Ik heb de headset al meer dan 30 uur gaming opzitten.
Verpakking: Is redelijk milieuvriendelijk, met minimale onnodige plastics. Kan worden afgebroken voor recycling met papierproducten.
Dongle: de USB-dongle is nodig voor zowel pc als PS5. Ik was ervan uitgegaan dat je de dongle op PS5 niet nodig zou hebben omdat deze de overdracht via Bluetooth zou afhandelen, maar ik ga ervan uit dat ze een betere geluidskwaliteit / bandbreedte kunnen krijgen met de dongle versus Bluetooth. Dus je zult het moeten doen met de dongelen. Aan de positieve kant gloeit het uiteinde van de dongle met een kleine witte cirkel die best cool is.
De microfoon is duidelijk en helder, dus al met al dikke prima. Volgens mijn discord vrienden filterd de headset erg goed met de opgeving en ze kunnen duidelijk mijn natuurlijke stem horen.
Met vergelijking met de Steelseries Artis 7 p+ vind ik qua geluid dat de sony beter klinkt.
Actieve ruisonderdrukking (ANC) past in de gouden standaard van Sony, hoewel het je draadloze tijd van 32 of wat dan ook naar 20 uur verlaagt. Als je geen lawaaierige omgeving hebt, kun je ANC uitgeschakeld laten, omdat dit gesloten blikjes zijn en in mijn snelle tests niet veel externe audio binnenkomen.
In vergelijking met de eveneens recent aangeschafte Arctis 7 p+ set vind ik deze iets precieze audio heeft, voelt de Sony set zowel nauwkeurig als robuuster aan. Getest op audiopositionering op Returnal en algemene goede tijden op Hollow Knight. Ik zou de Sony op beide plaatsen bovenaan. Als je op zoek was naar de beste set voor Hi-Res audio... laat je niet misleiden, je wilt alle verschillende hoofdtelefoons en apparatuur. Laat je niet meeslepen in crossover-technologie.
De enige echte klacht van enige oprechtheid die ik met deze set zou hebben, is dat ze GROOT zijn. Begrijp in mijn 'ter vergelijking' foto's, de banaan is GROOT. Ik heb het gevoel dat ik daar in vliegtuigen zou moeten staan vlaggen voor een veilige landing als ik deze draag. Dat gezegd hebbende, dit zijn, nogmaals, een vrij lichte headset. U hoeft dus geen seinpaalsignalering te leren om deze uitrusting aan te trekken.
Voordelen
Zeer goede geluid
Audio crossover werkt echt super goed. Tijdens gamen kun je gewoon de telefoon opnemen en het geluid van je spel dempen.
De headset issoleert uitstekend.
Nadelen
De headset zit toch wel minder goed op je hoofd want hij is een stuk zwaarder
Met deze zomer was het niet echt comfortable in vergelijking met de Artis 7 p+
De dongle had wel compacter gekunt.
Pluspunten
- goed geisoleert
- geluid is uitstekend
- LED verlichting
- AMB werkt perfect
Minpunten
- te waar
- zweterig met warm weer
- te groot