Whirlpool MWPN 3391 SX - Reviews

Specificaties
Inhoud
33 liter
Vermogen
1000 watt
Vermogen grill
1200 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool MWPN 3391 SX op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karel 16-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

WHIRLPOOL MWPN 3391

Geschreven voor: Whirlpool MWPN 3391 SX

Algemene score

1,0
Update.

Nu een halfjaar in bezit de magnetron WHIRLPOOL MWPN 3391.
Na 3 maanden maakte de oven kortsluiting en deze moest besteld worden wat meer dan 3 weken kon gaan duren.
Ik ging daar niet mee akkoord en wilde dat deze omgeruild zou worden daar ik anders te lang zonder magnetron zou zitten.
Na dat de omgeruild was kreeg ik op deze telkens de melding F2E1.
Weer de monteur geweest en wist niet wat het was.
Was zelf al aan het zoeken gegaan en vertelde dat het aan toetsenbord lag.
Na dat de monteur een paar kabeltjes los had gemaakt zou het probleem opgelost zijn.
Hij durfde het paneel er niet uit te halen daar er anders beschadigingen zouden ontstaan.
Maar nee het probleem is weer terug.
Ook zou men bij Whirlpool de klantenservice moeten verbeteren omdat daar mensen zitten die liever hebben dat je niet bel.
Ook ben ik niet tevreden over de grill.
Deze wordt wel warm maar gloeit niet op zoals je van een verwacht.
Ook daar weet de monteur geen oplossing voor omdat ze nooit geen magnetrons repareren.
Het liefst zou ik deze magnetron in de container gooien.
Ik had meer verwacht van een magnetron van Whirlpool voor dat geld wat ik betaald heb en zeker van de service.
Krijg zelfs geen reactie van Whirlpool.
Voor mij geen Whirlpool meer.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Veel
  • Grill werkt niet
  • Oven werkt niet zoals het hoor
  • Magnetron geef telkens fout melding

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Vera 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Geschreven voor: Whirlpool MWPN 3391 SX

Algemene score

8,0
Het is een geweldig product, maar ik ben in drie maanden tijd al tot 2 x toe het houdertje met de drie wieltjes moeten vervangen. De wieltjes liggen steeds los. Ik denk dat de roterende glazen plaat te zwaar is voor dit apparaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thuisgebruiker 02-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Voorverwarmen kan niet worden uitgeschakeld.

Geschreven voor: Whirlpool MWPN 3391 SX

Algemene score

2,0
Bij de functie hetelucht 40 graden - 200 graden kan het voorverwarmen NIET worden uitgeschakeld. Ook kan het voorverwarmen los niet worden ingesteld zoals op oudere modellen wel. En de in de handleiding snelle voorverwarmfase genoemd duurt bij mij 13 minuten!!! Voor mij geen dure Whirlpool meer als zulke basale functies ontbreken en slecht werken.

Ook meerdere berichten gestuurd naar de klantenservice .. en na 2 maanden wachten vooral bericht gekregen dat voorverwarmen bij de hete lucht functie echt niet kan worden uitgeschakeld. Dit ondanks aanwijzingen in de handleiding waaruit zou blijken dat dit wel het geval is. Ik denk dat ik het apparaat binnenkort ook bij de vuilnis zet. (nu een half jaar oud)
En dan geen Whirlpool meer.

Pluspunten

  • Crisp functie

Minpunten

  • Voorverwarmen kan niet worden uitgeschakeld
  • Trage voorverwarmtijd 13 minuten

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Jose Karlik 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grill

Geschreven voor: Whirlpool MWPN 3391 SX

Algemene score

4,0
Heb de combimagnetron drie dagen en ben van alles aan het uitproberen , ik wilde groente roosteren maar de grill kleurt niet rood . Dus de groente kleuren niet , en vlees ook niet . Heel jammer . Spijt van de aankoop .

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mr Ed 04-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne Magnetron van Whirlpool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 3391 SX

Algemene score

9,0
Een fijne magnetron met duidelijke gebruiksaanwijzing en een hoog bedieningscomfort. Zelfs stomen is mogelijk! Zeer veel mogelijkheden en een mooi uiterlijk. Ik bak nu meer als ik ooit in mijn leven heb gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merdie 03-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud. Crispfunctie werkt goed. Goed in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 3391 SX

Algemene score

7,0
Het is een lekkere grote oven. Makkelijk te bedienen. Mooi. Ik vind de klep prettiger dan een deur. Ik heb tot nu toe twee nadelen ontdekt. De oven gaat maar tot 200 graden. dit is wel op te vangen door een langere tijd in te stellen, maar toch. En het voorverwarmen duurt lang. Het is zelfs zo, dat als hij aangeeft klaar te zijn met voorverwarmen en je maakt een bedieningsfout, waardoor je weer moet voorverwarmen, dat weer tussen 10 en 15 minuten duurt. Terwijl hij nog heet is.

Pluspunten

  • Grote oven.
  • Crisp en stoomfunctie.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Grote klep.

Minpunten

  • Max. 200 graden.
  • Lange opwarmtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kobus 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

combi magnetron, oven en grill

Geschreven voor: Whirlpool MWPN 3391 SX

Algemene score

8,0
mooi apparaat mooi vorm gegeven en mooie uitstraling, super handig en duidelijke beschrijving van de vele mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karel 28-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

WHIRLPOOL MWPN 3391

Geschreven voor: Whirlpool MWPN 3391 SX

Algemene score

1,0
Magnetron maak veel lawaai.
Grill gaat niet rood gloeien bij grill stand waardoor een rollade niet bruin wordt.
Mail gestuurd naar Whirlpool nooit geen antwoord gehad.
Gebeld met Whirlpool met de vraag of de rood op gloei of niet,antwoord weten we niet.
We kunnen wel een afspraak maken maar als het niet aan de magnetron lig moet men wel de voorrij kosten betalen € 108.
Goede service.
Andere magnetrons die heb gehad gloeide de grill wel op.
Spijt van deze magnetron.
Hiervoor ook een Whirlpool magnetron gehad die wel goed was.
Dus voor mij nu geen Whirlpool meer.

Pluspunten

  • Bediening

Minpunten

  • Magnetron maakt herrie (brom)
  • Grill gloei niet rood op

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer