Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
roterende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer, volgt de contouren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Björn 10-09-2020
  • Product gekregen

Goed scheerapparaat

Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

7,0
Ik ben een fervente gebruiker van scheermessen. Toch probeerde ik deze even uit. Ligt goed in de hand en is licht. Scheerkoppen bewegen ook goed mee. Scheerresultaat met mesjes vind ik nog altijd beter.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael B 03-09-2020
  • Product getest

Aangenaam in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

8,0
Dit product werkt goed en is makkelijk te reinigen. Het is heel handig dat je er ook opzetstukken kan opzetten zoals de trimmer. Het scheerresultaat is goed en het scheert vlot. Het apparaat is ook waterproof, wat ervoor zorgt dat je het ook nat kan gebruiken en kan reinigen met water.

Pluspunten

  • Waterproof
  • Goed scheerresultaat
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Geen opbergzakje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jonas 03-09-2020
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit zeer goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit zeer goed scheermachine. Zeer gladde scheerbeurten zonder enige irritatie. Alsook de precisie trimmer trimt zeer efficiënt en aangenaam. Beide koppen zijn zeer makkelijk te veranderen en zijn gebruiksvriendelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • Trimmer
  • Reiniging

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Petrick 31-08-2020
  • Product getest

Glad geschoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

7,0
Ik heb de Braun series 5 mogen uit testen, het is een handig apparaat de batterij gaat zeer lang mee, het opladen gaat ook zeer vlot! Je kan het toestel gebruiken met scheerschuim of droog. Mijn voorkeur gaat uit naar droog. Integenstelling met mijn vorig apparaat heb ik zogoed als geen irritatie Meer! Het uitwassen is kinderspel, gewoon water laten door lopen en de machine is terug proper. Er zit een zeer handige trimmmer bij die je wel zelf telkens moet wisselen.

Pluspunten

  • Snelle reiniging

Minpunten

  • Appart trim stukje

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

elboudamoussi 31-08-2020
  • Product gekocht

Precies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

10,0
Ik ben tevreden met de aankoop van mijn Braun 50-W1200s. Ik heb het proberen met een nat en droog gezicht en het scheerresultaat is perfect. Na 5 minuten opladen kan ik het gebruiken. Ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Nat en droog
  • Accessoires
  • Batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicholas 30-08-2020
  • Product getest

Degelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

7,0
Ik heb de Braun series 5 model 50-W1200s getest. De machine levert een goed scheerresultaat op maar is wel eerder voor medium baardgroei. De batterijduur is lang en laadt snel op. Eenvoudig schoon te maken door het reinigen onder lopend water. Het apparaat ligt goed in de hand. Het trimstukje moet je steeds verwisselen.

Pluspunten

  • Eenvoudig reinigen
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Weinig accessoires
  • Geen etui

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Arnoi 29-08-2020
  • Product getest

Prijs kwaliteit aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

9,0
Ik heb dit product enkele weken mogen testen en ben er vrij positief over. Het toestel ligt goed in de hand, ziet er mooi uit en is eenvoudig aanpasbaar (tussen trimmer en scheerapparaat). Heel handig is dat je het zowel droog als nat kan gebruiken. Het geeft in beide gevallen een mooi scheerresultaat zonder irritaties. De trimmer zelf is niet te vergelijken met een echte baardtrimmer, maar wel een leuke gadget die de basis doet. Autonomie van het toestel is ook heel goed. Enkel jammer dat het toestel niet in een doosje / etui zit.

Pluspunten

  • Autonomie
  • Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen tasje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tau 28-08-2020
  • Product getest

Voldoet niet an de verwachtingen

Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

2,0
Braun 50-W1200s White heb ik enkele keren gebruikt maar voldoet bij mij niet aan de verwachtingen. Na enkele jaren met een scheermesje te werken wou ik het mij makkelijk maken en toch eens een scheermachine uittesten. De baard op mijn gezicht verdwijnt zonder enig probleem. Maar de haartjes op mijn nek blijven hardnekkig aanwezig en moet ik achteraf met een scheermesje bijwerken. Het scheren voelt voor mij persoonlijk niet comfortabel aan.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

stef321 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

comfortabel en vlot glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

8,0
De Braun 50-W1200s Wit is een zeer degelijk toestel na enkele weken testen. Het voelt zeer natuurlijk aan als je het vasthoudt en het de contouren van je gezicht volgt. Het resultaat bij nat en droog scheren is zeer goed. Het onderhoud kan heel gemakkelijk door het onder de kraan te houden. Enige minpunt is de verpakking: er is bijvoorbeeld geen etui voorzien voor het apparaat.
Conclusie: dit is een zeer degelijk toestel en doet wat het moet.

Pluspunten

  • comfortabel
  • batterij

Minpunten

  • minieme verpakking en opbergopties

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

OlivierT 24-08-2020
  • Product gekocht

Superproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

7,0
Het product voldeed aan mijn verwachtingen. Het scheerde zeer glad en vlot. Batterijduur was redelijk lang voor paar keer te kunnen scheren. Je mag wel geen volle baard hebben want dan zal het moeilijker zijn. Zou het zeker aanraden aan vrienden.

Pluspunten

  • Mooi glad
  • Batterij duur

Minpunten

  • Volle baard

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ruun 19-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed standaard scheermachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-W1200s Elektrisch Scheerapparaat Met Precisietrimmer, Wit

Algemene score

8,0
Het is een goed scheermachine. Het doet wat het moet doen. Als je van een scheermesje komt is dit een hele verbetering. Je hebt geen last van een geïrriteerde huid. Het is geschikt voor lichte & medium baardgroei. Als je een volle baard hebt, zal deze machine waarschijnlijk niet voldoen. Je krijgt een trimopzetstukje erbij voor te trimmen, zeer handig en het is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Doet wat het moet

Minpunten

  • Trimstukje moet je er apart opzetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer