Samsung MC455TBRCBB - Reviews

Specificaties
Inhoud
45 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Vermogen
3100 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tukker10 21-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ten eerste geeft de grootte veel mogelijkheden om voor een groter gezelschap een mooie ovenschaal op te dienen. Ten tweede zitten er via de bovenste keuzeknop genoeg mogelijkheden om diverse etenswaren in diverse stadia (bevroren/ontdooid e.d.) klaar te maken. Door de 2 grote draaiknoppen is deze oven snel en makkelijk in te stellen. Het werkt redelijk vanzelfsprekend. De vormgeving is ok. Vnl goed aspect vind ik het rustige bedieningsgedeelte. Een knopje voor het elektrisch ontgrendelen van de deur had ik wel fijn gevonden. Hij sluit dusdanig goed, dat je het hele ding van zijn plek kan trekken bij het openen van de deur. Duurzaamheid zal zich natuurlijk nog moeten laten zien, maar het oogt allemaal degelijk en goed in elkaar gezet.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pietje Bell13 21-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een mooi uitgevoerde magnetron. Makkelijk in gebruik, maakt bijna geen geluid. duidelijke gebruiksaanwijzingen. Voedingswaren worden perfect bereid. Prijs kwaliteit is zeer goed!
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

1978An 15-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De oven werkt prima, makkelijk schoon te maken, de ovengerechten worden heerlijk warm en gaar. Prima aan aankoop prijs/kwaliteit
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angeliquevdmeer 14-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
bevalt tot nu toe goed. we hebben het apparaat pas 1 week en we hebben er al veel mee gebakken o.a. appelflappen.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bobo 27-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud, gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product!

Na enkele weken springt de emaille-laag vlak boven de grill eraf. Klantenservice adviseert mij om de combi-magnetron per post op te sturen en ben die dan enkele weken kwijt. Dat is toch geen service en garantie. Weet je wel hoe zwaar die is en moet ik zolang zonder magnetron leven??
Mijn voorstel om het apparaat met jullie coolblue-bestelbus werd niet overgenomen; moet eerst in de directie worden besproken...

Pluspunten

  • grote inhoud
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • emaille-laag springt eraf
  • slechte klantgerichtheid qua terourzending
  • slechte service bij weken apparaat weg
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sandra 09-04-2016

sluit niet en valt uit

Algemene score

2,0
In okt. 2013 deze oven aangeschaft. Vanaf het begin al moeite met sluiten van de ovendeur. Nu valt hij steeds vaker uit, zelfs al tijdens het voorverwarmen. En maakt hij ontzettend veel lawaai, wat die eerder niet deed.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sandra 09-04-2016

Sluit niet goed/valt uit

Algemene score

2,0
In okt 2013 deze oven aangeschaft. Het bleek dat de oven moeite had met sluiten. Lastig maar op te lossen. Na 2 jaar valt hij steeds vaker uit en maakt die erg veel lawaai. Verder is het echt een energieverbruiker. voor mij is het een duur apparaat dus kan niet zomaar een nieuwe aanschaffen.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Diederik11089 12-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Net nieuw. Eerste paar ding in gebakken. Meteen duidelijk hoe alles werkt. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Janneman1970 05-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Na ruim 20 jaar ! was mijn Samsung Combimagnetron aan vervanging toe, natuurlijk weer een Samsung gekocht.
Nu enkele dagen al veelvuldig gebruikt, "gewoon" weer een degelijk Samsung product met makkelijke bediening en doet wat in reclames e.d. beloofd wordt !
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.van de Loo 23-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Al een cake en broodjes gebakken. Allebei zeer goed gelukt, wat ook één van de redenen was waarom ik voor deze magnetron heb gekozen aan de hand van andere reviews. En super natuurlijk, dat er ook een bakblik bij zit en de magnetron/oven fijn groot is.Wij zijn er nu al heel blij mee .
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sasje1974 23-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Erg mooi vormgegeven Combi-magnetron.
Deze magnetron is eenvoudig in gebruik en groot genoeg voor een flinke schaal of bakblik.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SL.Cramer 15-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Mooie Combimagnetron gemakkelijk te bedienen.
Funtioneert erg goed.
Nog te kort in gebruik om iets te zeggen over de duurzaamheid
maar daar heb ik wel vertrouwen in.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad van der Bruggen 14-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Zeer degelijk apparaat, gebruik vriendelijk.En zowel door vrouw als man te gebruiken.We zijn tevreden met het apparaat.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheung1962 13-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer tevreden over de aanschaf. Familie is er blij mee. Gebruiksvriendelijk met zeer veel automatische functies.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mari63 05-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Een makkelijk gebruik en ook nog eens mooi vormgegeven model. Heb hem nu een paar dagen in mijn bezit en gebruik hem dagelijks met veel plezier en gemak. Ik kan er weer een paar jaar mee vooruit....
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astridvandersluis 31-12-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,5
het is een gebruiksvriendelijk apparaat en heeft heel erg veel opties voor het geld.
ook ziet die er mooi uit op mijn keukenplank.
ben er tevreden over en met kerst er goed gebruik van gemaakt.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

larsje30 24-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Heb hem nog niet zo lang in mijn bezit, maar vind hem nu al makkelijker dan het apparaat dat ik hier voor gebruikte.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik_79 23-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik kan nu nog niet veel zeggen over de duurzaamheid, ik heb de magnetron pas een paar dagen.
Verder zijn er veel mogelijkheden op de magnetron, vormgeving is goed. Oven verwarmt snel, ook erg blij met de aparte bakplaat. Al met al erg positief over mijn aankoop.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan-en-Ien 22-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooie uitvoering. Je kan er (bijna) alles mee. Een aanrader. De functionaliteit van de knoppen is duidelijk alsmede display. De toebehoren om 2 pizza's tegelijk te bereiden zijn doeltreffend.
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

familie Huismans 21-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
biedt meer ruimte dan reguliere combi magnetonsoven, en is daarnaast zeer eenvoudig in gebruik in elk geval voor de basis functies. Verder zit er veel meer op dan we eigenlijk nodig hebben. De ruimte is vooral precies wat we nodig hebben
Geschreven voor: Samsung MC455TBRCBB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews