Vind jouw ideale e-bike met Amslod!

Ook op zoek naar een passende e-bike voor jou? Amslod helpt je op weg bij het vinden van jouw ideale fiets! Op deze pagina lichten we verschillende belangrijke kenmerken waar een e-bike aan moet voldoen uit, belichten we een specifieke Amslod e-bike, vertellen we meer over de achtergrond van Amslod en geven we je tips voor leuke fietsroutes in Nederland. Vraag daarnaast het speciale Amslod Lifestyle magazine aan en krijg een gratis proefrit met een Amslod e-bike naar keuze. Amslod neemt graag telefonisch contact met je op om een afspraak met je te maken, nadat je het magazine hebt aangevraagd. Vraag vandaag nog het magazine aan en krijg het gratis naar je opgestuurd!
home

Vraag nu het gratis magazine aan!

Maak kennis met de nieuwe 2020 modellen en lopende acties van Amslod.

*Je gegevens worden gedeeld met partner Amslod zij gaan zorgvuldig om met je gegevens (zie privacy statement). Door het invullen van je gegevens zul je gratis het magazine ontvangen en zal Amslod éénmalig telefonisch contact opnemen. Het Kieskeurig-testpanel kan ook contact met je opnemen om gratis een Amslod fiets te testen.

De Amslod Aston MTX 600

De Amslod Aston MTX-600 is dé e-bike voor recreatieve tochten. De fiets is uitgerust met een krachtige middenmotor en dito accu. Daarbij bieden het display en de sensoren slim gebruiksgemak, en zorgt de lage instap voor extra comfort. Met andere woorden: de Aston MTX-600 is een echte kilometervreter!

Lees meer

Waarom kiezen voor een Amslod e-bike?

De e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Juist omdat er zoveel modellen zijn, kan het kiezen van de voor jou ideale elektrische fiets behoorlijk uitdagend zijn. Om je keuze wat makkelijker te maken, vertellen wij je graag waarin de Amslod fiets uitblinkt ten opzichte van andere e-bikes.

Lees meer

Het verhaal achter Amslod

Sinds 2015 is het Nederlandse Amslod in rap tempo uitgegroeid tot een van de grootste e-bikemerken van ons land. De merknaam stamt echter al uit 1915 toen fietsenbouwer Dolsma uit Drenthe begon met de fabricage van een gemotoriseerde fiets. Lees hier meer over de achtergrond van dit fietsenmerk.

Lees meer

Wil jij een Amslod e-bike bij jouw thuis testen? Vraag het gratis magazine aan en doe mee!

Nu aanvragen

Tips voor fietsroutes

Nederland is natuurlijk hét fietsland bij uitstek! Nergens fiets je zo lekker als in ons eigen land. Dat geldt natuurlijk dubbel en dwars als je gebruikmaakt van een e-bike. Heb je nog geen elektrische fiets, maar denk je er wel over na eentje te kopen? Gebruik je fietstocht dan gewoon om de e-bike eens flink te testen!

Lees meer

Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Amslod.