Alecto COA-28 Koolmonoxidemelder - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Alecto COA-28 Koolmonoxidemelder

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adam 16-03-2017 Product paar weken in bezit

Perfekt toestel

Algemene score

10,0
De beste toestel in deze prijs. Toont de CO-level op de scherm, indien het laag is wacht aantal minuten met het alarm.

Pluspunten

  • display
  • prijs
  • luid alarm

Reageer

Herman 09-02-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke display en handleiding

Algemene score

10,0
Gemakkelijke montage aan de muur, duidelijke handleiding. Batterijen eenvoudig te plaatsen en/of te vervangen. Duidelijke display.
Van harte aanbevolen.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Duidelijke display
  • Eenvoudige bediening

Reageer

DG 05-10-2017

Prima melder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede melder, eenvoudig te installeren, duidelijk af te lezen display.
Wel even lastig om te bepalen waar hij moest hangen, omdat onze ketel op de vliering, onder de nok zit. Maar dat heeft niks met het apparaat op zich te maken.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Reageer

Louis 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk beeld scherm en beschrijving duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi duidelijk beeldscherm en duidelijk beschrijving waar de melder opgehangen moet worden batarijen zitten er ook bij

Pluspunten

  • Goede beschrijving

Reageer

Wil 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

als beste getest

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had een model wat niet goed was en die je moest verwijderen, ik heb Hesco gebeld en kreeg binnen 1 dag 2 nieuwe melders voor niets. Ik vind dit een hele goeie service. Bedankt Hesko

Pluspunten

  • werkt goed
  • goed af te lezen.

Reageer

G Mulder 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Compact systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben helemaal verrast door de service van Hesdo/ Alecto.
Sinds een paar jaar hed ik een koolmonoxide melder COA 22 deze was slecht volgens de test van de NVWA.
Contact opgenomen met Hesdo en men heeft kosteloos een goed gekeurd koolmonoxide melder gegeven.
Ik vind dit een geweldige service waar vind je dit nog.

Pluspunten

  • compact verzichtelijk display met temperatuurmeter

Reageer

hans 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

geode service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heel goede service; mijn oude en niet goedgekeurde CO-22 melder zonder mankeren binnen 2 dagen kosteloos vervangen

Pluspunten

  • goede melder
  • geeft ook nog temepratuur aan

Reageer

Fred de jong 13-03-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm, luid alarm en makkelijk installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De winnaar van Radar. Mooi en alsook een duidelijk scherm. van de piep wordt je zeker wakker
apparaat volet ook degelijk aan , is zwaar/ stevig tov andere melders.
fijn dat ook de batterijen erbij zitten

Pluspunten

  • scherm
  • testknop
  • doordringende pieper
  • incl batterijen

Minpunten

  • geen

Reageer

J.L. 09-03-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke display, simpel te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk apparaat met een duidelijk scherm. De prijs is aantrekkelijke ten opzichten van concurrenten. Het apparaat was snel te monteren en in gebruik te nemen. Voor een apparaat wat in het zicht hangt is de vormgeving wel wat lomp. Maar goed daar koop je hem ook niet voor.

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Simpel in gebruik
  • Prijs

Minpunten

  • Verdient niet de schoonheidsprijs

Reageer

Marihu 09-03-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk en goed werkend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijk klein en compact apparaat, fijn om te zien wanneer de batterij (bijna) leeg is zodat je deze tijdig kan vervangen.
Prijs is prima.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Prijs

Reageer

Jacobus 01-03-2017 Product paar weken in bezit

Simpele,duidelijke vormgeving en toetsenbord

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang gezocht, het meest aansprekende gevonden na oriëntering en vergelijking van productspecificaties en prijs.... dus prijs/kwaliteit !!...... Voel me veiliger !!!

Pluspunten

  • klein maar fijn
  • duidelijk en begrijpelijk

Reageer

Fred 24-02-2017 Product paar dagen in bezit

doordacht apparaatje

Algemene score

9,0
Mooi, duidelijk apparaat. Slim dat je 'm alleen kunt ophangen als de batterijen er in zitten.
Leuk dat je ook temperatuur kunt aflezen.
Gebruiksaanwijzing helder, maar slecht leesbaar door kleine letters, vooral in de plaatjes.
Vreemd om deze review te moeten schrijven om extra jaar garantie te krijgen.

Pluspunten

  • mooi
  • eenvoudige montage

Minpunten

  • slecht leesbare handleiding

Reageer

Albert 02-02-2017 Product paar dagen in bezit

Werkingsduur van wel 7 jaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De recensies zijn goed en het apparaat is makkelijk in gebruik en goed hoorbaar. De montage stelt al helemaal niets voor Twee schroefjes en een kind kan de was doen.

Pluspunten

  • gaat 7 jaar mee.
  • makkelijke bediening.

Minpunten

  • verpakking is wat lastig op te krijgen

Reageer

Jac 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koolmonoxidemelder is gemakkelijk te installeren en van het signaal gaan je oren piepen.
Dit product is door de plaatselijke brandweer aanbevolen.

Pluspunten

  • installatiegemak
  • design

Reageer

Harold 26-01-2017 Product paar dagen in bezit

Grappig kastje

Algemene score

8,0
Klein, handige melder. Zeer eenvoudig te monteren en in gebruik te nemen. Test deed mijn oren tuiten. Kijk en dat moet hij dan ook doen bij een koolmonoxide detectie.

Pluspunten

  • goed hard geluid

Reageer

Tom Molhoek 16-01-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijke koolmonoxide melder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat, doet wat het moet doen, testknop en ledlampje geeft aan dat hij in werking is.
Leuk dat hij ook nog de temperatuur aangeeft. Bij Mediamarkt minder betaald (€17,50) dan Kieskeurig aangeeft.

Pluspunten

  • mooi design
  • temperatuurindicatie

Minpunten

  • batterijen zitten beetje los in de melder

Reageer

Perfectionist 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goed af te lezen scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar merk. Gebruiksaanwijzing aanwezig, Incl. 3 meegeleverde batterijen. Montage bevestiging. Prijs kwaliteit uitstekend!!
Service en hulplijn. Milieu deelnemer geregistreerd.
Ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Mooi apparaat.
  • Goed afleesbaar.
  • Duidelijk te horen.

Minpunten

  • Tekst handleiding is klein, moeilijk te lezen.

Reageer

Alfred 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Simpel te installeren Koolmonoxide melder COA-28

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
makkelijk te installeren, goede handleiding, makkelijk af te lezen display met grote tekens. ook handig is dat de temperatuur van de ruimte hierop ook is af te lezen.

Reageer

Marcel 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Best getest consumentenbond

Algemene score

10,0
Deze koolmonoxide melder is zowel door de Consumentenbond als de brandweer ( brandpreventie) als zeer goed getest. Wij hebben een pelletkachel aangeschaft en nu gelijk een rook melder als koolmonoxide melder geplaatst. Blijkt dat er jaarlijks nog erg veel doden vallen.
Hij is mooi om te zien en heeft tevens temperatuur aangifte op display.

Pluspunten

  • Geeft ook temp aan
  • Best getest

Minpunten

  • Had mooier design gekund

Reageer

Paul 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Robuuste melder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Robuuste melder met duidelijk display en eenvoudige bediening. De voeding met 3 stuks type AA batterijen vergemakkelijkt het uitwisselen bij leegsignalering.

Pluspunten

  • Robuust
  • Batterijvoeding

Reageer

Toon meer reviews