ETNA KI260ZT - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI260ZT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI260ZT

Algemene score

9,0
Mijn oude keramische plaat ging stuk, en toen kocht ik deze inductieplaat. Wat vooral opvalt is hoe snel je gerecht warm is. Water koken gaat letterlijk vijf keer sneller dan op de keramische plaat.

Bediening bij kunstlicht is lastig, de tekst en symbolen van het bedieningspaneel hadden wat witter gemogen.

Pluspunten

  • Heel snel warm
  • Makkelijk schoon te maken
  • Heel mooi

Minpunten

  • Niet alle pannen zijn geschikt
  • 's-Avonds gebruik is lastig (1)
  • Tekst had wat witter gemogen (2)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2020

Beste Alex,
Wat een mooie review en waardering. Bedankt, hier zijn wij erg blij mee.
Leuk om te lezen dat het koken op inductie zo goed bevalt.
Heel veel kookplezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Coen 24-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Luidruchtige kookplaat

Geschreven voor: ETNA KI260ZT

Algemene score

1,0
Als je net begint te koken start de ventilator op. Vraag je nog meer vermogen van de plaat dan schakelt de ventilator nog hoger. Net of je auto in de keuken staat na te koelen. Monteur langs geweest, dit is normaal geluid. Dit is een behoorlijke domper als je deze plaat koopt op basis van ervaringen van andere kopers van een ouder model, die niet zo'n geluid produceren.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • mooie afwerking

Minpunten

  • hoge geluidsproductie
  • Omgeving wordt mee verwarmd

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Slecht

Reageer

G.Baas 22-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie gladde inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI260ZT

Algemene score

9,0
Vanwege vervanging voor dit type gekozen
Prima vermogen verdeling van de verschillende platen en per plaat apart regelbaar en boost op elke plaat Tevens de mogelijkheid voor 2×220 volt aansluiting
Simpel maar ruim voldoende

Pluspunten

  • Verscillende plaatvermogens
  • Booster op elke plaat
  • Geluidloos

Minpunten

  • Platen niet koppelbaar(was voor ons niet nodig)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-05-2020

Geachte heer/mevrouw Baas,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. En ook helemaal naar wens zo te lezen.
Koppelbare zones heeft deze kookplaat niet, deze zijn wel te vinden op andere modellen van ons merk.
Maar voor u is deze kookplaat goed zoals het is :-)
Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Herman 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede inductiekookplaat voor zeer schappelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI260ZT

Algemene score

8,0
Inmiddels ervaring met merken van , zogenaamde , grote naam maar het blijkt dat deze ook stuk gaan. In de familie heeft iemand al heel lang een Etna inductie kookplaat en die werkt nog uitstekend vandaar deze keuze.

Pluspunten

  • Netjes afgewerkt
  • Duidelijke instructie vh aansluiten
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-01-2020

Beste Herman, bedankt voor je review. Het blijkt wel weer dat mond op mond reclame de beste reclame is. Veel kookplezier.

Groet Heidi van webcareteam ETNA

Reageer

Peter 19-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima kookplaat

Geschreven voor: ETNA KI260ZT

Algemene score

9,0
Heb deze in een aanbieding gekocht en is dezelfde dag ook ingebouwd. Kan niet anders zeggen prima spul.
Had hiervoor een keramische, maar inductie is nog beter en het kook ook veel sneller.
Prima ding.

Pluspunten

  • Makkelijk in te bouwen
  • Dubbel schakelen voor een grote bodem

Minpunten

  • Ledje blijft branden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 20-12-2019

Beste Peter, bedankt voor je mooie beoordeling en een mooie bijkomstigheid dat je de KI260ZT in een aanbieding hebt kunnen aanschaffen. Veel plezier met je inductiekookplaat gewenst. Groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

johan386 24-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI260ZT

Algemene score

9,0
ik heb deze inductie kookplaat gekocht omdat deze veel opties heeft ten opzichten van andere merken in de zelfde prijs klasse verder zit het product er mooi afgewerkt uit een echte aanrader

Pluspunten

  • boost functie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-11-2019

Beste Johan,
Wat fijn dat je de moeite neemt om deze mooie review te plaatsen. Wij wensen je veel kookplezier met deze ETNA inductiekookplaat.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer

Maurice 16-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende kookplaat

Geschreven voor: ETNA KI260ZT

Algemene score

9,0
Het product ziet er mooi en strak uit en werkt perfect (aangesloten op 2 fase )
Het product heeft 2 minpunten. Geen achtergrondverlichting bij de toetsen en een handleiding waarin staat dat de kookplaat beschikt over voorgeprogameerde kookstanden deze werken echter niet of de handleiding is niet duidelijk.
Verder 100% tevreden

Pluspunten

  • Mooi en strak uiterlijk
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen achtergrondverlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-11-2019

Beste Maurice, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik lees dat je problemen hebt met het instellen van de voorgeprogrammeerde kook standen. Om dit te verhelpen willen wij graag met je in contact komen. Indien gewenst kun je contact opnemen via webcare@atagbenelux.com.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare team ETNA

Reageer