Alecto Koolmonoxide melder COA-28 - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Alecto Koolmonoxide melder COA-28
Best Reviewed januari 2017

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herman 09-02-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke display en handleiding

Algemene score

10,0
Gemakkelijke montage aan de muur, duidelijke handleiding. Batterijen eenvoudig te plaatsen en/of te vervangen. Duidelijke display.
Van harte aanbevolen.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Duidelijke display
  • Eenvoudige bediening

Reageer

Albert 02-02-2017 Product paar dagen in bezit

Werkingsduur van wel 7 jaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De recensies zijn goed en het apparaat is makkelijk in gebruik en goed hoorbaar. De montage stelt al helemaal niets voor Twee schroefjes en een kind kan de was doen.

Pluspunten

  • gaat 7 jaar mee.
  • makkelijke bediening.

Minpunten

  • verpakking is wat lastig op te krijgen

Reageer

Jac 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koolmonoxidemelder is gemakkelijk te installeren en van het signaal gaan je oren piepen.
Dit product is door de plaatselijke brandweer aanbevolen.

Pluspunten

  • installatiegemak
  • design

Reageer

Harold 26-01-2017 Product paar dagen in bezit

Grappig kastje

Algemene score

8,0
Klein, handige melder. Zeer eenvoudig te monteren en in gebruik te nemen. Test deed mijn oren tuiten. Kijk en dat moet hij dan ook doen bij een koolmonoxide detectie.

Pluspunten

  • goed hard geluid

Reageer

Tom Molhoek 16-01-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijke koolmonoxide melder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat, doet wat het moet doen, testknop en ledlampje geeft aan dat hij in werking is.
Leuk dat hij ook nog de temperatuur aangeeft. Bij Mediamarkt minder betaald (€17,50) dan Kieskeurig aangeeft.

Pluspunten

  • mooi design
  • temperatuurindicatie

Minpunten

  • batterijen zitten beetje los in de melder

Reageer

Perfectionist 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goed af te lezen scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar merk. Gebruiksaanwijzing aanwezig, Incl. 3 meegeleverde batterijen. Montage bevestiging. Prijs kwaliteit uitstekend!!
Service en hulplijn. Milieu deelnemer geregistreerd.
Ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Mooi apparaat.
  • Goed afleesbaar.
  • Duidelijk te horen.

Minpunten

  • Tekst handleiding is klein, moeilijk te lezen.

Reageer

Alfred 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Simpel te installeren Koolmonoxide melder COA-28

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
makkelijk te installeren, goede handleiding, makkelijk af te lezen display met grote tekens. ook handig is dat de temperatuur van de ruimte hierop ook is af te lezen.

Reageer

Marcel 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Best getest consumentenbond

Algemene score

10,0
Deze koolmonoxide melder is zowel door de Consumentenbond als de brandweer ( brandpreventie) als zeer goed getest. Wij hebben een pelletkachel aangeschaft en nu gelijk een rook melder als koolmonoxide melder geplaatst. Blijkt dat er jaarlijks nog erg veel doden vallen.
Hij is mooi om te zien en heeft tevens temperatuur aangifte op display.

Pluspunten

  • Geeft ook temp aan
  • Best getest

Minpunten

  • Had mooier design gekund

Reageer

Paul 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Robuuste melder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Robuuste melder met duidelijk display en eenvoudige bediening. De voeding met 3 stuks type AA batterijen vergemakkelijkt het uitwisselen bij leegsignalering.

Pluspunten

  • Robuust
  • Batterijvoeding

Reageer

Gait 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vorm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het display goed leesbaar
Makkelijk te monteren

Een min punt vind ik dat de beschrijving
zelfs met bril moeilijk leesbaar is

Reageer

Willem Schut 01-01-2017 Product paar weken in bezit

grootscherm, accuduur en verlengde garantie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Apparaat is snel te moteren duidelijk af/uitleesbaar en goed te testen e.d. Daarbij zitten de batterijen er bij in verpakt wat alles nog makkelijker maakt.

Pluspunten

  • Accu
  • uitlezen
  • handleiding

Reageer

Robert 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij vergelijking op internet tot deze keus gekomen, goedgekeurde melder duidelijke handleiding installatie eenvoudig, goede prijs

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Duidelijke handleiding
  • Makkelijke installatie

Reageer

Peterk 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Hoop dat doet wat hij moet doen

Algemene score

9,0
Ja wat moet je nu zeggen over een ding als dit. Laat ik zeggen dat ik hoop dat wanneer het nodig is dat hij het ook werkelijk doet. Het testen leverde een zeer harde toon, daar slaap je niet doorheen. Handig, maar misschien ook wel een beetje overbodig ivm de plaatsing, is het display.
Apparaat is vrij groot en voelt stevig aan en ziet er netjes afgewerkt uit.

Pluspunten

  • harde toon
  • netjes afgewerkt
  • montagespullen bijgeleverd

Minpunten

  • blisterverpakking

Reageer

Jan 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk te installeren en digitaal

Algemene score

9,0
Product wordt geleverd in blisterverpakking en is moeilijk te openen. Daarna is installeren een fluitje van een cent: muurplaat vastschroeven en erop schuiven. Er worden 3 AA batterijen meegeleverd. Deze worden door de muurplaat tegen gehouden en vallen er gemakkelijk uit bij afhalen, maar dit is niet echt een probleem omdat je dit niet iedere dag doet natuurlijk.
Mooi digitaal goed afleesbaar scherm dat ook de temp aan kan geven.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Digitaal afleesscherm

Minpunten

  • Batterijen zitten vrij los
  • Blisterverpakking

Reageer

JM Hijmans 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handig te installeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel gemakkelijk om te installeren. Goede beschrijving om het apparaat te testen. ik durf het apparaat te vertrouwen: dus betrouwbaar.
Een aanrader.

Reageer

hjv 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er goed uit. Nu nog goed werken.

Algemene score

9,0
Beste uit test Consumentenbond.
Zeer degelijk verpakt. Gebruiksaanwijzing nauwelijks te lezen, zo klein gedrukt.
Werkt correct volgens de in gebruiksname.

Reageer

José 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooi compacte melder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik vindt het belangrijk dat het dat het éénvoudig te bedienen is, makkelijk te plaatsen en een heldere display

Reageer

G.Nijenhuis 22-12-2016 Product paar weken in bezit

COA 28 Koolmonoxide melder

Algemene score

8,0
Heb dit product gekocht om de veiligheid in huis nog meer te waarborgen verschillende melders met elkaar vergeleken en zijn op deze melder uitgekomen.

Pluspunten

  • makkelijke montage
  • omgevingstemperatuur uitleesbaar
  • robuste uitstraling

Reageer

Wim 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te instaleren en duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke behuizing, materiaal van goede kwaliteit. Prijsverhouding goed voor dit uitstekend product.

Pluspunten

  • Makkelijk te instaleren..
  • Testknop makkelijk te bereiken
  • montagemateriaal bijgeleverd
  • Batterijen aanwezig
  • Mooi designe

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing slecht leesbaar
  • Loup bij nodig

Reageer

Jos 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handleiding moeilijk leesbaar.

Algemene score

7,0
Melder installeert gemakkelijk en eenvoudig, maar bij de handleiding is een loupe nodig.
Bij de installatietekening kun je met leesbril de tekst bij het plaatje niet lezen,
letters moeten veel groter.

Pluspunten

  • Een voudige installatie

Minpunten

  • Handleiding installatietekening niet te lezen.
  • Veel te kleine letters

Reageer

Toon meer reviews