat scheren is met dit apparaat voor mijn huid niet fijn. door het water wordt de huid wat stugger en glijd de scheerkop niet makkelijk.

Het apparaat heeft een precisie trimmer , echter kun je dat klepje niet vast zetten waardoor je alleen naar beneden kan scheren anders klapt hij dicht.
Hij is groot en ligt bij mij daardoor goed in de hand.
Het schoonmaken gaat zeer gemakkelijk onder de kraan of douche. Er zit ook een borsteltje bij wat ook prima zijn werk doet, deze had wel een tikkeltje groter gemogen.

Pluspunten

  • Zeer goede batterij
  • Glad scheerresultaat

Minpunten

  • Precisie trimmer kan niet vast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rcoe 07-12-2020
  • Product getest

Philips shaver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Als je niet gewent bent om nat te scheren is dit echt een geweldige nieuwe ervaring.
Scheert heel glad en glijd heel soepel over je huid.
Hij is heel erg stil en de batterij gaat lang mee.
Ik heb hem na intensief gebruik van 3 weken 1 keer op hoeven laden.
Hij is makkelijk schoon te maken onder de kraan of onder de douche.
Prima product.

Pluspunten

  • Batterij
  • Heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PatrickSlegers 01-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Accu is TOP

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

8,0
Ik ben nu bijna een maand de nieuwe Philips S5588/30 aan het gebruiken en hij bevalt me zeer. Het toestel is groot maar ligt zeer goed in de hand, de scheerkwaliteit is zeer goed en de batterij is gewoon top. Ik heb het toestel een maand geleden volledig opgeladen, ik scheer me elke dag en de batterij is nog maar voor 1/3 leeg. De scheerkoppen zijn ook zeer gemakkelijk te reinigen, gewoon openklikken en afspoelen onder stromend water. Ik blijf het echter moeilijk hebben met de oppervlakte rond de scheerkoppen, deze is gewoon te groot. OK, na dit toestel een maand gebruikt te hebben weet ik ondertussen wel in te schatten tot waar de scheerkoppen juist komen maar ik zie toch liever de randen van de scheerkoppen in plaats van dit moeten in te schatten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ASV-1 30-11-2020
  • Product getest

Lekker glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Al vanaf de eerste keer scheren was ik overtuigd van de scheer resultaten. De scheerkop volgt de contouren van het gezicht feilloos en geeft een glad scheer resultaat. Ook bij een 3 dagen baard is het geen probleem om pijnloos en snel de haren te verwijderen. Ik gebruik het scheerapparaat nu reeds 2 weken en de batterij heeft nog steeds 2 van de 3 strepen dus tijdens vakantie hoef je geen lader mee te nemen. Wat betreft lader: het zou gemakkelijk zijn geweest als de kabel was voorzien van een klittenbandje. Nu moet je de kabel oprollen rond de oplader wat niet echt handig is. Wat wel handig is dat de scheerkop eenvoudig met lauw warm water en het bijgeleverde borsteltje. Kortom een fijn apparaat ongebruik die een perfect resultaat oplevert.

Pluspunten

  • Scheer resultaat
  • Eenvoudig reinigen

Minpunten

  • Oplader zonder klittenbandje

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenker 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Groot basic apparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

4,0
Vlak na de aanschaf van dit toestel was ik enthousiast, de contourvolgende scheerkop doet goed zijn werk, hij glijdt zeer zacht over de huid, het reinigen gaat heel simpel doordat je hem gewoon af kan spoelen onder de kraan of in de douche en hij is vrij stil in werking. Na drie weken gebruik ben ik er echte minder tevreden over, hij scheert niet alles in één keer er af waardoor je vaak drie a vier keer over dezelfde plek moet gaan, hij is behoorlijk groot en de vorm is niet bepaald ergonomisch te noemen waardoor hij wat log in de hand ligt. Het grootste minpunt vind ik echter de brede rand rond de scheermesjes, het is moeilijk om aan de haartjes vlak onder je neus te geraken zonder de behoorlijk forse kop in je neus te duwen. De geïntegreerde precisietrimmer is een leuke toevoeging maar voor mij niet echt nuttig.

Pluspunten

  • Flexibele kop
  • Zacht voor de huid

Minpunten

  • Brede randen rond mesjes
  • scheert niet alles in één keer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Kyanni 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

10,0
Hiervoor gebruikte ik steevast een Braun, dar mijn vorige Philips niet aan de verwachtingen voldeed. ik moet zeggend dat ze een inhaalbeweging hebben gemaakt; de kwaliteit en prestaties zijn top ! zowel droog als onder de douche blijft het apparaat gladjes en vlot scheren. ook de batterij gaat heel lang mee (nog geen enkele keer moeten opladen na 3 weken gebruik!). ook leuk is de mooie trendy case dat je er bij krijgt en het handige LED scherm. dit is mijn nieuwe favoriete apparaat geworden !

Pluspunten

  • Zowel droog als nat te gebruiken
  • Lange batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robindeherdt 26-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Een plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Ik vind dit produkt zeer goed en een sterke verbetering tegenover de vorige modellen van philips.De grootste verbetering is het gemak waarmee je het kan kuisen n gebruik een simpele druk op een knopje ,het springt open ,afspoelen en terug dichtklikken.
Bij mijn andere scheerapparaten vallen de mesjes eruit, moet je ze met een raar soort gereedschap terug vast draaien wat nooit lukt, nee dan is dit echt wel 1000x beter.
Het scheercomfort is zeer goed weg irritatie,ik gebruik hem dagelijks als ik opsta en nog geen enkele irritatie gehad. Ook de vorm is beter en handiger hij heeft nu rechte kanten waardoor je veel gemakkelijker onder je neus scheert.
Hij laadt snel op, heeft een duidelijkedisplay en werkt verassend stil , ik scheer me in de slaapkamer en mijn vrouw slaapt rustig door.
Detondeuseis nu ook langer gemaakt en beter geplaatst waardoorje hem nu echt kan gebruiken en ook dit werkt zeer goed.
Ik kan dus zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit apparaat, zeker in vergelijking tegenover de vorige modellen , een echte aanrader dus

Pluspunten

  • Comfort
  • Makkelijk kuisen
  • Stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Humptiedumptie 25-11-2020
  • Product getest

Fijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

8,0
Dit scheerapparaat getest voor de review club. Nu 3 weken in gebruik, en boven verwachting ervaring. Dit is een stevig apparaat, kop zit vast aan het toestel. Plus de tondeuse zit er vast aan, daardoor degelijk apparaat, ligt fijn in de hand.
Het scheer resultaat is echt fijn, en na paar dagen gebruik, minder last van scheer irritatie, en is het resultaat veel gladder. Dit alleen nog gebruik droog. Nat scheren kan ook met dit toestel.
Top product, zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Stevig apparaat
  • Scheert glad
  • Minder irritatie

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimpie 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goed apparaat voor een prikje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Best goed toestel en niet duur. Al een aantal weken dit toestel aan het testen en ja ik wil hem. Hiervoor had ik een toestel van een Duits premium merk, maar beviel pme niet echt, ook al was het een uit de duurdere reeks. Dit toestel is echt wel top. Laad vlug op, blijft lang opgeladen, maakt weinig geluid en het scheerd best wel glad. Ik heb nogal een zware baardgoei en met dit toestel scheer ik mij perfect zonder mij pijn te doen. Een klein puntje vqn kritiek is het reinigen van het apparaat, dat vlot niet zo goed. Maar dit mag de pret niet bederven, ik raad het toestel zeker aan

Pluspunten

  • Weinig geluidshinder
  • Scheert zacht
  • Een gratis etui
  • laad vlug op
  • Blijft lang opgeladen

Minpunten

  • Reinigen gaat niet zo vlot
  • De start/stop knop druk je vlug in bij het scheren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco nijhoff 24-11-2020
  • Product getest

Test

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Deze scheerapparaat nu bijna een week in huis en hij ligt lekker in de hand . De vorige scheerapparaten vond ik niet echt goed maar deze heeft tot nu toe mijn verwachting overtroffen ook qua scheren doet hij wat er van hem verwacht word ....het scheert lekker glad en de kop pakt alles stukjes mee ivm de flexibiteit dit apparaat ga ik nog verder testen maar tot nu toe een super apparaat die ik iedereen kan aanbevelen

Pluspunten

  • Felxibile kop
  • Ligt lekker in de hand
  • Scheert lekker glad

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jip en janneke 24-11-2020
  • Product getest

Het scheerapperaat is makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

10,0
Laad snel op. Makkelijk in gebruik. Volgt goed de contouren van je gezicht. Snel schoon te maken. Baardtrimmer werkt perfect. Os echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheert prettig en snel

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Heb ruim twee weken het Philips S5588/30 scheerapparaat in gebruik.
Mij bevalt de snelheid waarmee ik mij kan scheren, het eenvoudig schoonmaken van de kop en hoe het snel scheerapparaat weer op te laden is. Handig dat het apparaat zowel droog als nat te gebruiken is. Ik scheer mij standaard droog maar nat (onder de douche gaat het ook prima). De flexibiliteit van de kop is prettig, de kop volgt de huid prima. Onder de kraan spoel je de kop zo weer schoon, wat ook heel handig is. Twee nadelen, niet heel belangrijk: tijdens het laden kun je het apparaat niet gebruiken en de kop is redelijk groot, kom bijvoorbeeld niet helemaal bij de haartjes onder mijn neus. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing is redelijk duidelijk, toch heb ik liever een gebruiksaanwijzing in tekst.

Pluspunten

  • Scheert snel
  • Makkelijk schoon te maken
  • Zowel nat als droog te gebruiken

Minpunten

  • Niet te gebruiken tijdens het laden
  • Forse kop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HermanW 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed solide apparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

7,0
Het is een mooi apparaat. Voorheen gebruikte ik alleen mesjes, dit is sneller en makkelijker. Wel vind ik het teleurstellend dat je op de lastige plekken nog even met een mesje de laatste haren moet weghalen.

Pluspunten

  • Strak design
  • Goede accuduur

Minpunten

  • lastige plekken niet toerijkend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer