Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KG775ZTA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Reinder 08-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw gastel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

8,0
Ziet er mooi en strak uit werkt naar behoren ben er super blij mee dus een aanrader

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste Reinder,

Allereerst wil ik jou graag bedanken voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn om lezen dat je enthousiast bent over de gaskookplaat.

Wij wensen jou veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**r@h**l.nl 31-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, degelijke 5 pitter voor een eerlijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

10,0
Mijn vorige formuis was aan vervanging toe, en ik wilde graag in de standaard nismaat een 5pits toestel hebben, en als het kan ook nog eens in het Zwart.

Bij Coolblue dit schitterende fornuis van ETNA besteld.
Ik ben zeer tevreden over de bouwkwailiteit, en het gebruiksgemak.
De afwerking is netjes en degelijk.
Het inbouwen was een fluitje van een cent, ik was in een half uurtje klaar.

Echt een aanrader, zeker voor deze prijs.

Pluspunten

  • Inbouwgemak
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het gebruiksgemak van deze kookplaat. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

c**2@g**l.com 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA betrouwbaar en goede gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

9,0
ETNA altijd een goede keuze,
zelf veel ETNA apparatuur geïnstalleerd als service monteur.
Zeer goede kwaliteit voor weinig geld zeker voor deze gaskookplaat .
Heel tevreden en een fraaie uitstraling.
Voor mij 5 sterren waard

Pluspunten

  • Goede ontsteking
  • Makelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat leuk dat jij ETNA al zo vaak tegen bent gekomen.
Wij zijn erg blij met jouw 5 sterren!

Wij wensen jou natuurlijk heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

h**1@g**l.com 06-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Positief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

9,0
Mooi toestel, en doet aan onze verwachtingen. En gaan zeker kijken naar nog meer apparaten van Etna.

Pluspunten

  • Naar verwachting
  • Strakke uitvoering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat de inductiekookplaat naar verwachting werkt en leuk dat u wilt uitbreiden met andere apparatuur van ETNA.
Wij wensen u veel plezier met uw (toekomstige) aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

Ruud 05-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keus kookplaat KG775ZTA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

8,0
volgens internet reviews is dit een goede koop indien je een 5 pits wilt hebben.
Eerste ervaring via coolblue was geen succes. (komen afspraken niet na)

Toch maar iets meer uitgeven en naar lokale elektro zaak , op de vraag aan medewerker kunt U mij de Etna KG775ZTA leveren kwam deze direct met de mededeling "meneer heeft zijn huiswerk gedaan , goede keus"

Ook nog even contact gehad met klantenservice van Etna, correct geholpen op mijn vragen.

Pluspunten

  • genoeg plaats voor de pannen
  • mooie kleur
  • past precies in standaard nis

Minpunten

  • geen minpunt alleen een opmerking
  • misschien zwarte knoppen toevoegen als optie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-03-2022

Beste Ruud,

Bedankt voor deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de gaskookplaat.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

m**x@g**l.com 01-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

9,0
Mooie kookplaat makkelijk schoon te houden super blij mee , had twijfels ivm zwart maar beter te doen dan rvs wat ik hiervoor had

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn te lezen dat u superblij bent met deze gaskookplaat en de zwarte vangschaal makkelijk schoon te houden is. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcarteam ETNA

Reageer

Judith 16-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie zwarte kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

9,0
Super mooie kookplaat , voordeel dat deze in een normale nismaat past en toch de luxe van een 5 pits uitstraalt.
Goed schoon te maken , pannendragers zijn lekker stevig .
Megablij mee

Pluspunten

  • Massief
  • Goed schoonmaken
  • Past in normale nismaat

Minpunten

  • Aansluiten was iets lastiger ivm koppelstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-02-2022

Beste Judith,
Dank u wel voor deze beoordeling. Fijn te lezen dat u zo blij bent met de gaskookplaat en deze iedereen aanbeveelt! Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Kamy 27-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

10,0
Alles was heel goed.
Ik was vroeger een kookplaatinstallateur en ik vind deze kookplaat goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-01-2022

Beste Kamy,

Een 10! Wat een topscore. Bedankt voor het plaatsen van deze review. Experts kunnen het ook waarderen.
Wij wensen u veel bak- en kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

g**t@m**e.com 14-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een topper ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

10,0
Een prachtige kookplaat in mat zwart die overigens makkelijk is schoon te maken, een belangrijk punt.
Een goede aankoop waar ik heel blij mee ben .👌
Kan hem iedereen aanraden een topper, zeker kwa prijs kwaliteit verhouding 👌👌

Pluspunten

  • Mooi
  • 5 pits

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie beoordeling en top cijfer. Wat fijn om lezen dat u enthousiast bent over de gaskookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

jane 30-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een alternatief voor gas op glas zwart!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

8,0
Ik zocht een alternatief voor gas op glas aangezien deze glasplaat gesprongen was en ik niet weer dit risico wilde lopen. Wel paste een zwarte plaat het beste bij de keuken en zo kwam ik uit bij de Etna 5 pitter want in zwart RVS is weinig keuze. Dus bedankt ETNA!!! Ziet er prachtig uit! Wel heb ik er andere zwarte knoppen opgezet want de zilverkleurige vond ik afbreuk doen aan de luxe uitstraling van de zwarte plaat maar dat is persoonlijke smaak. Het ijzeren rekje voor de wokbrander vond ik wat iel en gebruik daarom het gietijzeren rekje van mijn vorige plaat. De keuze in dergelijke accessoires ontbrak helaas maar prijs kwaliteit lijkt dik in orde! Natuurlijk is het poetsen geblazen maar dat geld voor welke gaskookplaat dan ook. Een advies daarover zou een tip kunnen zijn bij de garantie papieren. Zelf gebruik ik af en toe een RVS spray. Bijkomend voordeel was nu de extra 3 jaar garantie na online registratie en dit was zo geregeld. Telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen!

Pluspunten

  • zwarte rvs luxe uitstraling
  • ruim opgezet en toch een standaard maat

Minpunten

  • geen keuze in accessoires
  • klein rekje wokbrander

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 01-10-2021

Beste Jane,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie, positieve en uitgebreide review. Zo te lezen is er nog ruimte voor verbetering. Bedankt voor de tips! Wij streven ernaar ons bedrijf iedere dag een beetje beter te maken.
Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

h**5@g**l.com 29-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top inbouw kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

8,0
Onze oude kookplaat Ook Etna was na 25 jaar toe aan iets anders een met 5 pitten en op verzoek graag één wokbrander,de oude kookplaat geven we wel aan iemand die niet te ruim bij kas zit.We zijn erg tevreden vanmorgen de vuurdoop gehad en top.

Pluspunten

  • Zit er mooi uit
  • Makkelijk te installeren
  • Stevige pandragers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-09-2021

Beste gebruiker,

Allereerst wil ik je hartelijk danken dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen en voor het vertrouwen die je laat blijken door wederom te kiezen voor ETNA apparatuur.
Het is fijn om te lezen dat ETNA de perfecte kookplaat voor je heeft. We wensen je veel kookplezier en dat deze kookplaat minstens net zolang mee gaat als de vorige.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Petrie 22-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

8,0
Plaat met voldoende ruimte, gemakkelijk te bedienen,en schoon te maken.
Ziet er bovendien mooi uit..

Pluspunten

  • veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-07-2020

Beste Petrie,

Wat leuk dat je de moeite neemt om deze review te plaatsen. Wij wensen je veel kookplezier toe!

Groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Amina 23-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer modern

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

8,0
Wij hebben een nieuwe witte keuken aangeschaft. we hebben gekozen voor zwarte apparatuur van etna. we zijn voor etna gegaan omdat ik vanuit huis uit al gebruik maakte van etna en daar zeer tevreden over was. We hebben een inbouw gaskookplaat en zijn daar tot nu toe zeer tevreden over. we hebben hem pas en doet wat ie moet doen. ook ziet ie er heel mooi uit in onze witte keuken. hij is goed schoon te houden. De oven hebben we pas aangesloten die hebben we nog niet geprobeerd. ook die is zwart en staat heel mooi in onze keuken.
wat vooral een pluspunt is, is dat het zeer betaalbaar is voor goede apparatuur.
ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • betaalbaar
  • goed schoon te maken
  • ziet er mooi/modern uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-11-2019

Beste Amina,
Bedankt voor deze uitgebreide, positieve review.
Veel kookplezier.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

deepee3359 16-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi om te zien, maar valt steeds meer tegen....

Geschreven voor: ETNA KG775ZTA

Algemene score

4,0
Mooi om te zien, maar na 3 maanden is er al een branderdop beschadigd. De vlamverdelers hebben super snel bruine aanslag, eentje zelfs van binnen, dus onder de branderdop. Het is dus elke week met schuurwol aan de gang en dan nog krijg je het niet allemaal schoon. De pannendragers zijn behoorlijk ruw, dus schoonmaken is lastig. Jammer, dat er geen foto's toegevoegd kunnen worden, dan had ik kunnen laten zien wat ik bedoel.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Zeer snel beschadigd
  • Vet brandt meteen in
  • Slecht schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 17-12-2018

Geachte heer/mevrouw, bedankt voor de moeite die u heeft genomen om een reactie te plaatsen. Vervelend dat de verwachtingen van deze kookplaat niet aan uw wensen voldoen. Zouden graag kijken of wij hierin iets kunnen betekenen. Zouden uw naw gegevens graag ontvangen in een mail naar webcare@atagbenelux.com
Met vriendelijke groet,
Webcare Team ETNA

Reageer