JBL Tour One zwart - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de JBL Tour One zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Feline 15-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

JBL koptelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

8,0
Ik vind het een geweldige koptelefoon. Het design is mooi en de opties om via de koptelefoon muziek te pauzeren en door te spoelen is superhandig! Ook is de noice cancelling en fijne opties als je vaak reist met het ov of muziek wil luisteren in een luide omgeving. Het enige ding want minder is, is er iets kleins los zit in de koptelefoon wat onderweg een tikkend geluid maakt. Verder is het een geweldige koptelefoon met geweldige geluidskwaliteit en opties!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robertowhh 02-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

8,0
Op het moment dat ik het product de JBL Tour One binnen kreeg, was ik al blij verrast over het design van de box. Deze heeft een luxe uitstraling en hierdoor ben je gelijk benieuwd naar het product. Eenmaal na het uitpakken van het product valt het simpele maar toch strakke design gelijk op. Het product ziet er erg netjes en strak uit, door de verchroomde rand geeft het ook gelijk een luxe uitstraling. Om de pasvorm maakte ik me in eerste instantie wel zorgen, want de oorschelpen lijken erg klein en bescheiden. Aangezien ik redelijk grote oren heb was ik bang dat het product niet lekker zou zitten over mijn oren. Dit bleek na het passen van het product een zorg wat totaal niet nodig was, want dit product zit heerlijk op mijn hoofd en rond mijn oren.

Ik heb zelf voor het gamen de JBL qauntum 800 waar ik erg tevereden over ben, daardoor viel in het begin de volume van de JBL Tour One enorm tegen. Deze gaat namelijk volume technisch niet zo hard als de qauntum 800. Uiteindelijk vond ik dat een minder relevante issue, omdat de JBL Tour One geluidstechnisch veel beter gebalanceerd is en het is ook beter voor mijn oren dat het volume minder hard kan 😊. Het gebruiksgemak van het product is echt top, aanzetten, connecten met bluetooth en genieten maar van het mooie geluid. Ook is de JBL headset app enorm handig om de ruisonderdrukking, ambient-sound regelaar en smart audio & video aan te zetten en aan te passen. Ook is het aanpassen van de equalizer enorm makkelijk door de aantal vooraf ingestelde presets en ook kan je zelf de hele eq aanpassen naar hoe je het zelf wilt. Het enige waar ik erg aan moest wennen is de plaatsing van de knoppen op het toestel zelf.

Wel heb ik al een aantal keer tijdens telefoongesprekken gehad dat de persoon waar ik mee belde mij niet kon horen, zelf ben ik er nog niet helemaal achter waar dit door komt. Dit kan ook aan mijzelf liggen omdat ik het misschien nog niet helemaal door heb hoe het werkt. De noise canceling werkt erg makkelijk en is ook erg fijn als je afgesloten wilt zijn van de rest, maar het is ook erg makkelijk om wel geluiden van buiten af door te laten komen door de talkthru functie. De batterijduur is meer dan goed, ik kan meer dan een week met de headphone doen met regelmatig gebruik. Mijn verwachting over dit product waren zeer hoog door het feit dat ik de JBL qauntum 800 gebruik voor het gamen. Dit product heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen door het goed gebalanceerde geluid en de perfecte pasvorm van dit product. Ik produceer zelf namelijk muziek en heb daarvoor speciale studio monitoren (boxen). Deze boxen zijn bedoelt om een zo zuiver en gebalanceerd mogelijk geluid te creëren. Daarom heb ik ook extra getest hoe het geluid van bepaalde muziek klinkt op mijn studio monitoren en op de JBL Tour One (dit doe ik vaker met al mijn geluidsgeralateerde producten om zo de kwaliteit van mijn muziek en de producten te kunnen testen). Zo kwam ik erachter dat de JBL Tour One een geluidstechnisch top product is en de verschillende opties maken het product echt af. Al met al raad ik dit product zeker aan!

Robertowhh

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KGAR97 02-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede headphone met een minpunt

Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

6,0
Deze JBL Tour One gebruik ik nu enkele weken. De koptelefoon levert volle en hoogwaardige klanken. Mede door een zeer goede noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid echt buitengehouden, komen deze klanken goed tot zijn recht. De koptelefoon wordt geleverd met enkele kabels en instructieboekjes. Maar vooral heel handig is de harde reiscase die erbij zit. Je kunt je koptelefoon zo overal mee naartoe nemen zonder dat deze beschadigd. De accu is geschikt om je hele reis zonder te laden. En met slechts enkele minuten laden kun je weer uren vooruit. Een nadeel van deze koptelefoon is dat het niet mogelijk is, danwel zeer moeilijk om twee devices tegelijk te koppelen. Ik kan mijn PC niet koppelen als de headphone nog 'onthouden' is op mijn telefoon. Dit komt het gebruiksgemak zeker niet ten goede. Al met al wel een goede, stevige koptelefoon waar je prima muziek mee kunt luisteren of vergaderingen mee kunt volgen.

Pluspunten

  • zeer goede noise cancelling
  • goede geluidskwaliteit

Minpunten

  • moeilijk/onmogelijk om 2 devices te koppelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

McKa 01-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Koptelefoon met perfecte noise cancelling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

9,0
Deze noise cancelling koptelefoon is echt een aanrader. Je krijgt echt waar voor je geld. De noise cancelling zorgt er echt voor dat al het geluid word buiten gesloten. Het geluid van de muziek en bellen is erg mooi. Met een tik op de koptelefoon kan je er voor zorgen dat omgevingsgeluiden wel door komen of juist versterkt worden. De koptelefoon zit erg comfortabel. De batterij gaat heel erg lang mee. Ook met noise cancelling. Gaat langer mee dan word beloofd. Bij de koptelefoon zit een hardcase hoes om hem in te bewaren. De Bluetooth verbinding is erg sterk. Verliest niet snel verbinding. Het snoertje om te gebruiken is heel fragiel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aronv06 29-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koptelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

9,0
Deze ontzettend mooie koptelefoon bevalt mij hartstikke goed. Naast dat deze koptelefoon super mooi is geeft die ook prachtig geluid. Ik gebruik hem voor verschillende muzieksstijlen, podcasts en online vergaderingen. Voor al deze vormen is het geluid top en bij het vergaderen werkt de microfoon (of eigenlijk microfoons) ook perfect.

Een ding wat mij tegenvalt is de noise cancelling. Dit merk ik voornamelijk als ik op de fiets zit. Helaas heb ik dan ondanks de noise cancelling flink last van het geluid van de wind.

De accuduur van de koptelefoon is perfect. Hij gaat super lang mee zonder te hoeven laden. Als die leeg is kan je met een kwartiertje laden alweer een paar uur vooruit. Heel prettig.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Design
  • Geluid
  • Microfoon

Minpunten

  • Noise cancelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 28-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de JBL Tour One nu een paar weken in huis en wat een mooi geluid! Dat is natuurlijk het eerste dat opvalt. Het geluid is heel helder en er zit een goede bass in. De koptelefoon wordt geleverd met een hele handige opbergcase. Echter vind ik deze persoonlijk wel iets te groot om mee te nemen en kost het mij wat moeite om de koptelefoon weer precies terug in de case te krijgen, maar hij wordt in elk geval goed beschermd. De bediening is erg makkelijk, veel kun je regelen door te tikken aan de zijkant van de koptelefoon. De pasvorm is ook erg fijn. De koptelefoon past mooi helemaal over mijn oren heen en hij is licht, dus drukt niet op je hoofd. Hij zit bij mij wel wat los en zakt daarom soms af en met warm weer zit hij wat minder prettig. Binnen bellen ging prima, al vond ik het wel jammer dat de ambiant aware functie niet werkt wanneer je aan het bellen bent. Zo kun je jezelf niet horen en weet je dus niet of je (te) hard praat. Buiten bellen ging wat lastiger omdat het waaide en de persoon aan de andere kant mij dus niet goed kon horen. De noise cancelling werkt daarentegen wel fantastisch. Hij houdt echt veel geluid tegen, wat er ook voor kan zorgen dat ik goed ermee kan werken.

Pluspunten

  • geluid
  • licht
  • opbergcase

Minpunten

  • zakt af
  • vrij groot
  • bellen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Olthuys 28-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne ergonomische hoofdtelefoon met goede geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

8,0
Inmiddels hebben wij de JBL Tour One enkele weken in huis en hij bevalt boven gemiddeld. We hebben hem in eerste instantie willen testen met betrekking tot de thuiswerksituatie van mijn man in combinatie met het geluidsniveau wat onze kinderen en vriendjes en vriendinnetjes produceren. Is er een koptelefoon die omgevingsgeluiden dusdanig kan reduceren en daarmee rust kan creëren? Deze vraag kunnen we inmiddels beantwoorden met; Jazeker!!

De JBL-tour One heeft een perfecte Noise Cancelling, die veel geluid filtert. De koptelefoon heeft een uitstekende geluidskwaliteit met de mooie bijkomstigheid dat zowel de laptop als de telefoon te koppelen zijn, waarbij hij zelf overschakelt naar het apparaat waarom het gesprek binnen komt. Switchen tussen online teammeetings en de gewone telefoontjes gaat probleemloos, waardoor je bij telefoon gesprekken niet constant de hoofdtelefoon hoeft af te doen om de telefoon te kunnen aannemen. De tour one pakt zelf het gesprek op.

We waren in eerste instantie sceptisch over lange werkdagen met een hoofdtelefoon over de oren, maar de koptelefoon heeft een fijne ergonomische vorm en past zich goed aan. Enkel met het warme weer is hij minder fijn en geven we de voorkeur aan oortjes.

De JBL Tour One heeft naast het zakelijk gebruik inmiddels ook prive een rol gekregen. Heerlijk muziek luisteren tijdens het wandelen of tijdens een dutje op het terras. Met de handige app stel je het geluid compleet af op je eigen voorkeuren.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Design en ergonomie
  • Noise cancelling
  • Simpele app

Minpunten

  • (Over) gevoeligheid in de touch op de oordoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JessicaN94 28-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

8,0
Fijn product.
Komt mooi, goed en helder geluid uit en sluit goed af. De koptelefoon is makkelijk in gebruik ook is hij goed op te bergen in het tasje wat meegeleverd word. Hier kunnen ook de accessoires in die er bij in geleverd worden. Verder is de koptelefoon niet volledig noise canceld, als je dit aan hebt staan blijf je wat geluid van de omgeving op de achtergrond horen. Zit verder wel erg comfortabel en is goed aan te passen aan je hoofd. De koptelefoon heeft ook een erg aangenaam lange batterij duur zodat je hem niet vaak hoeft op te laden. De talk thru functie is ook wel erg fijn, als je deze aan zet als je wilt praten hoef je de koptelefoon niet perse af te zetten als je dat niet wilt. Door het opberg tasje is de koptelefoon dragend of in het tasje ook makkelijk mee te nemen.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Goed geluid
  • Opberg tasje

Minpunten

  • Niet volledig noise canceld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonathan 26-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kwaliteit over kwantiteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

7,0
Ik ben inmiddels deze koptelefoon nu 1,5 week aan het testen en het valt me niet tegen. Waar ik nooit echt weg was van het 'overbassed' geluid van JBL, maakt deze koptelefoon een hoop goed. De koptelefoon rondt het hoog mooi af, het mid komt goed naar voren en het laag is niet té laag.

Bij het uitpakken van de koptelefoon viel mij wel gelijk het gebruik van plastic en nep-chromen tegen. Voor een bedrag van 300 euro, had JBL best een beetje meer op de materialen mogen letten van de koptelefoon. De koptelefoon voelt namelijk vrij fragiel en goedkoop aan door deze keuze van materialen.

Groot pluspunt van de JBL Tour One is de noisecancelling. Ikzelf ben ook in het bezit van de AirPods Max en ik moet eerlijk zeggen dat de JBL Tour One dicht in de buurt komt van de AirPods Max. Bepaalde functionaliteiten mis ik wel bij de JBL Tour One.

Als AirPods en AirPods Max gebruiker ben ik gewend dat de muziek pauzeert wanneer ik één oortje of één schelp optil. Dit is bij de JBL Tour One niet het geval. De intergratie met iOS mag wat mij betreft wel een beetje beter.

Maar alles opgesomd en bekeken te hebben krijgt de JBL Tour One toch een 7 van mij.

Pluspunten

  • Noisecancelling
  • Geluid

Minpunten

  • Materiaalgebruik
  • iOS-integratie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Katoens010 25-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie koptelefoon met noisecancelling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze koptelefoon nu enkele weken mogen testen en ben super enthousiast. Een koptelefoon met noise cancelling is iets wat ik graag wilde, maar ik vind het altijd zo lastig kiezen. Nu kreeg ik de kans om deze te testen en ben eigenlijk heel tevreden erover. De noise cancelling zorgt ervoor dat je vrijwel geen geluiden meer hoort van buitenaf. Ideaal voor als ik thuis aan het werk ben. Als ik ga fietsen met deze koptelefoon kan ik omgevingsgeluiden toelaten. Ook fijn! Zo kan ik evengoed veilig door het verkeer fietsen en hoor ik auto’s aankomen. De koptelefoon is gemakkelijk met mijn iPhone en Windows werk laptop te koppelen. Je kan het volume regelen op de koptelefoon en hij gaat lang mee. Ah met al ben Ik erg tevreden over de koptelefoon en zou ik hem iedereen aan kunnen raden. Het geluid is ook mooi met een mooie bas.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Draadloos
  • Mooi design
  • Noise cancelling
  • Laad snel op

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Shan Jan 23-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne compacte koptelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tour One zwart

Algemene score

8,0
Het is een mooie, lichte koptelefoon. Hij heeft verschillende functies waarbij de functie met de omgevings geluiden toelaten erg fijn is. Hierdoor ben je niet helemaal afgesloten van de omgeving maar ervaar je toch genoeg rust. Laadt snel op en de functie om te pauzeren op zijkant van de rechterkant is ook erg fijn.

Pluspunten

  • Noise cancelling
  • Omgevingsgeluiden toelaten

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer