Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung LS24C570HL

Vergelijkbare producten

Samsung LS24F350FHUXEN

Samsung LS24F350FHUXEN

Samsung FHD Business Monitor 24" (SE650-serie) S24E650PL

Samsung FHD Business Monitor 24" (SE650-serie) S24E650PL
Bekijk alle Monitoren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung LS24C570HL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liefdevol 02-03-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Erg mooie beeldkwaliteit! Alleen jammer dat je 'm niet kunt draaien. Alleen omlaag en omhoog. Verder een erg mooi design. Ziet er mooi uit, en geeft ook mooi beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

nicl 26-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,3
De monitor heeft een mooi, scherp beeld met goede kleurenweergave. Het beeld blijft ook onder een schuine kijkhoek goed.
De 1-knopsbediening werkt erg gemakkelijk.

Qua instel- en aansluitmogelijkheden is de monitor redelijk basic, maar er zijn geen functies die ik mis.

De monitor is mooi vormgegeven en misstaat ook niet op een wat meer in het oog springende plaats.

Al met al een goede all round monitor.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Max Groot 24-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Ik vind dit een geweldige monitor. Het gebruiksgemak en de interface bevielen mij vanaf dag één. Het beeld is een feestje om naar te kijken en is een genot om te gebruiken in allerhande situaties. Zowel films kijken, gamen als tekstverwerken is een stuk makkelijker op deze FULL HD bikkel.

Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

welu67 22-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Zeer mooi beeld, mooie kleuren.

Strakke vormgeving, mooie voet.

Helaas niet in hoogte verstelbaar en de rand had wat dunner mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

ITTI 21-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
I've owned this screen for a few months now. Great screen and at an affordable price. I especially needed the mat screen. It makes all the difference!
The viewing angle is fantastic and the contrast is easy on the eyes, on any setting.
I'm very happy with this purchase.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TIMB0LADE 20-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Mooi beeld en de snelheid van verversen is prima, ik speel de playstation 4 er op af via de hdmi-aansluiting, het geluid is ook prima via de hoofdtelefoon/geluidsboxen aansluiting aan de achterkant van het scherm
De vorm is mooi breed en de rand lekker smal, bovendien kun je de vertikale stand iets aanpassen aan waar je zit tov het scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geemer 13-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Een mooi scherm met maar een paar minpuntjes.

De kijkhoek is erg goed, de kleur verandert maar een klein beetje bij hogere kijkhoeken.
Ook is de kleurdiepte geweldig. Ik gebruik de monitor op 30% helderheid omdat ik in een wat donkere ruimte zit en zelfs daarbij is nog goed onderscheid te maken tussen alle kleuren.

Van bron wisselen gaat snel en eenvoudig en ook is de monitor redelijk snel aan.
Het LEDje is wit en is niet storend fel. Het staat standaard ingesteld om uit te gaan terwijl de monitor actief is, te knipperen als deze in slaapstand is en gewoon te branden als hij uit staat. Dit kan met behulp van het menu veranderd worden, mits gewenst.

Als je een HDMI-kabel gebruikt is het mogelijk om met een koptelefoonuitgang geluid via de monitor te krijgen.
Ik heb dit niet getest, maar het viel me wel op dat de monitor steeds opnieuw zichzelf als standaard geluidsapparaat instelde in Windows 7 en ik dus geen geluid uit m'n speakers kreeg. Dit was op te lossen door in Windows de monitor bij geluidsafspeelapparaten uit te zetten.

Met de bijgeleverde VGA-kabel had ik bij donkere beelden een lichte vlek linksonder die verdacht veel leek op backlight bleed, maar met een HDMI-kabel (niet bijgeleverd) is dit geheel verholpen.

De Magic Upscale functie doet de beeldkwaliteit helaas geen goed en veroorzaakt zelfs wanneer deze niet actief zou zijn (als de monitor of zijn native resolutie staat) een vermindering van de beeldkwaliteit.

Als je de monitor aan zet of deze uit standby komt dat dan eerst linksboven de actieve invoerbron komt te staan. Dat is prima.
Maar zodra dit weg gaat komt er midden onderin twee seconden lang een schermpje dat naar sneltoetsen voor de JOG-knop verwijst. Zover ik heb kunnen vinden is deze tweede melding niet uit te schakelen en vrij storend.

Verder is de hoogglans zwarte afwerking prachtig, maar helaas wel erg gevoelig voor vingerafdrukken en zie je er elk stofje op.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Wilco van den Helder 13-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Echt een heel mooi helder beeld je kan hem ook nog verstellen naar een betere in vals hoek om te kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GJ van Buuren 12-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Samsung monitor. Het beeld is super, zodat ik mijn full HD bestanden goed kan bewerken. Ook de mogelijkheid om mijn camrecorder met een HDMI kabel aan te sluiten vindt ik erg fijn.
Kortom, ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob1337 11-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Strakke vormgeving zonder poespas (één bedieningsknopje voor alles) en een mooi beeld met volle kleuren. Goede kijkhoek, waardoor hij ook ideaal is om als tweede monitor te gebruiken. Voor de prijs is het zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Paolo25 07-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooie groot beeld prettig naar te kijken, geen hoofdpijn meer. Even wennen van de bediening die onderaan in het midden van de monitor zit. Er zit geen DVI uitgang ( moest wel even een HDMI kabel kopen )wel HDMI en VGA. Kan ook nog mijn oude computer op aansluiten. Ben er heel erg blij mee, beste koop voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bob1337 05-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ik was al een tijdlang op zoek naar een tweede 24" monitor voor mijn PC en de LS24C570HL van Samsung voldoet perfect aan de eisen die ik gesteld had - een goede beeldkwaliteit voor een betaalbare prijs. Games zien er prachtig uit op dit scherm, de kleuren zijn mooi vol en alles ziet er strak uit.
De vormgeving van het scherm is verder erg solide en degelijk, zonder al te veel poespas. Precies wat ik zocht en voor deze prijs ben ik dubbel en dwars tevreden. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MDavidis 01-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Een paar dagen in mijn bezit. Mooi scherm met mooi beeld. Alleen uitzetten van het scherm beetje omslachtig (geen 'druk op de knop', maar via menu)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erkin7 31-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik vind het een top beeldscherm! Alleen jammer dat je hem niet in meerdere richtingen kan bewegen. Bovendien zit hij ook wat te hoog naar mijn mening. Voor de rest is het beeldkwaliteit echt top! Raad iedereen een Samsung monitor aan, want tot nu toe blijft Samsung maar winnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap767 29-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Voldoet prima voor de prijs van deze monitor.
Ik kreeg wel tot 2 maal toe een monitor die defect was. Krassen/ dode pixels. Naar volle tevredenheid zonder gedoe vervangen voor een ander exemplaar.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TonTom 27-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Prima scherm, zeer en helder en weergeeft de kleuren warmer dan een laptopscherm.
Het is verder heel basic scherm maar wel heel strak afgewerkt. Geen aan/uit knop aan de voorkant zichtbaar (deze is netjes aan de onderkant verwerkt, met die knop kan ook eenvoudig gescrold worden door de instellingen)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric111 27-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Zeer content met mijn nieuwe monitor!
Voorheen een 19inch (4:3) TFT nu een 24inch samsung.

Zeer mooie vormgeving en voor mij voldoende aansluitmogelijkheden (VGA en HDMI).
Jammer genoeg werkt de magicTune niet opdat mijn video kaart niet voldoende is.

Beeld is goed en is ook goed en makkelijk in te stellen met het OSD.

Geen spijt van deze monitor van Samsung.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

turboannie 22-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
heel goede kwaliteit, het is net alsof je ín de games zit. De details zijn nu heel goed te zien en de kleuren helder zonder scherp te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Said 123 15-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Deze 24 inch monitor van Samsung gebruik ik voor mijn desktop op de zolder. Ik twijfelde eerst tussen 24 en 27 inch, maar ik ben blij dat ik 24 inch heb genomen. Want deze monitor is echt groot genoeg voor werken/gamen op 1-3 meter afstand. Vormgeving is degelijk, niet heel spannend, maar wel strak. Beeldkwaliteit is vergeleken met mijn oude 17 inch samsung monitor (syncmaster 171n) super, maar dat zal ook te maken hebben met de veel hogere resolutie. De kleurweergave is in orde en verder heb ik eigenlijk geen enkel kritiekpunt v.w.b. de beeldkwaliteit.

Al met al is deze monitor prima voor desktop- en gamedoeleinden en ben ik er zeer tevreden over.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

PeteJ 11-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mooie strakke monitor met een zeer mooie voet. De installatie is erg eenvoudig en schakelt zichzelf in, wanneer je de pc aanzet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews