Whirlpool MWPN 338 SB - Reviews

Specificaties
Inhoud
33 liter
Vermogen
900 watt
Vermogen grill
1200 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool MWPN 338 SB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nelli B 14-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne strakke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

9,0
Deze combi magnetron heeft vele mogelijkheden om te bakken grillen stomen en natuurlijk het opwarmen van gedachten.
Ziet er netjes en modern uit.
1 nadeel de oven gaat maar tot 200c

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Progamma

Minpunten

  • Tot 200c

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Antonine 07-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige uitstraling, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

7,0
Onze JetChef had het na jaaaaaren begeven, dus we zochten de opvolger. Deze Whirlpool kwam uit de bus en hij voldoet goed, alleen zijn er toch dingetjes die ik mis. Bij het opwarmen van de ovenfunctie is er geen indicatie hoe ver de temperatuur al is. De klok kun je niet gebruiken als aparte timer. In de bijgeleverde aanwijzingen staat niets over aardappelen of rijst koken en je kunt geen eigen gerechten voorprogrammeren. Desondanks beveel ik dit product toch aan, omdat wat ik mis niet voor iedereen geldt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. de Jong 04-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

opwarmtijd

Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

6,0
Ik had eerder een whirlpool met crispfunctie en was daar erg tevreden over, dus toen deze vervangen moest worden wilde ik er graag weer een. De nieuwe is groter en wat opviel is dat deze erg veel opwarmtijd nodig heeft voordat je een afbakbroodje in de oven kan stoppen. Het 2e minpunt is dat nu al na een paar weken de wieltjes die het draaiplateau laten draaien los zijn gekomen van hun houder. Verder werkt alles naar verwachting.

Pluspunten

  • grote oven
  • strakke vormgeving

Minpunten

  • lange opwarmtijd
  • losse wieltjes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mark Mulder 03-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prettige Combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

9,0
Veel functies en gemakkelijk te bedienen. Verder een ruime magnetron waarin je veel kunt doen om te verwarmen of te grillen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Gemakkelijk

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wladimir 02-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MWPN 338 SB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

9,0
Deze Wjirlpool voldoet aan al onze eisen. Gemakkelijk te bedienen en gemakkelijk schoon te houden. Veel mogelijk heden.

Pluspunten

  • Bediening

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ineke McKeurtan 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn 2e Whirlpool combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

10,0
Dit is mijn 2e Whirlpool combi magnetron en ik ben er net zo blij mee en verwacht dat ik er net zo veel plezier van zal hebben als van de eerste! Die heb ik acht jaar gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melville 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Whirlpool MWPN 338SB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

9,0
Meer dan tevreden. Ik heb voor het eerst in mijn leven een combi-magnetron aangeschaft. En gelijk een goede keuze gemaakt. Ik heb nog niet alle functies gebruikt. Maar ik ben er erg blij mee. Het heeft mijn gasverbruik drastisch verlaagd. Ik gebruik hem heel veel en de kids gebruiken hem ook. Het leukste zijn de kleine gerechten in klaar maken en natuurlijk het bakken van taarten en koekjes. Maar als alleenstaande man is het bijna onmisbaar aan het worden. Als vegetariër gaat er een wereld open zou ik haast zeggen. En de beschrijving in de handleiding is een goede leidraad. Voorheen altijd luxe ovens gehad. Maar dit is next level gezond eten bereiden opwarmen. Snelle hapjes maken. Chocola smelten. Cashewnoten verhitten. Gebruiksvriendelijk, gebruiksgemak en de geluiden maken hem haast onmisbaar. En bovenal gemakkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Ruimte in de magnetron
  • Display en uiterlijk
  • Uitgebreide duidelijke handleiding
  • Eventueel verplaatsbaar
  • Bijgeleverde attributen (mag altijd meer)

Minpunten

  • Superzwaar(of is dat een pluspunt)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

NJZ 01-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combimagnetron met veel functie en strakke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze combimagnetron gekozen omdat deze veel functies heeft en geprogrammeerde programma's. Deze oven heeft veel functie en een strakke uitstraling. Daarnaast heeft de oven echt een grote inhoudt, dit spreekt mij erg aan. De oven is wel aan de zware kant en het opwarmen van de oven duurt voor mij iets te lang, maar heb zeker geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Grote inhoudt
  • Stijlvol
  • Veel programma's
  • Veel functies

Minpunten

  • Zwaar
  • Duurt lang om oven op te warmen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J Fokke 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed leesbaar wat je wilt doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

9,0
Wij hebben dit gekocht bij onze vaste leverancier omdat die goede service verleend en omdat hij dit apparaat aanprees voor het bedieningsgemak en leuke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 01-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Crispfunctie magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

9,0
Is al 3e Whirlpool met crispplaat voor ons.
Geeft heel veel extra en makkelijke en snellere mogelijkheden om te bakken.

Pluspunten

  • Crispplaat functies
  • Snelheid van bakken

Minpunten

  • Bij deze versie wat ingewikkelder display
  • Minder eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Andre van den Berg 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MWPN 338 SB

Algemene score

9,0
We gebruiken deze combi magnetron met crispfuctie nu ongeveer twee maanden, we zijn uiterst tevreden en met name de crisp functie. Deze zorgt ervoor dat de oventijd wordt gehalveerd en bakt goed af. Dor de crispfunctie is deze oven iets prijziger maar is het zeker waard.
De bediening is duidelijk en logisch, handleiding bijna niet nodig😉 door goed gebruik van symbolen op de oven.
Aanrader!!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Overzichtelijk
  • Redelijk stil
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Lengte van het snoer van de stekker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer