Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6010 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk S 12-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
zeer makkelijk in gebruik en een voordeel dat ie 1fase is
ook vinden wij het design mooi

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • 1fase

Minpunten

  • nog geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**t@g**l.com 05-05-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
omdat de gas kookplaat defecten begon te vertonen deze vervangne voor de inductie kookplaat.
had ik eerder moeten doen .
het is erg simpel om te bedienen reinigen stelt ook niets voor.
gewenningstijd was minimaal
zeer tevreden zeker voor de prijs en gewoon op 220Volt.
zelfs met alle 4 de "pitten"bezet geen probleem

Reageer

Inductie koken, wat een feest. 30-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat wat een feest.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ik heb altijd met gas gewerkt. Wij vonden hat belangrijk om van het gas af te gaan, en hebben voor inductie gekozen. Inductie werkt heel erg goed, en zelfs beter dan gas.t

Pluspunten

  • Mooie uitvoering
  • Eenvoudige bediening
  • Werkt snel
  • Temperatuur goed af te stellen
  • Jaren eerder moeten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**v@h**e.nl 05-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Dit product is gekocht ivm geen krachtstroom in de keuken dus alleen 1 fase! Ideaal ervoor om van gas op stroom over te gaan.
Voldoet precies aan de verwachting.
Makkelijk zelf te instaleren.

Pluspunten

  • makkelijk instalatie
  • gebruiksvriendelijk
  • niet te veel poespas

Minpunten

  • let op met je stroom groep + 3400 watt!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A**7@o**k.com 26-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het kan beter

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Ik heb hem besteld maar zins dat ik hem heb doet hij het niet en dat vind ik wel heel jammer

Pluspunten

  • Het kan beter

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

w**k@z**o.nl 24-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed hadden we eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ten eerste een 1 fase aansluiting we waren benieuwd of het wel warm genoeg zou zijn. Geen probleem.

Pluspunten

  • 1 Fase
  • van het gas af zonder breken en hakken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tfl 12-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goed product.!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Dit product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het is echt een "plug & play" inductie kookplaat. Die je zonder veranderingen van je groepenkast kan gebruiken. Ik weet dat je niet op alle vier de kookplaten op maximaal kan koken, maar dat is voor een klein gezin ook niet nodig. Meestal staan een paar zones op een lager vermogen. De prijs kwaliteit verhouding is ook heel goed.

Pluspunten

  • Snelle installatie
  • Geen veranderingen van je groepenkast
  • Strak design
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**8@k**l.nl 08-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het bevalt heel goed en ideaal door de Fase1 aansluiting.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Het product bevalt boven verwachting goed. Qua prijs kwaliteit verhouding een 10.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

y**n@g**l.com 05-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ultiem genot.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Geweldige kookplaat. Altijd op gas gekookt maar overschakelen naar deze inductieplaat hadden we 10 jaar eerder moeten doen. Wat een genot!!

Pluspunten

  • Reageert snel
  • Fijne boosterfunctie
  • Kinderslot
  • Kookwekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**2@c**o.nl 27-02-2022
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Super prijs/ kwaliteit verhouding...de 1 fase aansluiting gaf voor ons de doorslag

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijke installatie

Reageer

BJanssen 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veilig, handig en van het gas af.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Super handig in gebruik. Geen ingewikkelde veranderingen in je meterkast, gewoon stekker in het stopcontact en klaar.

Pluspunten

  • 220 v
  • Zelf installeren
  • Geen gas.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t**f@t**t.nl 29-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfekt apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
perfekt apparaat ;goede service; goede kwaliteit;alles klopt met de gebruiksaanwijzing welke zeer duidelijk is en het is een goede prijs en het is inderdaad een plug en play apparaat d.w.z. stekker er in en koken maar .het inbouwen is een fluitje van een cent en als je van tevoren het gat al op maat hebt gezaagd dan hoef je alleen nog maar de 2 meegeleverde klemmetje's s aan de zijkanten te monteren met de bijgeleverde schroefjes dit duurt circa 1 minuut daarna het apparaat in het gat leggen ; aandrukken en de stekker er in en alles is klaar voor gebruik. kort om alles perkekt zoals het hoort.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • werking
  • design
  • nederlands produkt
  • duidelijke gebruiks aanwijzing

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 27-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum kookplaat inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Fijne kookplaat, past perfect in bestaande opening, daarbij 5 jaar garantie, en makkelijk in gebruik. Hadden we veel eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • 1 fase
  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R**6@h**l.com 22-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige gebruiksvriendelijke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
aangeschaft omdat hij op 1 fase werkt zonder extra stroom aan te leggen. Warmt super snel op en is zeer handig in gebruik. De ingebouwde timer is ook een fijne functie en schakelt alles zelf uit.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • 1 fase

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**6@g**l.com 22-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
De inductie kookplaat is een top product werkt prima en bijkoment de prijs is voor dit produkt zeker aantrekkelijk daarbij komt dat je 2jaar gerantie van Inventum heb en deze evt voor 5jaar kan verlengen.

al met al een top aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wies Musters 25-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
top product makkelijk in gebruik,, ook registreren van het product gaat makkelijk .

plus de5 jaar garantie na het registreren is ook erg klant vriendelijk.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

b**e@k**t.nl 19-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Voor een lage prijs een inductie kookplaat. Ideaal wie nu van het dure gas af wil. Stekker in stopcontact en koken maar

Pluspunten

  • 1 fase stekker
  • Snel te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r**r@h**e.nl 17-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
was toe aan een nieuw apperaat daarom gekozen voor inductie koken aankoopprijs kwam geweldig uit niet te duur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

s**r@g**l.com 26-09-2021
  • Product gekocht

Mooie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met deze kookplaat.
Eenvoudig aansluiten, want zit een gewone stekker aan deze 1-fase kookplaat.
Voldoende vermogen om ook vlees aan te braden terwijl de andere pannetjes staan te pruttelen.
Wat waarschijnlijk niet kan is met 4 pitten tegeljk pannenkoeken bakken op hoog vermogen, maar wanneer doe je dat nou?

Reageer

j**n@z**o.nl 07-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
dit is een zeer goede kook plaat en goed te bedienen .wij zijn er blij mee dank je

Pluspunten

  • snel heet
  • makelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews