Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677 - Reviews

Specificaties
Soort styler
straightener
Ionische functie
Ja
Resultaat
krullen, stylen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eefje105 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

10,0
Het is een stijltang dat erg makkelijk in gebruik is. Het heeft een knop om de stijltang te vergrendelen, een aan- en uitknop en een knop om de temperatuur te kunnen reguleren. De temperatuur staat duidelijk in beeld en is makkelijk met de knoppen hoger of lager te zetten. Ik heb vrij pluizig haar. Normaal als ik mijn haar stijl, sprongen er nog heel veel haren eruit. Bij deze tang hoef ik de temperatuur niet eens op zijn heetst te zetten om het volledig stijl te krijgen. Het voelt heel erg zacht aan na het stijlen en glanst. Wat ik heel erg fijn vind is dat de stijltang binnen een paar seconden warm is. Ik pak de tang er daardoor sneller even bij om mijn haar te stijlen dan normaal gesproken.

Pluspunten

  • Binnen een paar seconden warm
  • Temperatuur makkelijk bij te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Merel 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stijlt/krult mijn dikkere haar top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

9,0
Ik ben vroeger altijd 45 min bezig geweest om mijn haar te stijlen/krullen. Met deze stijltang is dat nog maar ongeveer 20 min. De stijltang gaat soepel door mijn haar heen en de warmste temperatuur heb ik niet nodig voor mijn toch vrij dikke haar. Top product!

Pluspunten

  • Hoogste temperatuur niet nodig
  • Snel warm
  • Opberghoes mee geleverd
  • Glijdt soepel over het haar

Minpunten

  • Vervelende gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel94 21-08-2018

Krullen en stijl haar, alles is mogelijk!

Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

10,0
Ik heb altijd moeite gehad met het stijlen en krullen van mijn haar. Ik heb iets dikker haar waardoor ik vaak meer dan drie kwartier bezig was om mijn haar te stylen. Met deze stijltang had ik echt in ongeveer 20 minuten mijn haar gekruld of gestijld. De straightener is in 15 seconden warm, glijdt door mijn haar heen en ik hoef hem niet eens is op de warmste temperatuur te zetten voor mijn vrij dikke haar. Ik vind het echt een super stijltang en gebruik hem met veel liefde.
Het enige minpuntje is dat de gebruiksaanwijzing heel lastig te lezen is doordat alles op een smalle pagina staat die je uit moet vouwen tot onderhand een meter. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Kaartje23 16-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Ideale reispartner, handig voor de niet-ochtendpersonen

Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

9,0
voor de mensen zoals ik, die 's ochtends liever 5 minuten langer blijven liggen, maar toch met een fris kapsel naar buiten willen, is deze stijltang ideaal! Waar ik met mijn vorige 5 minuten moest wachten tot deze op temperatuur is, niet de hitte kon regelen en al gauw een half uur verder was om mijn bos krullen te temmen, kan ik nu na 10 minuten de deur uit! Erg te spreken over het gebruikersgemak en de makkelijke handleiding.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Snel resultaat
  • Makkelijk op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaartje23 11-01-2018

Doet zijn werk uitstekend

Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

10,0
Als een leek in de wereld van stijltangen ben ik erg blij met mijn aankoop! Door het makkelijke display kan ik snel aflezen voor welk haartype welke temperatuur geschikt is en al gebruik ik hem niet dagelijks, ik heb wel het idee dat mijn splijtende puntjes een stuk minder zijn! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MJT 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettige en sytlishe stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

9,0
Pettige stijltang die mijn krullende haar mooi stijl krijgt en houdt.
De Philips StraightCare BHS677/00 warmt op binnen ongeveer 20 seconden. Door de lange stylingplaten van 105 millimeter wordt zelfs mijn krullende en dikke haar stijl en blijft dit zo gedurende de dag.
De maximale tempratuur van de stijltang is 230 graden, dit is warm genoeg om krullend haar stijl te krijgen. Daarnaast is er een indicator op de stijltang, voor welke temperatuur bij welk haartype past, dit werkt erg prettig.
Ook bespaart de stijltang veel tijd, ik ben sneller klaar met mijn haar stijlen dan voorheen.
Het is ook mogelijk met de Philips StraightCare BHS677/00 je haar te krullen. Door de bredere platen, komen er mooie krullen in je haar zonder vreemde hoeken.
De stijltang wordt geleverd met een hittebestendige hoes en handschoen.

Pluspunten

  • Tijdbesparend
  • Temperatuur indicato
  • Stylish product
  • Maximale tempratuur van 230 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Julia19 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over deze stijltang van philips. Hij is snel op temperatuur en is handig in gebruik doordat het snoer meedraait. Het stijlen van het haar gaat snel en het resultaat is erg mooi. Bij het gebruik van andere stijltangen werd mijn haar altijd vrij snel weer golvend, echter blijft met het gebruik van deze stijltang mijn haar mooi stijl tot ik mijn haar was. Het is een erg fijne stijltang die ik zeker blijf gebruiken.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Haar blijft lang stijl
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Smiekje33 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze stijltang werkt super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

9,0
Ik vind dit een hele fijne stijltang. De tang is snel opgewarmd, zodat je snel kan beginnen met stylen. Ik heb dik haar, maar dat kan hij moeiteloos aan. Je kan de temperatuur makkelijk instellen, de stijltang heeft een digitaal schermpje. Na het stijlen voelt mijn haar zacht en gezond aan.
Door de beschermkap is het veilig voor kinderen na het wegleggen.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Zeer geschikt voor dik haar
  • Temperatuur is makkelijk in te stellen
  • Na gebruik zacht en gezond haar

Minpunten

  • Temperatuur elke dag opnieuw instellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vera1971 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eenvoudige stijltang, die zijn werk goed doet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

8,0
Dit is een fijne stijltang, die heel snel warm is en snel de haren mooi glad maakt. Jammer is wel dat je de temperatuur iedere dag opnieuw moet instellen. De krulfunctie is mij niet duidelijk geworden. De handleiding is onduidelijk en het gebruik leverde mij qua krul niet het gewenste resultaat. Ook jammer is dat er geen functie is waardoor je ziet dat de stijltang nog aan het afkoelen is na gebruik. Samenvattend: een eenvoudige stijltang, die de haren heel mooi stijl maakt, maar beperkt is in zijn mogelijkheden.

Pluspunten

  • snel warm
  • snel en mooi glad haar

Minpunten

  • onduidelijke krulfunctie
  • temperatuur iedere keer opnieuw instellen
  • geen teken dat tang aan het afkoelen is

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rens146 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat het beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

10,0
Deze stijltang is fijn voor ieder type haar. Je kunt zelf de temperatuur instellen naar de dikte van je haar. Ikzelf heb krullend haar, en heb hem op zijn heetst staan. Mijn haar ziet er dan mooi stijl en glanzend uit. De snoerlengte is ook perfect, en na gebruik kun je de ontgrendeling erop zetten en er een kapje overheen plaatsen.

Pluspunten

  • Snel op gewenste temperatuur
  • Lange snoer
  • Mooi stijl glanzend haar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rens31 05-01-2018

Doet wat het beloofd

Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

10,0
Deze stijltang is snel op de gewenste temperatuur,en dan klaar voor gebruik. Ikzelf heb dik krullend haar,en door de stijltang op zijn heetst te zetten rond de 200 graden krijg ik mijn haar mooi stijl. Na gebruik is er ook een mooie glans over het haar te zien. Wat ook fijn is, is dat de snoer lang genoeg is. Na gebruik kun je het apparaat vergrendelen en er een kapje overheen plaatsen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Majda 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een stijltang die je haar niet beschadigd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met deze stijltang. Het is makkelijk in gebruik, heeft een handige temperatuur advies functie die de temperatuur op je haar type aanpast. Dat voorkomt dat je je haar onnodig veel blootstelt aan te hoge temepraturen en daardoor verbrandt. Het maakt de haar glanzend en zacht en 1x stylen is genoeg voor een landurend resultaat. De ontwerp is veilig en zorgt ervoor dat je je niet verbrandt tijdens haar stylen.

Pluspunten

  • Fraai design
  • Makkelijk in gebruik
  • Temperatuur advies
  • Stijlen en krullen
  • Maakt haar glanzend en zacht

Minpunten

  • Soms statisch haar
  • Kan kantelen bij neerzetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deniiesje1993 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hele fijne stijltang voor mijn dikke haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de stijltang van philips. Hij is snel warm, ligt fijn in de hand, het haar wordt mooi stijl en blijft ook stijl totdat het weer gewassen wordt. het haar wordt ook heel zacht door de stijltang. Ik heb al verschillende modellen stijltangen gehad van diverse merken en prijzen tussen de 50 en 150 euro en deze van philips is de fijnste.

Pluspunten

  • snel warm
  • zorg voor een mooie glans in het haar
  • haar blijft stijl tot dat het gewassen wordt
  • strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

El1a 03-01-2018

Een stijlang die veel tijd bespaart

Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

10,0
positief: de tang plakt niet vast aan de punten van mijn haar. Hij warmt op tot 230° (in vergelijking met mijn vorige, die maar tot 220° opwarmde). De randen van het metaal zijn relatief ver weg, dus je brand je niet makkelijk. Hij stijlt erg goed glad, het effect voelt langdurig prettig aan, Je kunt ook kleine krullen stijlen aan de punt, wat ik met de andere niet kon, ik denk vanwege de vorm. Het belangrijkste is dat ik minder tijd nodig heb om te stijlen. Ik doe het twee tot drie keer sneller dan met mijn oude (ik heb licht golvend haar). Er zit ook een plastic beschermkap bij, waar je de warme tang in kun doen voor je hem op slot doet. En dan is het ook meteen beschermd voor kinderen.
negatief: ik hem hem nog niet zo lang, en heb nog geen negatieve punten ontdekt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Margreet124 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

9,0
Het is een geweldige stijltang en zeker een aanrader! Ik heb vrij dun en kwetsbaar haar en mijn vorige stijltangen zorgde dan ook altijd voor veel gespleten haarpunten/haarbreuk. Deze stijltang richt zichtbaar minder schade aan. Mijn haar ziet er nu na het stijlen veel gezonder uit. Daarnaast glijdt de stijltang erg soepel door het haar heen en is heel snel op temperatuur!

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Goede kwaliteit
  • Snelle opwarmtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sophie96 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne stijltang die zorgt voor gezonde punten en stijl haar

Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

10,0
Deze stijltang zorgt ervoor dat mijn lange dikke haar in een kwartier stijl is. Ik merkt dat deze stijltang zorgt voor gezonder uitziende punten, want normaal zijn mijn haarpunten droog na het stijlen met een andere stijltang. Ook is het fijn dat de temperatuur makkelijk in te stellen is .

Pluspunten

  • maakt haar snel stijl
  • stijltang zorgt voor gezond uitziende punten
  • makkelijk temperatuur in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rianne 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Deze stijltang werkt soepel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

9,0
Mijn haar is erg breekbaar waardoor ik best wel veel producten gebruik voordat ik het ga stijlen en daar dan ook zo voorzichtig mogelijk mee ben, maar toch blijft het nog vaak steken.
Daar heb ik met deze stijltang absoluut geen last van! Hij glijdt door mijn haar heen zonder enig probleem. Daarnaast vind ik de indicator voor welke temperatuur bij welk haartype ook verdomd handig, ik kom er nu achter dat ik waarschijnlijk jarenlang veel te heet heb gestyled. Wat waarschijnlijk mijn breekbare haar heeft veroorzaakt.
Het enigste negatieve puntje wat ik kan ontdekken is dat je elke keer wanneer je de stijltang gebruikt opnieuw de temperatuur moet instellen, het zou prettig zijn als deze op de laatst gebruikte temperatuur zou blijven staan. Maar de paar seconden die dit kost doet natuurlijk verder niets af aan een top product!

Pluspunten

  • lang snoer
  • digitale indicator
  • ziet er goed uit
  • wordt snel heet

Minpunten

  • temperatuur moet elke dag opnieuw ingesteld worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lena 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een stijlang die veel tijd bespaart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips StraightCare Sublime Ends-straightener BHS677/00 BHS677

Algemene score

9,0
Stijltang: Ik kan hem alleen vergelijken met mijn oude, en kom dan tot de volgende review:
positief: de tang plakt niet vast aan de punten van mijn haar. Hij warmt op tot 230° (in vergelijking met mijn vorige, die maar tot 220° opwarmde). De randen van het metaal zijn relatief ver weg, dus je brand je niet makkelijk. Hij stijlt erg goed glad, het effect voelt langdurig prettig aan, Je kunt ook kleine krullen stijlen aan de punt, wat ik met de andere niet kon, ik denk vanwege de vorm. Het belangrijkste is dat ik minder tijd nodig heb om te stijlen. Ik doe het twee tot drie keer sneller dan met mijn oude (ik heb licht golvend haar). Er zit ook een plastic beschermkap bij, waar je de warme tang in kun doen voor je hem op slot doet. En dan is het ook meteen beschermd voor kinderen.
negatief: ik hem hem nog niet zo lang, en heb nog geen negatieve punten ontdekt.

Pluspunten

  • snelheid
  • plakt niet
  • hoge temperatuur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer