Siemens EX875LVB1E - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Axel de K 06-03-2018

Ruime inductieplaat

Algemene score

10,0
Bewust een 4 pits gekozen. Hierdoor kan je gerust meerdere grote pannen kwijt.
Ook een grillplaat besteld lijkt mij ideaal.
Teven een mooi design voor in de keuken.
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marteijn 11-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg fraaie inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inductieplaat warmt snel op. Waterkoker niet meer nodig, gewoon met de fluitketel! Veel ruimte voor alle soort pannen. Bovendien ziet de inductieplaat er erg mooi uit!

Pluspunten

  • design
  • warmt snel op

Minpunten

  • krasgevoeligheid
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 18-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak vormgeven inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kookplaat heeft een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk bedieningssysteem en biedt voldoende ruimte om met meerdere pannen tegelijk te koken.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • flexibele kookzones
  • ingebouwde timer + kookwekker
  • warmhoud functie

Minpunten

  • geen!
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Nijenhuis 07-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ontevreden

Algemene score

3,0
Nadat de Siemens inbouwapparatuur in onze vorige keuken 19 jaar probleemloos heeft gewerkt, 4 jaar geleden in onze nieuwe keuken opnieuw voor Siemens inbouwapparatuur gekozen (6 apparaten, in het duurdere Siemenssegment). In 4 jaar tijd hebben wij al een storing gehad aan Combi-oven, vaatwasmachine, afzuigkap en nu de inductieplaat. er werkt maar 1 zone. Gelukkig hebben we 5 jaar garantie (wel iedere keer voorrijkosten) op alle apparatuur en zijn de storingen onder de garantie verholpen. Ik houd mijn hart vast als over een half jaar de garantie ophoudt. Daarnaast zijn de doorlooptijden voor het oplossen storingen erg lang. We moeten nu een week wachten voordat de kookplaat wordt gerepareerd. Combioven ca. 6 weken, Afzuigkap ca. 2,5 week. Vandaag gebeld met de Siemens Servicedienst, alleen op de urgentielijst stonden al 459 meldingen. Het had dus geen zin daarop geplaatst te worden en het zegt misschien ook wel iets over het huidige Siemens kwaliteitsniveau. Kortom slechte aftersales. Wij zijn het vertrouwen in Siemens volledig kwijtgeraakt na 4 storingen in 4 jaar tijd. Wij kopen in de toekomst dan ook geen Siemensapparatuur (in de breedste zin) meer.

Minpunten

  • Betrouwbaarheid
  • Doorlooptijd storingsmeldingen
  • Voorrijkosten vallen niet onder de garantie
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

TiesK 09-08-2018

Intuitief en makkelijk

Algemene score

10,0
Mooi grote kookplaat, werkt simpel en goed. Met name de flexinductie is erg makkelijk. Je hebt ruim de ruimte voor meerdere pannen zonder dat ze elkaar in de weg staan.
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes1964 03-01-2018

Prima kookplaat!

Algemene score

10,0
Veel kookruimte. 3 pannen passen gemakkelijk. Bij aanzetten, met pan op plaat, even bromtoon deze verdwijnt als voedsel in pan zit.
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

KEES 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

OVEZICHTELIJK

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ZEER OVERZICHTELIJK WAAR MOETEN DE PANNEN STAAN MAKKELIJK IN GEBRUIK MOOIE VORMGEVING EN GOED SCHOON TE HOUDEN
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alwin Bussink 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een grote kookplaat die makkelijk te bedienen is. tevens heb je mogelijkheid met accessoires om de gehele kook strook te gebruiken als gril plaat dit is handig voor een lekker gegrilde vis of asperges

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk in bediening
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige ruimte, geen gedoe met stelen van pannen die elkaar in de weg zitten,snel warm, duidelijk en makkelijkschoon te maken
Geschreven voor: Siemens EX875LVB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer