Bosch BBH 21633 - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Bosch BBH 21633
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Type/soort
steelzuiger
Kleur(en)
zwart
Inhoud
0,3 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nathalie 14-06-2016
  • Product maand in bezit

(Te) kleine zusje van de Athlet

Algemene score

5,7
Wij hebben de Readyy'y gekozen vanwege de prijs. De wat zwaardere versie was niet op voorraad en daarom kozen we voor de 16V versie. Voor ons is deze zuiger te snel leeg en duurt het opladen te lang. Een extra accu, die bij dit model makkelijk vervangbaar is, zou een goede hulp zijn.

Reageer

J. 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk uit de hoek te pakken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Draadloos, zonder stofzak, opbergen in een hoek en dus makkelijk bij de hand. Ruim voldoende de tijd om 1 verdieping te doen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Combi steelstofzuiger, kruimeldief
  • De tijd om te zuigen is ruim voldoende

Minpunten

  • Accesoires passen niet allemaal er in,
  • Waar door je niet alles bij de hand hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Esther 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie prijs kwaliteit verhouding. Doet goed zijn werk en is goed hanteerbaar. Ook de afneembare kruimeldief werkt zeer goed.

Pluspunten

  • Goed hanteerbaar
  • Goede zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dorien van Hekken 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

2-1 steel stofzuiger type bbh21633

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn huis bestaat uit 3 woonlagen. Op de 1e verdieping de huiskamer en beneden de keuken. We hebben nu een jaar een kleindochter. Zij eet in de keuken en laat veel kruimels etc. op de vloer achter. Wat een uitkomst die steelstofzuiger met kruimeldief. Geen gesjouw meer over de trappen met die andere/zware stofzuiger. Top! lekker flexibel en ik kom overal makkelijk bij en onder. Niet twijfelen maar aanschaffen!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik. Lekker zonder snoer.
  • Niet zwaar en makkelijk op te bergen
  • Kan overal makkelijk bij met de roterende zuigmond
  • Ideaal als 2e en 3e "snelle" stofzuiger. 2 in 1.
  • Het opvangreservoir is makkelijk te legen.

Minpunten

  • Acuustatus s niet af te lezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steffie 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een stofzuiger die ik zonder snoer kon gebruiken en met een goede zuigkracht. Uiteraard tegen een goede prijs. Ik heb deze nu 2 weken in gebruik en ben super tevreden! Hij is makkelijk en goed in gebruik, zuigt prima en de accu gaat lang mee. Ook is de kruimeldief erg makkelijk te gebruiken.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • kan uit zichzelf blijven staan
  • neemt weinig ruimte in
  • zuigkracht is prima

Reageer

Sanne 20-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig, stofzuiger zonder snoer en wagentje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel erg blij met de draadloze stofzuiger zonder wagentje, slang etc. erg praktisch. Even kijken hoe het met de oplader gaat, maar ik denk dat het helemaal goed komt.

Pluspunten

  • Compact
  • Geen snoer
  • Met handzuiger in 1

Minpunten

  • Oplaadtijd
  • Telkens opladen

Reageer

Rick vTol 19-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat! Eenvoudig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat werkt echt geweldig, laadt prima en snel genoeg op, doet het lang genoeg, en heeft ook een uitneembare kruimeldief. De oude zware stofzuiger met snoer met alle plezier het huis uit geflikkerd, en ik wil niets anders meer dan dit!

Pluspunten

  • Ziet er strak uit
  • Werkt goed
  • Accu gaat lang genoeg mee

Minpunten

  • Geen

Reageer

Puck 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact & handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele goede stofzuiger. Kan op zichzelf staan en opladen is slechts een draadje aanklikken en in het stopcontact. Geen hele houder die je neer moet zetten. Topproduct

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Moet na iedere x geleegd worden

Reageer

Diana 06-10-2017
  • Product paar weken in bezit

De Bosch BBH21633

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Hele wentbare stofzuiger en ook heerlijk om zonder snoer te kunnen stofzuigen. Maar helaas in een gezin met kinderen en 4 slaapkamers niet handig. Houten vloeren doet hij niet echt top stofzuigen en in de kleine gaatjes en hoekjes kom je niet. Maar daar kan je wel de kruimeldief voor gebruiken.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Gaat opgeladen lang genoeg mee

Minpunten

  • Houten vloer
  • Kleine hoekjes

Reageer

menze92 06-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

kortstondig getest

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie een beetje terughoudend omdat een klein apparaat niet te vergelijken is met een stofzuiger.
Bij levering deels opgeladen wat fijn is omdat ik het product direct kon testen in de woonkamer.
De stofzuiger is verrassend krachtig en heel goed handel & wendbaar.

Pluspunten

  • Opgeladen bij levering
  • wendbaar
  • lichtgewicht
  • draadloos

Minpunten

  • iets te klein opslagreservoir

Reageer

Michael 03-10-2017

Bosch Readyy’y for takeoff

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en erg gebruiksgemakkelijke steelstofzuiger. Absolute aanrader in ieder huishouden. Makkelijk voor huis met meerdere verdiepingen en met kinderen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede zuigkracht
  • Neemt weinig ruimte in

Reageer

Ben 09-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Praktische stofzuiger om rommeltjes op te ruimen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Om de dagelijkse rommeltjes op te ruimen en de auto schoon te zuigen is deze stofzuiger uiterst prettig in gebruik. Neemt weinig plaats in en ziet er ook nog eens mooi uit.

Reageer

Mart 08-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze combinatie van stof/kruimelzuiger is super handig. Uit de doos snel in elkaar te zetten. Het enig dat je nodig hebt is een schroevendraaier, maar met een munt kun je de steel ook monteren. Kwaliteit van de zuiger is uitstekend. Echt pluspunt is dat je de kruimelzuiger met een druk op de knop kunt ontkoppelen. De zuigkracht is prima. De stofopvangruimte is makkelijk te reinigen. Wel lange oplaadtijd als de accu helemaal leeg is.

Pluspunten

  • compact
  • krachtige zuiger
  • kruimelzuiger snel te ontkoppelen

Minpunten

  • lange oplaadtijd

Reageer

Edwin 19-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede accuduur en flexibel zuigmond.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Precies wat je van Bosch mag verwachten. Kwalitatief goede stofzuiger. Ruim na een week opladen nog een goede zuigkracht. Goede prestaties en prima schoon te houden.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Flexibele zuigmond

Reageer

de Jong 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superhandig !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele handige stofzuiger met goede zuigkracht. Wendbaar en ook makkelijk hanteerbaar. Zelfs ik vind stofzuigen nu leuk!

Reageer

Nanny 07-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Voor dagelijks gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Praktisch, makkelijk en snel in gebruik
Zonder te bukken even snel wat kruimels van de grond weghalen of na ontkoppeling met een handzaam model de stoel schoon zuigen. Zelfs de kinderen willen nu meehelpen met schoonmaken

Pluspunten

  • lange steel
  • wendbaar
  • mooi design
  • handig in gebruik
  • reservoir legen is makkelijk

Minpunten

  • gewicht kruimeldief

Reageer

Evelien 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Super goede stofzuiger!

Algemene score

10,0
2 weken geleden hebben we deze stofzuiger gekocht. En we zijn er super blij mee! Hij zuigt goed. Ik kan er gewoon de hele bovenverdieping goed mee stofzuigen en hij blijft de zuigkracht behouden. Het stofreservoir is heel eenvoudig leeg te maken. Hij is erg wendbaar, en kan ook zo plat onder het bed door. Echt een ideaal ding. En erg handig met de losse handstofzuiger erbij voor als je even een kleinigheidje op moet doen. Wij zijn er super blij mee en geven hem een 10!
Nog een leuke bijkomstigheid: onze kinderen vinden hem ook geweldig en willen er elke dag wel mee "spelen". En omdat hij zo compact is kunnen ze hem makkelijk zelf de trap op en af nemen en zo op meerdere verdiepingen helpen!

Reageer

Steelstofzuiger Bosch 19-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

steelstofzuiger Bosch

Algemene score

9,0
prima zuigkracht, ideaal dat er geen snoer in de weg zit, je pakt de stofzuiger zo ook heel gemakkelijk even, je kunt gemakkelijk rechtop blijven staan bij het zuigen (niet belastend voor de rug), en natuurlijk de kruimelzuiger die er goed kan worden afgehaald, 2-in-1 functie.

Reageer

Lenie 11-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

wendbare steelstofzuiger zonder snoer

Algemene score

8,3
Het apparaat zuigt goed. Is wendbaar. Gewicht prima, handzaam. Geluid niet schel of te hard, goed aan te horen.
Veel plastic, wel stevig.

Reageer

WR 07-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Bosch handzaam

Algemene score

7,3
Het is een handig apparaat, maar de capaciteit is wat klein, het reservoir is snel vol. Dat moet je dus vaak legen. Ook is de batterij vrij snel leeg en mot je dus vaak opladen.

Reageer

Toon meer reviews