Zo haal je alles uit je streamingdiensten

Jouw favoriete video’s, games en apps beleef je natuurlijk het liefst in optimale kwaliteit. Met de nieuwste BRAVIA XR-tv's, zoals de Sony X90J, A80J en A90J, bereikt Sony een nieuw level als het gaat om beeld en geluid. Met dank aan de Cognitive Processor XR, de eerste processor die beeld én geluid verwerkt zoals onze hersenen dat zelf ook doen. Koppel dit aan je favoriete streaming-applicaties en je ervaart al je media via een multi-zintuigelijke beleving die je nooit eerder hebt meegemaakt!


Meer informatie over de Sony BRAVIA XR?

Ontdek hier!

Innovatie met BRAVIA XR

Wat als je alles op tv kon beleven zoals je dat in het echt zou doen? Met de Cognitive Processor XR van Sony is dat nu mogelijk. Waar technologie voorheen alleen kleur, contrast en details individueel kon verwerken, analyseert deze processor alle elementen in één keer en dat levert beeld en geluid op als nooit tevoren! Combineer die technologie met jouw favoriete streamingdiensten en je beleeft jouw favoriete media in één klap in de beste kwaliteit ooit. Lees hier meer over de Sony BRAVIA XR

Sony BRAVIA XR A90J

Ingebouwde Chromecast

Om de koppeling met jouw streamingdiensten zo eenvoudig mogelijk te maken zijn de nieuwste BRAVIA XR-tv's op alles voorbereid. Gebruik bijvoorbeeld de ingebouwde Chromecast om eenvoudig je favoriete video's, games en apps van je mobiele apparaat naar je tv te casten. Zo bekijk je alles direct in extreem hoge kwaliteit*, alleen of met je vrienden en familie. En dat terwijl je je mobiele apparaat gewoon kunt blijven gebruiken.

Ben je een Apple-gebruiker? Maak dan gebruik van Apple Airplay om vanaf je iPhone, iPad of iMac eenvoudig films en shows vanuit de Apple TV-app te bekijken. Stream met gemak je favoriete apps, browse op groot beeld in Safari of stream je foto's om alles snel en simpel te delen met iedereen in de kamer. 

Slimme bediening

Wil je jouw nieuwe Sony smart-tv zo makkelijk mogelijk bedienen? Maak dan gebruik van de slimme afstandsbediening. Zo heb je bijvoorbeeld met één knop toegang tot video-on-demand-diensten waarmee je binnen enkele seconden geniet van de beste programma's en films.

Of maak het nog makkelijker en sluit een Google Assistent-apparaat aan om je Sony-smart-tv volledig handsfree te bedienen. Je televisie is dan behulpzamer dan ooit. Gebruik je stem om films te vinden, apps te streamen, muziek af te spelen of de tv te bedienen. Vraag Google om een specifieke titel of een genre op te zoeken of krijg gepersonaliseerde suggesties door te vragen: “What should I watch?” Je kunt zelfs om sportuitslagen vragen, andere smarthome-apparaten bedienen en nog veel meer. 

Ontdek de Sony BRAVIA XR A90J

Ontdek hier!

Haal je eigen bioscoop in huis

Heb je altijd al je eigen bioscoop willen hebben? Dan heeft Sony een hele reeks ideale opties voor jou. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van Netflix? Dan geniet je met de Netflix Calibrated Modus op elk BRAVIA XR-model optimaal van de beste Netflix Originals. Deze modus is speciaal ontwikkeld om dezelfde beeldkwaliteit te produceren op jouw tv als op een studiomaster. Zo blijft de intentie van de maker van jouw favoriete Netflix Original behouden.

Staat jouw favoriete film niet op Netflix? Dan biedt je BRAVIA CORE-abonnement ongetwijfeld de oplossing. Met BRAVIA CORE heb je op alle BRAVIA XR-modellen van Sony, waaronder de X90J, A80J en A90J, namelijk eenvoudig toegang tot een uitgebreide selectie van de beste films. Kies jouw favoriete films en stream ze op elk gewenst moment, zo vaak als je maar wilt, in maximaal 4K-HDR-kwaliteit. Zo haal je met dank aan de nieuwste technologieën op de smart-tv’s van Sony eenvoudig je eigen bioscoop in huis. Nodig dus snel al je vrienden uit en genieten maar!


Streamen met de beste beeldkwaliteit

BRAVIA CORE heeft PureStream, dat kan streamen tot 80 Mbit/s en een beeldkwaliteit van 4K UHD zonder kwaliteitsverlies levert voor de meest uiteenlopende content. Schakel deze functionaliteit in via de instellingen van BRAVIA CORE. Zodra de functie aanstaat, zorgt hij automatisch voor adaptieve streamingfunctionaliteit.

Bekijk de levendigste 4K HDR-beelden geoptimaliseerd voor groot beeld met BRAVIA XR. Met de aangepaste hoogte-breedteverhouding van geselecteerde titels kun je zo echt helemaal opgaan in het beeld van jouw favoriete films. Combineer dat beeld met het meeslepende geluid van het digitale surround sound-systeem en je kunt thuis genieten van een ultieme bioscoopervaring met de op en top geoptimaliseerde IMAX-films via jouw BRAVIA CORE-abonnement.


Kortom, Sony biedt je alles wat je maar kunt wensen om optimaal te streamen en te genieten van jouw favoriete films, games en andere media met de nieuwste collectie BRAVIA XR-tv's.

*Maximale beeldkwaliteit is afhankelijk van je streaming-abonnement.