Remington PG4000 - Reviews

Best Reviewed jan 2020 Remington PG4000
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer
Kleur(en)
zwart, wit, blauw
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington PG4000 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in 1 Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

10,0
Heb het nog maar 1 keer uitgeprobeerd. Na getwijfeld te hebben tussen een tondeuse REMINGTON HC7170 ProPower Titanium Ultra en deze REMINGTON PG4000 G4 Graphite, toch maar voor de multi groomer gegaan, omdat deze verschillende opzetstukken had. Na mijn baard afgescheerd te hebben met het tondeuse opzetstukje, heb ik me gladgeschoren met het scheerfolie opzetstukje. Het werkt dus wel, met verschillende opzetstukjes en mijn gezicht werd echt glad met het scheerfolie opzetstukje. Dit gaf me te denken dat een scheerapparaat met scheerfolie, zoals de REMINGTON F3000 Style Series, je gezicht nog sneller en nog beter glad kan scheren, Maar voorlopig ben tevreden met de REMINGTON PG4000 G4 Graphite...

Pluspunten

  • Goed merk
  • Meerdere opzetstukken
  • Zonder en met snoer te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smurf_4 28-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en krachtige trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Goede trimmer met veelzijdig gebruik door de vele opzetstukken. Hij lijkt na een aantal weken gebruik een goede accuduur, veel vermogen en een degelijke bouw te hebben.

Pluspunten

  • Degelijke bouw
  • Veel vermogen

Minpunten

  • Niet waterproof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jakke 25-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

All in one toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Door de verschillende poststukken is dit echt een alles in één trimmer. Ook zeer tevreden over de nauwkeurigheid waarmee getrimd kan worden. Neemt alle haartjes goed mee. Zeer tevreden over!

Pluspunten

  • Werkt bauwkeurig
  • Draadloos
  • Batterijduur

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Kleinherenbrink 24-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt prima in de hand

Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Vele tools zijn erg handig. Ligt goed in de hand en doet het erg goed.
mooie lijntjes en korte stoppels

Pluspunten

  • vle tooltjes
  • schoonmaken onder de kraan

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjuna 20-07-2020
  • Product gekocht

Value for money

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Found this convenient to use. Easy to change the different heads / clips. Has a good battery life and overalll good value for money

Reageer

Marijn 13-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelzijdige trimstanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

7,0
Mooi product, leuke acties ook! Trimt goed met en fijn, ook fijn dat er zoveel verschillende stijlen mogelijk zijn, van wenkbrauwen en neus tot aan baard.

Pluspunten

  • veel standen

Minpunten

  • Niet gebruiken onder de douche

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Thierry 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nauwkeurig scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Dit is een handig allinone apparaat om zowel mijn haren als lichaam haarvrij te maken. De prijs is echt in verhouding met de kwaliteit.

Pluspunten

  • Nauwkeurig
  • Batterij

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kenta 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima trimmer :)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Prima baardtrimmer. Er zitten veel opties bij en het apparaat is eenvoudig in gebruik. Handig met een snoer erbij.

Pluspunten

  • Snoer
  • Veel opties
  • Goede prijs/ kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Trimmer PG4000 18-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn en zeer stille trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
De trimmer light fijn in de hand en is makkelijk te gebruiken. Genoeg opzetstukjes om alles te kunnen doen wat je wilt. Ook werkt de verstelbare kam (die ik het meeste gebruik) erg handig. Verder is de trimmer redelijk stil wanneer in gebruik en kan hij gebruikt worden tijdens het opladen. Op deze punten blinkt het apparaat echt uit ten opzichte van apparaten in dezelfde prijsklasse.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • handig in gebruik
  • Kan worden gebruikt tijdens opladen

Minpunten

  • Opzetstukjes zien er wat goedkoop uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stiefmekwien 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt direct, uit de doos en trimmen maar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

7,0
Gekocht vanwege meerdere accessoires. Die ook nog eens onder de kraan afspoelbaar zijn. Het formaat ligt prettig in de hand

Pluspunten

  • Meerdere accessoires
  • Snijdt de haren goed af

Minpunten

  • Accesoires aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrie heijmans 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Ik had niet verwacht dat zo'n klein apperaat werkelijk zoveel verschillende dingen ermee kunt doen en hij is ook krachtig qua scheren van je hoofd.

Pluspunten

  • Auper
  • Werk goed
  • Makkelijk in brdienen

Minpunten

  • Nog niets
  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilco 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima baard bijwerken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Prima om je baard bij te werken. Ligt goed in de hand en een goede accu duur. Voldoende hulpstukken voor verschillende baardlengtes.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Voldoende hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 09-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

10,0
Toestel ligt geweldig in de hand, maakt niet teveel herrie en scheert prima. Super tevreden met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ardir 07-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
scheer apparaat is mooi en handig voor gebruik. kleine formaat, ook doet hij het goed om precies te trimmen

Pluspunten

  • mooi resultaat
  • handig in gebruik
  • makkelijk om mee te nemen met tasje

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Alexander 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact en heerlijk in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Complete set met alle hulpmiddelen, gebruik voor baard en haar.
Fijn om te gebruiken en compact om mee te nemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corné 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Gekocht voor het trimmen van mijn baard en snor.
Hiervoor altijd een Remington HC 5550 gebruikt, maar nadat het derde kam deeltje was afgebroken en de accu slecht werd, een nieuwe trimmer gezocht.
Het eerste opvallende verschil is het gewicht. De G4 is echt super licht en compact. Fijn voor op reis. De smalle kop maakt het bijwerken van de snor en eventuele andere precisie werkjes makkelijker. De smallere kop werkt iets minder snel dan een grotere, maar omdat deze zo makkelijk te hanteren is, zie ik dit niet als nadeel.
Groter nadeel vind ik dat de kunststof opzetstukken statisch zijn waardoor er veel haren aan blijven plakken. Er zit geen borsteltje bij. Wellicht is het de bedoeling dat je die met de kraan afspoelt.
Het scheer opzetstuk vind ik echt te klein, ook voor het glad scheren van m'n hals. De productbeschrijving vermeld ook dat deze niet bedoeld is voor grotere oppervlaktes. Hiervoor zal ik mijn scheerapparaat blijven gebruiken. Toch nog twee apparaten nodig helaas.
Al met al voor het geld een prima deal.

Pluspunten

  • Licht
  • Compact
  • Vriendelijk geprijsd
  • Ook met snoer te gebruiken als accu op is

Minpunten

  • Niet geschikt als scheerapparaat
  • Statische opzetstukjes trekken haren aan
  • Etui heeft geen vakjes
  • Geen universele (USB) lader

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Christel 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteit is dit een prima product. Mijn man is zeer tevreden met het apparaat. Zeker omdat het multifunctioneel is. Het reisetui is ook zeer handig daar wij vaak met de camper weg zijn.

Pluspunten

  • Handig reisetui
  • Veel hulpstukken
  • Zonder of met snoer

Minpunten

  • Niet echt 1 gevonden tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

10,0
Zeer nauwkeurig. Mijn vrouw kan ook mijn baard stijlen en we vinden het makkelijk om verschillende modellen uit te proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede multigroomer om met name mijn baard bij te houden.
I.v.m. de vele mogelijkheden door de hulpstukken die erbij zitten, de prijs en de mogelijkheid om draadloos het apparaat te kunnen gebruiken is de keuze hier op gevallen.

Pluspunten

  • goed hanteerbaar
  • veel hulpstukken, voor divers gebruik
  • oplaadbaar (draadloos)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
prijs/kwaliteit, zeker met de cash-back héél interessant. stil. Lange accuduur. handig in gebruik. veelzijdig

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews