Dyson V6 Trigger - Reviews

Specificaties
Gebruikstijd
20 min.
Nat en droog zuigen
Nee
Kleuren
grijs, antraciet
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kicki tang 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duur en veel lawaai

Algemene score

3,0
Ik wou een dyson kopen omwille van de goede hepa filter en het gemakkelijk wassen van de filter.
Maar ik vind de prijs wel duur voor de v6 fluffy...er zyn andere dyson stofzuigers voor een goedkopere prijs..ok het is geen steelstofzuiger maar toch vind ik het niet de juiste prijs..het lijkt wel een binnen concurrentie tussen de dyson toestel met of zonfer steel.
Wat me ook erg verschoot...is het volgende:
Er wordt tegenwoordig of is reeds al verplicht een stofzuiger zo min mogelijk lawaai te maken..k heb de steelstofzuiger in krefel uit geprobeerd en lawaai dat het maakt...dit stelt me toch heel erg teleur dat dyson er niet aan denkt om het lawaai te dempen. En ook de steel is niet uitschuifbaar...ik ben maar 1.62m en ik kan mijn hoeken van plafond niet stofzuigen...dit product is enkel voor grote mensen 😯🙁
Dus misschien toch geen steelstofzuiger en gewone dyson stofzuiger????
Voor de andere producten is dyson super..zoals de warme-koude verluchter dyson!!

Minpunten

  • Lawaai
  • Duur
  • Geen verschuifbare steel

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Lardodog 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig

Algemene score

8,0
Een heel handig toestel!Handig opbergplaats voor hulpstukken!
Miss de snoer van oplader langer maken,want je hebt niet altijd een stopcontact op de juiste hoogte.
Zeer tevreden!L

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marleentje 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik, krachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden. Snoerloos zuigen werkt tijdsbesparend . Krachtige motor. Mooi design. Kortom, een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johmart 12-08-2017
  • Product paar weken in bezit

licht goed in de hand

Algemene score

9,0
Dit is de beste aankoop ooit wat een enorme verbetering in het schoonhouden van je huis ,spinnekoppen zijn in een mum van tijd weggezogen en z enz het is werkelijk een verademing om deze stof steelzuiger in het bezit te hebben

Pluspunten

  • geen snoeren
  • kruimels opzuigen met de kruimeldief
  • gemakkelijk ingebruik
  • geen vuile stofzakken
  • beste aankoop ooit

Minpunten

  • geen pluggen en schroeven bijgeleverd
  • voor zo n duur apparaat dat had wel pepast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luyten 04-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Dyson v6

Algemene score

9,0
goed geruisloos gemakkelijk te bedienen en ook wendbaar apparaat.
voor binnen gebruik van hoog tot laag zeer eenvoudig en zonder snoer is ideaal .

Pluspunten

  • snoerloos
  • wenbaar
  • voor binnen

Minpunten

  • niet voor nat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 20-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vind het een geweldige stofzuiger. Gemakkelijk te hanteren en vooral gemakkelijk even te gebruiken. Voor alles is een speciaal hulpstuk.
Ik ben door deze stofzuiger netter geworden (en mijn huis dus ook) ,omdat je hem snel even kan pakken en overal gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Ideaal voor trap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige kruimelzuiger, handig om de trap mee te stofzuigen,
Geen zware stofzuiger meer om te tillen en geen snoer.

Pluspunten

  • Krachtig in zuigkracht
  • Licht in gewicht

Minpunten

  • Prijs
  • Geen steel erbij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De Bock Herman 15-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

accuduur kon beter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel tevreden. Heb maar een kleine woning en kan veel kamers doen maar voor een groter huis is de accu te rap leeg. Kan hem niet meer missen voor de dagelijkse opkuis.

Pluspunten

  • handig
  • goede prijs - kwaliteit

Minpunten

  • accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Haradin 06-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtig : een handig om te werken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind dit poducht zeer fetrauven en zuinig krachtich daruem heb ik deze merk gekozen en ik bleef dat altijd gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer