Salora DVP7748DUO - Reviews

7,8 Lees 30 reviews
Best Reviewed jul 2013 Salora DVP7748DUO
Best Reviewed juli 2013
Specificaties
Beeldscherm diagonaal
7 inch
Aantal schermen
2
Hoofdtelefoonaansluiting(en)
1
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews

7,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Femke 08-10-2016 Product paar maanden in bezit

SALORA DVP-1038SW - PORTABLE DVD-SPELER - 1 SCHERM

Algemene score

10,0
Prima service knopje om dvd te laten spelen deed het niet na 3 maanden. Opgestuurd zonder kosten en binnen anderhalve week weer terug. Super bedankt!!

Dit is ons 2e schermpje na 3 jaar een nieuwe gekocht omdat deze niet meer wilde opladen. Voor de prijs en kwaliteit vonden we dat heel redelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Banjer 30-03-2016 Product paar dagen in bezit

Super Service Salora

Algemene score

8,0
Gekeken naar de mogelijkheden van de Salora Twin en DUO set. Duo is gemakkelijk omdat je twee verschillende films kunt kijken. Dus op ieder apparaat een aparte film. Echter wij vinden de bevestigingsset van de Twin (klittenband) gemakkelijker en degelijker dan de beugels. 1 telefoontje naar Salora en, Marcel, heeft geregeld dat wij uit het oogpunt van service een set bevestigingsmateriaal gebaseerd op klittenband, gratis krijgen toegestuurd. Wat een Salora Super Service, echt helemaal top, waar vind je dat vandaag de dag nog.

Overigens wil je een film op volledig scherm tonen, zonder zwarte balken, zet dan de film om naar de resolutie en de bestands-extensie die in de handleiding wordt aangegeven. Hier zijn gratis tools voor beschikbaar op internet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
cynthiatje10 25-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

3,8
Het is het geld niet waard.
Gedownloade films pakt die niet op de usb poort, geen enkel formaat.
Op een Sd kaart is het bestand vaak te groot en op een usb stick past net 1 film met geluk.
De spellen die er bij zitten zijn echt van hele slechte kwaliteit,
ik had wel meer verwacht voor dit geld.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Review82 23-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
De dvd's spelen de schermen prima af. De spelletjes die er bij geleverd worden zijn waardeloos. Dat ze gedateerd zijn vonden wij geen probleem, maar ze doen het gewoon helemaal niet. De spelletjes haperen en blijven steeds hangen. Het geluid daarbij hapert ook enorm en is enorm snerpend. En dit geldt voor alle 250 spelletjes. Beetje jammer, je betaalt er wel voor. De Duo kun je namelijk niet zonder spelletjes en remotes kopen. Salora zou de spelletjes niet eens erbij moeten leveren als je ze toch niet kan gebruiken!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
pandakaas 22-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,7
Hij is makkelijk te gebruiken etc. Maar hij ondersteunt ontzettend weinig. Ik heb zoveel films en die zijn allemaal .avi bestanden en de een ondersteunt hij wel en de ander weer niet. Terwijl het precies dezelfde bestanden zijn. mp4 wordt ook niet ondersteund, terwijl heel veel videobestanden dit formaat hebben. Usb poort heeft nog nooit gewerkt, sd gelukkig wel, maar daar kan veel minder op. En vaak is het ook nog eens zo, dat als hij een video ondersteunt, dat hij de resolutie weer niet aankan.

Kortom, waardeloos, verspilling van je geld. Absoluut GEEN aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
warmijs 08-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Las al paar reviews en toch een gekocht. Ik ben dik tevreden.Alles doet het. Vrienden van mij hebben deze al jaren en zijn ze ook tevrede.
Voor het geld goed kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
R666S 13-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,8
Snap niet hoe iedereen zo enthousiast is terwijl er ook zoveel klachten zijn. Zelf had ik deze set ook gekocht.
Gekocht voor autorit naar Frankrijk. Op de heenweg had 1 DVD speler het al begeven. Op locatie iedere avond gebruikt voor het gebruikelijke filmpje voor het slapen gaan. Op de terugreis in Belgie had de andere het ook begeven. Enorm balen dus.
Gelukkig kon ik alles terug sturen en heb mijn geld terug gekregen.
Had ook nog even naar die spelletjes gekeken maar dat is jaren 80 kwaliteit. Kan je niets mee. Zonde om zoiets te maken want het is echt niet meer van deze tijd.

Ik ga nu wederom op zoek naar een portable DVD speler set maar bij mij komt er geen Salora meer in.

Ik begreep ook later van een specialist dat wanneer je een Salora koopt niet het idee moet hebben dat je dit voor 5 jaar koopt. Verwachting naar beneden bijstellen en na 2 jaar weer een nieuwe set kopen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
DeVreede 17-10-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,3
Voor de vakantie gekocht, drie kinderen achter in de auto die uren plezier hebben met videos en spelletjes. Handig is dat je naast dvds ook een harde schijf kunt koppelen zodat je enorm veel kunt meenemen en niet met losse dvds in de auto zit. Ook de eigen voeding en mogelijkheid om op beide schermen verschillende films of spelletjes te spelen is een enorm pluspunt.
Enige probleem was dat een van de controllers het niet deed, maar dat is door Salora prima opgelost! Dus ook voor de aftersale niet anders dan complimenten.
Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
hgritter 29-07-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Na één jaar te hebben gebruikt heeft het apparaat al problemen met de DC in aansluiting. Het apparaat gaat continu uit als de draden licht bewegen.

Eigenlijk een baggerproduct. Ga nog wel even checken of we deze nog kunnen retourneren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht
deduikers 06-05-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goed product met veel mogelijkheden. Leuke spelletjes erbij. Ik miste 2 ophangbeugels welke niet in de verpakking zaten. Contact gehad met winkel en deze wilde hier geen oplossing in bieden. Ik heb contact gehad met Salora en kreeg deze kosteloos per post opgestuurd, kortom top service en snel geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
JessicaP 03-02-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Leuk apparaat voor niet al te veel geld, de game consoles voor ons kleintje niet van toepassing maar afgaande op beeld en geluids kwaliteit klagen we zeker niet.
Makkelijk te bedienen en ons zoontje heeft er zeer veel schik van.
Hadden wat problemen met een kabel die verbindt tussen de twee schermen waardoor er op t tweede scherm steeds geen beeld en geluid was, maar na tel contact met de klantenservice van Salora is ons zonder vragen meteen kosteloos een nieuwe kabel toegezonden.
Alleen al voor de service bij problemen een goede koop te noemen.
Wij zijn tevreden en raden dit product zeker aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Ot en Sien 20-09-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Echt een super apparaat. Twee losse dvd spelers maar ook koppelbaar indien gewenst. Oortjes als koptelefoon werkt iets minder bij kleine kinderen maar dat mag de pret niet drukken. We hebben ze 1200 km heen en 1200 km terug niet gehoord!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
DickyCurtis 25-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Sinds een week in bezit van de Salora dvd schermen, eerste indruk zeer positief!
Films (in mijn geval AVI) werken prima vanaf SD en USB, beeld is prima, maar dit hangt ook
af van het aantal MB's (file size) van de films. Verder ga ik niet met dvd's in de weer dus dat ga ik niet eens proberen.

Helaas past de standaard bij geleverde hoofdsteun bevestiging niet in de auto (ligt aan de auto) echter 2 mailtjes naar Salora (waarvan ik overigens zeer snel een reactie heb mogen ontvangen) en een oplossing was geboden. Hulde dus voor de sales after care, daar kunnen bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Dan nog een reactie mbt de game mogelijkheid, dat is zeer bedroevend te noemen. Vooralsnog niet echt een meerwaarde.

Tot op heden een score van 7.3, zodra de vakantie (totaal 2400 kilometer met de auto) achter de rug is en de schermen zich hebben bewezen zal de score zeer waarschijnlijk hoger gaan uitvallen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
jarod73 11-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Net uit de verpakking gehaal, ziet er allemaal goed uit. Het enige minpuntje die ik tot nu toe moet noemen is het meegeleverde tasje, hier moet ik een ander voor zoeken. Iemand suggesties?
Beeld en geluid is goed genoeg. Ben overigens benieuwd of er een SD kaart ingaat van 32 GB?
Vul over de rest dit later in, moet zich eerst bewijzen in de vakantie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Raymond1967 05-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Na aanschaf van deze set heel tevreden. Aansluiten en draaien maar. Heb voor de kids wel 2 goede koptelefoons aangeschaft want die dingen voor in je oren vonden ze maar niks. Ik wilde 1 film op 2 schermen afspelen en dat kreeg ik niet voor elkaar. Even bellen met Salora en die hebben mij stap voor stap door de bediening geholpen. Wat bleek, je moet op afstandbediening B op in/out drukken. Was helemaal in de stress maar dankzij Erik weer helemaal blij. Thks Erik !!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Travellerm 15-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Blij blij blij! de bestelde dvd spelers zijn binnen! Nou, net uit de verpakking, alles even goed bekeken en gelezen, aan de slag dan maar! Even alles getest met behulp van de bijgeleverde voedingen. Ja hoor, alletwee de dvd spelers werken! ...totdat we een uurtje verder waren.. 1 dvd speler gaf de geest tijdens het draaien. Nog een uurtje verder, gaf de 2de speler ook de geest. Hierna geen dvd meer te lezen. zegt: No disk. Gewoon aangezet, laten draaien en hop; defect. via de usb en SD kaart werkt nog wel. De bijgeleverde game cd's lezen ze ook niet. Deze set gaat terug. Maar we gaan over een week al op vakantie.. Dan maar na de vakantie terug sturen en in de tussentijd alles kijken via SD kaarten.. wel erg jammer en heel erg teleurgesteld. Ik hoop maar dat de service van Salora mij weer een beetje kan opvrolijken. Dit wordt vervolgd.. de toestellen geven trouwens wel mooi beeld, ruim voldoende geluid en de set is lekker compleet. Verder kan ik niet echt reviewen, ik heb te maken met 2 defecte toestellen. :-(

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Slecht
Dvdberg999 07-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Net uit de verpakking. Het ziet er allemaal netjes uit, dus tot zover tevreden.
Even thuis testen of alles werkt. Wat blijkt, als ik in speler A een dvd heb en in B ook, hoor ik het geluid van A door het geluid van B. Oftewel, je kan wel apart kijken, maar luisteren niet.
Ook niet met de hoofdtelefoon. Dit geeft hetzelfde probleem.

Volgende probleem: als ik 1 film aanzet, hoor ik op de oortelefoon alleen rechts geluid. (Ook met andere hoofdtelefoons).
Er is dus duidelijk iets mis met het geluid.

Ik heb ook even het gamen getest. Dat het heeft me 5 pogingen gekost voordat het apparaat de spelletjes dvd kon lezen?!? Het apparaat maakt maar een gek en krakend geluid bij het laden van de game dvd. Een game opsarten is niet gelukt.
Nou koop je deze versie ook niet voor het gamen, maar het moet wel werken!

Deze Salora gaat terug voor een andere. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat iedereen hetzelfde heeft als wat ik hierboven beschreven heb.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
taantje 81 05-04-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Super blij met de duo dvd speler van Salora. Groot voordeel dat je ze ieder apart kan gebruiken zeker om dat mijn zoontje van 5 andere tekenfilms leuker vind dan zijn zusje van 2,5 jaar. Wel jammer dat bij ons de bijgeleverde autokid niet aan de hoofdsteun past (ligt aan onze auto) maar 1 telefoontje naar Salora en ik kreeg gratis twee tasjes thuis gestuurd waar ik ze mee kan ophangen aan de hoofdsteun. Beeld en geluid zijn prima en handig dat je er ook een koptelefoon op aan kan sluiten, al zijn de oordopjes voor kleine kindjes niet zo handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jburen 11-02-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
Geluidskwaliteit: maximum volume is niet heel erg hard. Voor gevoelige kinderoortjes prima maar voor mijn gevoel had het iets harder gemogen.
Beeldkwaliteit: de units hebben een schermresolutie van 480x234. Conversie van 4:3 films naar die resolutie zorgt voor een beeldvullende video. Breedbeeld films 16:9 converteren naar 720x405 en dan krijg je een klein band boven en onder het scherm. Afspelen is wel gevoelig voor codec: AVI met Xvid/MP3 zorgt voor beste resultaat.
Mogelijkheden: prima maar niets bijzonders. Het menu biedt eigenlijk geen mogelijkheden. Handig zou zijn: standaard mode (DVD, SD of USB) bij aanzetten. Nu is DVD altijd de standaard mode.
Gebruiksgemak: als je weet met welke instellingen je films moet omzetten is het gebruik eenvoudig: menu kiezen an afspelen.
Vormgeving: de units zien er goed uit. Ook de hoofdsteunbeugels zijn prettig.
Degelijkheid: ook wel goed al moeten ze zich nog tijdens een vakantie bewijzen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
jburen 11-02-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,2
Geluidskwaliteit: maximum volume is niet heel erg hard. Voor gevoelige kinderoortjes prima maar voor mijn gevoeld had het iets harder gemogen.
Beeldkwaliteit: volgens de leverancier hebben de units een schermresolutie van 480x234. Dat is een verhouding van 2,05. Aan de andere kant wordt gezegd dat de schermen een 16:9 verhouding ondersteunen, dus van 1,78. Dit is verwarrend! En wat ik ook verander qua instellingen: ik houd zwarte balken aan de boven en onderzijde... Verder is informatie over ondersteunde codecs minimaal.
Mogelijkheden: prima maar niets bijzonders.
Gebruiksgemak: vind ik onder de maat voornamelijke vanwege de slechte video-ondersteuning. Het is zeker geen plug-and-play als je dagen bezig bent met het uitzoeken van de juiste conversieinstellingen om films goed af te kunnen spelen.
Vormgeving: de units zien er goed uit. Ook de hoofdsteunbeugels zijn prettig.
Degelijkheid: ook wel goed al moeten ze zich nog tijdens een vakantie bewijzen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Toon meer reviews