Sennheiser PX 200 - Reviews

8,1 Lees 17 reviews
Best Reviewed mrt 2007 Sennheiser PX 200
Best Reviewed maart 2007
Laagste prijzen
Specificaties
Model
clip
Klankkast
gesloten
Kleuren
zilver, zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Beterdancx400 15-03-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Ik heb de px200 nu al ruim 2 jaar en ben er nog steeds erg tevreden over. Het draadje vlak onder de schelp gaat nu wel kapot en daarom heb ik de CX400 zwart gekocht. Wat een deceptie is dat zeg. Waardeloos geluid. Na een dag snel weer mijn oude px200 op gezet. Geluidskwaliteit vind ik nog steeds erg goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Sparks 22-08-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,3
Gelijk maar waar het op staat:
De headset klinkt te kunstmatig en het geluid van de muziek leeft gewoon niet. Met name de bass vind ik een stuk minder dan bij de px-100. Mijn advies is om voor px-100 te gaan, deze klinkt vele malen beter.
Ik heb de headset getest op een Cowon D2 met meerdere muziekstijlen. De klank aanpassen middels de equalizer of/en andere geluidsopties hielp niet.
Ik heb de headset uitgebreid getest en uiteindelijk niet gekocht. Deze headset droeg (tot ik de px-100 hoorde) er aan bij dat Sennheiser geen goede headsets heeft onder de €100.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
mhvangiffen 17-08-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik las bij een aantal reviews dat men de bass van de px 200 te kunstmatig vonden en bij hard volume en loudness vervorming zou geven. Dit zou bij de px100 wel in orde zijn. Nu ben ik in het bezit van beide hoofdtelefoons en ook ik vind het geluid van de px100 mooier en voller maar die van de px200 is zeker niet verkeerd. Het verhaal over vervormingen kan ik niet bevestigen, maar ik wil ook geen gehoorbeschadeging. Het is een beetje scherp slijpen op een niveau van 8 of hoger. Maar eerlijk is eerlijk de px100 klinkt beter. Zijn er dan redenen om toch de PX200 aan te schaffen. Ja die zijn er zeker. De oorkussentjes van de PX200 zijn veel luxer, sluiten veel beter af.
Het draagcomfort is veel beter. (blijft beter op het hoofd zitten). De uitvoering is mooier en luxer en, ik denk duurzamer. Het extra geld wat de PX200 meer kost zit hem hoofdzakelijk in het draagcomfort. Toch ook niet onbelangrijk. Het is maar net wat je belangrijker vindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
binckes 09-06-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Heb al 2 maal een Sennheiser PX 200 gekocht. Uitstekende kwaliteit, comfortabel dragen en makkelijk op te bergen. Echter voor de tweede keer nu valt een van de twee kanalen uit. dan hoor je maar door 1 oor nog iets.
Dan is er ergens in de aansluitingsplug een intern draadje gebroken. Dat valt niet meer te herstellen. Zonde dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Slecht
Tom Loman 24-12-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,3
Vergeleken bij de perfect klinkende PX 100 is de PX 100 een ware tegenvaller. Niks volle bas. Die is bij de PX100 stukken mooier en voller.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
zoeff 13-09-2007 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
Gesloten systeem, dus meestal zwak in het laag.
Deze 200 is geen uitzondering, erg zwak in het laag dus, bas van je speler omhoogdraaien als dat kan.
Hoog is uitstekend.
Met voldoende bas van je speler wel een erg goed geluid.
Gesloten systeem op het oor werkt niet echt goed. Open PX100 veel beter en goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
M vd Tol 26-07-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Heb een week geleden 2 koptelefoons gekocht. De Sennheiser px200 en de AKG K26P. De sennheiser is de betere als het op draagcomfort aankomt, maar qua geluid is de AKG de Sennheiser duidelijk de baas. Wanneer ik wissel van koptelefoon dan lijkt het of ik van een gettoblaster overstap naar een goede stereo audioinstallatie. Het laag is echt en probleem bij de sennheiser en deze lijkt altijd op zijn tenen te lopen terwijl het volume lag staat. De AKG speelt op zijn gemak en heeft duidelijk nog een erg groot reserve.
Daar komt bij dat de AKG goedkoper was dan lijkt de keuze me simpel.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
lens755 16-05-2007 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
Een goede hoofdtelefoon. Ik gebruik hem vaak voor onderweg. Hij sluit goed af en is in bijvoorbeeld de trein prima te gebruiken.
De bas is iets gekleurd maar dat kon waarschijnlijk niet anders vanwege het kleine model.
Over de gehele linie klinkt het best neutraal. Geen type voor mensen die van een door equalizer opgeblazen gekleurd geluid houden. Z'on geluid klinkt in het begin wel gaaf maar na een korte tijd wordt je er doodmoe van (luistermoeheid).
De PX200 is voor langl uisterplezier.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Mrs. jur 05-01-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,3
Waardeloze koptelefoon! Zeer agressief schel midden geluid en een veel te
zwakke bas. Als je met de ipod equalizer loudness aanzet en je komt met het
volume iets over de helft vervormd de
PX 200 enorm! Onaceptabel voor een koptelefoon van deze prijs.
Ik kan hem gelukkig nog ruilen! Voor mij een afrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
wattuh 24-08-2006 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Geeft geluiden en muziek zeer neutraal en gedetailleerd weer. Bas is minder
prominent aanwezig als bij de open px100; die wordt meer dan de px200 de hemel
in geprezen vanwege de bassen, maar ik wil helemaal geen meedreunend hoofd dus
ben tevreden met de gesloten versie, die minder `kleurt`. Bas gaat dus net zo
diep maar is meer op de achtergrond, waardoor het geluid meer dat van
vrijstaande luidsprekers benadert. Kwestie van smaak. De gesloten versie zal
zeker ook gewaardeerd worden door mede bus-/tram- en treinreizigers, want lekt
veel minder lawaai. Zorg wel dat de koptelefoon goed de oren afsluit voor het
beste resultaat.

Let op: deze koptelefoon heeft een inbrandtijd van ongeveer 10 uur, dus schrik
niet bij het eerste gebruik! Gewoon een halve dag met wat volume op je stereo
laten zitten en daarna pas gebruiken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mr. Normaal 12-08-2006 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Ik heb de Sennheiser PX200 nu zo'n 2 maanden in bezit. In deze prijscategorie
is de PX200 echt een topper. De koptelefoon zit comfortbabel en ziet er
compact uit. De bass van deze koptelefoon is prima en hetzelfde geldt
gedeeltelijk voor de zuiverheid. Bij rustige nummers is de bass soms te actief
aanwezig wat ten koste gaat van de zuiverheid maar over het algemeen is de
verhouding tussen bass en zuiverheid prima. Ik heb de PX200 aangesloten op een
Ipod Video 60 GB.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
toon1974 02-08-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wat een geluid! Kreeg deze onverwachts voor mijn verjaardag en heb 'm direct op
mijn ipod aangesloten. Vond de oordopjes wat betreft geluidsweergave al niet
slecht, maar dit is echt vele malen beter. Aanrader, zeker voor die prijs. Ook
erg praktisch (in verband met beschadiging e.d.) dat de hoofdtelefoon
opvouwbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
bert1310 28-07-2006 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Eenvoudig en goed. Zit goed. Mooi geluid. Klein opvouwbaar. Gewoon een goede
koop tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
arnoldblaauwe 25-07-2006 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,8
Prima! Voor dit geld, volgens mij de beste keus. Zit heerlijk en stevig (niet
te strak) op je hoofd. Geluid is verbazingwekkend voor zo'n compacte
koptelefoon.
Enige minpuntje is het opberg/opvouw gemak in de cassete. Gaat niet al te
vlot, maar zit daarna wel erg goed. Erg tevrede!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jamesonline 23-07-2006 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Fantastische hoofdtelefoon waanzinnige Bass. Toch wel enig geluid verlies maar
dat heb je meestal met die kleinere hoofdtelefoons. Maar zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mario_nl 08-07-2006 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
heel goed geluid en design........vooral de bass is indrukwekkend vergelijken
met andere merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sennheiser PX200 02-07-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Topding! Heb even de modellen vergeleken voordat ik hem kocht. Ik had eerst
oordopjes van Sony, waarvan de geluidskwaliteit mij niet was tegengevallen. Ik
wilde graag een koptelefoon, dit leek mij minder schadelijk voor de oren.
Geluid is echt heel goed, ik was al tevreden met de oordopjes van Sony, maar
dit is echt nog veel beter. Perfecte balans tussen hoge en lage tonen en hij
kan ook goed hard, en dat moet zo nu en dan ook kunnen!Ik vond het echt een
stuk leuker om naar m'n muziek te luisteren met dit geluid. Zit dan ook een
redelijk prijskaartje aan.. Denk dat hij niet zo heel veel verschilt met de
PX100, het belangrijkste verschil is de gesloten vorm, waardoor je minder last
hebt van omgevingsgeluiden en mensen om je heen minder snel last hebben van
jouw muziek. Geluid is ook zuiverder omdat je dus minder geluid hoort van
buiten af.
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend