Inventum IKI6010 - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6010 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mokum 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel schone keuken. En veiliger koken.

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Aangezien mijn 5 pits gaskookplaat aan vervanging toe was, ging ik op onderzoek naar opties t.o.v. op gas koken. Mij keuze kwam uit op een inductie kookplaat. Maar een Perilex stekker (5 polige stekker, 2 fase stroomaansluiting) ging voor mij niet werken. Zo kwam ik uit bij de Inventum IKI6010 kookplaat die op een normale 3 polige geaarde stekker werkt. Minpuntje zou kunnen zijn dat je niet op 'vol' vermogen alle 4 de pitten tegelijk kunt gebruiken. De electronica regelt het vermogen over de 4 pitten. Maar ik bezit geen restaurant, dus niet nodig! Prijs en kwaliteit van dit product van Inventum is perfect. En na registratie 5 jaar garantie!!!

Pluspunten

  • Het merk, Inventum. (vertrouwd)
  • Snel schoon.
  • 230 volt.
  • Lange garantie.
  • NL product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KAL de Groot 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat mooi en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
De 3 jaar extra omruilgarantie bij een defect, dus totaal 5 jaar garantie, toont aan dat Inventum overtuigd is van de geleverde kwaliteit. Wij hebben diverse andere kookplaten gehad, Gas, elektrisch en ook keramisch maar wij blijven nu op Inductie koken ook omdat het heel snel gaat.

Pluspunten

  • Totaal 5 jaar omruilgarantie bij defect.
  • Mooie vlakke kookplaat.
  • Werkt prima ook op 230 Volt 1 Fase
  • Eten is snel bereid.

Minpunten

  • Montageplek klemmetjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jos 21-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs gekocht den haag keukeninbouw prinsegracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
goede prijs bekend merk en gemakkelijke bediening en hij is met veel andere app. te combineren ik denk dat inventum hier een schot in de roos is

Pluspunten

  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de vos 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat 220 volt

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

7,0
Het ziet er mooi uit en het werkt goed.
Alleen jammer dat mijn huisdieren de keuken uit vluchten vanwege de hoge toon die het magnetisch veld veroorzaakt.

Dat wordt in geen enkele documentatie vermeld ook bij de dealer hoor je daar niets over.

Pluspunten

  • mooi
  • werkt prettig en snel

Minpunten

  • Huisdieren kunnen last hebben van geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie glasplaat ,duidelijk leesbaar.

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ziet er perfect uit. Makkelijk te plaatsen,en werkt perfect.
Komt snel op temperatuer en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remie 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat en makkelijk geen installatie kosten nodig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
Plug & play geen gedoe met speciale stekkers dus geen installateur nodig stekker in t stopcontact en koken maar.

Pluspunten

  • stekker meegeleverd
  • plug & play

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super mooi design, geen aanpassing nodig ivm extra groep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
super mooi design, we hebben voor dit product gekozen omdat het makkelijk is aan te sluiten met een gewone stekker, dus geen extra groep nodig in meterkast.

Pluspunten

  • geen dure aanpassing extra groep meterkast nodig
  • mooi design
  • Hollands product

Minpunten

  • bij gebruik alle 4 de kookzone's geen vol vermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jvd 16-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Geen gedoe met krachtstroom , zo op de 230volt.
Zeer eenvoudige bediening.
Ondanks gemis krachtstroom prima om mee te koken zelfs met 4 zones.
Op alle zones boost te gebruiken , wel 1 tegelijk.

Pluspunten

  • zo op de 230 volt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martin 29-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Plaatje van een kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Bij het plaatsen van een nieuw aanrechtblad heb ik ook gekozen voor deze Inductiekookplaat, geen seconde spijt gehad. Gemakkelijk in gebruik en in combinatie met mijn nieuw aanrechtblad is het een "PLAATJE"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 17-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

indutie kookplaat inventum IKI 6010

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ik ben super blij met de kookplaat.Snel op temperatuur en makkelijk te bedienen.
Kook met meer plezier en gaat ook veel sneller dan op gas.
Had hem eerder moeten kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 09-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supermakkelijk schoon houden en goede kwaliteit prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
De plaat is makkelijk schoon te houden (mega pluspunt) en intuïtief in gebruik. Aan de kook brengen op 9 en dan naar 3 of 4 terug voor doorkoken. Ben enorm fan van de kooktimer per zone van deze plaat, rijst koken? De pan met rijst aan de kook brengen, Zone op 3, kwartier instellen, en na een kwartier gaat de zone uit. Heerlijk. geen omkijken naar. Bij 3 zones in gebruik is het maximum 7, daar moet ik even aan wennen nog voor het bakken van vlees. dat viel me als enige tegen maar het is tenslotte een 1-fase en dan kan je ook geen wonderen verwachten. De prijs kwaliteit is helemaal goed!

Pluspunten

  • kooktimer per zone
  • makkelijk schoonmaken
  • 1-fase dus een gewone stekker

Minpunten

  • stroomverdeling over zones

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrix 26-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum Inductiekookplt, 220 volt, geen extra krachtstroom.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
Het is heel fijn. Hiervoor gekozen omdat we geen extra kracht hoeven aan te leggen. Het is nl op 220 volt. Van het gas af en nu dus op inductie overgegaan. Prijs is ook prima.

Pluspunten

  • 220 volt
  • sneller als gas
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lenie Kossen 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Ik vind t een prachtig plaat, mooi design en heel erg gebruiksvriendelijk. Het is fijn schoon te maken, en de aansluiting ging ook top.

Pluspunten

  • Uitvoering
  • Plug en play
  • Schoonmaken
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein en Thérèse 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Van het gas af!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Na isolatie, zonnepanelen, Ledverlichting, etc. werd de volgende stap voor ons "zoveel mogelijk, maar zinvol van het gas af". Als eerste het gas in de keuken. Na een grondige oriëntatie was de keuze uiteindelijk gemakkelijk en werd het de Inventum IKI6010. Dit vanwege de goede specificaties, de fraaie uitvoering en mooie prijs. Het vervangen was simpel. Gaskraan sluiten en afdoppen, de oude inbouwmaat van 48cm naar de nieuwe standaardmaat van 49cm brengen en de IKI6010 er gewoon in laten zakken en tenslotte de stekker plaatsen. Inderdaad 'plug en play' . Het ziet er nu uit als een designkeuken en de kookervaringen zijn verrassend goed en met grote bewondering voor de techniek. In tegenstelling tot eerdere negatieve ervaringen op diverse vakantieadressen met 'elektrisch koken', is het 'inductie koken' in één woord geweldig!

Pluspunten

  • installatie
  • kookresultaten
  • design en bediening
  • prijs
  • garantieregeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christoph 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed voor een mooie prijs

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk , geen speciale aansluitingen of dikkere draden , enkel een geaard stopcontact . En voor de prijs moet u het zeker niet laten .

Pluspunten

  • goedkoop
  • snel
  • mooi

Minpunten

  • alle vuren aan = stand 7 ipv 9 maar is normaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arine 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Meer dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Altijd op gas gekookt, huiverig voor inductie maar deze hadden we jaren geleden al moeten kopen. Geen hete handvatten meer van de pannen, alleen de inhoud van de pan wordt heet. En bij lager zetten, stopt het koken ook meteen zoals bij gas. Super makkelijk schoon te houden!

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer