Proef de sensatie: alsof je er écht bij bent

Kun je een wedstrijd niet in het echt bijwonen? Daar heeft Sony de oplossing voor. Met BRAVIA XR-tv's, zoals de Sony X90J, A80J en A90J, beleef je de spannendste wedstrijden met een overweldigende beeld- en geluidservaring, alsof je er live bij bent! 


Een sportzomer vol sensatie

Wij mensen ervaren de wereld op basis van informatie die tegelijkertijd via onze ogen en onze oren naar onze hersenen wordt gestuurd. Tot voor kort kon technologie kleur, contrast en details alleen individueel verwerken. Met de Cognitive Processor XR van Sony is dat verleden tijd. Deze processor analyseert alle elementen in één keer, net als onze hersenen dat doen. Dat levert beeld en geluid op als nooit tevoren.

Sportwedstrijden vol actie kijken, is nu dan ook nog spannender met dank aan deze Cognitive Processor XR. Hij zorgt ervoor dat de snelste scènes soepel, helder én duidelijk in beeld komen.

 In combinatie met de geavanceerde speakertechnologie met 3D Surround Sound bieden de smart-tv's van Sony de perfecte manier om tijdens de sportzomer nog intenser mee te leven met jouw favoriete topsporters. Zo ervaar je de spannendste wedstrijden alsof je op de tribune of in het stadion staat!


Sony BRAVIA XR voor de ultieme ervaring
Om jouw favoriete wedstrijden optimaal te ervaren biedt Sony je keuze uit een ruime selectie BRAVIA XR-televisies. Van de Sony BRAVIA XR X90J met verbeterde ledtechniek tot de tv met de allernieuwste schermtechniek: de Sony BRAVIA XR A90J oled-tv. Haal het beste beeld én geluid in huis voor jouw ultieme sportzomer. 


Sony BRAVIA XR X90J: levensecht entertainment

De Sony BRAVIA XR X90J is een geschikte televisie voor jou als je wilt genieten van levensechte wedstrijden door de combinatie van een Full Array ledpaneel, gecombineerd met de kracht van de revolutionaire Cognitive Processor XR. Het resultaat: 4K-beelden zoals het menselijk oog die ook waarneemt. De X90J maakt lichte gebieden lichter en donkere gebieden donkerder, zonder dat er details verloren gaan in schaduwen of lichte delen van het beeld. Met dank aan de Acoustic Multi-Audio-geluidstechnologie hoor je heldere en duidelijke geluiden, waar je ook naar kijkt.

 Zo tovert de Sony BRAVIA XR X90J elke wedstrijd om tot een meeslepende geluidservaring. Dit wordt mogelijk gemaakt door twee geluidspositionerende tweeters aan beide zijkanten van de tv en twee X-Balanced Speakers voor een krachtigere bas met volledig bereik. 

Ontdek de Sony BRAVIA XR X90J

Ontdek hier!

Sony BRAVIA XR A80J: maximaal realisme  

Met de Sony BRAVIA XR A80J heeft Sony het realisme van het beeld gemaximaliseerd met de nieuwste schermtechniek in de vorm van het oledscherm. Een combinatie die een perfecte harmonie oplevert van geluid en beeld. Ideaal dus voor de meest realistische ervaring van jouw favoriete sportuitzendingen. Met XR OLED Contrast wordt zowel kleur als contrast op de Sony BRAVIA XR A80J in heldere gebieden verbeterd, waardoor je geniet van uitzonderlijk inktzwarte contrasten en een extreme helderheid.

De Acoustic Surface Audio+ technologie verandert elk geluid in een meeslepende geluidservaring van hoge kwaliteit, dankzij het scherm dat werkt als een speaker. Aangevuld door de front facing subwoofer voor de krachtige bastonen, levert deze tv je dan ook een adembenemend bioscoopgeluid. 

Ontdek de Sony BRAVIA XR A80J

Ontdek hier!


Sony BRAVIA XR A90J: de nieuwste schermtechniek

Wil je echt het beste van het beste voor jouw sportzomer? Haal dan de ultieme ervaring in huis met de Sony BRAVIA XR A90J: een oled-tv met de nieuwste schermtechniek. Zo geniet je van ongeëvenaard contrast met extreme helderheid en pure zwarttinten in een design met een naadloze beeldrand. Met dank aan XR OLED Contrast Pro voel je bij de Sony BRAVIA XR A90J levensechte diepte met ultiem zwart en de helderste beelden ooit.

Net als bij de Sony BRAVIA XR A80J zorgt de Acoustic Surface Audio+-technologie voor een hoogwaardige geluidservaring, met dank aan het scherm dat werkt als speaker. 

Bij de A90J wordt deze techniek daarnaast aangevuld met twee subwoofers die naar achteren zijn gericht, waardoor je geniet van een krachtige bas en niks mist van wat er op het scherm gebeurt. 

Ontdek de Sony BRAVIA XR A90J

Ontdek hier!