Inventum MN304C - Reviews

Specificaties
Inhoud
30 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Vermogen
900 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN304C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andreas 10-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk apparaat , ruim , compleet en eenvoudig te bedienen met duidelijke knoppen en klok. Snel en smakelijk eten zo.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend 10-07-2016
  • Product paar weken in bezit

lekker gemakkelijk te bedienen apparaat

Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
de bediening is, mede na het lezen van de gebruiksaanwijzing, erg gemakkelijk. het was niet moeilijk om uit het geboden assortiment een keus te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Schreuders 05-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Als je bepaalde verwachtingen heb naar een nieuw noodzakelijk product vergelijk je dat meestal met je oude product. Bij de aankoop van de MN304C voldoet ie meer dan aan de verwachtingen van een Combi magnetron. Wat ons opvalt: hij is vooral snel en warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top combimagnetron!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Top product! Mooi design, super makkelijk in gebruik, vele handige functies, heel veel ruimte en dat voor een zeer lage prijs! Perfect!

Pluspunten

  • Design
  • Gebruik
  • Functies
  • Ruim (30L)
  • Lage prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velden uit de lichtstad 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hééééééééééél tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Ik was toe aan een nieuwe combi/magnetron/oven, die snel op temperatuur komt en waar ik een wat grotere ovenschaal in kwijt kan. Dat lukt bij deze MN304C van Inventum.
Beetje aanpassen: draairing eruit, glazen plateau op de kop erin en er kan een behoorlijke vierkante of rechthoekige schaal in. Draaien doet het niet, maar het wordt zeker gaar.
Echt een aanrader. Ik ben er blij mee. Héééééééééééééél blij.

Pluspunten

  • ruim
  • toch compact
  • snel op temperatuur
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
FrLW68 27-02-2019

Goede tip van het omkeren van het glazen plateau.

Reageer

geepee 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige magnetron/combioven werkt super!

Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

8,0
magnetron met een eenvoudige uitstraling en bediening. Werkt echter super snel en simpel. Makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

W. L. 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte en toch grote combi magnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Prima combi magnetron. grote in houd niet al te grote behuizing. Echte knoppen, niet van die achter folie weg gestopte dingen die snel stuk gaan.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Echte knoppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedieningspaneel, handig formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Uitstekende keuze gemaakt met deze combi magnetron oven. Handig in bediening, goed formaat en alle gewenste mogelijkheden aanwezig.

Pluspunten

  • formaat
  • onopvallend design
  • tekst bij knoppen ipv soms onduidelijke iconen

Minpunten

  • natuurlijk geen gigantische inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kristel 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Mooi grote combi magnetron. Gebruiksgemak is erg fijn. Menu in het NL en je hoeft eigenlijk geen boekje te gebruiken, alles wijst zichzelf. Wel fijn om even de standaard programma's te bekijken, zoals pizza en opwarmen van melk bijvoorbeeld.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Diepte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete en eenvoudig te bedienen combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Complete functionele combi magnetron.
Zeer makkelijk in gebruik en een duidelijke, niet te lange handleiding
Goede prijs.
Kortom een goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke van Kampen 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale combimagnetron

Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Deze magnetron heeft een mooie uitstraling. Is heel makkelijk te bedienen. Werkt supersnel. Heel vele functies die allemaal een mooi eindresultaat geven. Het is echt de ideale combi- magnetron die echt iedereen zou moeten hebben. En nu ben ik de gelukkige met de super werkende magnetron.

Pluspunten

  • snelle werking
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer