Google Chromebook: makkelijk, snel en veilig 2021 in

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2021? Wil je meer sporten en gezonder eten? Ben je van plan slimmer te werken, zodat je meer tijd overhoudt voor leuke dingen? Wat je doelen ook zijn voor het komende jaar, wij weten zeker dat de Google Chromebook je altijd vooruit helpt!

Maak je voornemens concreet

Om ervoor te zorgen dat jij je voornemens in 2021 volhoudt, is het goed je wensen zo concreet mogelijk te maken. “Meer sporten” is bijvoorbeeld nogal een vaag begrip. Zeg in plaats daarvan liever: “Ik wil twee keer per week sporten.” Door je doelen zo concreet mogelijk te maken, kun je ze gemakkelijker invullen én volhouden. En dat motiveert natuurlijk om ook op de lange termijn door te gaan.

Schrijf je motivatie op en houd je voortgang bij

Onze tweede tip: sta stil bij de vraag waarom je dit goede voornemen wil behalen. Wat levert het op wanneer je het volhoudt? En wat zijn de nadelen wanneer je je doelen niet behaalt? Pak je Chromebook erbij en maak een lijstje met deze voor- en nadelen. Op die manier houd je altijd voor ogen waar je het voor doet. Ben je meer visueel ingesteld? Je kunt natuurlijk ook een visiebord maken of plaatjes op Pinterest pinnen.


Ontdek nu Google Chromebooks bij Coolblue.*

Bekijk

* Actie geldig bij Coolblue van 4 jan tot en met 17 jan en zolang de voorraad strekt.


Start het nieuwe jaar makkelijk en snel

Chromebooks gooien hoge ogen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Je kunt letterlijk een Chromebook aanschaffen, hem uit de doos halen en beginnen met werken. Je hoeft het systeem niet eerst helemaal te configureren, allerlei irritante bloatware te verwijderen en een antivirusprogramma te installeren. Wat heet: dankzij tools als Google Docs en Gmail hoef je niet eens eerst een Office-pakket te installeren om aan de slag te gaan.

Neem je voornemens altijd met je mee

Goede voornemens zijn moeilijker vol te houden als je een poosje van huis bent. In een restaurant is het lastig een slank gerecht te kiezen. En tijdens een weekendje weg met vrienden schiet het sporten er snel bij in… Gelukkig neem je een Chromebook altijd gemakkelijk mee! Chromebooks slaan bestanden standaard op in de cloud, zodat ze dunner en lichter zijn dan laptops die een harde schijf gebruiken. Er zijn zelfs Chromebooks die je verandert in superkrachtige tablets. Op die manier combineer je het beste van twee werelden!

Lichtgewicht en energiezuinig

Chromebooks draaien op Chrome OS, een lichtgewicht besturingssysteem. Omdat Chrome OS minder van de hardware vraagt, wordt er ook minder energie verbruikt. Daardoor kunnen alle Chromebooks acht uur of langer presteren zonder opgeladen te hoeven worden. Combineer dat met het feit dat je steeds meer Chromebooks oplaadt met usb-c-stekkers en je hebt een superflexibele laptop.

Ontdek nu Google Chromebooks bij MediaMarkt.*

Bekijk

* Actie geldig bij MediaMarkt van 4 jan tot en met 17 jan en zolang de voorraad strekt.


Je hoeft het niet alleen te doen

Om je goede voornemens vol te houden, mag je best wat hulp inschakelen! Licht dus vooral je omgeving in over je doelen. Je vrienden en familie kunnen rekening houden met je wensen, bijvoorbeeld door die fles wijn de volgende keer pas open te trekken als jij weg bent. Daarnaast kan het sowieso prettig zijn om met vrienden en familie te praten als het eventjes moeilijk is. Contact houden met je naasten is gelukkig nog nooit zo gemakkelijk geweest, bijvoorbeeld via apps als Google Meet en Zoom.

Vier je prestaties

Natuurlijk is het volhouden van een goed voornemen al een beloning op zich, maar voor wat extra motivatie mag je jezelf best belonen als je een mijlpaal hebt bereikt. Bijvoorbeeld op elke laatste dag van de maand waarin je hebt volgehouden wat je je hebt voorgenomen. Maar ook als het even iets minder gaat, word je natuurlijk niet boos op jezelf! Richt je op hetgeen er wel goed ging en erken je inzet.


Omgaan met tegenslagen…

Zelfs wanneer je enorm gemotiveerd bent, kan het alsnog een keertje gebeuren dat je een foutje begaat. Heb je toch in één avond een zak chips leeggegeten? Heb je deze week maar één keertje gesport? Laat je niet uit het veld slaan, maar vind een oplossing! Zoek via Google naar gezonde tussendoortjes en selecteer een aantal oefeningen die je alsnog gemakkelijk thuis kunt doen. Blijf altijd nieuwe dingen leren met je Chromebook. Je koopt de Google Chromebook nu met diverse kortingen.

Laat je niet afleiden

Juist omdat je met een Chromebook van Google online werkt, hebben virussen weinig effect op het besturingssysteem zelf. Daarnaast zul je tijdens het werken met je Chromebook nooit iets merken van updates. Die worden allemaal op de achtergrond uitgevoerd, zodat jij hier als gebruiker geen hinder van ondervindt. Maak je niet druk: je Chromebook houdt je bestanden veilig, zodat jij je volledig kunt richten op het realiseren van je goede voornemens!