Inventum MN304C - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN304C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Berend 10-07-2016
  • Product paar weken in bezit

lekker gemakkelijk te bedienen apparaat

Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
de bediening is, mede na het lezen van de gebruiksaanwijzing, erg gemakkelijk. het was niet moeilijk om uit het geboden assortiment een keus te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 10-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk apparaat , ruim , compleet en eenvoudig te bedienen met duidelijke knoppen en klok. Snel en smakelijk eten zo.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Schreuders 05-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Als je bepaalde verwachtingen heb naar een nieuw noodzakelijk product vergelijk je dat meestal met je oude product. Bij de aankoop van de MN304C voldoet ie meer dan aan de verwachtingen van een Combi magnetron. Wat ons opvalt: hij is vooral snel en warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top combimagnetron!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Top product! Mooi design, super makkelijk in gebruik, vele handige functies, heel veel ruimte en dat voor een zeer lage prijs! Perfect!

Pluspunten

  • Design
  • Gebruik
  • Functies
  • Ruim (30L)
  • Lage prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hoge oventemperatuur mogelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Complete combi magnetron, heb hem nu 4 dagen in huis. Al een cake gebakken en verschillende andere dingen uitgeprobeerd. Deze gekozen omdat de oventemperatuur tot 230 graden kan.
Na lang vergelijken zag ik dat dat bij de meeste combi magnetrons niet kan de meeste gaan tot 200 graden.

Pluspunten

  • grote magnetron
  • oventemperstuur tot 230 graden
  • duidelijke handleiding
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

W. L. 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte en toch grote combi magnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Prima combi magnetron. grote in houd niet al te grote behuizing. Echte knoppen, niet van die achter folie weg gestopte dingen die snel stuk gaan.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Echte knoppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Velden uit de lichtstad 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hééééééééééél tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Ik was toe aan een nieuwe combi/magnetron/oven, die snel op temperatuur komt en waar ik een wat grotere ovenschaal in kwijt kan. Dat lukt bij deze MN304C van Inventum.
Beetje aanpassen: draairing eruit, glazen plateau op de kop erin en er kan een behoorlijke vierkante of rechthoekige schaal in. Draaien doet het niet, maar het wordt zeker gaar.
Echt een aanrader. Ik ben er blij mee. Héééééééééééééél blij.

Pluspunten

  • ruim
  • toch compact
  • snel op temperatuur
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
FrLW68 27-02-2019

Goede tip van het omkeren van het glazen plateau.

Reageer

Anna 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel in bediening, goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Na verschillende combimagnetrons te hebben vergeleken gekozen voor deze. En dat was een goede keuze. De combimagnetron is eenvoudig in de bediening. Heeft niet zoveel knoppen, waardoor alles voor zich spreekt. Daarbij is hij wit, dit was voor mij een eis, dus je ziet niet snel vlekken. En de prijs kwaliteit is erg goed. Ook fijn dat je na registratie 5 jaar garantie hebt. Zeker het geld waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

geepee 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige magnetron/combioven werkt super!

Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

8,0
magnetron met een eenvoudige uitstraling en bediening. Werkt echter super snel en simpel. Makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana Kardijk 16-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pracht apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Ik was al een poos op zoek naar een combi magnetron ter vervanging van mijn oude magnetronnetje. Ik heb deze gekozen om zijn makkelijke bediening, mooie uiterlijk, precies wat ik zocht!

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Makkelijk te bedienen!

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Ladzinska 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Enorm teleurgesteld

Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

4,0
Omdat mijn SHARP combimagnetron is stuk gegaan, ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe. Reviews over combimagnerton inventum mn 304c hebben verteld me dat wat ik zocht. Ik heb hem sinds 8 december en nu wil ik hem weg hebben wan het doet niets wat het belooft. Pizza wordt niet gaar, cake ook niet, je kreeg geen juiste temperatuur, een glas water aan de kook brengen duurt 3 en half minut, grillen gaat ook niet. IK ben enorm teleurgesteld.

Pluspunten

  • mooi om te zien

Minpunten

  • niet zuinig
  • bakt niet goed
  • grill niet goed
  • oven kreeg niet de juiste temperatuur

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 21-12-2020

Beste heer/mevrouw Ladzinska,
Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de Inventum combimagnetron MN304C. Het lijkt erop dat uw aangekochte magnetron defect is. Op dit apparaat geven we standaard 2 jaar fabrieksgarantie en nog 3 jaar aanvullende garantie. (U kunt op onze website kijken voor meer informatie: https://www.inventum.eu/service-garantie/garantie-informatie/).

U kunt met uw Inventum combimagnetron teruggaan naar de winkel waar u deze heeft aangeschaft, óf u kunt contact opnemen met onze afdeling Service, zij helpen u graag! Ze zijn per e-mail te bereiken via service@inventum.eu of telefonisch: 088-4583688.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Karin 03-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

8,0
Ik heb deze combimagnetron net een week in huis. Alleen nog maar de magnetron stand gebruikt. Ik heb een vraag: is de stand gril combi hetzelfde als crisp? Die zit er wel op staat bij de specificaties, maar kan ik nergens vinden. En mag ik een crisp plaat gebruiken? Ook als de functie er niet op zou zitten? Verder wel tevreden. Maar moet nog veel uitproberen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johnethen 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste combi-magnetron in zijn prijsklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Vanwegen de goede positieve ervaringen en vanwegen het feit dat hij goed gesprijst is en natuurlijk uit ons nederland komt 😅

Pluspunten

  • Oven functie
  • 900 watt magnetronvermogen
  • Voorgeslecteerde programma's
  • 30 liter inhoud
  • Nederlandse bediening

Minpunten

  • het oogt wat goedkoop
  • Binnenkant moeilijk schoon te maken
  • Ouderwets rode display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Laura 26-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voor mij heel belangrijk, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Wat ik heel belangrijk vind is dat het product eenvoudig in gebruik is en niet als zoveel combi/magnetrons door de bomen het boos niet meer ziet. Ook mijn eigen goed ingelezen wat andere over deze magnetron/oven hadden geschreven en hadden beoordeeld. Deze kwam steeds tevoorschijn als de fijnste combi magnetron. En eerlijk gezegd, ik ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • doet wat hij zegtapp

Minpunten

  • apparaat is vrij diep

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marianne 18-01-2020
  • Product gekocht

Een mooie combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Een mooie maar simpele combi magnetron. Erg makkelijk in de bediening en handig met voorgeprogrammeerde programma's.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Mooie prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedieningspaneel, handig formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Uitstekende keuze gemaakt met deze combi magnetron oven. Handig in bediening, goed formaat en alle gewenste mogelijkheden aanwezig.

Pluspunten

  • formaat
  • onopvallend design
  • tekst bij knoppen ipv soms onduidelijke iconen

Minpunten

  • natuurlijk geen gigantische inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kristel 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Mooi grote combi magnetron. Gebruiksgemak is erg fijn. Menu in het NL en je hoeft eigenlijk geen boekje te gebruiken, alles wijst zichzelf. Wel fijn om even de standaard programma's te bekijken, zoals pizza en opwarmen van melk bijvoorbeeld.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Diepte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete en eenvoudig te bedienen combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Complete functionele combi magnetron.
Zeer makkelijk in gebruik en een duidelijke, niet te lange handleiding
Goede prijs.
Kortom een goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke van Kampen 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale combimagnetron

Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Deze magnetron heeft een mooie uitstraling. Is heel makkelijk te bedienen. Werkt supersnel. Heel vele functies die allemaal een mooi eindresultaat geven. Het is echt de ideale combi- magnetron die echt iedereen zou moeten hebben. En nu ben ik de gelukkige met de super werkende magnetron.

Pluspunten

  • snelle werking
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer