Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KC360RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**n@o**t.nu 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitmunende apparaten die hun gevestigde naam waarmaken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC360RVS

Algemene score

9,0
de kwaliteitsverhouding/prijs is uitstekend. prima apparaten en logische bediening. Etna maakt echt zijn gevestigde naam meer dan waar, alles is prima geinstalleerd door PORTAS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat prijs- kwaliteitsverhouding uitstekend is. Wij wensen je nog veel kookplezier toe!

Met vriendelijk groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

j**n@h**t.nl 30-01-2022
  • Product gekocht

kan weer lekker koken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC360RVS

Algemene score

9,0
Het werkt allemaal prima en was heel vlot geleverd, en keurig gemonteerd door een vriendelijke monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat de kookplaat naar behoren werkt.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Bruijnen 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC360RVS

Algemene score

9,0
Prima product ,niet duur en voldoet aan alle verwachtigen. Handig in gebruik en goed schoon te maken.

Pluspunten

  • gemakkelijk
  • 2 sudderplaten
  • RVS -rand rondom

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-03-2021

Beste heer/mevrouw Bruijnen,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat de kookplaat aan al je verwachtingen voldoet.

Wij wensen je veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Wim van den Brink 16-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keramische kookplaat

Geschreven voor: ETNA KC360RVS

Algemene score

10,0
De opvolger van degene die trouw 20 jaar gedient heeft. Werkt goed, sterk, makkelijk te bedienen en eenvoudig schoon te houden. Handig is de knop om even max 10 minuten weg te lopen en alles op stand by te zetten. Afgewerkt met stevige RVS rand zodat je niet te makkelijk eens het glas beschadigen kan.,

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • warmt goed op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-02-2021

Beste Wim,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Goed te lezen dat de keus wederom op ETNA is gevallen.
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
We wensen je veel (kook) plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Jan de Bruin 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC360RVS

Algemene score

8,0
Makkelijk bediening 2 grote dubbele kookplaten was eerst huiverig voor etna maar ben seer verast mooie uitstraling

Pluspunten

  • 2 dubbele grote branders

Minpunten

  • Rvs rand steekt iets boven glasplaat uit

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-12-2020

Beste Jan,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

Veel kookplezier!

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Gerard 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC360RVS

Algemene score

10,0
Dit is ons 2 de keramische kookplaat van Etna.
met deze hebben wij 20 jaar gedaan !!
ik vertrouw op de kwaliteit en hoop weer even lang keramisch te kunnen koken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-12-2019

Beste Gerard, bedankt voor je review. Veel (kook) plezier gewenst. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

de Ruiter 01-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC360RVS

Algemene score

10,0
Hele fijne kookplaat. Genoeg ruimte voor de pannen. Heel prettig is de dubbele ring die aan en uit kan. met een druk op de tiptoets alles uit. Duidelijke display. Een aanrader.

Pluspunten

  • prettig in onderhoud
  • Warmt snel op
  • Mooie plaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-12-2019

Geachte heer/mevrouw de Ruiter,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wensen u nog veel kookplezier.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Roel 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keramische kookplaat zonder poespas

Geschreven voor: ETNA KC360RVS

Algemene score

7,0
Deze kookplaat is niet enkel van prijs gunstig, maar ook voor gebruik, vaak zie je dat de grootte pitten onder elkaar zitten, dus moeilijk als je groter pannen heb, gelukkig heeft ETNA hier aan gedacht, de pitten staan kruis links onder elkaar, dus veel makkelijker, met groter pannen.

Pluspunten

  • prijs
  • gebruikers gemak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-10-2019

Beste Roel, bedankt voor deze mooie review en wensen je nog veel kookplezier. Met vriendelijke groet Claudia Webcareteam ETNA.

Reageer