Philips SHAVER Series 5000 S5588 - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 5000 S5588 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

antileco 08-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig nat en droog te gebruiken

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
topdig echt geweldig nat te gebruiken. droog niet beter dan mijn oude toestel. lekker licht en goed en eenvoudig display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**r@z**o.nl 14-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

8,0
Goed scheerapparaat scheert goed lange scheerduur ligt goed in de hand is snel opgeladen redelijke prijs besteld via ING met rentepunten

Pluspunten

  • Scheert goed lange scheer duur snel opgeladen
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rendier8 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Voor het eerst elektrisch scheren, bevalt zeer goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

8,0
Scheerapparaat geheel gratis ontvangen van Philips om als product-tester te testen. Apparaat zat goed verpakt in kartonnen doosje. Er zat een etui in om het scheerapparaat te bewaren. Ook zat er een kwastje in om de haren uit de scheerkop te verwijderen, en natuurlijk een oplader. De handleiding vond ik niet heel duidelijk. Online van Philips een handleiding ontvangen, deze was overigens wel duidelijk. Dit is mijn eerste elektrische scheerapparaat, heb me hiervoor altijd met een scheermes geschoren. Eerst heb ik de batterij volledig opgeladen. Vind het apparaat handig in gebruik, de beweegbare scheerkoppen volgen goed de contouren van het gezicht. Elektrisch scheert minder glad dan met scheermes. Moet er wel bij zeggen dat als ik het een beetje bij houd dat ik binnen een minuut klaar ben met scheren. Apparaat nu een week of drie in gebruik, batterij nog niet hoeven op te laden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rivit 11-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect scheerresultaat met deze Philips shaver

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
In het verleden altijd met een scheermes geschoren en nu deze Philips Shaver 5000 scheerapparaat in tijdje in gebruik. Het verbaasde me hoe gemakkelijk en snel scheren is met dit elektrisch scheertoestel. Mijn huid is er een stuk rustiger door en fijn is dat je het ook onder de douche kan gebruiken.

Het product is eenvoudig in gebruik en het schoonmaken gaat gemakkelijk onder de kraan. Zit een mooi etui bij waardoor hij ook ideaal is voor op reis.

Pluspunten

  • Scheert goed glad
  • Waterproof
  • Lange accuduur
  • Makkelijk te onderhouden

Minpunten

  • Snelheid niet handmatig aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stees 10-03-2021
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

10,0
De Philips scheermachine 5000 is in mijn beleving een van de beter scheermachines. Ik heb zelf al veel scheermachines gebruikt maar de 5000 scheert erg glad en voelt zijde glad aan wanneer hij over mijn huid glijd. Ik merk dat ik geen bultjes meer heb tijdens het scheren met de phillips 5000 serie. Tevens ligt het apparaat lekker in de hand.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Beweegt mee met de huid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike12347 09-03-2021
  • Product getest

Super product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Na 10 aar droog geschoren te hebben nu een toestel wat droog goed scheert en nat een extra beleving geeft.
Het toestel ligt heerlijk in de hand en scheert droog identiek aan mijn oude Philips toestel. Maar het nat scheren is echt een belevenis op zich. lekker fris en toch net weer wat gladder.

Pluspunten

  • Nat en droog scheeren
  • Super fijne scheerkoppen

Minpunten

  • Wat aan de grote kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roborob_nl 08-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne scheerervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat welke goed de contouren van je kaak volgt. Ik heb jaren nat gescheerd met mes en ik moest wel even wennen aan het elektrisch scheren. Ik heb het geprobeerd met scheerschuim, droog en onder de douche. Met scheerschuim voelt iets prettiger maar je ziet (door het schuim) niet zo goed wat je doet. Bij nat scheren haal je het schuim weg, met dit apparaat is het meer een smeermiddel. Ik gebruik het apparaat nu gewoon droog en soms als ik wat meer de tijd neem, onder de douche. Het resultaat is prima.

Pluspunten

  • Ook voor een korte baard.
  • Met scheerschuim mogelijk.
  • Onder de douche mogelijk

Minpunten

  • Duurt even voor je eraan gewend bent.
  • Schoonmaken is niet super simpel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 07-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede batterij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Ik heb de Phillips Shaver S 5588/30 nu een aantal weken in gebruik en hij bevalt goed. de batterij laadt snel op en gaat lang mee. Je kan hem doordat de batterij niet zo snel leeg gaat makkelijk een weekje mee nemen. Je krijgt een handige etui meegeleverd om je apparaat te beschermen
Bij het droog scheren wordt mijn huid erg glad en ik krijg geen huidirritatie en dat gebeurt bij andere merken wel. Nat scheren is met dit apparaat voor mijn huid niet fijn. door het water wordt de huid wat stugger en glijd de scheerkop niet makkelijk.

Het apparaat heeft een precisie trimmer , echter kun je dat klepje niet vast zetten waardoor je alleen naar beneden kan scheren anders klapt hij dicht.
Hij is groot en ligt bij mij daardoor goed in de hand.
Het schoonmaken gaat zeer gemakkelijk onder de kraan of douche. Er zit ook een borsteltje bij wat ook prima zijn werk doet, deze had wel een tikkeltje groter gemogen.

Pluspunten

  • Zeer goede batterij
  • Glad scheerresultaat

Minpunten

  • Precisie trimmer kan niet vast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rcoe 07-12-2020
  • Product getest

Philips shaver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Als je niet gewent bent om nat te scheren is dit echt een geweldige nieuwe ervaring.
Scheert heel glad en glijd heel soepel over je huid.
Hij is heel erg stil en de batterij gaat lang mee.
Ik heb hem na intensief gebruik van 3 weken 1 keer op hoeven laden.
Hij is makkelijk schoon te maken onder de kraan of onder de douche.
Prima product.

Pluspunten

  • Batterij
  • Heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PatrickSlegers 01-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Accu is TOP

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

8,0
Ik ben nu bijna een maand de nieuwe Philips S5588/30 aan het gebruiken en hij bevalt me zeer. Het toestel is groot maar ligt zeer goed in de hand, de scheerkwaliteit is zeer goed en de batterij is gewoon top. Ik heb het toestel een maand geleden volledig opgeladen, ik scheer me elke dag en de batterij is nog maar voor 1/3 leeg. De scheerkoppen zijn ook zeer gemakkelijk te reinigen, gewoon openklikken en afspoelen onder stromend water. Ik blijf het echter moeilijk hebben met de oppervlakte rond de scheerkoppen, deze is gewoon te groot. OK, na dit toestel een maand gebruikt te hebben weet ik ondertussen wel in te schatten tot waar de scheerkoppen juist komen maar ik zie toch liever de randen van de scheerkoppen in plaats van dit moeten in te schatten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ASV-1 30-11-2020
  • Product getest

Lekker glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Al vanaf de eerste keer scheren was ik overtuigd van de scheer resultaten. De scheerkop volgt de contouren van het gezicht feilloos en geeft een glad scheer resultaat. Ook bij een 3 dagen baard is het geen probleem om pijnloos en snel de haren te verwijderen. Ik gebruik het scheerapparaat nu reeds 2 weken en de batterij heeft nog steeds 2 van de 3 strepen dus tijdens vakantie hoef je geen lader mee te nemen. Wat betreft lader: het zou gemakkelijk zijn geweest als de kabel was voorzien van een klittenbandje. Nu moet je de kabel oprollen rond de oplader wat niet echt handig is. Wat wel handig is dat de scheerkop eenvoudig met lauw warm water en het bijgeleverde borsteltje. Kortom een fijn apparaat ongebruik die een perfect resultaat oplevert.

Pluspunten

  • Scheer resultaat
  • Eenvoudig reinigen

Minpunten

  • Oplader zonder klittenbandje

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenker 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Groot basic apparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

4,0
Vlak na de aanschaf van dit toestel was ik enthousiast, de contourvolgende scheerkop doet goed zijn werk, hij glijdt zeer zacht over de huid, het reinigen gaat heel simpel doordat je hem gewoon af kan spoelen onder de kraan of in de douche en hij is vrij stil in werking. Na drie weken gebruik ben ik er echte minder tevreden over, hij scheert niet alles in één keer er af waardoor je vaak drie a vier keer over dezelfde plek moet gaan, hij is behoorlijk groot en de vorm is niet bepaald ergonomisch te noemen waardoor hij wat log in de hand ligt. Het grootste minpunt vind ik echter de brede rand rond de scheermesjes, het is moeilijk om aan de haartjes vlak onder je neus te geraken zonder de behoorlijk forse kop in je neus te duwen. De geïntegreerde precisietrimmer is een leuke toevoeging maar voor mij niet echt nuttig.

Pluspunten

  • Flexibele kop
  • Zacht voor de huid

Minpunten

  • Brede randen rond mesjes
  • scheert niet alles in één keer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Kyanni 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

10,0
Hiervoor gebruikte ik steevast een Braun, dar mijn vorige Philips niet aan de verwachtingen voldeed. ik moet zeggend dat ze een inhaalbeweging hebben gemaakt; de kwaliteit en prestaties zijn top ! zowel droog als onder de douche blijft het apparaat gladjes en vlot scheren. ook de batterij gaat heel lang mee (nog geen enkele keer moeten opladen na 3 weken gebruik!). ook leuk is de mooie trendy case dat je er bij krijgt en het handige LED scherm. dit is mijn nieuwe favoriete apparaat geworden !

Pluspunten

  • Zowel droog als nat te gebruiken
  • Lange batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robindeherdt 26-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Een plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Ik vind dit produkt zeer goed en een sterke verbetering tegenover de vorige modellen van philips.De grootste verbetering is het gemak waarmee je het kan kuisen n gebruik een simpele druk op een knopje ,het springt open ,afspoelen en terug dichtklikken.
Bij mijn andere scheerapparaten vallen de mesjes eruit, moet je ze met een raar soort gereedschap terug vast draaien wat nooit lukt, nee dan is dit echt wel 1000x beter.
Het scheercomfort is zeer goed weg irritatie,ik gebruik hem dagelijks als ik opsta en nog geen enkele irritatie gehad. Ook de vorm is beter en handiger hij heeft nu rechte kanten waardoor je veel gemakkelijker onder je neus scheert.
Hij laadt snel op, heeft een duidelijkedisplay en werkt verassend stil , ik scheer me in de slaapkamer en mijn vrouw slaapt rustig door.
Detondeuseis nu ook langer gemaakt en beter geplaatst waardoorje hem nu echt kan gebruiken en ook dit werkt zeer goed.
Ik kan dus zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit apparaat, zeker in vergelijking tegenover de vorige modellen , een echte aanrader dus

Pluspunten

  • Comfort
  • Makkelijk kuisen
  • Stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Humptiedumptie 25-11-2020
  • Product getest

Fijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

8,0
Dit scheerapparaat getest voor de review club. Nu 3 weken in gebruik, en boven verwachting ervaring. Dit is een stevig apparaat, kop zit vast aan het toestel. Plus de tondeuse zit er vast aan, daardoor degelijk apparaat, ligt fijn in de hand.
Het scheer resultaat is echt fijn, en na paar dagen gebruik, minder last van scheer irritatie, en is het resultaat veel gladder. Dit alleen nog gebruik droog. Nat scheren kan ook met dit toestel.
Top product, zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Stevig apparaat
  • Scheert glad
  • Minder irritatie

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimpie 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goed apparaat voor een prikje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Best goed toestel en niet duur. Al een aantal weken dit toestel aan het testen en ja ik wil hem. Hiervoor had ik een toestel van een Duits premium merk, maar beviel pme niet echt, ook al was het een uit de duurdere reeks. Dit toestel is echt wel top. Laad vlug op, blijft lang opgeladen, maakt weinig geluid en het scheerd best wel glad. Ik heb nogal een zware baardgoei en met dit toestel scheer ik mij perfect zonder mij pijn te doen. Een klein puntje vqn kritiek is het reinigen van het apparaat, dat vlot niet zo goed. Maar dit mag de pret niet bederven, ik raad het toestel zeker aan

Pluspunten

  • Weinig geluidshinder
  • Scheert zacht
  • Een gratis etui
  • laad vlug op
  • Blijft lang opgeladen

Minpunten

  • Reinigen gaat niet zo vlot
  • De start/stop knop druk je vlug in bij het scheren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco nijhoff 24-11-2020
  • Product getest

Test

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Deze scheerapparaat nu bijna een week in huis en hij ligt lekker in de hand . De vorige scheerapparaten vond ik niet echt goed maar deze heeft tot nu toe mijn verwachting overtroffen ook qua scheren doet hij wat er van hem verwacht word ....het scheert lekker glad en de kop pakt alles stukjes mee ivm de flexibiteit dit apparaat ga ik nog verder testen maar tot nu toe een super apparaat die ik iedereen kan aanbevelen

Pluspunten

  • Felxibile kop
  • Ligt lekker in de hand
  • Scheert lekker glad

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jip en janneke 24-11-2020
  • Product getest

Het scheerapperaat is makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

10,0
Laad snel op. Makkelijk in gebruik. Volgt goed de contouren van je gezicht. Snel schoon te maken. Baardtrimmer werkt perfect. Os echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheert prettig en snel

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

9,0
Heb ruim twee weken het Philips S5588/30 scheerapparaat in gebruik.
Mij bevalt de snelheid waarmee ik mij kan scheren, het eenvoudig schoonmaken van de kop en hoe het snel scheerapparaat weer op te laden is. Handig dat het apparaat zowel droog als nat te gebruiken is. Ik scheer mij standaard droog maar nat (onder de douche gaat het ook prima). De flexibiliteit van de kop is prettig, de kop volgt de huid prima. Onder de kraan spoel je de kop zo weer schoon, wat ook heel handig is. Twee nadelen, niet heel belangrijk: tijdens het laden kun je het apparaat niet gebruiken en de kop is redelijk groot, kom bijvoorbeeld niet helemaal bij de haartjes onder mijn neus. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing is redelijk duidelijk, toch heb ik liever een gebruiksaanwijzing in tekst.

Pluspunten

  • Scheert snel
  • Makkelijk schoon te maken
  • Zowel nat als droog te gebruiken

Minpunten

  • Niet te gebruiken tijdens het laden
  • Forse kop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HermanW 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed solide apparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5588

Algemene score

7,0
Het is een mooi apparaat. Voorheen gebruikte ik alleen mesjes, dit is sneller en makkelijker. Wel vind ik het teleurstellend dat je op de lastige plekken nog even met een mesje de laatste haren moet weghalen.

Pluspunten

  • Strak design
  • Goede accuduur

Minpunten

  • lastige plekken niet toerijkend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer