Sonos PLAY:3 - Reviews

Specificaties
Kleuren
wit
Type/soort
digital audio streamer
Audio formaten
MP3, WAV, AAC

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sankur 19-01-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
Op dit moment heb ik twee Sonos PLAY:3 speakers in mijn bezit. Ik ben er erg tevreden over. Het installeren gaat heel gemakkelijk, vervolgens bedien je de Sonos met je mobiele telefoon of tablet.

Wij gebruiken via Sonos de streamingdienst Deezer, maar Spotify en andere diensten zijn ook mogelijk. Op de slaapkamer gebruik ik de Sonos ook als wekkerradio, werkt perfect. Je kunt bij de wekkerfunctie zelf instellen op welke dagen je gewekt wilt worden, welke radiozender of gewoon een playlist van deezer enz. Wanneer een keer het internet storing heeft en je dus geen internetradio kunt luisteren schakelt de Sonos vanzelf over naar zijn wekker geluid, dus je verslaapt je bij internet problemen dus niet.

Het geluid is erg goed, ook het koppelen van meerdere speakers aan elkaar (bijvoorbeeld voor tijdens een feestje) werkt erg goed.
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Goed

Reageer

steefv 08-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,5
Ik heb 2 Sonos play 3 speakers gekocht met de Bridge ter vervanging van mn conventionele stereo apparatuur.
Aangezien ik mn hele audio bieb op mn computer heb, dacht ik 'gemak dient de mens'.
Het instellen van de Sonos app is heel gemakkelijk, dat kan niet fout gaan. Wel jammer dat er geen Bluetooth op is !
Na enkele uren begon ik wel te merken dat het geen audiofiele speakers zijn. Ik had de neiging om bij elk nummer de bas en treble bij te stellen, omdat de speakers niet muzikaal zijn en de dynamiek erg slecht is.
Om een lang verhaal kort te houden heb ik ze omgeruild voor de Cambridge Minx 200, niet echt stereo maar laat geen spaan heel van de Sonos wat geluidskwaliteit betreft, en heeft ook Bluetooth !
Bij Sonos hebben ze te weinig aandacht aan de speakers besteed maar des te meer aan het Wifi systeem eromheen, waar ook wel wat op aan te merken is overigens.
Al met al een handig systeem voor niet audiofiele luisteraars, die alles waar geluid uit komt allang mooi vinden..
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Wil12345 24-01-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Ik ben in bezit van 2 stuks Sonos 3. De software werkte in het begin nog op Apple Ipad 1 maar dat is door Sonos geblokkeerd. Dat is irritant. Het afspelen hapert af en toe even. Mijn internet is van Ziggo en snel. De gebruikersinterface wordt steeds onvriendelijker. Ik wil heel makkelijk het geluid op 2 plaatsen regelen. Het geluid is goed. Ik gebruik, het als achtergrond muziek. Ik heb ook getest met de soundbar. Het geluid heeft dan een vertraging t.o.v. tv als je niet de juiste aansluiting hebt. Let daar goed op.
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Voldoende

Reageer

gerben12 08-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooi geluid, maar vooral zeer gebruiksvriendelijk. Zo mee te nemen naar elkaar kamer en eenvoudig te bedienen met je mobile devices. Sonos moet alleen nog iets vinden om het updateproces wat gebruiksvriendelijker te maken, want dit kost wel eens tijd en opnieuw aanmelden bij de bridge/player
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Goed

Reageer

Floris 14-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sonos Play 3: plug and play en goede performance

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is volop genieten om naar deze Sonos Play 3 te luisteren en te bedienen. lekker vol geluid, voldoende bas en hoog. Het installeren ging soepel, even aan de router hangen, enkele instructies op je telefoon goed volgen (wel ff goed lezen wat er staat en niet zoals ik te ongeduldig zodat je een stap overslaat...) maar na enkele minuten zijn de 2 systemen geïnstalleerd en zonder 1 hapering genieten we alweer enkele dagen van lekkere muziek met een goed geluid! super gemakkelijk als iemand in de voorkamer tv wil kijken dat je de speaker 'los' koppelt zodat daar rust is en in de (open) keuken nog een lekker muziekje op staat! kortom een aanrader!

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • installatie
  • gemak qua bediening
  • altijd direct beschikbaar
  • door meerdere mensen / devices te bedienen

Minpunten

  • Speaker staat altijd 'aan' dus dat kost stroom...
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ingo 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super geluid !!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben 2 play 3's in stereo gekoppelt in de woonkamer, wat een mooi geluid komt uit die speakers.
Heel mooie diepe bas.
Aansluiten was zeer simpel , heb wel een speaker met kabel verbonden aan de router dat geeft een zeer stabiele verbinding (werkt ook compleet draadloos ).
Deze speaker maakt dan een eigen sonos netwerk waarna het aansluiten van ieder andere speaker een fluitje van een cent is.
De sonos app werkt echt perfect (ik gebruik wel spotifi premium ).

Had hiervoor de HK omni 20 2 stuks , deze heb ik van alle ellende terug gestuurd ( slecht te verbinden en zeer slechte app ).

Ik raad wel aan om true play uit te voeren het geluid wordt dan nog beter , heb je zelf geen ios apparaat dan zou ik zeker een kennis vragen. Als je het eenmaal gedaan hebt kan je het op je android ook uit/aan schakelen.
Er komt zeker nog een sonos bij, voor de eetkamer / buiten ( play1 of one ).

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Zeer goede app
  • Makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • Tot nu toe geen !
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Pbolhuis 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Klein,mooi , geen snoeren en schitterend geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gingen voor een receiver / radio met 2 boxen kwam na uitgebreide uitleg hiermee thuis.
Schitterend geluid en prima oplossing voor onze behoefte.

Pluspunten

  • Geen snoeren
  • Prima geluid
  • Makkelijke installatie en bediening
  • Diverse kleuren
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

RiaZwaan 17-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi design, dus ook mooi om naar te kijken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top systeem, heel simpel aan te sluiten
Het geluid is glashelder, met meerdere speakers is elke ruimte in huis gevuld met muziek
Heel blij mee
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Goed

Reageer

Sjaak Janse te Bergen op Zoom 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch geluid zonder draden

Algemene score

9,0
Prachtig geluid en het mooiste is geen draden door heel de kamer.
Zeer eenvoudige installatie.
Mooi design en ook te bedienen op de box zelf, zeer tevreden over mijn Sonos Play 3 aankoop
Ordernummer van BCC: 201611004469687

Pluspunten

  • Gemak van installeren
  • Niet al te groot maar wel groots geluid
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Ook op de box zelf te bedienen (aan uit hard zacht
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Henriette 05-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kleine boxen met een geweldig geluid, makkelijk op te hangen aan de muur (ze kunnen ook op een standaard). Echt een geluidbeleving, je wilt nooit meer anders.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Klein
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Patrick 04-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mijn Philips 930 systeem met FB820 speakers vervangen door twee Sonos Play 3 in stereopaar geschakeld.
Doen niet onder voor de Philips set.
Zeker na het uitvoeren van de (maffe) Trueplay Tuning in de app.
Het enige nadeel: Sonos speelt geen Bluetooth bronnen zoals Youtube vanaf je smartphone of tablet, maar wel een hele berg stramingdiensten, radiozenders, MP3's vanaf de NAS en alle muziek op je smartphone.
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Goed

Reageer

p.huysen 29-11-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Moet zeggen een heerlijke installatie. Geluid is zeer goed, moet wel zeggen heb 2 boxen!. De software is top. Heb getwijfeld tussen deze en een teufel. Maar vindt het niks dat je een teufel niet in een winkel kan horen. De installatie van het systeem is echt super simpel.Wel duur maar wel gebruiksvriendelijk. Echt blij mee
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Uitstekend
Sunny99 02-01-2014

Installatie is super simpel??? Installatie is onmogelijk, zou ik eerder zeggen. Of je moet helderziend zijn. De procedure: 1. de sonos bridge aansluiten enz. Hoe aansluiten, waar aansluiten?? Dat staat er niet bij. 2. Meer sonos componenten toevoegen. Ik zou al erg gelukkig zijn als ik er één zou kunnen aansluiten. Hoezo toevoegen, waaraan toevoegen? 3. Een sonos controller app downloaden. Volg de aanwijzingen enz. Welke aanwijzingen, waar kun je die vinden?? Staat er niet bij. 4. Muziek afspelen. Nee, dat kan dus niet want de eerdere stappen zijn in potjeslatijn.

Sorry, maar super simpel ziet er bij mij anders uit.

Reageer

Danny de S 05-06-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Wat een ontzettend gebruikersvriendelijk apparaat. Installatie is eenvoudig en bediening kan worden gedaan door de hele familie. Software voor Apple apparaten is super en werkt erg intuitief. Het draadloze aspect maakt dat het systeem steeds uit te breiden is met extra speakers.

Ook handig om je Play:3 aan de muur te hangen met een muursteuntje van bijv. beugelsvoorsonos.nl
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Dellatio 03-12-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Zeker na ervaringen met een Philips WACS7500 is dit een verademing. Installatie was echt Plug&Play, kabel erin, aanmelden, klaar. Met de Sonos controller (nu nog op de PC, binnenkort op een Ipod) zoek je snel en makkelijk door je hele bibliotheek, en de integratie met iTunes en diverse internet muziekservices is uitstekend.
Verder is het ongelooflijk wat een geluid er door de relatief kleine Play:3 geproduceerd wordt, kamervullend HiFi.
Sonos is een aanrader, en ik zal zeker het aantal spelers uitbreiden in en om het huis.

///Rob
Geschreven voor: Sonos PLAY:3

Review criteria:

Uitstekend

Reageer