Bosch BBH21633 - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
2-in-1 steel-/kruimelzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evelien 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Super goede stofzuiger!

Algemene score

10,0
2 weken geleden hebben we deze stofzuiger gekocht. En we zijn er super blij mee! Hij zuigt goed. Ik kan er gewoon de hele bovenverdieping goed mee stofzuigen en hij blijft de zuigkracht behouden. Het stofreservoir is heel eenvoudig leeg te maken. Hij is erg wendbaar, en kan ook zo plat onder het bed door. Echt een ideaal ding. En erg handig met de losse handstofzuiger erbij voor als je even een kleinigheidje op moet doen. Wij zijn er super blij mee en geven hem een 10!
Nog een leuke bijkomstigheid: onze kinderen vinden hem ook geweldig en willen er elke dag wel mee "spelen". En omdat hij zo compact is kunnen ze hem makkelijk zelf de trap op en af nemen en zo op meerdere verdiepingen helpen!
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Reageer

D 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pefect voor een appartement

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat nu 3 weken in gebruik.
-Stofzuiger werkt goed voor laminaat appartement.
-De kruimeldief is handig voor het stofzuigen van de trap.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Weinig geluid
  • Turbostand
  • Voldoende accuduur voor een appartement
  • Voldoende zuigkracht

Minpunten

  • Accuhoeveelheid niet zichtbaar
  • Hoe lang zal de accu meegaan?
  • Zonder gebruik houdt de accu geen stroom vast?
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nathalie 14-06-2016
  • Product maand in bezit

(Te) kleine zusje van de Athlet

Algemene score

5,7
Wij hebben de Readyy'y gekozen vanwege de prijs. De wat zwaardere versie was niet op voorraad en daarom kozen we voor de 16V versie. Voor ons is deze zuiger te snel leeg en duurt het opladen te lang. Een extra accu, die bij dit model makkelijk vervangbaar is, zou een goede hulp zijn.
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Reageer

Praktisch! 12-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met deze stofzuiger. De steelstofzuiger kan overal bij, ook onder de bankstel en Tv kasten. De kruimelstofzuiger is echt handig. De batterij ruim 30 minuten en is eenvoudig op te laden. Ideaal product.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Batterij
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mihaela Barbu 06-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Easy to use and great performance

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
My Bosch Ready vacuum proved to be exactly what I was looking for. Easy to use, versatile and good suction. Highly recommended!
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Breedveld 05-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede stofzuiger en heeft een perfecte zuigkracht. 2 zuigstanden aanwezig en turbo voor het zware zuigwerk. Makkelijk in elkaar te zetten, handleiding is prima te volgen. Bestellen via bol.com ging soepel en snel. Snel bezorgd

Pluspunten

  • goede zuigkracht (2 standen)
  • stofzuiger blijft zelfstandig blijven staan
  • Lange accuduur op stand 1
  • Voelt robuust en stevig
  • Makkelijk schoon te maken / reservoir legen

Minpunten

  • Zwaar
  • Beweegt niet flexiber
  • Lange laadtijd
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NA 05-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige SteelStofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Visueel:
De stofzuiger heeft een mooie zwarte design.

Zuigkracht:
Goede motor, zuigt alles meteen op.

Gebruiksgemak:
Rolt, glijdt mooi over de grond, door de 360 rotatiewiel makkelijk met hoekjes, onder het bed en onder de kast.

Oplaadtijd:
Prima oplaadtijd, maar als je hem niet volledig oplaadt ook vrij snel leeg.

Gewicht:
Wat mij betreft de enige echte minpunt, ik vindt de stofzuiger best zwaar voor een
steelstofzuiger, dit en de onstabiele standaard; als je niet voorzichtig bent valt hij zo om!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • 360 draaien

Minpunten

  • Zwaar
  • Fragiele Standaard
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

K. R. 03-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen planten meer omtrekken met het snoer – voor mijn appartement is dit snoerloze apparaat perfect. Stofzuigen kan nu even snel tussendoor. Dat alles tegen een acceptabele prijs. De batterij gaat iets minder lang mee dan verwacht, maar met een paar uur laden is 'ie weer 'good to go'.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Batterij gaat minder lang mee dan verwacht.
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MWH 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed zuigvermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had een hele goede stofzuiger, maar heb geen groot huis en wilde graag een makkelijk te pakken en niet te zware stofzuiger.
Ook had ik altijd last van het snoer.
De Bosch BBH21633 kwam er goed uit in een aantal revieuws, dus was de keus vlug gemaakt.
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Rijdt soepel en zuigt stevig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Soepele kruimel die van de stang af kan. Zuigt krachtig maar wel soepel zonder al te veel herrie. Prima.

Pluspunten

  • Stevig zuigen
  • Stevig gemaakt

Minpunten

  • zware kant door grote batterij
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Algemene score

10,0
Een heel handig apparaat , je hoeft niet meer van het ene stopcontact naar de andere en hebt geen last dat het snoer in de weg zit.

Pluspunten

  • geen snoer
  • kruimelzuiger
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 21-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn!

Algemene score

9,0
Makkelijk in elkaar te zetten, goede zuigkracht en hij ziet er erg mooi uit! Zeker heel blij met dit product

Pluspunten

  • Licht in de hand
  • Goede zuigkracht
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lien 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

flexibel en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
handige stofzuiger voor lastige bereikbare plekken. Omdat hij snoerloos is kun je makkelijk en snel het huis door. Flexibele steel

Pluspunten

  • flexibel en wendbaar
  • voldoende zuigkracht
  • snoerloos

Minpunten

  • langere oplaadtijd
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sylvia 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snoerloosteel stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat,geen last van snoer,hij zuigt alles op,zelfs de haren van min katten en de korrels van de kattenbak.
Ook makkelijk hanteerbaar, draaibare kop waardoor het gemakkelijk de hoek om gaat.wil je even de trap doen,dan klik je zo de kruimeldief eraf.Je zet hem ook zo weg ,doordat hij rechtop blijft staan,geen groot stofzuiger die je moet opbergen,deze neemt weinig ruimte in beslag.Ik kan iedereen hem aanbevelen.Wat een geweldig apparaat.

Pluspunten

  • geen snoer
  • goede zuigkracht
  • makkelijk opbergen
  • gemakkelijk schoonmaken
  • makkelijk hanteerbaar

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesje 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eindelijk een stofzuiger die ligt is

Algemene score

10,0
Heb heel lang niet zelf kunnen zuigen omdat zuigers veel te zwaar zijn in
gebruik.
Nu eindelijk een waar ik weer zelf kan zuigen

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • makkelijk en goed hanteerbaar
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

tom 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig ,licht en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, ook handig dat je het als kruimeldief kan gebruiken. Tevens is het licht, makkelijk op te bergen en komt het op alle plekjes.
Accuduur is ruim voldoende voor ons (appartement) persoonlijk denk ik dat het te kort is voor een gezinswoning zonder tussendoor op te laden. Handig ook dat het snoerloos is en dat je hem niet elke keer tegen een stoel of tafel hoeft te zetten wanneer je tussendoor word gestoord. Zuigkracht is ook meer dan voldoende op laminaat, blijft weinig tot niks achter.

Pluspunten

  • licht
  • ruime accuduur
  • goede zuigkracht
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan freerk 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Steekstofzuiger werkt boven verwachting.
Hebben hem voor de camper gekocht.
Deze is een aanrader

Pluspunten

  • Veel zuigkracht
  • Goed op te bergen
  • Eenvoudig te bedienen
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Merel 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij maakt niet te veel lawaai, zuigt goed, wendbaar en maakt ook nog eens niet zn kabaal!
Ik raad hem zeker aan!

Qua looks zijn we ook zeer tevreden.

Pluspunten

  • Maakt weinig lawaai
  • Goede zuigkracht
  • Wendbaar

Minpunten

  • Lange oplaadduur
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dewi 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk in gebruik, licht, geen draad, batterij gaat lang mee. Kruimeldief ook erg fijn. Gemakkelijk op de bergen.
Geschreven voor: Bosch BBH21633

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joey1982 13-06-2018

Totaal niet prettig, als kruimeldief wel

Algemene score

2,0
We hebben deze gekocht met het idee heerlijk zonder snoer het hele huis door. Helaas ja zonder snoer is ook alles gezegd. De zuigkracht neemt al heel snel af, moet een aantal keer over een paar kruimels voordat ze worden opgezogen. Ff een plintje, hoeken van het plafond, onder een kastje of de trappen doen, eerst ff een jaar de fitness in want je moet em dan goed tillen en je komt nergens bij. Tevens is het reservoir snel vol en ook snel weer aan de oplader. Echt zonde van het geld, doe mij maar weer gewoon met snoer, snelle afneembare borstel en goede zuigkracht. Eerst maar weer sparen voor een goeie. Of Bosch moet met een goed oplossing komen.
Geschreven voor: Bosch BBH21633
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews