Inventum IKI6010 - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
3500 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6010 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Remie 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat en makkelijk geen installatie kosten nodig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
Plug & play geen gedoe met speciale stekkers dus geen installateur nodig stekker in t stopcontact en koken maar.

Pluspunten

  • stekker meegeleverd
  • plug & play

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mokum 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel schone keuken. En veiliger koken.

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Aangezien mijn 5 pits gaskookplaat aan vervanging toe was, ging ik op onderzoek naar opties t.o.v. op gas koken. Mij keuze kwam uit op een inductie kookplaat. Maar een Perilex stekker (5 polige stekker, 2 fase stroomaansluiting) ging voor mij niet werken. Zo kwam ik uit bij de Inventum IKI6010 kookplaat die op een normale 3 polige geaarde stekker werkt. Minpuntje zou kunnen zijn dat je niet op 'vol' vermogen alle 4 de pitten tegelijk kunt gebruiken. De electronica regelt het vermogen over de 4 pitten. Maar ik bezit geen restaurant, dus niet nodig! Prijs en kwaliteit van dit product van Inventum is perfect. En na registratie 5 jaar garantie!!!

Pluspunten

  • Het merk, Inventum. (vertrouwd)
  • Snel schoon.
  • 230 volt.
  • Lange garantie.
  • NL product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KAL de Groot 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat mooi en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
De 3 jaar extra omruilgarantie bij een defect, dus totaal 5 jaar garantie, toont aan dat Inventum overtuigd is van de geleverde kwaliteit. Wij hebben diverse andere kookplaten gehad, Gas, elektrisch en ook keramisch maar wij blijven nu op Inductie koken ook omdat het heel snel gaat.

Pluspunten

  • Totaal 5 jaar omruilgarantie bij defect.
  • Mooie vlakke kookplaat.
  • Werkt prima ook op 230 Volt 1 Fase
  • Eten is snel bereid.

Minpunten

  • Montageplek klemmetjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super mooi design, geen aanpassing nodig ivm extra groep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
super mooi design, we hebben voor dit product gekozen omdat het makkelijk is aan te sluiten met een gewone stekker, dus geen extra groep nodig in meterkast.

Pluspunten

  • geen dure aanpassing extra groep meterkast nodig
  • mooi design
  • Hollands product

Minpunten

  • bij gebruik alle 4 de kookzone's geen vol vermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jos 21-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs gekocht den haag keukeninbouw prinsegracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
goede prijs bekend merk en gemakkelijke bediening en hij is met veel andere app. te combineren ik denk dat inventum hier een schot in de roos is

Pluspunten

  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jvd 16-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Geen gedoe met krachtstroom , zo op de 230volt.
Zeer eenvoudige bediening.
Ondanks gemis krachtstroom prima om mee te koken zelfs met 4 zones.
Op alle zones boost te gebruiken , wel 1 tegelijk.

Pluspunten

  • zo op de 230 volt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christoph 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed voor een mooie prijs

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk , geen speciale aansluitingen of dikkere draden , enkel een geaard stopcontact . En voor de prijs moet u het zeker niet laten .

Pluspunten

  • goedkoop
  • snel
  • mooi

Minpunten

  • alle vuren aan = stand 7 ipv 9 maar is normaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arine 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Meer dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Altijd op gas gekookt, huiverig voor inductie maar deze hadden we jaren geleden al moeten kopen. Geen hete handvatten meer van de pannen, alleen de inhoud van de pan wordt heet. En bij lager zetten, stopt het koken ook meteen zoals bij gas. Super makkelijk schoon te houden!

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer