Gebaat bij een goed (binnen) klimaat

Met één klik een koel huis en een fijn binnenklimaat hebben is wat veel mensen graag willen. Zeker als de airco’s ook nog eens de lucht in huis kunnen filteren en reinigen is dat van grote meerwaarde. De split unit airco's van LG koelen en verwarmen niet alleen, ze zijn tevens voorzien van wifi, zijn meer gericht op gezondheid en bezitten UVnano™ technologie om virussen en bacteriën te doden. Maar welke airco heb je nodig in welke situatie? Wat kan een airco eigenlijk nog meer behalve verwarmen en koelen? Je leest er meer over op deze pagina!


Benieuwd naar wat een LG airco voor jou kan betekenen? Vraag een offerte aan.

Bekijken

Ruimtes koelen en verwarmen

Duurzaam en energiebesparend het huis verwarmen met een airco  

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een airconditioning: verwarmen. Toch zijn de meeste moderne airco’s standaard uitgerust met deze functie. Tegenwoordig worden airconditioners namelijk ingezet als klimaatcontrole oplossing in huis waardoor de apparaten zowel kunnen koelen, verwarmen, lucht kunnen verversen én ontvochtigen. 

Lees meer

Zoveel geluid mag je airco binnen en buiten maken

Een van de twijfels die men vaak heeft over het aanschaffen van een airco is dat deze misschien lawaai maakt. Zeker wanneer je een airco op de slaapkamer plaatst, wil je hier ’s nachts niet van wakker liggen. Maar ook de buitenunit moet geluidsvriendelijk zijn. Beide airco’s, zowel binnen als buiten mogen niet te veel geluid maken.

Lees meer

Alle voordelen op een rijtje!


Lucht ventileren (fijnstof, pollen, allergieën)

Het hele jaar door schone en gezonde lucht in huis

Het is belangrijk om je huis te voorzien van schone en gezonde lucht. Hiervoor kun je elke dag urenlang de ramen open laten staan, of je gebruikt jouw airco om de lucht in huis te zuiveren én verversen. Met behulp van moderne airco’s zorg jij altijd voor een aangenaam en gezond klimaat binnenshuis.

Lees meer

Wat is een split unit airco en wat zijn de voordelen?

Een split unit airco is tegenwoordig niet alleen in openbare gebouwen te vinden, maar wordt ook steeds vaker voor thuis aangeschaft. Deze airco kan zowel verwarmen als koelen en is daarmee een geschikte, en voornamelijk energiezuinige vervanging voor een CV ketel op gas. 

Lees meer


Efficiënt koelen en verwarmen. Daarmee ben je slimmer, dus zuiniger

Tegenover het wooncomfort staat uiteraard het energieverbruik van een airco. Vroegerhadden airco’s een kwalijke reputatie op vlak van verbruik, maar dankzij een aantal slimme technologieën is het stroomverbruik flink beperkt.

Lees meer

Betrouwbaarheidstroef - Duurzaam en stil 

De aanschaf en installatie van een degelijkeairconditioner doe je niet lichtzinnig. Vergelijk prijzen, garantievoorwaarden en technische kwaliteiten, zodat je jarenlang niet alleen van een comfortabel binnenklimaat geniet, maar ook van een gerust gevoel.

Lees meer

Meer weten over wat een LG airco bij jou thuis kan?

Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!Zuivere frisse lucht: 99,99% stof- en bacterievrij 

Een goed airconditioningssysteem maakt een enorm verschil om op warme dagen je huis comfortabel te maken. Het zorgt dat je beter slaapt en dat je zelfs tijdens een hittegolf fris als een hoentje ontwaakt. Maar behalve de binnenklimaatregeling zijn er nog meer functies die de gezondheid ten goede komen. 

Lees meer

Het ideale binnenklimaat, comfort in ieder seizoen

We kijken allemaal uit naar heerlijk zomerweer, maar als het huis zo sterk opwarmt dat het binnen op een sauna begint te lijken dan is de pret er af. Om de warmte zoveel mogelijk buiten te houden sluit je ramen en gordijnen, maar voor echt zuivere frisse lucht is een airconditioner de uitkomst. 

Lees meer