Google Nest Hub

‘Hey Google, wat voor weer wordt het vandaag?’ Met deze simpele vraag begin jij je dag goed. Google Assistent vertelt jou niet alleen of je een T-shirt of een trui aan moet, maar laat je ook de weersvooruitzichten voor de komende uren en dagen zien. Bespaar tijd en laat je door de dag heen helpen met vragen, tips en het bedienen van je apparatuur in huis. Maak kennis met de onmisbare assistent voor in huis: Google Nest Hub!

Google Nest Hub kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Zoveel te doen, zo weinig tijd

We leven in een drukke tijd, waarin we onze dagen zo efficiënt mogelijk willen indelen. De Nest Hub helpt je hierbij, door je te ondersteunen bij de dagelijkse dingen. Niet alleen door het weerbericht voor te lezen, maar ook door de oven alvast voor te verwarmen, de verwarming aan te zetten als je op weg naar huis bent of een recept voor te lezen terwijl je staat te koken.

Het beste van Google in één device
In de Nest Hub vind je het beste van Google in één device. Van digitaal fotolijstje tot zoeken, van Maps tot je agenda: je hebt alles binnen handbereik in een mooi vormgegeven device, die je gemakkelijk overal in huis neerzet. Om ’s ochtends je afspraken te bekijken in de slaapkamer, recepten op te zoeken in de keuken of muziek af te spelen in de woonkamer. Je hebt alleen wifi en een Google-account nodig om te starten.

Middelpunt van het Behulpzame Huis

De Nest Hub is een apparaat dat alle slimme apparaten in je huis samenbrengt. Verbind de Nest Hub met je andere apparaten in huis: dat kan op dit moment met 28 productcategorieën van deurbellen, camera’s, lampen en thermostaten, tot grotere apparaten zoals wasmachines, vaatwasmachines, koelkasten, enzovoort. Een apparaat dat compatible is met Google Nest, is dan eenvoudig te bedienen via de Nest Hub. Of je nu je slimme verlichting wil bedienen, de thermostaat een standje lager wil zetten, je rookmelders wilt checken of het slimme slot op je deur wilt ontgrendelen, het is allemaal mogelijk met behulp van het aanraakscherm of een stemcommando. Creëer je eigen beveiligingssysteem, door de camera’s in en om jouw huis te koppelen aan de Nest Hub. Zo heb je altijd en overal toegang tot je huis en hebben ongewenste bezoekers geen schijn van kans. Dat geeft een veilig gevoel! De Nest Hub is compact en elegant vormgegeven en verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet. Zo trekt hij niet te veel aandacht en past hij in elk interieur.

Bedienen met je stem
We kennen de spraakassistent van Google natuurlijk al langer, beter bekend als de Google Assistent. Oorspronkelijk was deze assistent alleen te vinden in de smartphone en de slimme luidspreker van Google, de Google Home en Google Home Mini. Nu is hij ook erg behulpzaam als onderdeel van de Nest Hub. Handig als je het licht aan wil zetten als je je met tassen vol boodschappen het huis binnenstapt. Of bekijk nog even dat nieuwe recept van kip uit de oven, terwijl je al met je handen in de marinade zit.

Altijd en overal toegang tot filmpjes en foto’s

Heb je nog geen andere slimme apparaten in huis? Dan redt de Nest Hub zich ook prima in zijn eentje. Volg bijvoorbeeld al je favoriete kanalen op YouTube, of vraag aan het apparaat hoe je een stropdas moet strikken, zodat je een instructievideo te zien krijgt. Je kunt tot zes accounts aanmaken, zodat het hele gezin mee kan genieten van inspirerende en vermakelijke content! Of toon je favoriete foto’s op de Nest Hub en je hebt jouw vrienden en familie altijd dichtbij. Kies zelf welke foto’s je wilt tonen en de Hub regelt voor jou een prachtige fotopresentatie. Zo worden bijvoorbeeld foto’s van lage resolutie en screenshots automatisch weg gefilterd. Op die manier geniet jij van de mooiste foto’s en herinneringen, overal in je huis.

Google Nest Home

De Nest Hub is echt een aanwinst voor ieder huishouden. Een handige, stijlvolle en praktische assistent die zorgt dat jij tijd overhoudt voor de dingen die je graag doet!