Inventum IKI6010 - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
  • Best Reviewed sep 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6010 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mokum 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel schone keuken. En veiliger koken.

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Aangezien mijn 5 pits gaskookplaat aan vervanging toe was, ging ik op onderzoek naar opties t.o.v. op gas koken. Mij keuze kwam uit op een inductie kookplaat. Maar een Perilex stekker (5 polige stekker, 2 fase stroomaansluiting) ging voor mij niet werken. Zo kwam ik uit bij de Inventum IKI6010 kookplaat die op een normale 3 polige geaarde stekker werkt. Minpuntje zou kunnen zijn dat je niet op 'vol' vermogen alle 4 de pitten tegelijk kunt gebruiken. De electronica regelt het vermogen over de 4 pitten. Maar ik bezit geen restaurant, dus niet nodig! Prijs en kwaliteit van dit product van Inventum is perfect. En na registratie 5 jaar garantie!!!

Pluspunten

  • Het merk, Inventum. (vertrouwd)
  • Snel schoon.
  • 230 volt.
  • Lange garantie.
  • NL product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KAL de Groot 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat mooi en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
De 3 jaar extra omruilgarantie bij een defect, dus totaal 5 jaar garantie, toont aan dat Inventum overtuigd is van de geleverde kwaliteit. Wij hebben diverse andere kookplaten gehad, Gas, elektrisch en ook keramisch maar wij blijven nu op Inductie koken ook omdat het heel snel gaat.

Pluspunten

  • Totaal 5 jaar omruilgarantie bij defect.
  • Mooie vlakke kookplaat.
  • Werkt prima ook op 230 Volt 1 Fase
  • Eten is snel bereid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.de Bruijn 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi strakke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Wat een geweldige kookplaat is deze inventum IKI6010.
Steker in wandcontactdoos en koken maar.
Cijfer is voor mij een tien voor de kwaliteit en de prijs.
kookplaat is zeer gebruiksvriendelijk.
In principe hoef je de handleiding niet eens te lezen alles wijst vanzelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Jan 30-11-2020

Wij hebben deze plaat ook al ongeveer die tijd, maar het bevreemd mij dat niemand schrijft over het feit dat de plaat op een vreemde manier verwarmd, n.l. zo; 1 seconden verwarmen en dan weer 2 sec. uit, 1 aan, 2 uit en zo gaat dat door, zowel op lage als hoge [re] stand.
Hij doet het wel goed, alleen wij hadden voor die tijd een plaat die gewoon constant lager of hoger verwarmd, maar niet op die manier.
Is onze plaat zo vreemd, of heeft een ieder dit met deze inventum.

Reageer

de vos 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat 220 volt

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

7,0
Het ziet er mooi uit en het werkt goed.
Alleen jammer dat mijn huisdieren de keuken uit vluchten vanwege de hoge toon die het magnetisch veld veroorzaakt.

Dat wordt in geen enkele documentatie vermeld ook bij de dealer hoor je daar niets over.

Pluspunten

  • mooi
  • werkt prettig en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jos 21-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs gekocht den haag keukeninbouw prinsegracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
goede prijs bekend merk en gemakkelijke bediening en hij is met veel andere app. te combineren ik denk dat inventum hier een schot in de roos is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie glasplaat ,duidelijk leesbaar.

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ziet er perfect uit. Makkelijk te plaatsen,en werkt perfect.
Komt snel op temperatuer en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remie 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat en makkelijk geen installatie kosten nodig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
Plug & play geen gedoe met speciale stekkers dus geen installateur nodig stekker in t stopcontact en koken maar.

Pluspunten

  • stekker meegeleverd
  • plug & play

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super mooi design, geen aanpassing nodig ivm extra groep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
super mooi design, we hebben voor dit product gekozen omdat het makkelijk is aan te sluiten met een gewone stekker, dus geen extra groep nodig in meterkast.

Pluspunten

  • geen dure aanpassing extra groep meterkast nodig
  • mooi design
  • Hollands product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jvd 16-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Geen gedoe met krachtstroom , zo op de 230volt.
Zeer eenvoudige bediening.
Ondanks gemis krachtstroom prima om mee te koken zelfs met 4 zones.
Op alle zones boost te gebruiken , wel 1 tegelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arnoud 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oh oh die gebruiksaanwijzing!

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

3,0
Het apparaat ziet er fraai uit en is gemakkelijk in te bouwen en aan te sluiten, maar.......
In de beschrijvingen staat nergens dat de pannen geschikt moeten zijn voor inductie.
Dat betekent dus afscheid van een fraaie BK pannenset. Daar wordt moeder de vrouw niet blij van!
Dus helaas nog niet in gebruik kunnen nemen.
Omruilen voor een keramisch toestel lijkt een optie maar dat bekent nogal wat qua aansluiting (niet een normaal stopcontact!) en verder is het energieverbruik ca. 25% hoger.
In de gebruiksaanwijzing wordt alleen als eis gesteld pannen met een dikke vlakke metalen bodem, en nog een vreemde opmerking over een "donkere bodem" voor beter rendement. Volgens mij heeft de kleur bij inductie geen invloed!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

van wijk 10-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie inductie plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
een mooie inductieplaat gemakkelijk te monteren en gewoon aansluiten op 220/240 volt en een goede prijs voor deze plaat

Pluspunten

  • mooie plaat
  • kan zo op 220 volt met de stekker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bennie 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, goede en makkelijk te bedienen inductie plaat

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Gunstig geprijsd en toch veel mogelijkheden die duurdere platen niet hebben.
Mooie strakke plaat! diverse aansluit mogelijkheden dus voor elke situatie aan te passen
voor de prijs van een gebruikte een nieuwe plaat met veel foefjes die je niet hoeft te gebruiken als je er niks om geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Heb hiervoor gekozen omdat ik van het gas af wil.
Is gemakkelijk aan te sluiten en werkt prima.
Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 25-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ontzettend blij met de aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Makkelijk in te bouwen.
Geen extra fase in de meter kast te plaatsen à +/- €200,-
Makkelijk te bedienen.
Super makkelijk schoon te maken/houden

Pluspunten

  • Inbouwen
  • Aansluiten

Minpunten

  • eerder moeten kopen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 21-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote 'knoppen'

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Kookplaat gekocht voor mijn schoonvader die voor het eerst gaat koken op inductie ipv gas. Gemak van druktoetsen en duidelijke symbolen maken koken makkelijk en veilig!

Pluspunten

  • druktoetsen
  • normale 220V aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita N 28-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Normale stekker, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ik weet niet wat ik nog meer kan verwachten van een kookplaat van deze prijsklasse! Hij maakt misschien wat geluid, maar dat kan ook aan mij liggen want volgens mijn kinderen hoor ik toch al teveel, haha! Dat er een gewone stekker aan zit, is een enorm voordeel, want dan hoef je niks te regelen met elektriciteitsgroepen ofzo. Randloos is ook erg prettig met schoonmaken en de bediening is kinderlijk eenvoudig, zodat mijn kroost ook eens wat voor mama kan koken. Heel erg tevreden dat ik de overstap van gas naar inductie heb gemaakt!

Pluspunten

  • normale stekker
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke S 25-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende inductiekookplaat

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Deze inductiekookplaat is zeer praktisch. Aansluiten EITJE ! Stekker in gewoon stopkontact en koken maar! Hij is makkelijk te bedienen en werkt snel, nauwkeurig en veilig. Prima apparaat!

Pluspunten

  • simpel om aan te sluiten
  • makkelijke bediening
  • nauwkeurig bij instellingen
  • snelle opwarming
  • veilig w.b. koken en verbrandingsgevaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 04-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Doet wat ie moet doen, mijn eten koken. Zelfs makkelijker dan op gas, vooral het schoonmaken, doekje er over klaar.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Gewone stekker
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 12-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie 1 fase

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Gewoon stekkeren en werken geen gedoe in de meterkast voor tientallen euro's, zeer snel en supermakkelijk te onderhouden

Pluspunten

  • zo in het stopcontact
  • zeer makkelijkschoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 04-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak en strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Prima product, voor prima prijs. Makkelijk te plaatsen. Mooi design en zeer gebruikersvriendelijk, zoals altijd bij Inventum. Heb de handleiding nauwelijks nodig gehad. Binnen 1-2 dagen gewend aan het koken op deze plaat. Makkelijk schoon t maken en blijft mooi. Geen gedoe en extra kosten vanwege speciale aansluiting met dit 1-fase apparaat. Plaatsen, stekker erin en klaar. Powerboost en kookwekker per plek zijn ook handig. Aarzel vooral niet. Als ik geweten had dat er 1-fase inductie kookplaten bestonden en dan ook nog voor deze prijs (Coolblue) dan had ik hem al veel eerder aangeschaft. Fan van Inventum.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Eenvoudig plaatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews