Siemens EC845SC90N - Reviews

8,7 Lees 25 reviews
Specificaties
Energiesoort
gas
Uitvoering
gas
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

prachtig design, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een prachtige kookplaat, mooi ontwerp en erg praktisch in gebruik. Wij hebben voor deze kookplaat gekozen omdat hij aan onze verwachtingen voldeed en hij als een van de weinige andere merken exact past in de nis uitsparing van het aanrechtblad

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te houden
  • Supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kookfan 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Grrote Kookplaat

Algemene score

10,0
Heerlijk om je wokpan goed kwijt te kunnen. Extra hete vlam, dus alle groenten snel gewokt. Daarnaast nog alle ruimte voor een extra pan voor de vleesvervangers voor de vegetariche huisgenoten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Theo SR 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Klasse apparaat

Algemene score

8,0
Een probleemloos apparaat welke elke dag weer een plezier is om te gebruiken. Genieten geblazen. Zeker de wokbrander is in twee fase een oplossing voor hoog en laag benodigde branders bij de Indische keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Sirodjnie 04-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Geweldige kookplaat vooral de wok werkt uitstekend.
Wij zijn blij met onze keuze!
Ook service van Siemens is goed. Hadden een lichte storing en konden nog diezelfde dag worden geholpen. Hele behulpzame medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Hilde 14-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
Super handige compacte multifunctionele gas kookplaat. Doordat de wok brander aan de zijkant zit heb je alle ruimte voor de pan. We hebben voor deze gekozen daar de kookplaat alle mogelijkheden heeft en geen extra ruimte van het werkblad neemt. Je kan niet 5 pannen tegelijk gebruiken maar dat kan goed gecompenseerd worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
DE Roosjes 06-08-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
3 jaar in bezit, veilige vlambewaking, goede ontsteking en eenvoudig schoon te maken.
pannenrekken gaan prima in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
M. Aartman 07-07-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Mooi vormgegeven kookplaat. Alleen is eer door een te grote wokbrander te weinig ruime over om 4 pannen te gelijk op het vuur te zetten.
Verder prima kookplaat

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Heyningen 01-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Mooi en degelijke uitstraling.
Werking is perfect. Veel keuze in branders.
Vonkontsteking reageert zeer goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lizzz60 11-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima fornuis. Mooi ruim, maar let wel op de grootte van de pannen! 4 grote pannen lukt echt niet. Verder een hele fijne wokbrander met een dubbele brander die goed de hitte verspreid.
Wij kregen een aparte ring erbij voor een wok met ronde onderkant. Kunnen we niets mee helaas. Ik had liever een andere accessoire erbij.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
BartEHV1978 28-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
De ontsteking pakt hem niet altijd in 1x en bij veel omgevingslicht zie je de vlammen minder goed.

Verder prima apparaat: vooral de wokbrander die ook als kleine pit gebruikt kan worden is super handig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Michel.S 28-04-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,8
Zeer tevreden over de werking van het apparaat. Voldoende plek om te kunne werken in de keuken. Vindt de veiligheden welke ingebouwd zijn erg prettig, zoals de automatische gasafsluiting. Een topproduct. Echter is het RVS wel gevoelig voor watervlekken en krassen. Krassen die worden veroorzaakt voor het gietijzeren gedeelte waar de pannen opstaan te verwijderen voor het schoonmaken van het RVS. Ik raad het product een ieder aan en ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MR JC1 29-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Zeer krachtige branders.
Men levert er een sudderbrander bij.

5 grote pannen erop gaat niet lukken.
Een grote wok links en 2 grote pannen rechts is goed te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
M. Melkert 20-03-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Zeer mooi apparaat. Past mooi bij de overige producten van Siemens.
Helaas zijn de gasbranders lastig schoon te maken door de kleine kieren.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Eliza_B 20-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
De zwart RVS kleur combinatie van de kookplaat staat heel mooi in mijn keuken. Hij is super makkelijk in gebruik door de ingebouwde electrische vonkontsteking. Ook de extra wok brander vind ik super handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
vanberkel155 26-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
- makkelijk te bedienen, voldoende ruimte
- strakke vormgeving
- fijne grote wokbrander, de kleinste van de vier overige branders had van mij naar achteren gemogen, gebruik je in de praktijk weinig.
- vertrouwen in de duurzaamheid, echter nog maar kort in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Leemker 25-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over ons apparaat geen problemen en mooi uiterlijk
Het onderhoud is simpel geen moeilijk te verwijderen vlekken en pandragers branden niet in
Mvg P.N.Leemker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kdt 19-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Goede keuze gemaakt voorhet app.ben tevreden mee geen enkel probleem zou ook andere mensen aanraden om te kopen alles wekt naar men zin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rojer 17-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Uitstekende kookplaat met goede en sterke gaspitten, vonkontsteking en mooie vormgeving. Handige wokbrander voor hard bakken/wokken. Zeer tevreden mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lelie01 17-02-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
Deze kookplaat is vooral fijn omdat de wokbrander links zit. Je kan op deze manier altijd de twee rechtse branders gebruiken. Meestal gebruik je bij wokken maar 1 of 2 branders als de wokbrander in het midden zit is het onhandig om de andere branders te gebruiken, zeker met een grote wokpan.
De kleinste pit wordt vaak gebruikt voor warmhouden, deze zit ook op een ideale plaats.
Ik ben zeer tevreden, schoonmaken is ook gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
ruudoost 03-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een makkelijk te bedienen kookplaat die met veel ruimte voor de pannen en die goed en snel is schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews