Samsung MC455TBRCBB - Reviews

8,5 Lees 35 reviews
Specificaties
Inhoud
45 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Magnetronvermogen
3100 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diederik11089 12-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Net nieuw. Eerste paar ding in gebakken. Meteen duidelijk hoe alles werkt. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Janneman1970 05-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Na ruim 20 jaar ! was mijn Samsung Combimagnetron aan vervanging toe, natuurlijk weer een Samsung gekocht.
Nu enkele dagen al veelvuldig gebruikt, "gewoon" weer een degelijk Samsung product met makkelijke bediening en doet wat in reclames e.d. beloofd wordt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
P.van de Loo 23-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Al een cake en broodjes gebakken. Allebei zeer goed gelukt, wat ook één van de redenen was waarom ik voor deze magnetron heb gekozen aan de hand van andere reviews. En super natuurlijk, dat er ook een bakblik bij zit en de magnetron/oven fijn groot is.Wij zijn er nu al heel blij mee .

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Sasje1974 23-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Erg mooi vormgegeven Combi-magnetron.
Deze magnetron is eenvoudig in gebruik en groot genoeg voor een flinke schaal of bakblik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
SL.Cramer 15-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Mooie Combimagnetron gemakkelijk te bedienen.
Funtioneert erg goed.
Nog te kort in gebruik om iets te zeggen over de duurzaamheid
maar daar heb ik wel vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ad van der Bruggen 14-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Zeer degelijk apparaat, gebruik vriendelijk.En zowel door vrouw als man te gebruiken.We zijn tevreden met het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cheung1962 13-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer tevreden over de aanschaf. Familie is er blij mee. Gebruiksvriendelijk met zeer veel automatische functies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mari63 05-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Een makkelijk gebruik en ook nog eens mooi vormgegeven model. Heb hem nu een paar dagen in mijn bezit en gebruik hem dagelijks met veel plezier en gemak. Ik kan er weer een paar jaar mee vooruit....

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
astridvandersluis 31-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
het is een gebruiksvriendelijk apparaat en heeft heel erg veel opties voor het geld.
ook ziet die er mooi uit op mijn keukenplank.
ben er tevreden over en met kerst er goed gebruik van gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
larsje30 24-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Heb hem nog niet zo lang in mijn bezit, maar vind hem nu al makkelijker dan het apparaat dat ik hier voor gebruikte.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Erik_79 23-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik kan nu nog niet veel zeggen over de duurzaamheid, ik heb de magnetron pas een paar dagen.
Verder zijn er veel mogelijkheden op de magnetron, vormgeving is goed. Oven verwarmt snel, ook erg blij met de aparte bakplaat. Al met al erg positief over mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Jan-en-Ien 22-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooie uitvoering. Je kan er (bijna) alles mee. Een aanrader. De functionaliteit van de knoppen is duidelijk alsmede display. De toebehoren om 2 pizza's tegelijk te bereiden zijn doeltreffend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
familie Huismans 21-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
biedt meer ruimte dan reguliere combi magnetonsoven, en is daarnaast zeer eenvoudig in gebruik in elk geval voor de basis functies. Verder zit er veel meer op dan we eigenlijk nodig hebben. De ruimte is vooral precies wat we nodig hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
tukker10 21-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ten eerste geeft de grootte veel mogelijkheden om voor een groter gezelschap een mooie ovenschaal op te dienen. Ten tweede zitten er via de bovenste keuzeknop genoeg mogelijkheden om diverse etenswaren in diverse stadia (bevroren/ontdooid e.d.) klaar te maken. Door de 2 grote draaiknoppen is deze oven snel en makkelijk in te stellen. Het werkt redelijk vanzelfsprekend. De vormgeving is ok. Vnl goed aspect vind ik het rustige bedieningsgedeelte. Een knopje voor het elektrisch ontgrendelen van de deur had ik wel fijn gevonden. Hij sluit dusdanig goed, dat je het hele ding van zijn plek kan trekken bij het openen van de deur. Duurzaamheid zal zich natuurlijk nog moeten laten zien, maar het oogt allemaal degelijk en goed in elkaar gezet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Pietje Bell13 21-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een mooi uitgevoerde magnetron. Makkelijk in gebruik, maakt bijna geen geluid. duidelijke gebruiksaanwijzingen. Voedingswaren worden perfect bereid. Prijs kwaliteit is zeer goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
1978An 15-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De oven werkt prima, makkelijk schoon te maken, de ovengerechten worden heerlijk warm en gaar. Prima aan aankoop prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Angeliquevdmeer 14-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
bevalt tot nu toe goed. we hebben het apparaat pas 1 week en we hebben er al veel mee gebakken o.a. appelflappen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
morwar 12-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ziet er mooi uit, lekker groot. Makkelijk te bedienen.
Mijn vorige magnetron was ook een Samsung dus de keuze voor weer Samsung was snel gemaakt.
Het enige waar ik aan moet wennen is dat als ik de deur open ik de magnetron moet vasthouden anders trek is deze mee.Maar misschien is dit nieuwigheid.
Duurzaamheid weet ik nog niet aangezien ik hem een paar dagen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Natasja.s 09-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super grote inhoud, veel mogelijkheden
Support van Samsung is op alle hoogste niveau
Besteld via bemmelkroon.
Binnen een dag thuis Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
tina1970 05-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een mooie grote combi magnetron met vele mogelijkheden en veel voorgeprogrammeerde functies. Strak design.
Hoop er veel plezier aan te beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews