Cresta Care helpt je de winter door

Of het nou om gezondheid gaat of comfort: in de wintermaanden kunnen we allemaal wel wat extra’s gebruiken. Hoe hou jij het lekker warm? En hoe check jij je gezondheid? Hier vind je handige tips en producten die jou daarbij helpen.


Met de hete zomers van de laatste jaren, hebben we van mei tot en met september niks te klagen over de warmte in huis. Maar in het najaar gaat de kachel weer aan, halen we onze pantoffels weer tevoorschijn en proberen we het klimaat in huis zo aangenaam mogelijk te maken. Maak het jezelf niet te moeilijk en schakel handige hulpjes in voor een behaaglijk gevoel.

Lees meer

Bekijk hier alle C-Care warmteproducten.

Bekijken

Goed voor jezelf zorgen is meer dan letten op je voeding en voldoende beweging nemen. Het is ook belangrijk om te letten op je lijf. Alles wat je thuis kunt doen om je gezondheid te monitoren, is mooi meegenomen. Je kent je eigen lichaam het best en als je signaleert dat er iets verandert, ben je er snel bij. Met behulp van handige apparaten weet je precies hoe het is gesteld met je temperatuur, bloeddruk, hartslag en zuurstofwaardes.

Lees meer

Bekijk hier alle C-Care gezondheidsproducten.

Bekijken

Het Nederlandse C-Care is een geregistreerde merknaam van Cresta International B.V.

Bij het ontwerpen van elk product gaat Cresta International uit van uw behoeftes met respect voor mens, dier en milieu. Heel praktisch, zodat onze oplossingen straks naadloos in uw leven passen. Producten van Cresta International zijn bekend geworden door kwaliteit, innovatieve technologie en betrouwbaarheid. Ervaar het nu zelf!