Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

LG 27MP65HQ-P

8,8 Lees 7 reviews

Vergelijkbare producten

Dell S Series S2718HN

  • Formaat (inch) 27 inch.
  • Beeldverhouding 16:9
  • Formaat (cm) 68,58 cm
Dell S Series S2718HN

LG 27MP68HM-P

  • Formaat (inch) 27 inch.
  • Beeldverhouding 16:9
  • Formaat (cm) 68,58 cm
LG 27MP68HM-P

Acer G6 UM.HG6EE.J011

  • Formaat (inch) 27 inch.
  • Beeldverhouding 16:9
  • Formaat (cm) 68,58 cm
Acer G6 UM.HG6EE.J011

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton3B 29-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Binnen de prijsrange geeft deze monitor een prima beeld en ziet er mooi uit. De mogelijkheden heb ik net even minder beoordeeld omdat de DualMode software niet werkt: nu stel ik gewoon het tweede scherm in via de grafische software van mijn laptop. Ook het installeren van de software verliep niet goed, met telkens foutmeldingen. Dit zijn wat mij betreft minder zware punten, het scherm zelf is het belangrijkst en is goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
ton3B 16-11-2015

Intussen heb ik de monitor 4 maanden in bezit en ben ik nog steeds tevreden over het scherm. Minder goed, en zelfs irritant, is de te slappe voet, waardoor het scherm enorm wiebelt. Voor mij zou dit een reden zijn om de volgende keer een ander scherm te kopen, hoe moeilijk kan het zijn om een monitor van een stabielere voet te voorzien.

Reageer

GerardLeiden52 19-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Fantastische kijkervaring en dito gebruiksgemak. Scherpe prijs kwaliteitsverhouding. Prachtige vormgeving, vooral door de smalle rand. Zwart in het beeld is ook echt zwart.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Duijzer 25-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Prima scherm, goed groot en een prima prijs/kwaliteitverhouding, ik kan nu nog beter mijn grafische werk doen, en met mijn flightsimulatir verre vliegreizen maken, ook het tekstwerk is een stuk gemakkelijker geworden.Zeer zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans qwerty 12-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
goed:Strak design. prima filmbeeld.

nadeel: geen usb hub; 1x HDMI, dus geen mogelijkheid PC en laptop samen aan te sluiten.Beeld niet geel vullend te krijgen bij maximale resolutie grafische kaart (vegeen verschaling)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Threestripes 06-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Heel mooi paneel, fijne grote om op een bureah te zetten en heeft een goede kleur balans ook de ingangen voldoen goed aan de gemiddelde eis

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rene 0508 07-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Twee monitoren heb ik aangeschaft. De installatie is simpel. Beeld is goed, vormgeving is ook goed. Het is nog wel even zoeken met de knopjes aan de onderkant, die zijn slecht zichtbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clara1954 03-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
La lang zoeken en vergelijken zag ik bij Mediamarkt
deze monitor staan. Veel erover gelezen. Zeer goede revieuws. Toen ik er mee thuiskwam en ik hem had aangesloten kon ik mijn ogen bijna niet geloven. In een woord: Fantastisch, wat een kwaliteit. Ik ben blij dat ik weer voor LG gekozen heb, Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer