Inventum MN304C - Reviews

Specificaties
Inhoud
30 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Vermogen
900 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN304C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Berend 10-07-2016
  • Product paar weken in bezit

lekker gemakkelijk te bedienen apparaat

Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
de bediening is, mede na het lezen van de gebruiksaanwijzing, erg gemakkelijk. het was niet moeilijk om uit het geboden assortiment een keus te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 10-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk apparaat , ruim , compleet en eenvoudig te bedienen met duidelijke knoppen en klok. Snel en smakelijk eten zo.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Schreuders 05-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Als je bepaalde verwachtingen heb naar een nieuw noodzakelijk product vergelijk je dat meestal met je oude product. Bij de aankoop van de MN304C voldoet ie meer dan aan de verwachtingen van een Combi magnetron. Wat ons opvalt: hij is vooral snel en warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top combimagnetron!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Top product! Mooi design, super makkelijk in gebruik, vele handige functies, heel veel ruimte en dat voor een zeer lage prijs! Perfect!

Pluspunten

  • Design
  • Gebruik
  • Functies
  • Ruim (30L)
  • Lage prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristel 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Mooi grote combi magnetron. Gebruiksgemak is erg fijn. Menu in het NL en je hoeft eigenlijk geen boekje te gebruiken, alles wijst zichzelf. Wel fijn om even de standaard programma's te bekijken, zoals pizza en opwarmen van melk bijvoorbeeld.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Diepte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete en eenvoudig te bedienen combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

9,0
Complete functionele combi magnetron.
Zeer makkelijk in gebruik en een duidelijke, niet te lange handleiding
Goede prijs.
Kortom een goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke van Kampen 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale combimagnetron

Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

10,0
Deze magnetron heeft een mooie uitstraling. Is heel makkelijk te bedienen. Werkt supersnel. Heel vele functies die allemaal een mooi eindresultaat geven. Het is echt de ideale combi- magnetron die echt iedereen zou moeten hebben. En nu ben ik de gelukkige met de super werkende magnetron.

Pluspunten

  • snelle werking
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geepee 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige magnetron/combioven werkt super!

Geschreven voor: Inventum MN304C

Algemene score

8,0
magnetron met een eenvoudige uitstraling en bediening. Werkt echter super snel en simpel. Makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer