Waardeloos en service van Whirlpool ook. Geen woorden voor. Voor mijn vader (86) nieuwe combimagnetron gekocht. Dit apparaat blijkt niet temperatuur gestuurd maar tijd gestuurd. Met gevolg als dat als de combimagnetron uitschakelt en je wilt je gerecht nog een paar minuutjes geven dat niet kan want dat het apparaat gaat dan weer voorverwarmen!! Hierbij maakt de combimagnetron gebruik van de grill waardoor gerecht niet in de oven kan blijven staan. Service monteur gebeld, zou rapport maken en melden. Ook al wieltjes van draaischijf stuk en crispplaat krom. Zou vervangen worden. Geen reactie meer, zelf weer gebeld met verzoek monteur te sturen, deze meldde op de dag zelf dat wat de andere monteur niet kon maken, hij ook niet kon maken. Wederom gebeld. Monteur meldde zich op de dag zelf ziek. Inmiddels helemaal klaar met Whirlpool en contact gezocht met de Mediamarkt waar we dit apparaat hadden gekocht. Stond er plotseling zonder afspraak om 8.15 in de ochtend een monteur voor de deur!! Heeft rapport gemaakt met terug verwijzing naar de mediamarkt. Hij zou rapport daarnaartoe sturen. Is ook niet gebeurd. Hebben we uiteindelijk zelf gedaan. De Mediamarkt biedt gelukkig wel de goede service. Uiteindelijk via Mediamarkt een ander combimagnetron, uiteraard NIET van Whirlpool. Hevig teleurgesteld in Whirlpool, naast slecht apparaat ook nog een eens zeer slechte service. Voor mij nooit meer een Whirlpool. Zeer storend dat na elke telefoontje en 2x bezoek een enquête over de service wordt gestuurd. Ik zou zeggen stop je energie in echte service en niet service op papier. Ik beveel dit apparaat dus niet.
Minpunten
- Tijdens door open raak je snel andere toetsen aan