Siemens iQ700 EX875LVB1E - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 EX875LVB1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W. Nijenhuis 07-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ontevreden

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

3,0
Nadat de Siemens inbouwapparatuur in onze vorige keuken 19 jaar probleemloos heeft gewerkt, 4 jaar geleden in onze nieuwe keuken opnieuw voor Siemens inbouwapparatuur gekozen (6 apparaten, in het duurdere Siemenssegment). In 4 jaar tijd hebben wij al een storing gehad aan Combi-oven, vaatwasmachine, afzuigkap en nu de inductieplaat. er werkt maar 1 zone. Gelukkig hebben we 5 jaar garantie (wel iedere keer voorrijkosten) op alle apparatuur en zijn de storingen onder de garantie verholpen. Ik houd mijn hart vast als over een half jaar de garantie ophoudt. Daarnaast zijn de doorlooptijden voor het oplossen storingen erg lang. We moeten nu een week wachten voordat de kookplaat wordt gerepareerd. Combioven ca. 6 weken, Afzuigkap ca. 2,5 week. Vandaag gebeld met de Siemens Servicedienst, alleen op de urgentielijst stonden al 459 meldingen. Het had dus geen zin daarop geplaatst te worden en het zegt misschien ook wel iets over het huidige Siemens kwaliteitsniveau. Kortom slechte aftersales. Wij zijn het vertrouwen in Siemens volledig kwijtgeraakt na 4 storingen in 4 jaar tijd. Wij kopen in de toekomst dan ook geen Siemensapparatuur (in de breedste zin) meer.

Minpunten

  • Betrouwbaarheid
  • Doorlooptijd storingsmeldingen
  • Voorrijkosten vallen niet onder de garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

J.Mensing 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens inductie 4-5 pitten

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

8,0
Fantastische inductie.
Vooral het gedeelte dat samengevoegd kan worden voor een grillplaat is bijzonder handig.

Pluspunten

  • koken gaat veel sneller
  • veel ruimte voor pannen

Minpunten

  • kookplaten blijven lang warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Axel de K 06-03-2018

Ruime inductieplaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Bewust een 4 pits gekozen. Hierdoor kan je gerust meerdere grote pannen kwijt.
Ook een grillplaat besteld lijkt mij ideaal.
Teven een mooi design voor in de keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marteijn 11-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg fraaie inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

9,0
Inductieplaat warmt snel op. Waterkoker niet meer nodig, gewoon met de fluitketel! Veel ruimte voor alle soort pannen. Bovendien ziet de inductieplaat er erg mooi uit!

Pluspunten

  • design
  • warmt snel op

Minpunten

  • krasgevoeligheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits 19-07-2020

Doet alles wat het moet doen en meer

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Prettige en intuitieve bediening. Inductie reageert snel op wijzigingen in de instellingen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

inductiekookplaat 14-07-2020

inductiekookplaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Helemaal goud om met deze kookplaat te koken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Inductie kookplaat 10-06-2020

Inductie kookplaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Het is een grote, ruime kookplaat met 5 verwarmingszones, dus heel gemaakelijk om een aantal pannen tegelijk te gebruiken. de bedieing werkt ook heel plezierig en makkelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sietske 26-05-2020

inductie

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
eindelijk ruimte om te wokken en meer klaar te maken in een keer [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tanja 11-05-2020

Prima inductiekookplaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Inmiddels 4 maanden in gebruik en dat bevalt prima. Grill plaat voor op de kookzone is ook een echte aanwinst.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

margaretha 05-05-2020

Flexibel koken

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Wat een fijne, praktische inductieplaat. Vooral met het flexibel kookgedeelte heb ik ontzettend veel plezier en het gemak na het koken, een doekje over de plaat en weer als nieuw. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marjan 27-03-2020

Prima inductieplaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Erg tevreden over de werking en de bediening van de inductie kookplaat. Makkelijk in schoonmaken.
De power on knop zou duidelijker te zien moeten zijn dat is het enige wat ik zou veranderen! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kobus 13-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

9,0
Groot, zelf de keuze welk kook gedeelte er gebruikt wordt. Makkelijk schoon te houden en erg snel warm

Pluspunten

  • keuze kookgedeelte
  • ruim

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Akcorien 09-12-2019

Super

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Hele snelle booster en heel fijn dat er ruimte zat is voor 5 pannen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ruud H 27-07-2019

Groot mooi ding. Maar al die piepjes?

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

8,0
Wennen na keramische kook plaat. Veiliger en sneller. Mooi om te zien. Maar niet alles hoeft piepjes te geven hoor.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anneke Broeder 25-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super kookplaat mooi groot kookblad

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

9,0
Ik vind het een verademing, ik heb 45 jaar op gas gekookt, wist niet dat inductie zo fijn was. super!!!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • helder en goed schoon te houden

Minpunten

  • vind het aan knopje een beetje donker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M1976 21-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime kookplaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Wij wilden een ruimere kookplaat onze vorige kookplaat was 60 cm breed. We zijn heel blij met deze kookplaat zeker met het grote vlak aan de rechterkant die je ook kan opsplitsen in 2 losse vlakken. Wij hebben de kookplaat nu 2 weken en staan iedere avond met veel plezier te koken en te genieten van de kookruimte.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • eten snel klaar
  • kan extra snel pan water aan de kook brengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Scholten 08-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot oppervlak, mooi design!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

9,0
De plaat is mooi vormgegeven en strak afgewerkt met RVS. De zones zijn goed verdeeld waardoor je er optimaal gebruik van kan maken. De instellingen en functies zijn makkelijk en overzichtelijk. Wat voor ons de doorslag gaf was de instelling om de rechterkookzone te kunnen splitten in 2 zones of 1 grote.

Pluspunten

  • Strak design en mooi afgewerkt
  • Vermogen
  • Instellingen en functies
  • Ruime afstand tussen kookzones

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron en Elise 08-12-2018

Makkelijk in gebruik is echt een aanrader

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Heb hem nu een paar dagen in huis en is gemakkelijk in gebruik en je kunt hem op afstand bedienen via een app doe je moet downloaden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

kookfanaat 08-12-2018

inductieplaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

10,0
Het was in het begin even zoeken naar de verschillende functies en mogelijkheden maarnu erg tevreden met het apparaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rene 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flexibele kookzones, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 EX875LVB1E

Algemene score

9,0
Koken op inductie zou even wennen zijn. Met deze kookplaat gaat het vanzelf, niet nadenken maar doen. Super gemakkelijk en de extra's krijg je zo onder de knie tijdens het gebruik.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • schoonmaken een fluitje van een cent

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews