Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Double Contour HP6335

Vergelijkbare producten

Philips SatinShave Prestige BRL170

Philips SatinShave Prestige BRL170
7,6 (18)

Philips SatinShave Prestige BRL160

Philips SatinShave Prestige BRL160
8,3 (21)
Bekijk alle Ladyshaves
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Double Contour HP6335 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

thea1960 11-08-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,2
dit was mijn tweede ladyshave ,maar hij heeft het nooit lekker gedaan je moet over je huid een schrapen en verwijder daarmee gelijk je opperhuid
tevens scheert hij niet goed ,

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

krully 27-10-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,5
Wat een vreselijk scheerapparaat. Na een jaar (of korter) ging het scheerblad kapot. Ik snap niet hoe dat kan, ik gooide er niet mee ofzo..
Na het uitsteeksel van het scheerblad afgeknipt te hebben ging ik gewoon door om de ladyshave te gebruiken. Moest wel uitkijken voor het scherpe randje.
Het scheerresultaat is bagger (niet glad), soms doet het apparaat het helemaal niet ookal is deze opgeladen.
Kortom, ik ben er helemaaaal niet tevreden over.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Tanniet 14-06-2010
  • Product maand in bezit

Algemene score

6,0
Had hiervoor een Braun en die scheerde stukken gladder en beter. Met deze moet je heel vaak heen en weer gaan en de oksels gaan dan irriteren.
Heb spijt van deze Philips en koop volgende keer weer Braun!

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Vissers1974 31-05-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Zeer ontevreden.
Apparaat nog geen twee jaar in bezit en nu als kapot.

Voor mij geen philips meer!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

an-gent 07-02-2010
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

2,3
Ik kan de negatieve besprekingen volmondig beamen.

Niet alleen waren er van bij de start technische haperingen (schokt tijdens scheren, blokkeert, slecht contact bij opstarten: kop moet er soms half af om hem te doen starten).

Daarenboven zijn de scheerresultaten superslecht. Ik kan het niet beter uitdrukken dan de andere gebruiksters op de website: “Minstens 5 minuten per been en er blijft altijd een flink deel staan. Verschillende keren vanuit verschillende richtingen over 1 haar heeft soms zelfs geen enkel effect! Vreselijk frustrerend apparaat. Miskoop van het jaar. Als ik korte stoppels heb op mijn benen scheert ie die niet.”

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Karlanco 04-05-2009
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Net een paar weken geleden toch voor de hp6335 gekozen, ondanks de negatieve reviews. Ik vind het een prettig in de hand liggend model en hij ziet er ook nog leuk uit.

Hiervoor had ik ook een Philips (HP6328), waar ook slechte reviews stonden, maar daarover was ik ook tevreden. Wat ik bij de 6335 mis is dat je het scheerblad kunt draaien (gevoeligheid), afhankelijk van de plek die je wilt scheren, dat kon bij de 6328 wel.

De 6335 scheert een stuk gladder en zonder hapjes huid te nemen. Ik heb vrij stevige haargroei op mijn benen, maar dat krijgt ie allemaal weg, door eerste de tondeuse en daarna het scheerblad te gebruiken en je bent er even mee bezig. Maar het resultaat is prima.

Ja, met een scheermesje wordt het superglad, maar dan zitten er na een dag ook weer stoppeltjes. Ook bij de bikinilijn en oksels ben ik zeer tevreden over het resultaat.

Kortom, ik ben zeer tevreden over dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

fd 24-10-2008
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,0
Afrader! Scheert echt heel slecht. Minstens 5 minuten per been en er blijft altijd een flink deel staan. Verschillende keren vanuit verschillende richtingen over 1 haar heeft soms zelfs geen enkel effect! Vreselijk frustrerend apparaat. Miskoop van het jaar!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

lapsang 18-08-2008
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Als ik korte stoppels heb op mijn benen scheert ie die niet af als ik het 'droog' doe. Gebruik ik 'm onder de douche dan doet ie het prima, ook voor heel korte stoppels. Ik heb wel af en toe een zeer geïrriteerde huis na het scheren van mijn oksels, daar heb ik voorheen nooit last van gehad. Mijn vorige Philips nam ook 'hapjes' uit je vel tijdens het scheren, dat doet deze bij mij niet. (Net zoals iemand anders al beschreef bij dit apparaat.) Al met al vind ik het een prima ding. Mijn oksels scheer ik in het vervolg met een mesje.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

paula123 05-07-2008
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,8
Deze ladyshave had al vanaf het begin haperingen. Na het opladen deed hij/ zij vaak niets meer. En als ie het wel deed was het scheerresultaat matig! Nu is er geen beweging meer in te krijgen en heb ik een Braun gekocht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

theelen 08-05-2008
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Heb deze kado gedaan aan mijn vriendin, zij is zeer tevreden. Had een erg oude en deze is gewoon goed. scheert mooi glad en zonder wondjes achter te laten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemiek123 22-01-2008
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
Elke 2 jaar koop ik een nieuwe lady shave, dit model ziet er mooi uit , ligt goed in de hand. Helaas is de scheerkwaliteit minder. Vooral bikinilijn is niet prettig aangezien dit apparaat in je vel hapt. Gevolg : kleine wondjes. Het oplaadapparaat is weer wel handig

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anja1963 29-08-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Bevalt prima, mooi apparaat, snel klaar en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer