Dyson Pure Hot & Cool Link - Reviews

Specificaties
Capaciteit
734 m³/uur
Kleuren
wit, zilver
Aantal snelheden
10 standen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Reetje 13-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Puur schone lucht in huis sinds we de pure hot+cold hebben.

Algemene score

10,0
Wat een mooi product! Sinds wij de pure hot+cold hebben aangeschaft is de luchtkwaliteit in huis stukken beter. Mijn partner is allergies voor onder andere fijn stof. Met dit product gaat het stukken beter. Schone lucht in huis en geen nare geuren meer! TOP!!!

Pluspunten

  • Schone lucht in huis
  • Via app te besturen
  • Warme en koude lucht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 20-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Super uitvinding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nu een tijdje geleden deze aangeschaft,
Echt veel beter dan de andere die ik had filters gaat lang mee, en een stuk minder verkouden sinds ik deze heb en dat met 2 honden en 5 katten.

Pluspunten

  • Uiteindelijk
  • Installatie
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Prijs
  • Gebruiksaanwijzing kan iets duidelijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 07-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben deze Dyson Pure Hot + Cool Link nu bijna een week,en wij zijn er super tevreden over omdat je voelt dat de lucht in huis echt beter wordt.
Zet hem op automatisch en het apparaat doet zichzelf,dit hebben we gemerkt tijdens het eten koken toen hij plotseling sneller ging blazen en ging oscilleren(zwenken),alle luchtjes van het koken waren gelijk weg.
Wij zijn lyrisch!

Pluspunten

  • Lucht wordt merkbaar beter in huis
  • Handig te bedienen
  • App
  • Doet geruisloos zijn werk
  • Mooi en degelijk product

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 07-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

een robuust apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heb het nu al een paar maanden en ben er redelijk kontent van.
De warmte die hij geeft is aangenaam.
De handigheid met de app op je smartphone is geniaal, zo kan je hem helemaal besturen vanuit je zetel en bekijken hoe de luchtvochtigheid is, hoe warm het is en hoe zuiver de luchtkwaliteit is.
ook handig is het dat je kan aflezen hoe het buiten gesteld is.

Pluspunten

  • warmt de kamer snel op
  • de app besturen via je smartphone

Minpunten

  • robuust
  • de prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferry 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn vriendin last heeft van allergieën en ik zelf gek ben op gadgets en techniek. Eigenlijk was het een goed excuus voor mij om iets duurs te kopen wat ik mooi vind zonder dat mijn vriendin daar over zal klagen ;) We hebben de ventilator meteen in de slaapkamer gezet. afgelopen nachten heerlijk geslapen. ik heb het snel warm en de ventilator houd het lekker cool. Waar ik blij mee ben is dat de nachtstand zo goed als stil is en het display gedempt wordt. Nu is het winter en heeft mijn vriendin niet zoveel last van haar allergieën (voornamelijk polen) dus het moet nog maar blijken of het apparaat werkelijk goed gaat werken. Daarnaast ben ik erg benieuwd of het in de zomer ook de slaapkamer genoeg gaat verkoelen het is immers geen airco. Heb het product geen 10 gegeven door de prijs en ik nog de prestaties voor de zomer weet. Al met al ben ik erg blij met mijn Dyson.

Pluspunten

  • klein
  • design
  • mobiel te besturen
  • stil nachtstand

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 14-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Dyson Pure Hot en Cool luchtreiniger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aangeschaft voor ons bedrijf (geluidsstudio), met name om de lucht te verversen en de werkomgeving prettiger te maken. Zo nu en dan gebruiken we 'm ook voor verkoeling en verwarming.

Het is een ongelofelijk goed werkend en mooi product. Zorgt voor een veel betere lucht, waardoor wij (en onze klanten) beter en geconcentreerder kunnen werken.

Jammer dat het installeren niet gaat via een QR-code net als bij bijvoorbeeld Nest producten. Voor de rest super.

Pluspunten

  • Snelle en makkelijke installatie
  • Prachtig design
  • Doet zoals geadverteerd
  • Voelt sterk en degelijk aan

Minpunten

  • Handmatige installatie (geen QR-code)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek Dericks 02-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

meer dan verkoeling of verwarming

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Wat op het eerste zicht een futuristische ventilator / verwarming lijkt, blijkt na een intense gebruiksperiode toch veel meer.
Met het toestel en de afstandsbediening kom je al een heel eind, maar eens je in de app duikt krijg je toch toegang tot een hele boel extra (nuttige) info en interessante extras: luchtkwaliteit visualiseren, automatisatie (bvb. elke dag halfuur voor slapengaan ruimte verfrissen).

Pluspunten

  • Aanvaardbaar geluidsnivau
  • intuitief
  • Frisse / warme lucht
  • capaciteit
  • luchtreinigende functies

Minpunten

  • het blijft toch veel geld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C de Wit 24-10-2016
  • Product paar weken in bezit

design en functionaliteit in 1!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik viel in eerste instantie voor dit product omdat het zowel een koel als warmingsmodus had en tegelijkertijd de lucht reinigde. De Dyson pure Hot&Cool laat zich makkelijk installeren en ziet er fraai in de woonkamer uit. Nu heb ik het product enkele weken in gebruik en het bevalt mij zeer goed...zeker met de kille maanden die er aan komen :)
De applicatie is wat moeilijk te installeren maar als deze het eenmaal doet kun je allerlei extra informatie vinden en zaken instellen. Een minpuntje is de prijs maar voor bijna 600 euro krijg je wel een degelijk product!

Pluspunten

  • mooi vormgegeven
  • 3 producten in 1

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernise 20-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Aankoop Dyson Pure Hot en Cool luchtreiniger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onlangs heb ik een Dyson hot+cool luchtreiniger aangeschaft

De reden is dat wij veel met een houtkachel stoken

Nadeel is dat verwarming met een houtkachel stof geeft en ook de centrale verwarming werkt daardoor minder ( thermostaat hangt in de living ) , een extra verwarming is welkom

Ik ben ook allergisch voor huisstof

Voordelen van dit toestel

eenvoudig in gebruik
een goed verwarmingstoestel en veilig
het toestel werkt alleen bij minder goede lucht
de registratie met een app op de GSM is een leuke meerwaarde ( ik kijk er toch geregeld naar)
mooi design
handig en licht om te verplaatsen
afstandsbediening die je op het toestel kan bevestigen is een pluspunt

Ik zet dit toestel gedurende de dag in de living en nacht in de slaapkamer als luchtreiniger
Tussendoor gebruik ik het als verwarmingstoestel


We zijn zeer tevreden over onze aankoop

Jean Louis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele Luchtreiniger inclusief veelzijdige App

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn keuze viel op deze Dyson Pure Hot + Cool link omdat deze
naast zijn hoofdtaak als luchtreiniger ook tegelijkertijd of afzonderlijk
als koude en warme luchtventilator kan worden gebruikt, waarmee het
momenteel op dit terrein het meest veelzijdige multifunctioneel apparaat is.
Heb het apparaat nu 2 weken in gebruik en kunnen uittesten en
ik ben er zeer tevreden over. De Dyson staat bij mij op een
strategische plek tussen de woonkamer van 27 m2 en de keuken
van 13 m2 (een deel van de tussenmuur is doorgebroken) en doet
zodoende zijn werk in een ruimte van 40 m2 bij 2,6 m hoogte is 104 m3.
Mijn moeder heeft gevoelige luchtwegen en zij heeft nu aanmerkelijk
minder last van hoestprikkels en de kookluchtjes uit de keuken (wij
wonen in een huurflat en de afzuigkap mag niet worden aangesloten
op het afzuigventilatiekanaal) zijn nu ook veel sneller verdwenen waar
ze voordien de volgende ochtend vaak nog waarneembaar waren.
De Dyson Link App maakt dit apparaat meer dan kompleet, het is
visueel aantrekkelijk, overzichtelijk maar bovenal zeer praktisch.
Alle instellingen en voorkeuren kunnen hier worden vastgelegd en
doormiddel van grafieken kan je een week terugkijken naar de
door het apparaat uitgevoerde luchtreinigingsactiviteiten. En of
dat nog niet genoeg is vertelt het apparaat je ook nog de aktuele
temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer en kan je opgeven
in welke plaats je woont, in mijn geval Amstelveen, zodat je
tegelijkertijd in hetzelfde scherm ook de buitenshuis luchtkwaliteit
en de temperatuur en luchtvochtigheid te zien krijgt.
Het is even uitzoeken allemaal, maar als je daarna al je voorkeuren
hebt ingesteld via de App en het apparaat op automatisch hebt gezet
dan heb je er geen omkijken meer naar. Bij ons start ie automatisch
om 9 uur zijn werkzaamheden en sluit weer af rond bedtijd.Deze
instellingen houdt het apparaat vast, eventueel tussentijdse handmatige
aanpassingen worden de volgende dag weer overruled door de automatische.
Het apparaat is niet goedkoop, maar gezien de vele mogelijkheden en
het mooie design, de handzaamheid (+/- 4 kg) en de comfortabele App
kan ik het nu uit persoonlijke ervaring van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Dyson Link App

Minpunten

  • In hogere ventilatiestand duidelijk hoorbaar

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Matig product. App werkt niet goed. Slechte service

Algemene score

1,0
App lijkt niet goed te werken. Luchtkwaliteit wordt meer dan eens slechter nadat het apparaat is ingeschakeld. Heb geprobeerd mijn geld terug te krijgen, maar omdat het bij een externe partij is gekocht was dit niet mogelijk. Dyson zelf weigert ook maar enige medewerking te verlenen en zegt simpelweg dat ik het maar met de externe partij moet regelen. Kreeg eerst een standaardbericht omdat er gedacht werd dat het om een stofzuiger ging. Later bleek dat precies dezelfde reactie ook valide bleek nadat het een luchtreiniger betrof. Ongetwijfeld staan ze hiermee in hun recht, maar klantvriendelijk is het niet.

Pluspunten

  • Verwarmt goed

Minpunten

  • Erg duur
  • App lijkt niet goed te werken
  • Werkt alleen met Wifi 2.4 Ghz
  • Maakt redelijk veel lawaai op verwarmingsstand

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

A. Vandendaele 17-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en kwaliteitsvol

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De installatie van de Dyson Pure Hot & Cool Link gebeurde erg snel en haast intuïtief. Ook de connectie met de app en mijn thuisnetwerk was erg snel in orde. Door de eerste koude herfstdagen kon ik meteen gebruik maken van het verwarmingselement, en zelfs in een vrij grote ruimte was de warmte meteen voelbaar. Mooi design. Beperkt geluid, wat altijd een meevaller is.

Pluspunten

  • Design
  • Intuïtieve bediening

Minpunten

  • Verbruik

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer