De'Longhi DEM 8.5 - Reviews

6,8 Lees 13 reviews
Specificaties
Ontvochtiging
8,5 liter per 24 uur bij 32°C/ 80% R.V.
Aantal snelheden
variabel
Tankinhoud
2 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

6,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke Magielse 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Goed te verplaatsen naar diverse ruimtes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De luchtontvochtiger trekt het vocht goed uit de ruimte, waardoor het binnenklimaat aangenamer wordt.
Hij kan makkelijk verplaatst worden naar diverse ruimtes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Dol 13-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stil

Algemene score

7,0
Ik heb deze ontvochtiger pas een paar dagen maar hij is stil en ik denk dat deze goed zal gaan bevallen. Ik heb gelukkig 14 dagen om uit te proberen dus ben heel benieuwd naar het product. Ik vind de actie erg leuk om aan mee te doen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Kooijman 14-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,0
Ontvochtiger gaf net na de garantie de geest. Ook na vervanging van de printplaat was hij na 1 seizoen wederom ter ziele.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Slecht
AlbertEp 22-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
Drie jaar in bezit, ben nu alweer aan de 3e printplaat toe. Ik ga niet weer € 60 (!) euro besteden, eht heeft me al meer dan genoeg geld en tijd gekost. De DEM 8.5 is ook nog lawaaiig en lichtvaardig in elkaar gezet. Ik koop nooit meer iets van Delonghi.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Frank B65 11-12-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,2
Dit is m'n tweede DeLonghi ontvochtiger en net als de vorige, een DE220, werkt het apparaat goed. Helaas is dit model erg luidruchtig en zit er een rammeltje in die soms erger is en soms minder. De behuizing is echt een beetje dun en slap. Ik denk dat daar ook een deel van het lawaai vandaan komt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
tsliert 12-07-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,8
Na 2 jaar is het apparaat kapot. Maakt veel lawaai: staat in de gang maar kan's nachts echt niet aan blijven staan. Ontvochtigd wel goed Nooit meer een Delonghi... en apparaat van bijna € 200,- moet langer meegaan en zou degelijker moeten zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
forno 17-07-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
Gekocht in december 2011 en helaas anderhalf jaar later kapot. Groene lampje blijft knipperen en de hij wil niet meer aanslaan, alsof er iets is vastgelopen. Geduurde deze tijd heeft hij het prima gedaan. Niet de snelste en vrij luidruchtig, maar eenvoudig in gebruik. Ik vind dat een dergelijk apparaat minimaal acht jaar mee moet kunnen, daarom grote teleurstelling dat apparaat al na 1,5 jaar stopt.

Bellen van de helpdesk na 20 minuten inde wachtrij maar opgegeven. Service ook een dikke onvoldoende.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
Anoniem 05-02-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
Na regelmatig gebruik was het apparaat na 2 1/2 jaar stuk. Het apparaat was niet meer te repareren. Het witte plastic omhulsel wordt geel door de zon.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Afman 04-05-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Apparaat begaf het zonder aanwijsbare reden na 1,5 jaar regelmatig gebruik. Reparatie te duur in verhouding tot nieuwprijs (NB Mijn internationale garantie dekte niet meer het arbeidsloon; DeLonghi verzekerde mij dat een Nederlandse garantie dat wel had gedaan).

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht
Bennie01 22-01-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,5
Ik heb nu mijn tweede DEM 8.5 al defect, na slechts enkele weken gebruik.
Het apparaat gaat steeds in de antivorstbeveiliging terwijl de temperatuur in de ruimte ongeveer 19 graden celsius is.
Ik wil contact opnemen met DeLonghi om te vragen wat hun ervaring is met deze storing.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht
Cindy18 29-05-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Haalt veel vocht uit de lucht. Mooi formaat. Staat niet in de weg. Wij zijn heel tevreden. Nu ruim een jaar in bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ET1aaaaa 01-09-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Haalt veel water uit de lucht. Kon misschien nog wel iets stiller. Wel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
v.d.wal 16-11-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
zeer goede resultaten, redelijk stil, haalt erg veel water uit de lucht. zeer tevreden, hij doet waarvoor wij hem hebben gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend