Inventum IKI6010 - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6010 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mokum 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel schone keuken. En veiliger koken.

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Aangezien mijn 5 pits gaskookplaat aan vervanging toe was, ging ik op onderzoek naar opties t.o.v. op gas koken. Mij keuze kwam uit op een inductie kookplaat. Maar een Perilex stekker (5 polige stekker, 2 fase stroomaansluiting) ging voor mij niet werken. Zo kwam ik uit bij de Inventum IKI6010 kookplaat die op een normale 3 polige geaarde stekker werkt. Minpuntje zou kunnen zijn dat je niet op 'vol' vermogen alle 4 de pitten tegelijk kunt gebruiken. De electronica regelt het vermogen over de 4 pitten. Maar ik bezit geen restaurant, dus niet nodig! Prijs en kwaliteit van dit product van Inventum is perfect. En na registratie 5 jaar garantie!!!

Pluspunten

  • Het merk, Inventum. (vertrouwd)
  • Snel schoon.
  • 230 volt.
  • Lange garantie.
  • NL product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KAL de Groot 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat mooi en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
De 3 jaar extra omruilgarantie bij een defect, dus totaal 5 jaar garantie, toont aan dat Inventum overtuigd is van de geleverde kwaliteit. Wij hebben diverse andere kookplaten gehad, Gas, elektrisch en ook keramisch maar wij blijven nu op Inductie koken ook omdat het heel snel gaat.

Pluspunten

  • Totaal 5 jaar omruilgarantie bij defect.
  • Mooie vlakke kookplaat.
  • Werkt prima ook op 230 Volt 1 Fase
  • Eten is snel bereid.

Minpunten

  • Montageplek klemmetjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de vos 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat 220 volt

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

7,0
Het ziet er mooi uit en het werkt goed.
Alleen jammer dat mijn huisdieren de keuken uit vluchten vanwege de hoge toon die het magnetisch veld veroorzaakt.

Dat wordt in geen enkele documentatie vermeld ook bij de dealer hoor je daar niets over.

Pluspunten

  • mooi
  • werkt prettig en snel

Minpunten

  • Huisdieren kunnen last hebben van geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jos 21-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs gekocht den haag keukeninbouw prinsegracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
goede prijs bekend merk en gemakkelijke bediening en hij is met veel andere app. te combineren ik denk dat inventum hier een schot in de roos is

Pluspunten

  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T.de Bruijn 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi strakke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Wat een geweldige kookplaat is deze inventum IKI6010.
Steker in wandcontactdoos en koken maar.
Cijfer is voor mij een tien voor de kwaliteit en de prijs.
kookplaat is zeer gebruiksvriendelijk.
In principe hoef je de handleiding niet eens te lezen alles wijst vanzelf.

Pluspunten

  • 1-fase dus direct op een wandcontactdoos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie glasplaat ,duidelijk leesbaar.

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ziet er perfect uit. Makkelijk te plaatsen,en werkt perfect.
Komt snel op temperatuer en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remie 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat en makkelijk geen installatie kosten nodig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
Plug & play geen gedoe met speciale stekkers dus geen installateur nodig stekker in t stopcontact en koken maar.

Pluspunten

  • stekker meegeleverd
  • plug & play

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super mooi design, geen aanpassing nodig ivm extra groep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
super mooi design, we hebben voor dit product gekozen omdat het makkelijk is aan te sluiten met een gewone stekker, dus geen extra groep nodig in meterkast.

Pluspunten

  • geen dure aanpassing extra groep meterkast nodig
  • mooi design
  • Hollands product

Minpunten

  • bij gebruik alle 4 de kookzone's geen vol vermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jvd 16-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Geen gedoe met krachtstroom , zo op de 230volt.
Zeer eenvoudige bediening.
Ondanks gemis krachtstroom prima om mee te koken zelfs met 4 zones.
Op alle zones boost te gebruiken , wel 1 tegelijk.

Pluspunten

  • zo op de 230 volt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harry 12-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie 1 fase

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Gewoon stekkeren en werken geen gedoe in de meterkast voor tientallen euro's, zeer snel en supermakkelijk te onderhouden

Pluspunten

  • zo in het stopcontact
  • zeer makkelijkschoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 04-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak en strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Prima product, voor prima prijs. Makkelijk te plaatsen. Mooi design en zeer gebruikersvriendelijk, zoals altijd bij Inventum. Heb de handleiding nauwelijks nodig gehad. Binnen 1-2 dagen gewend aan het koken op deze plaat. Makkelijk schoon t maken en blijft mooi. Geen gedoe en extra kosten vanwege speciale aansluiting met dit 1-fase apparaat. Plaatsen, stekker erin en klaar. Powerboost en kookwekker per plek zijn ook handig. Aarzel vooral niet. Als ik geweten had dat er 1-fase inductie kookplaten bestonden en dan ook nog voor deze prijs (Coolblue) dan had ik hem al veel eerder aangeschaft. Fan van Inventum.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Eenvoudig plaatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 24-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inductie Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Elektrische kookplaat moest vervangen worden. Nu voor inductie gekozen. Een hele mooie kookplaat om te zien.
Niet duur. In het begin moest ik erg wennen aan de snelle kookduur en de tiptoetsen.
In het begin er wel bij blijven staan i.v.m. snelle kookduur en overkoken. En het geluid.Maar nu na enkele maanden wil ik niet anders meer. Geluid valt nu erg mee. Tiptoetsen makkelijk te bedienen. Je moet even aanvoelen hoe hoog de stand moet zijn om te koken. Sta er nu niet meer bij. De pannen laat ik niet dicht met koken maar zet ze even schuin op de pan. dit i.v.m. overkoken. Mocht het toch overkoken, schakelt de plaat vanzelf uit. Heel handig dus. De plaat is heel makkelijk schoon te houden. In een mum van tijd heb ik het eten klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, snel te plaatsen en zo weer schoon

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik het schoonmaken van een gasstel zat was. Hier is een doekje met wat afwasmiddel en water voldoende. Maar nu hij in gebruik is zie ik nog meer voordelen: de pannen en dus het eten wordt snel warm. De plaat zelf niet. De bediening is makkelijk. Uiteindelijk scheelt het ook nog eens energie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjouke 22-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Dit had echt jaren eerder gemoeten!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Nu 4 maanden in gebruik en nog positiever als in men eerste review. Koken is nog nooit zo’n feestje geweest. Waar ik iets bang was dat er consessies gedaan moesten worden tijdens het koken is dit absoluut niet het geval. Met de boost functie is water in no time aan de kook. Schoonmaken is een piece of cake. Had jaren eerder gemoeten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LiGielen 15-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare goed bedienbare kookplaat met een gewone stekker.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Die stekker voor in het gewone stopcontact is echt een uitkomst, ik had geen mogelijkheid om een perilexaansluiting te maken.

Pluspunten

  • betaalbaar
  • duidelijke bediening

Minpunten

  • best grote inbouwmaat
  • iets minder vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert van Leeuwen 02-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

nette kookplaat met gewone stekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ik heb deze inductie kookplaat gekozen vanwege de aansluiting, heb m wel op een eigen groep gezet zodat er geen stoppen uitslaan bij gebruik meerder apparaten op de groep.
inmiddels kook en bak ik 4 maanden op de plaat en het is geweldig.
met de boost kookt je water voor een eitje in notime
als je alle zones gebruikt worden de max standen verminderd (voor mij geen probleem)
geen geklooi meer met vuile pitten en gasbranders.
de plaat pas precies op de plaats van een gaskookplaat

Pluspunten

  • snel warm
  • schoonmaken

Minpunten

  • voor mij niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mike 01-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

plug and play

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
makkelijk te instaleren en te gebruiken.
top kwaliteit en goede prijs.
je hoeft geen aanpassingen te doen aan je meterkast dus goed en goedkoop alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

demkes 17-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Onze gaskookplaat was aan vervanging toe daarom meteen overgestapt naar inductie wat een ideaal apparaat, geen dure installateur nodig. plug and play. Mooie prijs voor een mooi produkt.

Pluspunten

  • plug en play
  • makkelijk in te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ottenkamp 12-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt snel en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Om dat we van het gas af willen en geen dure aan leg wilden voor twee fase groep in de meterkast was dit de uit komst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sjouke 03-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi design , zeer functioneel en makkelijk schoon te houden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
zeer aan te raden kookplaat. voor een ieder die de voordelen van inductie koken wil, maar niet de mogelijkheid heeft om een extra fase hier voor aan te leggen een geweldige optie. prijs/kwaliteit is echt geweldig. dit samen met de 5 jaar garantie die inventum verstrekt absoluut geen miskop.

Pluspunten

  • design
  • makkelijk schoon te houden
  • geen extra fase nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews