Remington GRAPHITE SERIES G5 - Reviews

Best Reviewed jul 2020 Remington GRAPHITE SERIES G5
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
(Extra) functies
precisietrimmer
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington GRAPHITE SERIES G5 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel toestel met lange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
Top product ! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Multifunctioneel (haar, baard en lichaamshaar) met een rijk gamma aan hulpstukken

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Lange batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 26-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Multigroom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

8,0
Ik zocht speciaal een multigroom die ook veilig onder de douche te gebruiken was. Dit toestel werkt perfect onder de douche, de verschillende opzetstukken zijn makkelijk te gebruiken. Het toestel ligt goed in de hand en is snel opgeladen.
Alleen het opzetstukje om glad te scheren werkt niet zo goed.

Pluspunten

  • Onder de douche te gebruiken
  • Makkelijke opzetstukken
  • Laadt snel op

Minpunten

  • opzetstukje glad scheren werkt niet zo goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
Voor mijn man aangeschaft. Nu een maand in gebruik en hij is zeer tevreden. Het apparaat heeft zoveel mogelijkheden dat hij nog niet alle opzetstukken heeft kunnen gebruiken. Maar hij heeft een krachtige motor, doet enorm lang met de accu en is erg handzaam. Estetisch ook nog eens mooi.

Pluspunten

  • handzaam
  • krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 08-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
9 opzetstukken ligt goed in de hand scheert goed , lage prijs vergeleken met andere merken , ik ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J van Criekingen 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

10,0
Het is een mooi apparaat doet wat hij doen moet met veel hulpstukken waarmee ik alles kan.
Bovendien ziet hij er mooi uit en neemt niet veel plaats in

Pluspunten

  • ziet goed uit
  • lange accu duur
  • je kunt er alles mee

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede scheer resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand.
Gebruik de trimmer veel zonder opzet stuk voor hele korte stoppeltjes
Het scheerhoofd voor in de nek. scheerd heel glad. Gladder dan een philips shave ( duurdere versie van Philips.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lastje 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima trimmer met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
Goede trimmer, licht maar toch degelijk. Veel accessoires dus voor ieder wat wils. Waterdicht dus ideaal voor gebruik in de douche

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Licht dus veel comfort, maar toch degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alle accessoires compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
Product voelt solide aan. Geen accessoire die mist. Eenvoudig wisselen van accessoires. Prima product.

Pluspunten

  • Wisselen accessoires
  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonJ 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington G5 - comfortabel grooming

Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
Gekocht als waardige vervanger van mijn Remington PG520, waarvan de accu versleten was. Lekker veel opzetstukken en een lange accuduur. Het apparaat werkt zoals verwacht gezien mijn eerdere Remington ervaringen.

Pluspunten

  • Accuduur
  • aantal opzetstukken

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mukhtar yaqoobi 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

good and multi functional

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

8,0
It is very sturdy with a lot of parts that can be used for different functions. it is also very compact with a nice little bag that you can carry. A very unique thing about this product is that they have given a spare charger that has usb at one end, making this an ideal emergency charger because you can plug it in to your phone charger.

Pluspunten

  • extra charger
  • multifunctional
  • feels good in hand
  • compact in pouch

Minpunten

  • can not stand upright

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T. Staal 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington Graphite Series G5 Multi Groomer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
Het gekochte produkt bevalt erg goed. In het begin gingen de dingen stroef, omdat er een foutje stond bij de aktievoorwaarden. Die zijn hersteld en ik kreeg bovendien nog een voucher van 10 euro vanwege de verwarring. Als dit geen goede service is dan weet ik het ook niet meer

Pluspunten

  • Scheren+trimmen gaat erg goed
  • Hapt niet in je huid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 01-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden in een compacte vorm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

8,0
Dit product is bedoeld om op zoveel mogelijk vlakken op het gebied van male grooming een oplossing te bieden voor de man die niet 4 a 5 verschillende tondeuses wil hebben liggen. Voor de prijs is het een goede koop, omdat je dus bespaart op allerlei verschillende apparaten. Hij is gemakkelijk in gebruik, echter zijn sommige opzetstukjes (nat) lastig erop te draaien door gebrek aan grip. Dit los je op door gebruik te maken van een handdoek, zodat je hand er niet aan kapot gaat. Pluspuntje voor het etuitje waar letterlijk alles precies in past!

Pluspunten

  • Divers
  • Compact
  • Niet duur in zijn klasse
  • Scherp

Minpunten

  • Af en op draaien van opzetstukjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dinand Spank 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PG5000 personal groomer - trimmer en scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

8,0
Handig en compact. Heb hem nog maar 1 dag maar scheert klasse. Mis instructies voor onderhoud denk aan olie voor de mesjes, of een soort van borsteltje oid. Verder zou de verwijzing naar de YouTube instructie film helpen.

Pluspunten

  • compact
  • krachtig
  • divers
  • USB en 220V oplader
  • Diverse hulpstukken

Minpunten

  • miss een goede intructie YouTube hielp
  • geen info over onderhoud
  • geen info mbt accu of mesjes vervangen, wegwerpen?
  • verpakking, kleiner en milieu vriendelijker graag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
De Remington is erg veelzijdig met door opzetstukken! Fijn dat het product waterdicht is. Erg tevreden de product ervaring!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Waterdicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mehmet 06-11-2019
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

8,0
Zeer makkelijk apparaat om er alles mee te kunnen doen. Ideaal voor ontharen van lichaam, neus en baardgroei.

Pluspunten

  • Batterij
  • Prijs-kwaliteit
  • Veel onderdelen

Minpunten

  • Klein tasje
  • Werkt niet tijdens laden

Reageer

Patrick 31-10-2019
  • Product gekocht

Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

8,0
Werkt goed en nauwkeurig. Handige hulpstukken, makkelijk om je baard te trimmen.
Perfect apparaat. Ideaal dat hij ook onder de douche gebruikt kan worden.

Reageer

Ronny 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
- kwalitatief goed product met veel verschillende, makkelijk, wisselbare items voor neus, wenkbrauwen en haar. Goede kwaliteit voor een prima prijs!

Pluspunten

  • batterij duur
  • veel verschillende opzetitems
  • prijs/kwaliteit

Reageer

Patrick 24-10-2019
  • Product gekocht

Patrick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
Doet alles goed wat er in de omschrijving staat!!
Ideaal apparaat!
Fijn dat het een grote complete set is!!

Pluspunten

  • Veel functies

Minpunten

  • Geen

Reageer