Philips SHD8600UG/10 - Reviews

Specificaties
Draadloos
Ja
Model
over het hoofd
Klankkast
gesloten
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tomvw 23-08-2017

prima voldeed aan de verwachtingen

Algemene score

8,0
helaas na 2 jaar werkt de oplaadfunctie niet meer en na vervangen van baterijen is het probleem niet opgelost. dus helaas niets meer waard. toch zonde van een dure koptelefoon
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Fer74 11-12-2016

aan/uit knopje snel kapot

Algemene score

4,0
binnen een jaar was het aan/uit knopje defect. Garantie, dus nieuwe opgestuurd gekregen. Drie jaar later was het knopje weer defect.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Rob Broekhof 27-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima om dicht in de buurt van de zender te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Het hoge gemiddelde van de reviews heeft mij ertoe bewogen de Philips SHD8600UG/10 aan te schaffen. Ik had er geen rekening mee gehouden dat de maximale afstand voor ontvangst "slechts" 30 meter is. Dat is voor binnenshuis tekort wanneer je naar andere ruimtes gaat dan waar de zender in staat. Draadloze koptelefoons die 100 meter overbruggen (Sony, Sennheiser) kunnen dit makkelijk aan. Zolang je in dezelfde ruimte blijft als de zender dan is dit wel een aanrader! Prima geluid!

Pluspunten

  • Prima geluid

Minpunten

  • Stoort in andere ruimtes

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Doppendoos 04-12-2015

Voldoet aan hetgeen ik er van verlang.

Algemene score

6,0
Verwacht geen echte kwaliteit wat betreft het geluid . Maar voor de prijs die ik er voor heb betaald is het een prima product . Beetje zoeken om hem goed op het basis station te plaatsen voor het opladen.Het meest irritante is dat de batterijen voor dit product moeilijk/niet te verkrijgen zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anton3111 24-09-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,5
Zeer goede geluidskwaliteit. De bass is erg diep en aanwezig, maar als je dat iets omlaag draait bij de geluidsbron is het geen probleem.
Draagcomfort heb ik een 8 gegeven, omdat je na 2 uur dragen wel wat irritatie merkt aan de bovenrand van je oorschelp, maar goed 2 uur is wel lang.
Verder komen harde geluiden van buiten wel binnen, bijv. bij bezigheden in de keuken. Dit is misschien vanwege de plastic buitenkant.
Het bereik is erg goed, ik heb tot achterin de tuin goed bereik (30 meter vanaf de bron).
Heb geen idee hoe lang je met de batterijen doet, want na max. 3 uur gebruik, zet ik hem op de oplader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brie 05-09-2015

Het bereik

Algemene score

4,0
Het bereik is geen 30m maar eerder de helft.
De batterijen zijn volledig opgeladen.
Hij zit wel lekker en het design is ok.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mazz 10-05-2015

Geluids kwaliteit is prima. Product kwaliteit is slecht.

Algemene score

2,0
Aller eerst moet de kop telefoon exact zo op de lader anders laad hij niet op. Dit is geen probleem. Men heeft gewoon even een handigheidje nodig en dit probleempje is verholpen.
Een VEEL groter probleem is echter het aan knopje. Deze werkt door het plastic slidertje naar beneden te drukken. Dit voelt al wat zwak aan. Maar, het werkt. Helaas gebruik ik mijn hoofdtelefoon elke dag. Ik moet hem dus vaak aanzetten (uit gaat automatisch) En in tegenstelling tot een gewoon knopje, raakt deze slider lam. Uiteraard valt het altijd net buiten de garantie. Maar ik adviseer een ieder toch een andere draadloze headset aan te schaffen.

Het geluidskwaliteit is wel redelijk goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

sannie1105 19-04-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Ideaal ding.
Mijn zoontje gebruikt hem voor zn tv/Playstation.
Prima geluid,goed bereik(tot buiten),makkelijk te bedienen en hoeft niet vaak opgeladen te worden.
Al met al een hele goede aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A-nolet 11-10-2015

Goedendag,

Ik zoek een koptelefoon die zowel door mijn kinderen als door onszelf gebruikt kan worden. Hoe oud is uw zoontje? Is de koptelefoon goed te verstellen voor kleine en grotere hoofden?

Dank alvast voor de reactie, groet Astrid.

Reageer

DFTH 03-06-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Een aantal weken terug heb ik deze Philips headphones aangeschaft. 1...2...3...aansluiten, er was geen handleiding voor nodig, erg eenvoudig. Zeer geschikt voor films en muziek en de momenten dat je je even wil afsluiten van de wereld. De lage en hoge tonen zijn verfijnd, ook al hou ik zelf van iets meer bas....

Overall zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

thymen1994 29-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Een koptelefoon die makkelijk in het gebruik is en door het hele huis en zelfs buiten gebruikt kan worden zonder dat je vast zit aan kabel. zowel te gebruiken voor muziek als voor de televisie. Als liefhebber van klassieke ben ik erg te spreken over het goede onderscheidt tussen hoge en lage tonen. Daarnaast maakt de sterke bass de koptelefoon geschikt voor iedere andere muzieksoort. Zelfs als je vergeet de koptelefoon uit te zetten sluit hij vanzelf af en dus heb je er weinig omkijken naar. het comfort en de pasvorm is prettig en geschikt voor iedereen vanwege de flexibele band aan de bovenkant en de goed omsluitende schelpen. De duurzaamheid van de batterij is erg goed. Kortom, een echte aanrader als je van goede kwaliteit houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boycke 27-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een heuse aanrader! Dit is hoe ik als muziekliefhebber te spreken ben over mijn reeds aangeschafte Philips SHD8600UG. De zeer comfortabele headphone is op ieder vlak zeer sterk vertegenwoordigd. Zo straalt de SHD8600UG qua design hoogwaardige klasse uit en dan nog niet te spreken over de primaire zaken. De flexibele pasvorm, in samenhang met de goed gevormde kussens, welke correct op je oren aansluiten, ervaar ik als zijnde zeer positief. Uren lang kan je genieten van je favoriete muziek zonder ook maar één moment last te krijgen van je hoofd. Zelf beluister ik vrijwel alle mogelijk denkbare muziekstijlen en heb ik uitvoerig de proef op de som genomen. Concluderend hieruit kan ik mededelen dat de geluidskwaliteit van zeer hoog niveau is. Hoge tonen, lage tonen, de combinatie tussen verschillende bass stijlen, werkelijk alles zeer zuiver en van hoge kwaliteit. Ben je dus op zoek naar een betaalbare plug and play headphone, met een uitstekende geluidskwaliteit, hoogwaardige vormgeving en uitermate comfortabel draagcomfort, schroom niet en probeer de SHD8600UG zelf!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timon 22-09-2013

Goed; redelijk tevreden.

Algemene score

8,0
Het is een fijne koptelefoon ,met goed geluid. Hij zit lekker op je hoofd, en het is een mooi apparaat.
Hij gaat met de opgeslagen energie lang mee.

In het begin dacht ik moeite te hebben met het correct neerzetten in de oplader, zodat hij elektronisch contact maakt met het station. Maar volgens mij staat hij toch wel snel juist gepositioneerd.
Het is jammer dat na een tijdje luisteren, het geluid steeds voor heel even wegvalt. Want dat is niet zo leuk, als je muziek luistert.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

WimEindhoven 18-05-2013

Doet wie moet ie doen, super geluid, licht en comfortabel!!

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een tv koptelefoon voor de kids, deze overtreft mijn verwachtingen. Het geluid is goed, diepe bassen, ook hoog is goed, en goede dynamiek, geen ruis, geen onderbrekingen, of interferenties.

Heb er zelf muziek en film mee geluisterd. Je kan makkelijk een hele film mee kijken, hij is licht en zit comfortabel, je krijgt geen warme oren. En het omgevingsgeluid wordt voldoende tegen gehouden door de leren schelpkussens.

Design is stijlvol en zeer functioneel, maar voelt licht en plastic aan. Ook laden gaat gemakkelijk, je hoeft de koptelefoon alleen op basisstation te zetten/leggen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer