Huawei FreeBuds Pro zilver - Reviews

  • Test panel 8,3 apr 2021
Bekijk 4 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei FreeBuds Pro zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**5@o**k.com 14-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Meer voor minder geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro wit

Algemene score

8,0
Na bijna drie weken testen van Huawei freebuds pro, ik kom achter dat ik heel blij mee ben, de oordopjes hebben minder dan twee uur nodig om van nul naar volledig opgeladen te worden (via de USB-C kabel, zoals wireles). Op een enkele keer laden kun je tot zeven uur batterijduur krijgen (tot 30 uur met oplaadcassette) zonder ANC aan, met ANC aan wordt bijna five uur. De geluidskwaliteit van de Huawei FreeBuds Pro is uitgebalanceerd en helder, spraakoproepen zijn extreem duidelijk, geholpen door het drie- microfoonsystemen.
En er is een Awareness-modus waarmee u verkeer of omgevingsgeluiden kunt horen wanneer dat nodig is. Je schakelt eenvoudig tussen ANC, Awareness en Off door de aanraakbedieningen op de oordopjes ingedrukt te houden.

De oordopjes zijn licht van gewicht, ik heb geen last ervaren na langdurig gebruik. De vierkante stelen maken het gemakkelijk om het juiste aanraakpunt voor de bedieningselementen te vinden waar u het volume kunt verhogen, oproepen kunt beantwoorden of muziek kunt pauzeren. De in-ear detectie van de Huawei FreeBuds Pro is heel goed responsief, en stopt automatisch de muziek wanneer je een oordopje verwijdert, en begint weer te spelen wanneer deze er weer in zit, Ze leveren briljante actieve ruisonderdrukking, met aanraakbedieningen en een comfortabele pasvorm.
Voor een betere controle over de geluidsinstellingen en eenvoudiger beheer van instellingen kun je de Huawei AI Life-app gebruiken. Er is geen account nodig om de app te gebruiken,
Er zijn ook een minpuntjes:
-De oordopjes hebben geen IP-geclassificeerde waterbestendigheid bekend.
-Zowel de oordopjes als de behuizing hebben een glanzende afwerking, ik merk wel dat ze gedurende de dag stof en pluisjes aantrokken. Maar er is geen groot probleem, als je een siliconen beschermhoesje hebt.
Maar voor de pro oordopjes geldt, er zijn zeker meer de pluspunten dan minpunten, vooral voor deze prijs.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Goed ANC
  • Lang batterijduur
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Glanzende afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

b**8@g**l.com 13-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Huawei Freebuds Pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de Freebuds Pro mogen testen van Huawei. De mooie oplaadcase is het eerste wat in het oog springt. De buds zelf hebben een ook een strak design. De geluidskwaliteit is in mijn ogen perfect. De hoge en lage tonen en bass komen perfect over. De bediening van de buds is erg gemakkelijk, zowel op de buds (via een knijp- op swipebeweging) als via de AI app van Huawei. De accuduur is perfect, de case hoefde ik maar eens per week te laden bij een regelmatig gebruik. Ik had nog nooit ANC op oordopjes gehad, maar wil nooit anders. Het werkt perfect.

Pluspunten

  • ANC
  • Geluid
  • Bediening
  • Accuduur

Minpunten

  • Verwijderen uit de case

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**5@g**l.com 12-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Test resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro wit

Algemene score

8,0
Na bijna drie weken testen van de Huawei freebuds pro, ik kom achter dat ik heel tevreden met ze ben, de oordopjes hebben minder dan twee uur nodig om van nul naar volledig opgeladen te worden (via de USB-C kabel, langer via wireless). Op een enkele lading kun je tot zeven uur batterijduur krijgen (tot 30 uur met oplaadcassette) zonder ANC aan, met ANC aan wordt bijna five uur. De geluidskwaliteit van de Huawei FreeBuds Pro is good en helder, De bastonen en ruisonderdrukking zijn wat je mag verwachten van in-eer draadloze oordopjes. Prima dus. Spraakoproepen zijn heel duidelijk, geholpen door het drie-microfoonsysteem.
En er is een Awareness-modus waarmee u verkeer of omgevingsgeluiden kunt horen wanneer dat nodig is (Tijdens het hardlopen/fietsen) Je schakelt eenvoudig tussen ANC, Awareness of helemaal uit door de anraakbedieningen op de oordopjes ingedrukt te houden.
De oordopjes ook geschikt voor videobellen via Zoom/Teams tijdens het thuiswerken. En wat heel goed zelf vind is dat je met twee apparaten kun je connectie maken ( bij. Laptop en mobiel).

De oordopjes zijn licht van gewicht en het draagcomfort is fijn, super dat er 3 verschillende maten in het doosje zitten (zeker als je kleine oren hebt). De vierkante stelen maken het gemakkelijk om het juiste aanraakpunt voor de bedieningselementen te vinden waar u het volume kunt verhogen, oproepen kunt beantwoorden of muziek kunt pauzeren.
De in-ear detectie van de Huawei FreeBuds Pro is heel goed responsief, en stopt automatisch de muziek wanneer je een oordopje verwijdert, en begint weer te spelen wanneer deze er weer in zit.
Voor een betere controle over de geluidsinstellingen en eenvoudiger beheer van instellingen kun je de Huawei AI Life-app gebruiken. Er is geen account nodig om de app te gebruiken,
Er zijn ook een minpuntjes:
-De oordopjes hebben geen IP-geclassificeerde waterbestendigheid bekend.
-Zowel de oordopjes als de behuizing hebben een glanzende afwerking, ik merk wel dat ze gedurende de dag stof en pluisjes aantrokken. Maar er is geen groot probleem, als je een silicone beschermen hoesje hebt.

Pluspunten

  • Helder geluied
  • Baterijduur is lang
  • Licht van gewicht
  • Verbinden

Minpunten

  • Glanzende afwerking
  • Geen IP waterbestindeg bekend

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Reni R 12-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verrassende geluidskwaliteit en ruis control

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zwart

Algemene score

9,0
Het eerste dat de aandacht trekt van deze Huawei FreeBuds Pro is de elegante ontwerp. De FreeBuds Pro is echt comfortabel, zelfs als ik ze voor lange sessies draagt. Ze bewegen helemaal niet tijdens het sporten of door plotselinge bewegingen en ze vallen nauwelijks op, iets wat ik persoonlijk zeer op prijs stel, al moet ik toegeven dat ik graag had gezien dat mijn vingersporen iets minder zichtbaar zouden blijven op de plastic omhulsel. Maar laten we gaan naar wat zonder twijfel een van de belangrijkste punten in het voordeel van de Huawei FreeBuds Pro is: de geluidskwaliteit! De FreeBuds Pro is een van de best luisterende draadloze koptelefoon, die ik heb mogen uit proberen. Naar mijn mening, beter dan Apple's AirPods Pro en op het niveau van de altijd aanbevolen Sony WF-1000XM3. De FreeBuds Pro is duidelijk, eenvoudig en spectaculair. Met de FreeBuds Pro was ik ook nog in staat om mij (bijna)volledig te isoleren van de geluiden van auto's op de weg, van de wind en zelfs van gesprekken die op veilige afstand plaatsvonden. Het is een van die sensaties die moeilijk in woorden uit te leggen is, maar mijn ervaring is dat bijna niets te horen is. Wat betreft de case (bewaardoosje), kan deze vele malen gebruikt worden om de freebuds weer op te laden. Elk oordopje laadt in iets meer dan een half uur op en de case laadt op in ongeveer een uur.


De ervaring is simpel gezegd, overtreffend. Sterker nog, het is een onverwachte verrassing. De normaalste zaak is om Huawei te associëren met smartphones, tablets en routers, waar het bedrijf zich mee heeft bewezen geweldige producten te kunnen lanceren, is het voor mij echt verrassend dat Huawei waarvan ik zou denken dat het niet veel ervaring heeft met audiozaken in staat is om een ​​koptelefoon te maken die zo, zo goed klinkt!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie 11-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Freebuds pro, zeker de moeite waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro wit

Algemene score

8,0
Tijdens het uitpakken van de freebuds pro viel mijn oog op het compacte doosje waar alles netjes in zat. Een oplaadkabeltje, goede beschrijving en extra silicone dopjes om je oordopjes groter of kleiner te maken. De zwarte case waar de oordopjes in zitten ziet er strak en luxe uit. Nadat ik de dopjes er had uitgehaald heb ik deze gekoppeld aan mijn telefoon wat zonder moeite ging. Omdat ik kleine gehoorgangen heb, zijn veel oordopjes niet passend. Echter de freebuds pro dus wel. De oordopjes zitten zeer fijn en zonder ongemak in je oor, waarna je na het aanzetten van je muziek kan genieten van een prachtig geluid, heldere klanken en een goede bass. Niet alleen de muziek klonk goed, maar ook tijdens het film kijken via de tablet klonken de oordopjes erg goed. Ook van de eventuele omgeving geluiden krijg je weinig mee. De batterij gaat lang mee, waardoor je dus lang van je muziek kan genieten. Wanneer je gebeld word, of moet bellen heb je een goed en helder geluid via de oordopjes ook wanneer je telefoon in je jaszak zit blijft de verbinding goed en heb je geen last van gekraak.

Het enige minpunt wat ik kon vinden is het eruit halen van de oordopjes uit de case

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Makkelijk te koppelen
  • Weinig tot geen last van omgeving geluiden
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Lastig uit de case te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ian Beeldens 10-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goeide oortjes met fantasische ANC

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

9,0
Ik heb de Freebuds 2 weken mogen testen.
Het eerste wat mij opviel was dat de kwaliteit van de oortjes en de case erg goed is. Ook het verbinden met mijn telefoon (Huawei P30 Pro) was erg snel en supermakkelijk. Het was wel de eerste paar keren wel lastig om de ootjes uit de oplaadcase te halen maar je leert snel dat er een trucje voor is.
De geluidskwaliteit is fantastisch goed helder bij muziek, video en bij bellen, echter is er wel iets meer bas aanwezig maar zelf vind ik dat geen probleem.
De ANC (actieve noise cancelling) is bijna te goed de oortjes sluiten goed af dus dit werkt perfect wel vond ik het jammer dat er geen dat in de bewustzijn mode de optie stemmen verbeteren telkens werd uitgezet.
De batterijduur is zeer goed ik kon prima 3-4 dagen zonder op te laden van de oplaadcase met mijn gemiddelde gebruik van 4-5 uur per dag, het opladen van de case is ook erg prettig aangezien dit draadloos kan terwijl de case op mijn telefoon ligt.
Zelf vond ik de pasvorm zeer fijn ik ben nooit een fan geweest van de in-ear dopjes maar bij deze freebuds vind ik ze erg comfortabel ook vond ik het fijn dat ik de pasvorm in controleren in de app.

Pluspunten

  • design
  • ruisonderdrukking
  • geluid

Minpunten

  • knijpknoppen
  • wennen aan de in-earbuds

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**r@g**l.com 10-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte all-rounders met ANC en goede batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro wit

Algemene score

8,0
Complete verpakking met heldere instructies met afbeeldingen, een goede oplaadkabel en meerdere siliconen dopjes. De dopjes zijn ovaal en zitten bij mij persoonlijk erg prettig in de oren. De oplaadkabel is USB-A naar USB-C maar de oortjes zijn ook draadloos op te laden! (Qi-standaard)

De connectie met de FreeBuds is vrijwel onmiddellijk. Zodra je ze in je oren zet hoor je direct dat de verbinding tot stand is gekomen. Ik adviseer wel om de Huawei app AI Life te installeren, hier kan je allerlei opties inschakelen en de firmware van de Freebuds updaten.

Een van de redenen voor deze supersnelle verbinding is het feit dat ze gebruik maken van Huawei’s eigen Kirin A1 chip met Bluetooth 5.2.
Deze laatste Bluetooth-versie zorgt ook voor een betere beveiliging en meer brandbreedte voor betere audio.

Over de geluidskwaliteit ben ik positief. Geluid is erg neutraal en de muziek klink lekker helder. Ik had eerste twee setjes; eentje voor de gym (muziek met meer bass) en eentje voor overige muziek maar dat kan nu allemaal in één. De ANC kan je aanzetten op de oortjes zelf of via de app. Het werkt verrassend goed hoewel de kwaliteit van de muziek wat omlaag gaat.

Voor mij erg belangrijk: hoe klink ik zelf tijdens het bellen. Er zitten drie microfoons per oortje en die filteren samen veel achtergrondgeluid weg. Daardoor ben ik zeer goed te horen, zelfs in een luide tram (getest 😊)

De oortjes gaan zo’n 4.5 uur mee, die heb ik niet volledig kunnen testen. Ik ben altijd wel binnen die tijd op mijn bestemming :D. Met de batterij van de opbergcase erbij gaan ze samen 20 uur mee.

Pluspunten

  • Geluid is neutraal
  • ANC werkt goed
  • Batterijduur erg lang
  • Fysieke besturing geeft feedback

Minpunten

  • Fysieke besturing vergt wat oefening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f**c@g**l.com 09-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer comfortabele oordopjes!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro wit

Algemene score

8,0
De Huawei Freebuds Pro heb ik gedurende 2 weken mogen testen. Het koppelen met mijn telefoon en laptop met en zonder de AI life app verliep vlekkeloos. Elke keer wanneer ik de oplaadcase open krijg ik heel fraai in no-time een pop-up weergave op mijn telefoon met de freebuds en de oplaadcase geanimeerd in beeld, de batterijpercentage is dan zowel voor de freebuds als de oplaadcase direct te zien. De Freebuds zijn heel comfortabel, ook na lange gebruik (3 uur) was mijn ervaring positief, bij vele andere oordopjes krijg ik vaak na hooguit een uur al oorpijn.

Toen ik de Freebuds voor het eerst droeg was het wel even wennen, want qua gevoel lijkt het alsof de Freebuds niet goed vastzitten, echter heb ik nooit gehad dat de Freebuds uit mijn oor vielen. Bij het inpluggen krijg je middels een geluidstoon ook altijd de bevestiging dat de Freebuds goed in je oor zitten.

De noise-cancelling functie heeft 3 opties. Bij gebruik binnenshuis is de noise-cancelling functie zeer goed mijn directe omgeving hoor ik zo goed als niet. Buitenshuis is het prima. Je hoort je directe omgeving dan gedempt. De batterij van de Freebuds gaat lang mee. Ook toen ik nog 10% batterij over had durfde ik het aan om een wandeling te maken van langer dan een uur. Bij aankomst thuis had ik nog 4% batterij over. Batterij gaat lang mee en als die een keer leeg is, is het snel weer opgeladen.

2 dingen kunnen naar mijn mening beter: 1- Tijdens het wandelen / hardlopen in combinatie met slecht weer en veel wind hoor ik tussen de muziek door ook het wind wat mijn muziekplezier wel een beetje in de weg zit. Dit valt echter alleen op bij een stevige wind.

2- Doormiddel van gebaren is het mogelijk om zonder behulp van je telefoon je muziek te bedienen. Door 1x te knijpen in je Freebuds pauzeer je een nummer en nogmaals knijpen is verder afspelen van je nummer. Dat werkt prima maar de gebaren voor nummer overslaan of opnieuw afspelen zijn moeilijker onder de knie te krijgen. Je moet namelijk 2x en 3x knijpen en vaak gaat het dan bij een 2e en 3e knijpactie mis, heel gemakkelijk heb ik de gebaren niet ervaren. Van nummer wisselen via telefoon werkt voor mij prima, bovendien heb ik dan ook direct in beeld welke nummers er afgespeeld worden.

Verder heb ik de Freebuds in de afgelopen 2 weken gebruikt in mijn dagelijkse online meetings. De eerste dag viel het mijn collega’s meteen op dat mijn stem duidelijker te horen was, die wisten niet dat ik nieuwe oordopjes droeg. Ook in een telefoongesprek via Telegram met mijn ma kreeg ik complimenten over een duidelijker stem t.o.v. de microfoon van mijn smartphone. In telefoongesprekken heb ik het geluid ook als prettig ervaren.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Geluidskwaliteit
  • Verbinden met devices
  • Batterijduur
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Gebruik van gebaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h**m@z**o.nl 06-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Oordopjes met een supergeluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro wit

Algemene score

9,0
Ik heb de Freebuds Pro nu ongeveer 2 weken in mijn bezit en ik kan wel zeggen dat ik helemaal verliefd ben op deze oordopjes!
Wat een heerlijk geluid komt er uit deze oortjes.

Het verbinden is heel simpel, als je de oplaadcase opent verschijnt een pop-up op jouw telefoon die vraagt om de eerste keer de verbinding te koppelen of te hervatten en je kan ook gelijk zien hoeveel batterij je nog beschikbaar hebt.
Ook het verbinden met mijn laptop ging heel makkelijk door het indrukken van het knopje aan de zijkant van de oplaadcase. Er verscheen een pop-up op mijn scherm en alles wees zichzelf uit.

In het steeltje van de oordopjes zit een sensor waarmee je allerlei opties hebt. Als je hem lang indrukt kun je kiezen voor ANC (Active Noise Cancelling) , bewustzijnsmodus (Awareness) of OFF.
Als je langs de zijkant van het steeltje naar boven veegt gaat het volume omhoog, veeg je omlaag dan wordt geluid zachter.
Tenslotte kun je ook nog in het steeltje knijpen: met 1 keer knijpen pauzeer je de muziek of beantwoord of beëindig je een telefoongesprek, met 2 keer knijpen ga je naar het volgende liedje en als je 3 keer knijpt ga je naar het vorige liedje.
Echt superhandig dat je daar je smartphone niet voor hoeft te pakken tijdens bijvoorbeeld het hardlopen of fietsen!

Wat ik ook fijn vind is dat je bij de bewustzijnmodus ook de voice mode kunt instellen (via de AI Life-app op je smartphone) waardoor je je oortjes gewoon in kan houden en bijvoorbeeld even snel met iemand kan praten.

In het doosje zitten siliconen oordopjes in 3 maten, zodat je zelf kan kijken welke voor jou het lekkerste zitten. Ik vond het wel moeilijk om precies te zien welke maat ze waren (Small, Medium of Large) omdat ze niet heel veel schelen. Misschien is het wel handig als Huawei dat aan kan geven op de oordopjes zelf.

Mijn conclusie is dat ik heel tevreden ben over de FreeBuds Pro. Ze geven een mooi geluid, gaan heel lang mee voordat ze leeg zijn (zeker als je ze af en toe even oplaad in de oplaadcase) en zijn heel gemakkelijk in het gebruik!
Ik zou ook zeker de AI Life app downloaden, want daarmee haal je echt alles uit je FreeBuds Pro (zoals kiezen uit verschillende noise control-modi & de perfect passende tips voor je oren ontdekken)

Pluspunten

  • Lange gebruiksduur
  • Super geluid
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 13-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Goeie prijs voor goeie oordopjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

8,0
Ik gebruik de buds pro nu al een paar maanden en ik ben nog steeds tevreden over de kwaliteit en de comfort van de buds ze zitten lekker in de oor en het geluid is ook zeer goed de bediening is erg makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lucasenfloris 03-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Aanvulling op eerdere review Huawei Freebuds pro zilver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

9,0
Update op 03/08/2021:

Zoals ik al eerder schreef ben ik erg tevreden over de airbuds- pro. Dit is niet veranderd. Die mening is alleen of maar meer bevestigd.
Als toevoeging heb ik nog dat mijn zoon mijn oortjes soms leent om mee te nemen naar zijn werk.
Hij werkt in een autoschadeherstel bedrijf en vind het fijn om deze oortjes te gebruiken omdat en nu quote ik hem: ze werken echt beter dan die van mij! de noise canceling werkt zelfs in een hele luidruchtige werkplaats helemaal top! Ik vind dat echt heel fijn& je hoort de geluiden er echt niet doorheen! Hij heeft zelf oortjes van een ander heel bekend merk maar als ik niet uitkijk worden deze ingepikt..
Dat zegt genoeg denk ik.
Dus niet twijfelen en deze oortjes gewoon bestellen!

Review van 13/04/2021:

Na een paar weken gebruiken van dit product kom ik tot de volgende conclusie:
Mooi strak design met prachtig geluid maakt dat je nog meer geluiden van het orkest in muzieknummers hoort& nog meer van muziek geniet.
Mooi vormgegeven oplaad/ opberg- case die via netsnoer op te laden is.

Geweldige draadloze oordopjes met opvallend goede Bass-tonen,
Dat de oortjes compatible met een App zijn & makkelijk te installeren zijn via Bluetooth vind ik ook een pluspunt. Sinds kort werkt de app zelfs voor IOS!
Connectie met smartphone, smartwatch en laptop gaan heel gemakkelijk.

De oortjes hebben een fijne pasvorm en sluit goed aan aan de oorschelp. Er zitten 3 maten bij zodat je kunt testen welke het fijnste aansluit bij jou.
Wat ook erg fijn is is dat de oorstukjes zacht zijn dus ook na langdurig dragen voelt het niet pijnlijk of geïrriteerd aan je oor aan.

Het accugebruik daar ben ik ook erg tevreden over
Na intensief gebruik zijn ze nog steeds niet leeg tussendoor of op hoeven laden.

De Ruisonderdrukking werkt erg goed& op verschillende niveaus in te stellen wat makkelijk te bedienen is ( als je tussendoor iets tegen iemand wilt zeggen.)
Dit werkt via swipende beweging aan zijkant van het oortje.

Ook vond ik de belkwaliteit heel goed: mensen die mij belde zeiden blij verrast: wat hoor ik je duidelijk!
Ik hoorde hen zelf ook veel beter dan anders, maar hun wisten natuurlijk niet dat dit door deze fijne oortjes kwam.

Ik zou geen minpunten weten te bedenken. Enige kleine minpuntje was dat ik eerst niet goed snapte hoe de verwisselbare oorstukjes om het op jou oor te kunnen costumizen eraf moesten maar dat was meer mijn eigen angst om iets kapot te maken. Toen mijn man mij had uitgelegd hoe het werkt wissel ik ze nu zo om!
Superhandig die verwisselbare dopjes!

Ook tijdens sporten bleven ze goed zitten!
En kreeg ik er meer energie van wat mijn workout ten goede kwam.

Eerlijk gezegd bevallen deze oortjes mij beter dan mijn vorige draadloze oortjes van een ander gerenomeerd merk. In vergelijking met mijn vorige oortjes liet de geluidskwaliteit dan echt te wensen over.
Dus ik zou de Huawei FreeBuds Pro silver zeker aanraden:
Een musthave voor iedere muziekliefhebber!

Pluspunten

  • Uitmuntende noice canceling
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathl1 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne, moderne en mooie oordopjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

8,0
De Freebuds hebben een prachtig design en komen in een mooi design doosje dat tegelijkertijd ook het oplaadpunt is. In de doos vond ik 3 verschillende formaten rubberen beschermkappen wat wel heel erg handig is met mijn kleine oren. De kleinste maat past perfect. Verder in de doos een kabel om te laden en een beknopte handleiding.

Het verbinden van de oortjes met mijn iPhone en iMac was echt probleemloos. Als ik geluid opzette bij het ene apparaat kwam dit ook netjes door de oortjes eruit. Ik heb nog geen poging gedaan wat er gebeurd als er bij beide apparaten geluid gestreamd zou moeten worden.

De kwaliteit van het geluid is heel erg fijn, mooi helder en duidelijk verstaanbaar. Beter dan mijn bedrade standaard oortjes. Ook erg fijn is de onderdrukking van het geluid van buitenaf. Ik gebruik ze graag als ik ga grasmaaien. Fijn is het dat je zelf kan aangeven hoe hard dit onderdrukt moet worden door erin te knijpen.

Bellen met de oortjes gaat ook prima, niemand aan de andere lijn heeft aangegeven me niet te verstaan dus dat is echt positief.

Bedienen is makkelijk door of te schuiven of te knijpen, ze gaan automatisch aan zodra je ze uit de case haalt en in je oren stopt, dat is echt fijn! Even wennen wat je vaak gebruikt maar dat is met alle apparaten natuurlijk.

Ik ben heel tevreden wel moet ik er even aan wennen dat ik de case ook meeneem zodat de oortjes niet los in mijn jaszak verdwijnen. Dat is vooral de overgang van bedraad naar draadloos.

De batterij is gedurende mijn testperiode van twee weken 1x opgeladen en ik heb ze ongeveer 3-4x per week gedurende langere tijd gebruikt. Dus ook dat ziet er heel goed uit.

Al bij al dus zeer tevreden en aan te raden!

Pluspunten

  • Design
  • Ruisonderdrukking
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Even wennen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordie 23-04-2021
  • Product getest

Geweldige sound

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

8,0
De oplaadcase van deze oordopjes is erg robuust en voelt stevig en degelijk aan. Doordat de oordopjes erg glad zijn, gaat het uitnemen van de dopjes uit de draadloos oplaadbare case wel wat lastig. Doormiddel van de 3 verschillende formaten opzetstukjes kun je de oordopjes naar gelang de grootte van je oren aanpassen. Zo sluiten de dopjes naadloos aan en heb je weinig tot geen last van omgevingsgeluid. Het geluid van deze oordopjes is verbazingwekkend goed. Zowel muziek als audiofragmenten, zoals luisterboeken en podcasts, worden draadloos en zonder vertraging afgespeeld. De tonen zijn zeer helder en voorzien van een goede bass. De bediening van de EarBuds gebeurt doormiddel van vegen en indrukken van de oordopjes. Iets wat enige oefening vereist, maar eenmaal onder de knie is het een fluitje van een cent. Ondanks dat deze Huawei FreeBuds Pro niet compatible is met de Playstation 4 zijn ze toch een aanrader voor de echte muziekliefhebber.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening
  • Draadloze oplaadbare case

Minpunten

  • Vrij prijzig
  • Niet compatible PS4
  • Moeilijk uit de case te halen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mooie en comfortabele oordopjes 23-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne oordopjes

Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

8,0
Ik heb deze oordopjes twee weken mogen testen. Het uitpakken was al een feest. Wat zien ze er mooi uit. Het verbinden ging goed. Even het knopje indrukken van het doosje en koppelen. Fijn want dit hoef je maar 1 keer te doen. Wat me vooral opvalt is hoe de oordopjes in de oren zitten. Ik vind het heel belangrijk dat ze comfortabel voelen en ze goed blijven zitten. En dat doen deze absoluut. Het geluid is ook heel goed. Muziek, films en telefoneren. Allemaal top. Echt heel erg onder de indruk.
Wel moest ik beetje wennen aan het gebruik van de functies als je de dopjes aanraakt. Harder zetten, pauzeren en opnemen. DIt kost wat oefening. En als ik m'n tablet en mobiel gebruik, moet ik soms opnieuw koppelen.
Los daarvan vind ik dit echt hele fijne oordopjes

Pluspunten

  • design
  • geluid
  • comfort

Minpunten

  • even wennen met gebruik
  • soms opnieuw koppelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

roy jansen 23-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goeie bas en dynamic active noise canceling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

9,0
Ik heb dit product mogen testen en tot mijn verbazing overtrof het mijn verwachtingen.
Door de goeie pasvorm en pasvorm detectie is de bas en geluid in algemeen veel dieper.
Tevens hebben de freebuds een goeie accu en oplaadcase.
Zelf doe ik ongeveer 3 dagen met een volgeladen case die de freebuds oplaad.
Wat ook erg fijn is dat er naast een sterke dynamic active noise canceling ook een optie is voor alert mode waardoor juist de omgeving wat wordt versterkt maar niet overstemt.

Pluspunten

  • dynamic anc
  • accuduur
  • draagdetectie
  • multi verbinding en schakeling ertussen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LiVa 23-04-2021
  • Product getest

Geweldig geluid, comfort minder

Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

6,0
Ik vind ze er geweldig uitzien, erg luxe. Maar je ziet er snel vingerafdrukken op. Verder vind ik de noicecancelling en het geluid (daarbij) geweldig, een enorm verschil als je de noicecancelling uitschakelt! In de trein, onderweg, in drukke ruimtes, op de fiets, echt een enorme aanrader.
Maar, ik heb kleine oren en het voelde steeds alsof ze er zo uit konden vallen. Voor de prijs ervan wil je dat risico niet lopen. En ik had moeite met de bediening. Wel fijn vind ik dat je aan beide kanten dezelfde manier kan bedienen.

Pluspunten

  • Vormgeving en uiterlijk
  • Noicecancelling werkt top
  • Geweldig geluid
  • Verschillende modi

Minpunten

  • Voelt alsof het uit mijn oren gaat vallen
  • Best zwaar, ook daarom risico op verlies
  • Vingerafdrukken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita van den Broek 23-04-2021
  • Product getest

Prachtig geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

9,0
Ik heb deze oordopjes sinds enkele weken als tester in huis. Ik ben positief verrast door de mogelijkheden en het prachtige geluid. De dopjes worden in een mooie zilverkleurige harde case geleverd, dit is tevens het oplaadstation. Om de dopjes uit de case te krijgen moet je even een handigheidje doorkrijgen, dit wordt duidelijk uitgelegd in de handleiding. Er zitten 3 maten kapjes bij voor over de dopjes, zo zijn de dopjes altijd passend te maken. Het verbinden gaat via bluetooth. Het is mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd toe te voegen, ideaal. Het geluid is verbluffend goed! De noise cancelling werkt fijn, door het wegnemen van het omgevingsgeluid kan je optimaal genieten van bijvoorbeeld muziek. Via de dopjes kun je dmv schuiven of klikken het volume of andere opties bedienen. Ik raad dit product zeker aan!

Pluspunten

  • Noise cancelling
  • Batterijduur
  • Fijn geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 23-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fraaie freebuds

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

8,0
Wat een fijne freebuds! Ik heb deze buds een paar weken mogen testen, maar ik ben in deze korte tijd testen meer dan tevreden. Verrassend zelfs! Ze hebben een goede geluidskwaliteit wat erg prettig is voor een veeleisende jongedame zoals ikzelf, ook is de noice cancelling erg handig, vooral als je veel onderweg bent. Ik vond het in eerste instantie een beetje spannend om ear buds zonder kabeltjes en zo in te hebben, was bang om ze te verliezen of te laten vallen. Nou, dat valt reuze mee: als je ze eenmaal in hebt, dragen ze erg prettig, ook voor langere tijd. Op een gegeven moment merkte ik zelfs niet meer dat ik ze in had. Zelf heb ik erg kleine oren, maar kwam ik goed weg met de medium dopjes, maar er zitten in totaal 3 maten bij, dus voor iedereen past wel iets. Zelf ben ik behoorlijk gevoelig voor hoe een product er uitziet, maar deze freebuds zien er erg mooi uit (de freebuds én het doosje) en ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, wat leuk is zodat je wat te kiezen hebt.
Kortom, ik ben erg tevreden en ik had nog wel langer willen testen...

Pluspunten

  • Mooie design
  • Goed geluid + noice cancelling
  • Snel oplaadbaar + goede accuduur

Minpunten

  • Freebuds lastig uit doosje te krijgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ZwemerT 23-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede oordopjes van hoge kwaliteit.

Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

8,0
De Huawei Freebuds Pro worden geleverd in een mooi en stevig doosje. De oordopjes zitten er stevig in, maar zijn er met gemak uit te halen.

De Huawei Freebuds Pro heb ik voornamelijk getest tijdens online vergaderingen. De kwaliteit van het geluid is prima. Collega's zijn goed te verstaan en door de ingebouwde microfoon is de verstaanbaarheid vanuit mijn kant ook goed.
Langdurig gebruik (+4uur) kan logischerwijs leiden tot een licht drukkend gevoel in het oor (alle maten getest).

De ruisonderdrukking werkt prima waardoor er prima door meer mensen in dezelfde ruimte gewerkt kan worden zonder al teveel ruis te ervaren.

Voor muziek luisteren werkt dit product prima. Geluid en bastonen zijn van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit geluid
  • Makkelijk te verbinden met 1-2 apparaten

Minpunten

  • Bij langdurig gebruik lichte druk in oor.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stylevolle Oordoppen

Geschreven voor: Huawei FreeBuds Pro zilver

Algemene score

9,0
Vanuit kieskeurig de Huawei Freebuds Pro mogen testen.

De Freebuds komen in een mooie ovale case.
Na het openen van de case verbond mijn telefoon(ook Huawei) ze meteen zelf al. Zelf verbinden hoefde dus niet meer maar is heel makelijk zelf te doen. Ik moest dit namelijk nog wel doen voor mijn horloge(ook Huawei). Even het knopje aan de zijkant indrukken en je Bluetooth kan hem vinden.

De freebuds worden met magneetjes op hun plek gehouden in de behuizing. Dit maakt het in eerste instantie beste lastig om te eruit te halen. Maar dit zorgt er uiteraard ook voor dat ze er niet zomaar uitvallen.

Na even passen welke maat siliconen dopjes je nodig hebt zitten ze bij mij heel goed. Ze sluiten dan heel goed af. De geluidskwaliteit is echt subliem. Zeker met de Actieve noise cancelling die heel goed zijn werk doet. Echt harde geluiden hoor je nog steeds maar de rest absolute niet. Je beland heerlijk in de wereld van het geluid. Door even in de zijkanten van de freebuds te drukken kun je deze modus ook in een mindere stand of helemaal uit zetten. Het geluid harder en zachter zetten kun je heel makkelijk doen door op zijkant omhoog of omlaag te wrijven.

Een telefoon gesprek opnemen kun je gewoon makkelijk doen door op de zijkant te tikken. Ophangen door nog een keer te tikken.

De freebuds gingen bij mij echt een paar dagen mee. Het opladen kan zowel draadloos als via een USB-C.

Al met al een zeer goed product voor deze prijs.

Pluspunten

  • Design
  • Sublime geluid
  • Noise cancelling
  • Batterij duur

Minpunten

  • Fixering in de case

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews