De beste soundbar cashback-deals van Sony

Ontdek thuis een nieuwe standaard van overweldigend bioscoopgeluid. Met Dolby Atmos® geniet je van driedimensionale Surround Sound die je versteld doet staan. Ontvang vanaf 5 november 2020 tot 3 januari 2021 tot €150 cashback bij aankoop van een Sony Dolby Atmos soundbar. Lees alles over Sony's scherpe actie op deze pagina!


Sony Dolby Atmos soundbar mét Cashback kopen? Bekijk hier het aanbod!

Ontdek

Sony HT-ST5000

Nu met €150,00 cashback!

Met de Sony HT-ST5000 ontdek je een nieuwe dimensie van geluid. Deze soundbar beschikt over7.1.2 Dolby Atmos® met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie.Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest in jouw huis staat.

De Sony HT-ST5000 combineert digitale signaalverwerking en S-Force PRO Front Surround met Wave-front-technologie om een natuurlijk, driedimensionaal geluidsveld te genereren, en dat alles met een enkele Soundbar en subwoofer.

Sony HT-X8500

Nu met €50,00 cashback!

Beleef driedimensionaal Surround Sound van bioscoopkwaliteit met Sony HT-X8500 2.1-kanaals Dolby Atmos® en DTS:X™ Soundbar, met geïntegreerde subwoofers voor een diep basgeluid. De dunne, elegante vormgeving past perfect bij je televisie en zal zeker niet misstaan in de woonkamer. Dankzij de Vertical Surround Engine, Sony's nieuwste surround-technologie, kun je genieten van Dolby Atmos® en DTS:X®.

Het maakt niet uit in welke kamer je je bevindt, de geavanceerde DSP-technologie zorgt ervoor dat slechts twee frontspeakers een volledig bioscoopgeluid creëren, waarbij het geluid van overal om je heen en zelfs van boven lijkt te komen.

Sony HT-ZF9

Nu met €100,00 cashback!

Voel de sensatie van filmaudio met de Sony HT-ZF9 3.1-kanaals Dolby Atmos/DTS:X Soundbar en Sony's nieuwe Vertical Surround Engine in een compacte Soundbar die perfect in je huis past.De Vertical Surround Engine laat je genieten van de nieuwste bioscoop-audioformaten zoals Dolby Atmos en DTS:X, uit een enkele, dunne unit.

Dankzij de virtuele surround-technologie kan de Soundbar geluid positioneren in een verticale ruimte, zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen. Vertical Surround Engine biedt ook in andere indelingen een realistischer, multidimensionaal geluid.