Garmin Nuvi 2598 LMT-D - Reviews

8,3 Lees 6 reviews
Specificaties
Schermgrootte
5 inch
Kaarten
Europa
Tmc
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rav99 19-05-2016 Product half jaar in bezit

Werkt niet meer zo goed, na update

Algemene score

7,2
Als ik het opgegeven adres bereik, valt het apparaat stil en als ik verder rij, gaat het niet Herberekenen, maar laart je een stuk verder rijden en geeft niet aan, terug rijden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende
bokske59 21-05-2016

Als je bij adres bent aangekomen en hij geeft niets meer aan, gewoon het adres opnieuw invoeren en dan opletten dat je niet voorbij het huisnummer rijdt , dan zou het goed moeten komen!

Reageer

Bert 21-12-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
Top apparaat, nu een jaar in mijn bezit, pikt snel zijn GPS signaal op en is bovendien makkelijk te bedienen en in te stellen.
Het enige minpunt is zijn interne opslag capaciteit.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laurence 12-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Prima apparaat, hij doet wij hij moet doen.
Wat ik vreemd en niet prettig vind, is nadat de eerste(!)updates gedaan zijn, er geen interne ruimte voor volgende updates is. Dus een sd kaart erin.
Daar houd je, als je het geheugen plaatst, toch rekening mee?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
MP 13-04-2016

Hallo Laurence, is bij het gebruik van een SD-kaart het minpunt van het beperkte geheugen opgelost?

Reageer

Tuinpad 14-08-2014 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Deze Garmin is ontzettend snel met het vinden van de satellieten. Goed geluid en goed beeld.
Het enige nadeel wat hij heeft is dat als je hem uitzet hij zichzelf weer aanzet.
Dat resulteert in een lege accu.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Laurence 23-12-2015

Langer drukken, dan zie je op het scherm aan, of uit.

Reageer

JHJB 08-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Na een zeer correcte/snelle levering ben ik zeer tevreden over mijn aankoop. Apparaat werkt zoals het moet doen. Is eerst even wennen aan programmeren. Wijkt enigszins af van Tom Tom. Ga nu eerst op vakantie, en zal dan pas echt de mogelijkheden ontdekken. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

duine 09-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
heb hem een paar dagen maar ik sta te kijken hoe snel hij reageert en de duidelijke gesproken teksten.
je bent er zo aan gewend in het gebruik traffic heb ik nog niet gehad onder weg maar met route instellen naar randstad geeft hij ze wel waar de files.
over een week of wat op vakantie naar buitenland dus dan weet ik nog meer.
maar bij deze een aanrader als je twijfelt niet doen maar kopen tot nu toe top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ouwe opa 14-10-2014

Kan, en wil jij jouw verdere ervaring met dit apparaat delen? Alvast bedankt!

bokske59 13-06-2015

uitstekend apparaat en werkt snel en zeer duidelijk beeld met grote letters , ik heb hem nu al meer dan een jaar in de taxi in gebruik en dat bevalt prima , werk veel makkelijker dan Tom Tom
en is veel beter met de huisnummers! Tom Tom kan na 12 jaar nog steeds ons huis niet vinden.
de Garmin kon dat meteen wel!

Reageer