Siemens EX875LVB1E - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EX875LVB1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Axel de K 06-03-2018

Ruime inductieplaat

Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Bewust een 4 pits gekozen. Hierdoor kan je gerust meerdere grote pannen kwijt.
Ook een grillplaat besteld lijkt mij ideaal.
Teven een mooi design voor in de keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marteijn 11-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg fraaie inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

9,0
Inductieplaat warmt snel op. Waterkoker niet meer nodig, gewoon met de fluitketel! Veel ruimte voor alle soort pannen. Bovendien ziet de inductieplaat er erg mooi uit!

Pluspunten

  • design
  • warmt snel op

Minpunten

  • krasgevoeligheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron en Elise 08-12-2018

Makkelijk in gebruik is echt een aanrader

Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Heb hem nu een paar dagen in huis en is gemakkelijk in gebruik en je kunt hem op afstand bedienen via een app doe je moet downloaden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

kookfanaat 08-12-2018

inductieplaat

Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Het was in het begin even zoeken naar de verschillende functies en mogelijkheden maarnu erg tevreden met het apparaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J.Mensing 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens inductie 4-5 pitten

Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

8,0
Fantastische inductie.
Vooral het gedeelte dat samengevoegd kan worden voor een grillplaat is bijzonder handig.

Pluspunten

  • koken gaat veel sneller
  • veel ruimte voor pannen

Minpunten

  • kookplaten blijven lang warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flexibele kookzones, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

9,0
Koken op inductie zou even wennen zijn. Met deze kookplaat gaat het vanzelf, niet nadenken maar doen. Super gemakkelijk en de extra's krijg je zo onder de knie tijdens het gebruik.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • schoonmaken een fluitje van een cent

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Bubberman 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime plaat, ruime verdeling kookzones, tiptoetsbedieng

Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Deze inductie-kookplaat voldoet geheel aan onze verwachtingen.
Makkelijke bediening, duidelijk aangegeven wat er bediend wordt/moet worden.
De extra grote zone links, is heel makkelijk om bv een wildpan op te zetten, of een vispan. Deze pannen zijn normaal breder dan een kookzone is bij een inductieplaat.
De breedte is ook zeer prettig. Je hebt dus ruimte genog om al je pannen neer te zetten.
De snelle opwarming van je pannen is wel heel prettig. Niet meer lang wachten tot de boel kookt.
Ook de zone die als het ware dient als zgn "wokbrander" is helemaal goed.
Totaalplaatje: SUPER apparaat, en makkelijk te bedienen en gebruiken voor iedereen.

Pluspunten

  • makkelijke bediening/ gebruik
  • ruimte om je pannen neer te zetten
  • mogelijkheid voor wildpan/vispan

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deBrake 30-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

9,0
Fijne ruime kookplaat met veel functies. Nu een paar maanden in gebruik en zou niet meer terug naar gas willen.

Pluspunten

  • lekker ruim
  • boost functie
  • warmhoudfunctie

Minpunten

  • brommend geluid als alle pitten aan zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 18-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak vormgeven inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

9,0
De kookplaat heeft een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk bedieningssysteem en biedt voldoende ruimte om met meerdere pannen tegelijk te koken.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • flexibele kookzones
  • ingebouwde timer + kookwekker
  • warmhoud functie

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Nijenhuis 07-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ontevreden

Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

3,0
Nadat de Siemens inbouwapparatuur in onze vorige keuken 19 jaar probleemloos heeft gewerkt, 4 jaar geleden in onze nieuwe keuken opnieuw voor Siemens inbouwapparatuur gekozen (6 apparaten, in het duurdere Siemenssegment). In 4 jaar tijd hebben wij al een storing gehad aan Combi-oven, vaatwasmachine, afzuigkap en nu de inductieplaat. er werkt maar 1 zone. Gelukkig hebben we 5 jaar garantie (wel iedere keer voorrijkosten) op alle apparatuur en zijn de storingen onder de garantie verholpen. Ik houd mijn hart vast als over een half jaar de garantie ophoudt. Daarnaast zijn de doorlooptijden voor het oplossen storingen erg lang. We moeten nu een week wachten voordat de kookplaat wordt gerepareerd. Combioven ca. 6 weken, Afzuigkap ca. 2,5 week. Vandaag gebeld met de Siemens Servicedienst, alleen op de urgentielijst stonden al 459 meldingen. Het had dus geen zin daarop geplaatst te worden en het zegt misschien ook wel iets over het huidige Siemens kwaliteitsniveau. Kortom slechte aftersales. Wij zijn het vertrouwen in Siemens volledig kwijtgeraakt na 4 storingen in 4 jaar tijd. Wij kopen in de toekomst dan ook geen Siemensapparatuur (in de breedste zin) meer.

Minpunten

  • Betrouwbaarheid
  • Doorlooptijd storingsmeldingen
  • Voorrijkosten vallen niet onder de garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

TiesK 09-08-2018

Intuitief en makkelijk

Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Mooi grote kookplaat, werkt simpel en goed. Met name de flexinductie is erg makkelijk. Je hebt ruim de ruimte voor meerdere pannen zonder dat ze elkaar in de weg staan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes1964 03-01-2018

Prima kookplaat!

Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Veel kookruimte. 3 pannen passen gemakkelijk. Bij aanzetten, met pan op plaat, even bromtoon deze verdwijnt als voedsel in pan zit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

KEES 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

OVEZICHTELIJK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

9,0
ZEER OVERZICHTELIJK WAAR MOETEN DE PANNEN STAAN MAKKELIJK IN GEBRUIK MOOIE VORMGEVING EN GOED SCHOON TE HOUDEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alwin Bussink 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

8,0
Het is een grote kookplaat die makkelijk te bedienen is. tevens heb je mogelijkheid met accessoires om de gehele kook strook te gebruiken als gril plaat dit is handig voor een lekker gegrilde vis of asperges

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk in bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Algemene score

9,0
Geweldige ruimte, geen gedoe met stelen van pannen die elkaar in de weg zitten,snel warm, duidelijk en makkelijkschoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer