Bosch BBH21633 - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
2-in-1 steel-/kruimelzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evelien 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Super goede stofzuiger!

Algemene score

10,0
2 weken geleden hebben we deze stofzuiger gekocht. En we zijn er super blij mee! Hij zuigt goed. Ik kan er gewoon de hele bovenverdieping goed mee stofzuigen en hij blijft de zuigkracht behouden. Het stofreservoir is heel eenvoudig leeg te maken. Hij is erg wendbaar, en kan ook zo plat onder het bed door. Echt een ideaal ding. En erg handig met de losse handstofzuiger erbij voor als je even een kleinigheidje op moet doen. Wij zijn er super blij mee en geven hem een 10!
Nog een leuke bijkomstigheid: onze kinderen vinden hem ook geweldig en willen er elke dag wel mee "spelen". En omdat hij zo compact is kunnen ze hem makkelijk zelf de trap op en af nemen en zo op meerdere verdiepingen helpen!
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Reageer

Nathalie 14-06-2016
  • Product maand in bezit

(Te) kleine zusje van de Athlet

Algemene score

5,7
Wij hebben de Readyy'y gekozen vanwege de prijs. De wat zwaardere versie was niet op voorraad en daarom kozen we voor de 16V versie. Voor ons is deze zuiger te snel leeg en duurt het opladen te lang. Een extra accu, die bij dit model makkelijk vervangbaar is, zou een goede hulp zijn.
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Reageer

Lien 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

flexibel en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
handige stofzuiger voor lastige bereikbare plekken. Omdat hij snoerloos is kun je makkelijk en snel het huis door. Flexibele steel

Pluspunten

  • flexibel en wendbaar
  • voldoende zuigkracht
  • snoerloos

Minpunten

  • langere oplaadtijd
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sylvia 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snoerloosteel stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat,geen last van snoer,hij zuigt alles op,zelfs de haren van min katten en de korrels van de kattenbak.
Ook makkelijk hanteerbaar, draaibare kop waardoor het gemakkelijk de hoek om gaat.wil je even de trap doen,dan klik je zo de kruimeldief eraf.Je zet hem ook zo weg ,doordat hij rechtop blijft staan,geen groot stofzuiger die je moet opbergen,deze neemt weinig ruimte in beslag.Ik kan iedereen hem aanbevelen.Wat een geweldig apparaat.

Pluspunten

  • geen snoer
  • goede zuigkracht
  • makkelijk opbergen
  • gemakkelijk schoonmaken
  • makkelijk hanteerbaar

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesje 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eindelijk een stofzuiger die ligt is

Algemene score

10,0
Heb heel lang niet zelf kunnen zuigen omdat zuigers veel te zwaar zijn in
gebruik.
Nu eindelijk een waar ik weer zelf kan zuigen

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • makkelijk en goed hanteerbaar
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

tom 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig ,licht en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, ook handig dat je het als kruimeldief kan gebruiken. Tevens is het licht, makkelijk op te bergen en komt het op alle plekjes.
Accuduur is ruim voldoende voor ons (appartement) persoonlijk denk ik dat het te kort is voor een gezinswoning zonder tussendoor op te laden. Handig ook dat het snoerloos is en dat je hem niet elke keer tegen een stoel of tafel hoeft te zetten wanneer je tussendoor word gestoord. Zuigkracht is ook meer dan voldoende op laminaat, blijft weinig tot niks achter.

Pluspunten

  • licht
  • ruime accuduur
  • goede zuigkracht
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan freerk 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Steekstofzuiger werkt boven verwachting.
Hebben hem voor de camper gekocht.
Deze is een aanrader

Pluspunten

  • Veel zuigkracht
  • Goed op te bergen
  • Eenvoudig te bedienen
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pefect voor een appartement

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat nu 3 weken in gebruik.
-Stofzuiger werkt goed voor laminaat appartement.
-De kruimeldief is handig voor het stofzuigen van de trap.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Weinig geluid
  • Turbostand
  • Voldoende accuduur voor een appartement
  • Voldoende zuigkracht

Minpunten

  • Accuhoeveelheid niet zichtbaar
  • Hoe lang zal de accu meegaan?
  • Zonder gebruik houdt de accu geen stroom vast?
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Merel 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij maakt niet te veel lawaai, zuigt goed, wendbaar en maakt ook nog eens niet zn kabaal!
Ik raad hem zeker aan!

Qua looks zijn we ook zeer tevreden.

Pluspunten

  • Maakt weinig lawaai
  • Goede zuigkracht
  • Wendbaar

Minpunten

  • Lange oplaadduur
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dewi 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk in gebruik, licht, geen draad, batterij gaat lang mee. Kruimeldief ook erg fijn. Gemakkelijk op de bergen.
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joey1982 13-06-2018

Totaal niet prettig, als kruimeldief wel

Algemene score

2,0
We hebben deze gekocht met het idee heerlijk zonder snoer het hele huis door. Helaas ja zonder snoer is ook alles gezegd. De zuigkracht neemt al heel snel af, moet een aantal keer over een paar kruimels voordat ze worden opgezogen. Ff een plintje, hoeken van het plafond, onder een kastje of de trappen doen, eerst ff een jaar de fitness in want je moet em dan goed tillen en je komt nergens bij. Tevens is het reservoir snel vol en ook snel weer aan de oplader. Echt zonde van het geld, doe mij maar weer gewoon met snoer, snelle afneembare borstel en goede zuigkracht. Eerst maar weer sparen voor een goeie. Of Bosch moet met een goed oplossing komen.
Geschreven voor: Bosch BBH21633
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

anowek 16-03-2018

Battery came broken

Algemene score

2,0
It works fine for the 15 seconds that it functions. Despite being fully charged overnight, it functions for less than half a minute. Unreal.
Geschreven voor: Bosch BBH21633
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

J. 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk uit de hoek te pakken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Draadloos, zonder stofzak, opbergen in een hoek en dus makkelijk bij de hand. Ruim voldoende de tijd om 1 verdieping te doen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Combi steelstofzuiger, kruimeldief
  • De tijd om te zuigen is ruim voldoende

Minpunten

  • Accesoires passen niet allemaal er in,
  • Waar door je niet alles bij de hand hebt.
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Esther 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie prijs kwaliteit verhouding. Doet goed zijn werk en is goed hanteerbaar. Ook de afneembare kruimeldief werkt zeer goed.

Pluspunten

  • Goed hanteerbaar
  • Goede zuigkracht
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dorien van Hekken 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

2-1 steel stofzuiger type bbh21633

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn huis bestaat uit 3 woonlagen. Op de 1e verdieping de huiskamer en beneden de keuken. We hebben nu een jaar een kleindochter. Zij eet in de keuken en laat veel kruimels etc. op de vloer achter. Wat een uitkomst die steelstofzuiger met kruimeldief. Geen gesjouw meer over de trappen met die andere/zware stofzuiger. Top! lekker flexibel en ik kom overal makkelijk bij en onder. Niet twijfelen maar aanschaffen!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik. Lekker zonder snoer.
  • Niet zwaar en makkelijk op te bergen
  • Kan overal makkelijk bij met de roterende zuigmond
  • Ideaal als 2e en 3e "snelle" stofzuiger. 2 in 1.
  • Het opvangreservoir is makkelijk te legen.

Minpunten

  • Acuustatus s niet af te lezen.
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steffie 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een stofzuiger die ik zonder snoer kon gebruiken en met een goede zuigkracht. Uiteraard tegen een goede prijs. Ik heb deze nu 2 weken in gebruik en ben super tevreden! Hij is makkelijk en goed in gebruik, zuigt prima en de accu gaat lang mee. Ook is de kruimeldief erg makkelijk te gebruiken.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • kan uit zichzelf blijven staan
  • neemt weinig ruimte in
  • zuigkracht is prima
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Reageer

Sanne 20-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig, stofzuiger zonder snoer en wagentje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel erg blij met de draadloze stofzuiger zonder wagentje, slang etc. erg praktisch. Even kijken hoe het met de oplader gaat, maar ik denk dat het helemaal goed komt.

Pluspunten

  • Compact
  • Geen snoer
  • Met handzuiger in 1

Minpunten

  • Oplaadtijd
  • Telkens opladen
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Reageer

Rick vTol 19-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat! Eenvoudig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat werkt echt geweldig, laadt prima en snel genoeg op, doet het lang genoeg, en heeft ook een uitneembare kruimeldief. De oude zware stofzuiger met snoer met alle plezier het huis uit geflikkerd, en ik wil niets anders meer dan dit!

Pluspunten

  • Ziet er strak uit
  • Werkt goed
  • Accu gaat lang genoeg mee

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Reageer

Puck 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact & handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele goede stofzuiger. Kan op zichzelf staan en opladen is slechts een draadje aanklikken en in het stopcontact. Geen hele houder die je neer moet zetten. Topproduct

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Moet na iedere x geleegd worden
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Reageer

Diana 06-10-2017
  • Product paar weken in bezit

De Bosch BBH21633

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Hele wentbare stofzuiger en ook heerlijk om zonder snoer te kunnen stofzuigen. Maar helaas in een gezin met kinderen en 4 slaapkamers niet handig. Houten vloeren doet hij niet echt top stofzuigen en in de kleine gaatjes en hoekjes kom je niet. Maar daar kan je wel de kruimeldief voor gebruiken.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Gaat opgeladen lang genoeg mee

Minpunten

  • Houten vloer
  • Kleine hoekjes
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Reageer

Toon meer reviews