Bosch BBH 21633 - Reviews

Specificaties
Gebruikstijd
36 min.
Inhoud kruimelopvang (droog)
0,3 ml
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Goede accuduur en flexibel zuigmond.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Precies wat je van Bosch mag verwachten. Kwalitatief goede stofzuiger. Ruim na een week opladen nog een goede zuigkracht. Goede prestaties en prima schoon te houden.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Flexibele zuigmond

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Jong 17-04-2017 Product paar dagen in bezit

Superhandig !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele handige stofzuiger met goede zuigkracht. Wendbaar en ook makkelijk hanteerbaar. Zelfs ik vind stofzuigen nu leuk!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nanny 07-04-2017 Product paar dagen in bezit

Voor dagelijks gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Praktisch, makkelijk en snel in gebruik
Zonder te bukken even snel wat kruimels van de grond weghalen of na ontkoppeling met een handzaam model de stoel schoon zuigen. Zelfs de kinderen willen nu meehelpen met schoonmaken

Pluspunten

  • lange steel
  • wendbaar
  • mooi design
  • handig in gebruik
  • reservoir legen is makkelijk

Minpunten

  • gewicht kruimeldief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien 23-06-2016 Product paar weken in bezit

Super goede stofzuiger!

Algemene score

10,0
2 weken geleden hebben we deze stofzuiger gekocht. En we zijn er super blij mee! Hij zuigt goed. Ik kan er gewoon de hele bovenverdieping goed mee stofzuigen en hij blijft de zuigkracht behouden. Het stofreservoir is heel eenvoudig leeg te maken. Hij is erg wendbaar, en kan ook zo plat onder het bed door. Echt een ideaal ding. En erg handig met de losse handstofzuiger erbij voor als je even een kleinigheidje op moet doen. Wij zijn er super blij mee en geven hem een 10!
Nog een leuke bijkomstigheid: onze kinderen vinden hem ook geweldig en willen er elke dag wel mee "spelen". En omdat hij zo compact is kunnen ze hem makkelijk zelf de trap op en af nemen en zo op meerdere verdiepingen helpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steelstofzuiger Bosch 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

steelstofzuiger Bosch

Algemene score

9,0
prima zuigkracht, ideaal dat er geen snoer in de weg zit, je pakt de stofzuiger zo ook heel gemakkelijk even, je kunt gemakkelijk rechtop blijven staan bij het zuigen (niet belastend voor de rug), en natuurlijk de kruimelzuiger die er goed kan worden afgehaald, 2-in-1 functie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 14-06-2016 Product maand in bezit

(Te) kleine zusje van de Athlet

Algemene score

5,7
Wij hebben de Readyy'y gekozen vanwege de prijs. De wat zwaardere versie was niet op voorraad en daarom kozen we voor de 16V versie. Voor ons is deze zuiger te snel leeg en duurt het opladen te lang. Een extra accu, die bij dit model makkelijk vervangbaar is, zou een goede hulp zijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lenie 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

wendbare steelstofzuiger zonder snoer

Algemene score

8,3
Het apparaat zuigt goed. Is wendbaar. Gewicht prima, handzaam. Geluid niet schel of te hard, goed aan te horen.
Veel plastic, wel stevig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WR 07-06-2016 Product paar weken in bezit

Bosch handzaam

Algemene score

7,3
Het is een handig apparaat, maar de capaciteit is wat klein, het reservoir is snel vol. Dat moet je dus vaak legen. Ook is de batterij vrij snel leeg en mot je dus vaak opladen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Annet 02-06-2016 Product paar weken in bezit

Erg handig!!

Algemene score

8,3
Erg handig om zonder snoer door je hele huis te gaan!! En een krachtige motor die al het vuil opzuigt!! Ben er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Langgezocht toch gevonden 25-05-2016 Product paar dagen in bezit

Opgeruimd staat netjes

Algemene score

8,7
Handzaam, gebruiksvriendelijk, gemakkelijk licht in gebruik, krachtig in haar werk.
Opgeruimd staat netjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer