Je goede voornemens volhouden met slimme hulp van Google

Een nieuw jaar betekent doorgaans één ding: goede voornemens maken. Elk jaar proberen we ons leven te beteren. Op 1 januari zijn we vol goede moed, maar het volhouden van al je voornemens blijft lastig… Gelukkig kun je in 2021 vertrouwen op slimme hulp van Google!

Naar goede gewoontes met de Google Assistent

2021 wordt jouw jaar! Je gaat beter voor jezelf zorgen: meer sporten, gezonder eten, slimmer werken en tijd overhouden om leuke dingen doen. Goede voornemens zijn prachtig, maar hoe zorg je ervoor dat goede voornemen ook goede gewoontes worden? Om je voornemens vol te houden, doet een beetje slimme hulp van de Google Assistent wonderen!

Je vindt de Google Assistent onder meer op de nieuwste slimme speakers van het merk: de Nest Audio, Nest Mini en Nest Wifi.Sony KD-55XH9505 Getest!

Nu Google Nest Mini 1+1 GRATIS!*


* Actie geldig bij Bol.com, Coolblue,Mediamarkt en Tink van 4 jan tot en met 17 jan en zolang de voorraad strekt.


“Hey Google, speel een Zumba-playlist op YouTube”

We geven je graag een voorbeeld van de slimme hulp die de Google Assistent kan bieden. Eén van de meest gemaakte goede voornemens is meer sporten. Push-ups, crunches, dansen; er is gelukkig een hoop dat je gewoon thuis kunt doen. Aangezien alle begin moeilijk is, valt het echter nog niet mee om in het ritme te komen. Het moment om die slimme hulp in te roepen! “Hey Google, speel een Zumba-playlist op YouTube” zeg je tegen je slimme speaker. Zodra de eerste opzwepende tonen klinken, heb je binnen de kortste keren de smaak te pakken!Sony KD-55XH9505 Getest!

Nu Google Audio 2-pack met €50 korting!*


* Actie geldig bij Bol.com, Coolblue,Mediamarkt en Tink van 4 jan tot en met 17 jan en zolang de voorraad strekt.


Vraag maar raak

“Hey Google, hoeveel proteïne zit er in een ei?” “Hey Google, speel meditatiemuziek.” Of je nu wilt sporten of ontspannen; de Google Assistent in de slimme speakers van het bekende merk kan je op meerdere manieren helpen om je goede voornemens te bereiken. Ook wanneer je je eetpatroon wilt veranderen. Nieuwe eetgewoontes kunnen in het begin nogal onwennig zijn. Om je te helpen kun je Google Assistent om hulp vragen. Ben je benieuwd hoeveel calorieën er in een vegaburger zitten? Stel je vraag en de slimme speakers geven razendsnel antwoord, namelijk slechts 176,6 kilocalorieën per 100 gram!Sony KD-55XH9505 Getest!

Nu Google Wifi 2-pack met €60 korting!*


* Actie geldig bij Bol.com, Coolblue,Mediamarkt en Tink van 4 jan tot en met 17 jan en zolang de voorraad strekt.


De nieuwste slimme speaker: de Google Nest Audio

De Google Nest Audio is de nieuwste slimme speaker van Google. Je kunt de speaker gemakkelijk met je stem bedienen, bijvoorbeeld om muziek af te spelen of naar het nieuws vragen. Ook stuur je je slimme huis aan, vraag je je planning op en schakel je timers in: “Hey Google, zet een timer van 1 minuut voor push-ups.” Wanneer je voor een 2-pack kiest, kun je vanuit je hele huis je slimme speakers aansturen.Ontdek nu Google Chromebooks!*

* Actie geldig bij Coolblue en Mediamark van 4 jan tot en met 17 jan en zolang de voorraad strekt.


Maak het concreet met je Google Chromebook

Ook de Google Chromebook kan je helpen met het behalen van je goede voornemens, bijvoorbeeld bij het opstellen van een goed en haalbaar plan. Zonder zo’n plan worden goede voornemens namelijk nooit goede gewoontes! Onze tip is om je voornemen op te knippen in kleine stukjes. Je zegt dus niet: “Ik wil gezonder leven”, maar knipt het doel op in: “Ik ga twee keer per week sporten” en: “Ik ga gevarieerder eten.” Deze voornemens zijn al veel gemakkelijker in te vullen! Pak gewoon je Chromebook erbij en ga op zoek naar work-outs voor thuis en lekkere vegetarische recepten. Op die manier blijf je altijd nieuwe dingen leren!


Veiligheid voorop, altijd

De producten die je in huis haalt, wil je natuurlijk kunnen vertrouwen. Gelukkig begin je met de Google Nest slimme speakers en de Google Chromebook het nieuwe jaar niet alleen makkelijk en snel, maar ook veilig. Neem de Google Chromebook: juist omdat je online werkt, hebben virussen weinig effect op het besturingssysteem zelf. Ook voert Google automatische updates uit in Chrome OS.


Meer informatie hoe Google Nest en Google Chromebook jou kunnen helpen!

Google Chromebook

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2021? Wil je meer sporten en gezonder eten? Ben je van plan slimmer te werken, zodat je meer tijd overhoudt voor leuke dingen? Wat je doelen ook zijn voor het komende jaar, wij weten zeker dat de Google Chromebook je altijd vooruit helpt!

Lees meer

Google Nest

Elk jaar nemen we ons voor om het de komende twaalf maanden helemaal anders te doen. Jammer genoeg blijken die goede voornemens ergens half januari toch best moeilijk vol te houden. Hoe zorg je ervoor dat je toch doorzet? De Google Nest Audio staat je bij met advies en motivatie!

Lees meer