HP 22es - Reviews

Best Reviewed jun 2018 HP 22es
Best Reviewed juni 2018
Laagste prijzen -6% prijsdaling
Specificaties
Schermgrootte
21,5 inch
Connectiviteit
HDMI, VGA (D-Sub)
Resolutie
1920 x 1080 pixels

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L. vander zijden 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het scherm staat in mijn thuiskantoor en is erg prettig om als 2e scherm te gebruiken. Het design is mooi (heel dun en geen zwarte rand om het beeld) en hij is super gemakkelijk te koppelen aan mijn laptop. Vind het alleen jammer dat het scherm niet in hoogte verstelbaar is

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede beeldkwaliteit

Minpunten

  • Niet in hoogte verstelbaar
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurgen_Amsterdam 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Scherm is heerlijk helder, met hele handige optie om 's avonds het blauwe licht te kunnen dimmen. Fijn als je 's avonds nog even wilt werken.
Plug&Play, simpel te gebruiken

Pluspunten

  • Helderheid
  • Dimfunctie blauw licht

Minpunten

  • Niet in hoogte verstelbaar
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pracht monitor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Via The Insiders mocht ik deze enkele weken uitproberen. Dat was helemaal geen straf. Het is werkelijk een mooie monitor, helder beeld, veel mogelijke instellingen om deze naar je eigen gading in te stellen. Het menu is leuk om wat mee te stoeien, maar wanneer je de fijnste instelling hebt gevonden, gebruik je het menu niet meer. Het scherm is niet in hoogte verstelbaar, maar wel kantelbaar, wat prettig is in gebruik. Of deze nu naar voren of achteren gekanteld wordt, je blijft met het IPS paneel gewoon goed zien. Fel (zon)licht weerspiegelt niet, wat prettig is. Enig puntje van kritiek is dat de monitor af en toe knippert/flikkert. Ik ben er nog niet achter waar dit door komt. Ik had ook gedacht dat deze monitor iets groter was dan mijn vorige, maar heb mij vergist in het formaat. Ondanks dat deze mooi is, ga ik toch voor een groter model.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • plug&play
  • heldere kleuren
  • Geen reflectie door IPS paneel
  • grote kijkhoek

Minpunten

  • niet in hoogte verstelbaar
  • beeld knippert/flikkert soms
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dudink 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn beeldscherm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooi beeldscherm om te zien. De dunne randen aan de zijkanten maken het een modern design. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijk te monteren
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Scherp beeld

Minpunten

  • Niet in hoogte verstelbaar
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joukee 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie en heldere kleuren en een strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het beeldscherm nu zo'n 2 weken in gebruik (ik gebruik hem als monitor voor mijn macbook) en ik moet zeggen dat hij echt fantastisch werkt! Ik zit er veelal voor langere tijd achter als ik verslagen moet maken of voor het bewerken van foto en video. Het scherm geeft de kleuren goed weer en is ook lekker scherp. Kortom heel blij mee!

Pluspunten

  • Heldere kleuren
  • Scherp beeld
  • Perfecte grootte
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

eMJees 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima scherm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Scherm via the Insiders getest. Zeer eenvoudig te installeren, echter indien je computer geen hdmi ingang heeft dien je nog een vga kabel te kopen.
Onder alle kijkhoeken een fantastisch, helder beeld. Gewoon een lust om naar te kijken. Ook als het scherm niet aan staat. En staat op een elegante voet.
Geen minpuntjes? Jawel. Links, recht en boven blijft een, niet storende, zwarte rand zichtbaar van enkele millimeters. Het scherm is wel kantelbaar, maar niet in hoogte verstelbaar, waardoor je dus veelal naar beneden zit te kijken ipv recht vooruit. Is natuurlijk op te lossen door schrm ergens op te zetten.

Pluspunten

  • Geweldig beeld
  • elegante uitstraling

Minpunten

  • geen vga kabel bijgevoegd
  • niet in hoogte verstelbaar
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan1959 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie heldere kleuren monitor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vorm gegeven kleuren monitor met een zeer helder beeld. Is eenvoudig aan te sluiten en naar persoonlijke wensen verder in te stellen. Geen reflectie omdat de monitir een aantal graden gekanteld kan worden. Licht in gewicht en een prima prijs/ kwaliteit verhouding. Een aanrader voor ieder die een nieuwe monitor nodig heeft of als tweede scherm te gebruiken.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Mooi design
  • eenvoudig aan te sluiten
  • geen reflectie

Minpunten

  • niet in hoogte verstelbaar
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ericpeeeke 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Slanke monitor met heel redelijke specs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik mocht de monitor voor Insiders testen. Na ontvangst was de monitor binnen vijf minuten in elkaar gezet en aangesloten. Het is een eenvoudige monitor, met weinig aansluitingen, dus stroomkabel en HDMI aansluiten en gaan! Het ontwerp van de poot is slank, en de schermranden zijn dun, waardoor de monitor een elegante uistraling heeft. Het beeld is mooi, helder en met grote kijkhoeken. Minpunten zijn dat er maar één HDMI aansluiting is, en dat er geen geluid is, wat handig zou zijn voor het gamen op de Xbox One.

Pluspunten

  • Slank en elegant ontwerp
  • Dunne schemranden
  • Grote kijkhoeken

Minpunten

  • Slechts één HDMI-aansluiting
  • Geen geluid
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

patser33 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, duidelijk en prettig beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prachtige brede monitor; mooi formaat. Ik werk veel op de computer en hij is groot genoeg om twee schermen naast elkaar in beeld te brengen.

Pluspunten

  • mooi formaat
  • plat beeld
  • makkelijke montage

Minpunten

  • geen geluid
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

superkwaliteit beeldscherm

Algemene score

9,0
Super eenvoudig in elkaar te zetten, Mooi design beeldscherm met haarscherp beeld. Mocht je overwegen om een nieuw beeldscherm aan te schaffen dan zou ik deze zeker aanraden

Pluspunten

  • haarscherp beeld
  • snel in elkaar te zetten
  • mooi design

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

OmaBetsie 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Groot Scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi breed beeld..
Overdag, 's nachts en met zonlicht goed zicht..
Mooie kleuren .. Goedgekeurd voor films en games worden erg mooi weer gegeven!

Pluspunten

  • Breed Beeld
  • Mooie kleuren

Minpunten

  • onzichtbaar aan/uit knopje is wat zoeken
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvers 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel mooi haarscherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het scherm nu een paar weken en ik vind het een erg mooi lichtgewicht scherm met haarscherp beeld.

Het scherm weegt bijna niets. Het scherm heeft een mooi design en is super dun. Installatie is eenvoudig, maar helaas is er alleen een HDMI kabel bijgeleverd en geen (verloop naar) VGA. Het beeld is duidelijk en haarscherp.
Een minpunt vind ik dat er naast de zilveren designrand ook een zwarte rand om het scherm zit. Dit valt weg als hij uitstaat, maar als het scherm aanstaat mis je een centimeter beeld. Jammer van het aanblik, de 24es heeft dit overigens niet!

Al met al een mooi beeldscherm om te zien en naar te kijken!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Haarscherp beeld
  • Flinterdun

Minpunten

  • Zwarte balk om beeld
  • Alleen HDMI
Geschreven voor: HP 22es

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer