De nieuwe Amslod 2020 e-bikes

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, voor werk of recreatief gebruik? Maak kennis met de nieuwe Amslod 2020 e-bikes! Lees hier alles over nieuwe en vertrouwde toepassingen op elke Amslod 2020 e-bike én krijg een duidelijk overzicht van de grootste verschillen. Zo vind jij de juiste e-bike op maat!

Vind de e-bike die bij jou past. Vraag nu het gratis Amslod magazine aan!

Vraag aan

Vertrouwde én nieuwe toepassingen voor 2020 Amslod e-bikes

De elf nieuwe Amslod 2020 e-bikes beschikken over verschillende specificaties. We verdelen de nieuwe modellen in hun voornaamste verschillen en lichten de belangrijkste toepassingen uit. Maar we beginnen met het uitlichten van twee unieke toepassingen waarmee alle 2020-modellen standaard zijn uitgerust: een haarscherp lcd-kleurendisplay en het innovatieve Amslod Dynamic Drive-systeem.

De nieuwe Amslod 2020 e-bikes:

• Highland LX-600
• Carlton SX-600
• Newton LX-600
• Preston MX-600
• Hamilton MX-600
• Aston MTX-600
• Hilston LTX-600
• Venton LTX-600
• Wellington MTX-600
• York MTX-600
• Ascot MTX-600


Kristalhelder Bafang 3,5” kleurendisplay

Alle Amslod e-bikes beschikken over een vlijmscherp kleurendisplay. Dit kleurenbeeldscherm van topmerk Bafang is 3,5 inch (8,9 cm) groot. Het grote voordeel van dit heldere lcd-display is dat het altijd goed af te lezen is, ook als je op een zonnige dag fietst waarbij er veel licht op je display valt. Tegelijkertijd dimt het beeldscherm automatisch bij schemer of donker, wat de batterijlevensduur ten goede komt. Bovendien zorgt de slimme lichtsensor ervoor dat de fietsverlichting automatisch aangaat wanneer het donker wordt. Tot slot beschikt het beeldscherm over een handige usb-aansluiting voor bijvoorbeeld jouw fietsnavigatie of het opladen van je telefoon.

Innovatief Amslod Dynamic Drive-systeem

De tweede toepassing waarover alle Amslod 2020 e-bikes beschikken, is het innovatieve Amslod Dynamic Drive-systeem. Dit slimme systeem houdt de energiebehoefte van de motor op peil. Bovendien past het systeem zich automatisch aan aan harde wind tegen of in de rug.

Of je nu een steile heuvel beklimt of kilometerslang op platte wegen fietst, met het Amslod Dynamic Drive hoef je je eigen inspanning nagenoeg niet te veranderen. Schakel de SPORT-modus in voor extra ondersteuning tijdens inhalen, tegenwind of het beklimmen van een heuvel. SPORT-modus 5 biedt sinds dit jaar zelfs nog meer power in heuvelachtig gebied. In de ECO-modus reageert de motor rustig op veranderende omstandigheden. Hierdoor krijg je continue trapondersteuning en wordt de energie van de accu zoveel mogelijk bespaard, zodat de grootste actieradius gehaald kan worden.

Vind de e-bike die bij jou past. Vraag het gratis Amslod magazine aan!

Vraag aan

Welke Amslod 2020 e-bike past bij jou?

E-bikes zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Het kan daarom een behoorlijke uitdaging zijn om dé e-bike te vinden die het beste bij jou past. Ook de nieuwe Amslod 2020 e-bikes verschillen tot op zekere hoogte van elkaar. Denk aan verschil in framemaat, materiaal en design. Toch is er één specificatie die het grootste verschil maakt in de bestemming van de fiets. Dat is het type motor: de keuze tussen een middenmoter (vlakbij de trapas) of een voorwielmotor. Welk Amslod 2020-model beschikt over welke motor en is daarmee interessant voor jou?

Amslod 2020 e-bikes met extra krachtige middenmotor

Deze nieuwe Amslod 2020 e-bikes beschikken over een M400 Performance middenmotor: Wellington MTX-600, Hilston LTX-600, Venton LTX-600, Aston MTX-600, Ascot MTX 600, York MTX-600.

De bovenstaande Amslod 2020 e-bikes beschikken over een extra pittige M400 Performance-middenmotor met maar liefst 80 N·m (newtonmeter) aandrijving! E-bikes met deze middenmoter zijn in principe geschikt voor het fietsen van elke afstand of route, maar bieden vooral veel rijplezier en -comfort tijdens het fietsen van langere afstanden of in heuvelachtig gebied. Voor heuvellandschap wordt doorgaans een middenmotor van minimaal 60 N·m aangeraden. Met deze krachtige 80 N·m motor zit je dus sowieso goed.

Een middenmotor is dichtbij de trapas gemonteerd, waardoor er een goede gewichtsverdeling ontstaat. Hierdoor ligt de e-bike stabiel op de weg en is de fiets erg wendbaar. Daarnaast zijn middenmotoren relatief zuinig. Dit kan zeker van pas komen wanneer je lange afstanden wilt fietsen en zo min mogelijk wilt opladen, bijvoorbeeld tijdens een mooie weekendtocht of fietsvakantie. Bovendien zijn de M400 middenmotoren uitgerust met verschillende sensoren die voor extra soepele trapondersteuning zorgen. Een ander bijkomend voordeel van e-bikes met een middenmotor is dat je de fietsbanden van je e-bike makkelijk kunt vervangen.


Amslod 2020 e-bikes met voorwielmotor

Deze nieuwe Amslod 2020 e-bikes beschikken over een voorwielmotor: Newton LX-600, Highland 600, Hamilton MX-600, Carlton SX-600, Preston MX-600.

Ook deze e-bikes met een voorwielmotor kunnen uitermate geschikt zijn voor jou. Ze zijn namelijk zeer geschikt voor intensief gebruik in de stad, dankzij de sterke Bafang voorwielmotor met 50 N·m aandrijving. Een hogere aandrijving heb je niet perse nodig wanneer je jouw e-bike slechts gebruikt voor woon- en werkverkeer. Deze 43-volt geruisloze voorwielmotor is daarmee ideaal voor iedereen die het maximale uit een e-bike wilt halen voor dagelijks gebruik.

Standaard extra krachtige 600 WH-accu

Naast het type motor, is de soort accu een belangrijke graadmeter voor de prestaties van jouw e-bike. Over het algemeen geldt: hoe hoger de accucapaciteit, hoe langer je kunt fietsen zonder op te hoeven laden. Dit noemen we ook wel de actieradius.

Op dit gebied is er geen verschil tussen de nieuwe modellen. Alle Amslod 2020 Launch Edition e-bikes beschikken over een extra krachtige 600 WH-accu. Ter vergelijking: de meeste e-bikes worden in Nederland geleverd met een 36-volt accu met 300, 400 of 500 wattuur aan capaciteit. Elke Amslod e-bike heeft standaard een 43-volt accu met maar liefst 600 wattuur capaciteit. Dit staat gemiddeld garant voor 150 fietskilometers. Met deze accu kun je over het algemeen tientallen kilometers meer vooruit dan met een standaardaccu van 300 watt.

Vind de e-bike die bij jou past. Vraag nu het gratis Amslod magazine aan!

Vraag aan

3 jaar Premium fabrieksgarantie inbegrepen

Bovendien beschikken Bovendien beschikken alle Amslod Launch Edition e-bikes over drie jaar Premium garantie. Alle onderdelen van de 2020 Launch Edition-uitvoering vallen onder deze garantie. Van de accu, het kleurenbeeldscherm tot de elektromotoren: alles wordt kosteloos aan huis vervangen of gerepareerd door Amslod fabrieksmonteurs. Kort samengevat: onbezorgd fietsen, zonder onvoorziene hoge kosten!

Een Amslod e-bike staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Een elektrische fiets waar je jarenlang comfort en plezier van hebt! Vraag het gratis Amslod magazine aan voor uitgebreidere specificaties en uitvoeringen per Amslod 2020 e-bike en ga voor dé Amslod fiets die het best bij jou past!


Vind de e-bike die bij jou past!


Meer lezen over Amslod? Klik dan hier!