Bosch BCS1TOPNC - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 85 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS1TOPNC op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne 25-10-2020

Accu's

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

2,0
In het begin waren we zeer tevreden over deze stofzuiger nu hebben we hem 2 jaar en helaas hebben we al 2x de accu's terug moeten sturen naar Bosch omdat deze na een halfjaar "moe" zijn en niet langer dan 5 min mee gaan. Ook is de stofzuigmond al ter reparatie terug gestuurd... Iedere keer wordt het netjes opgelost door bosch maar ondanks dat hebben we helaas geen vertrouwen meer in deze stofzuiger. Nu zijn de accu's weer terug naar bosch en zitten we alweer zonder stofzuiger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Elisabeth1964 21-11-2018

Bosch steelstofzuiger met 2 oplaadbare accu's

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

8,0
Goed; geluidsarm, makkelijk te bedienen met 1 hand, geen vervelend snoer dat
overal achter haakt.
Minder goed; aanschafprijs.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henrica51 19-11-2018

Praktisch en altijd bereikbaar

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

8,0
Geen snoer ,geestofzakken.prettig dat er twee accu erbij,jekan altijd zuigen.
Voor echt hoogpolig tapijt ander stofzuiger mond gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annelies1956 11-11-2018

geweldige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
Een geweldige stofzuiger.
Accu gaat lang mee voordat hij leeg is.
2 accu's is ook een groot voordeel.
Hele goede zuigkracht en makkelijk te ledigen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

AJAM 07-11-2018

Handzaam en geluidsarm

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
Fijne stofzuiger.
Geluidsarm en handzaam.
Goede zuigkracht door roterende borstel.
Gemakkelijk te legen.
Geen spijt van deze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Engelien 06-11-2018

Super handig, duurzaam, 2 accu s, 2 in 1.

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
Eigenlijk alleen maar positieve kenmerken.
Erg wendbaar, langer gebruik door 2 accu s en makkelijke oplader, stofzuiger en kruimeldief. Stevige steel en hulpstukken. Goede zuigkracht en ook nog een turbo-stand. Makkelijk voor vloerkleden en kokosmatten.
Mooi ophangsysteem dus je pakt deze steelstofzuiger vlugger dan een gewone stofzuiger.

Het werkt zo goed dat mijn schoondochter er ook al een heeft aangeschaft.
Zo handig voor een jong gezin.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mark 04-11-2018

Super handig!!

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
Ik moest wel even slikken toen ik de prijs zag en van de tegenhanger (Dyson) ook.
Maar ik heb nog geen moment spijt gehad.
Echt super makkelijk zonder snoer en de zuigkracht is ook erg goed.
Zeker een pluspunt tegenover Dyson zijn de verwisselbare accu's, een accu gaat voldoende lang mee en mocht hij leeg zijn pak je gewoon de nieuwe accu, zodat je gewoon door kan blijven gaan.
Het is wel even wennen dat het zwaartepunt boven zit, zodat het wat zwaar aanvoelt, vergeleken met een normale stofzuiger, maar gelukkig went dit snel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Brenda1969 01-11-2018

Fantastische Bosch stofzuiger??????

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
Hoi Bosch medewerk(st)ers, wij zijn uitermate tevreden over onze Bosch draadloze stofzuiger, na de teleurstelling van een Dyson is dit een verademing, we kunnen nu gewoon een etage zuigen zonder om de 10minuten op te laden! Bij een volgende aanschaf nemen we gelijk een Bosch !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tonny 28-06-2018

handzama stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
wij hebben dit apparaat pas gekocht maar het is een uitstekende stogzuiger. Neemt zelfs kleine stofdeeltjes op.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer