Inventum VKI6010ZWA - Reviews

  • Best Reviewed 3 keer sep 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 64 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VKI6010ZWA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicoline 30-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Deze gekocht ben er super blij mee, erg makkelijk te bedienen.IK raad deze iedereen aan zeer makkelijk schoon te maken met een vochtige doek en dan even drogen met een droge doek.

Pluspunten

  • Zeer makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**7@h**l.com 24-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De gasprijs oplossing !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Stekker in het stopcontact en koken maar!
Fijn bedieningsgemak,ruime kookplaat met vier kookzones met booster functie !
Mooiste is nog dat deze kookplaat gewoon op 220 v werkt dus geen aanpassingen nodig !
Zeker met de gasprijs nu, is het een geweldige oplossing !

Pluspunten

  • Ruim
  • 220v

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**2@h**l.com 25-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Dit product is ideaal voor een gezin. Met de 4 kookzones op 220v kun je gewoon koken ook voor een groter gezin zonder krachtstroom. Uiterlijk en design simpel. De boostfunctie is ideaal voor snelle kooktijden. Kortom prijs/kwaliteit perfect en standaard 5 jaar garantie van inventum.

Reageer

Henri 23-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
in oktober 2018 gekocht bij expert.
vandaag de zolder opgeruimd en kwam de doos tegen van het product.
nog steeds erg tevreden en ook fijn dat je de kookplaat om kunt bouwen naar inbouw.
groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH 19-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Ideaal product. Geen extra elektra groep nodig, kan gewoon in het stopcontact. Werkt uitstekend en heeft alle benodigde opties. Echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**0@h**l.com 05-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Het is perfect als je van gas naar electra wilt en geen compleet nieuwe keuken wilt aanschaffen of inbouw apparatuur kwijt kunt. Je hoeft er geen krachtstroom voor te hebben. En het werkt super makkelijk en fijn.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Prima kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 20-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superhandig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Geweldige aankoop om van het gas af te gaan in de keuken,het werkt ideaal en super makkelijk.
Geen moeilijke aanpassingen in de meterkast want deze gaat gewoon in het stopcontact :-)

Tiptoetsbediening gaat heel makkelijk.

Pluspunten

  • Handig
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C M 18-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrijstaande inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Vanwege gasprijs, losstasnde inductie kookplaat gekocht. Deze boven op gasfornuis geplaatst. Is echt plug en play. Had ik veel eerder moeten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 14-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste aankoop die ik in tijden heb gedaan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Dit is een fantastisch apparaat
Hij kook vele malen relaxter dan op gas
Prachtig design en is makkelijk verplaatsbaar
Bij goed weer zet je hem zo buiten om daar heerlijk te koken
Dit is de beste aankoop die ik in tijden heb gedaan.
Ik raad dit product dan ook iedereen aan

Pluspunten

  • Vrijstaand
  • Mooi Design
  • Werkt op normale stroomnet
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vanderbijl 29-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vki6010zwa

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Ik ben om voor inductie koken. Zo veel fijner en relaxter dan op gas. Dacht dat ik enorm moest gaan wennen, om anders te koken op inductie, dit is in mijn ogen een fabel. Het is echt oprecht super fijn! Ik hoef niet te wennen, het gaat vanzelf in het gebruik. Dit is ook een standalone en dat maakt het makkelijk waar je ook wilt koken. Heb je plaats, zet het neer en je kunt direct aan de slag, so easy. Zeer tevreden met deze keuze dus.

Pluspunten

  • standalone apparaat
  • relaxed koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**m@g**l.com 25-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product, goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan in orde. Het is een prettig product. Heel gemakkelijk in gebruik, de bediening is duidelijk en simpel. De plaat is goed schoon te maken en het doet wat het beloofd! Het eten bereiden gaat gewoon een beetje sneller doordat de kookplaten snel verhit worden. Dus nog tijdswinst ook. Super product, ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Heel gemakkelijk in gebruik
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Die heb ik nog niet ontdekt...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h**j@l**e.nl 25-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Buitengewoon goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Ik gebruik de inductieplaat nu bijna een jaar schat ik. Nog steeds ben ik enorm blij met deze aankoop. Niet alleen het prachtige design en het gebruiksgemak maar ook omdat ik met deze plaat in de keuken van het gas af ben. Dat dankzij het feit dat je op 220 kunt aansluiten en geen gedoe hebt met andere eisen. Ik zeg wel dat ik hem alleen gebruik dus ik kan niets zeggen over gebruik als gezin maar wat ik gelezen heb gaat dat ook goed. Ik adviseer pannen die geschikt zijn voor inductie (de meesten tegenwoordig) met een goed geleidende bodem omdat je anders te veel op een klein punt verhit.
De plaat is snel (er is ook nog een turbo stand voor een pit), stil en nogmaals makkelijk te bedienen. Als je het afzet tegen de prijs van luxe modellen vind ik dit een hele goede aankoop. Als hij ooit vervangen zou moeten worden dan koop ik meteen dezelfde terug. Dat zegt genoeg. o, ja, hij is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Dus deze krijgt echt een dikke 10.

Pluspunten

  • design is prachtig
  • van het gas af
  • makkelijke bediening
  • eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter 22-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Om minder gas te verbruiken deze inductiekookplaat makkelijk over ons gasfornuis kunnen plaatsen. Door de verhoging gaat dit makkelijk. De inductiekookplaat verhit krachtig, meerdere stand mogelijk. Makkelijk in gebruik, makkelijk aan te sluiten, makkelijk schoonmaken en ziet er mooi uit. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Zeker in deze tijd van hoge gasprijzen

Pluspunten

  • Verhoging
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Verhit snel en krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudi 31-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Mooi inductie kookplaat hadig en duidelijk te gebruiken . Booster ook handig scheelt hoop tijd .

Pluspunten

  • Booster
  • 220 volt en goede verdeling over de kookplaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dorothée C 14-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze Inventum inductie kookplaat is een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Echt een aanrader, wij hebben deze inductie kookplaat gekocht als vervanging van onze gastoestel en sindsdien geen enkelen spijt. Enkele voordelen zijn: zeer strakke design en stevige constructie (waar voor je geld!), werkt perfect en makkelijk schoon te krijgen, werkt gewoon op normale stekkerdoos. Super service van Inventum met een vijf jaar garantie mogelijkheid.

Pluspunten

  • Degelijke constructie en mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Werkt gewoon op een 230v stopcontact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**n@o**k.com 30-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat ook voor de wat oudere mensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
dit is een fijn en makkelijk apparaat zelf voor de iets oudere mensen
in gebruik en bediening een aanrader

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p**r@h**e.nl 21-06-2022
  • Product gekocht

Topargikel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Wij hebben de inventum inductie kookplaat gekocht om 2 redenen. Ten eerste hebben we zonnepanelen en omdat de gasprijs omhoog vliegt is elektrisch koken voordeliger. Ten tweede zijn wij op inventum uitgekomen omdet deze kookplaat qua prijs en gebuiksvriedelijkheid, het beste bij ons past. Mijn vrouw is er dan ook zeer tevreden mee. We hebben ook nog matjes aangeschaft. Deze zorgen ervoor dat lichte pannen niet met het roeren, ronddraaien

Reageer

Juutje 17-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top! inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat de reviews op alle website super zijn. En het is ook echt zo. Het design is mooi. Gebruikersvriendelijk en in de meterkast hoeft niks te veranderen omdat het werkt op 1 fase. Echt een top uitvinding van Inventum.

Pluspunten

  • Kan in elk stopcontact
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**3@g**l.com 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kado voor mijzelf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Ruime plaatsen om de pannen op te zetten zonder dat de pan in de weg staat om de toeten te bedienen. Geen ingewikkelde beschrijving om te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**p@o**k.com 23-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Het fornuis heeft een luxe uitstraling en werkt naar behoren. Het schoonmaken er van is ook simpel! Helemaal blij mee!

Pluspunten

  • Luxe uitstraling
  • Makkelijk schoonmaken
  • Snel opwarmen van pannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews