Bosch Serie 6 PPS9A6C90N - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 PPS9A6C90N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marnix 26-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote en fijne kookplaat, niet streeploos schoon te maken

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PPS9A6C90N

Algemene score

7,0
Kookplaat is prima en er is voldoende ruimte voor je pannen. Het schoonmaken is een drama. Als je hem streeploos schoon wilt hebben dan ben je al snel een kwartier aan het poetsen. Terwijl we ervan uit gingen dat deze heel eenvoudig te reinigen was.

Pluspunten

  • Formaat

Minpunten

  • Lastig schoonmaken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Burgerhout 31-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stijlvolle gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PPS9A6C90N

Algemene score

8,0
Mooie gaskookplaat, makkelijk te reinigen en werkt naar behoren. Even wennen dat de knoppen tegen de klok in draaien en dat ze in negen vaste standen klikken en dus niet traploos instelbaar zijn flame select). Jammer dat de wokbrander geen mogelijkheid heeft om de buitenring in de lage standen uit te schakelen (andere types hebben dit wel).

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Schoonmaken

Minpunten

  • Bocht koppelstuk niet standaard meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie1970 22-04-2021

Top koken op gas

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PPS9A6C90N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super mooie en fijne 5 pits gasfornuis.
Oké hier en daar op de glasplaat een streepje na het schoonmaken. Droge doek er over en klaar. ;-)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch kookplaat 28-12-2020

Een feest om te gebruiken

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PPS9A6C90N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ook hier geld dat deze Bosch kookplaat van dezelfde kwaliteit en gebruiks/bedienings gemak is als onze andere Bosch apparatuur. De afwerking is mooi, en degelijk uitgevoerd waardoor het schoonmaken van de kookplaat zeer makkelijk gaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Familie Deventer 03-12-2019

Gasaansluiting steekt te ver uit

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PPS9A6C90N

Algemene score

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gasaansluiting steekt te veel eruit , dus opletten voor als je onder de oven een la of dergelijks wilt hebben. Kleine productie foutje maar kan geen kwaad.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Elly 01-03-2019

Schoonmaken

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PPS9A6C90N

Algemene score

4,0
Het schoonmaken van het apparaat vond ik een probleem. Zeker als er licht van de inbouwafzuigkap op schijnt. De randen waar de gietijzeren houders op rusten zou er niet op moeten zitten. Ik heb om deze reden het apparaat laten vervangen door inductie. Pas 1,5 jaar oud.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rinus 14-12-2018

Nu al gerepareerd

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PPS9A6C90N

Algemene score

2,0
Aangekocht 17 oktober 2018
Defecte gasunit vanaf 1 december en pas op 12 december gerepareerd. Nier prettig als je zo lang niet kunt koken. Wij hadden uit voorzorg natuurlijk de centrale gaskraan van het apparaat dicht gedraaid om geen enkel risico te lopen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frans 12-11-2018

Design

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PPS9A6C90N

Algemene score

10,0
Standen gas perfect
Schoonmaak glasplaat erg veel werk valt erg tegen
al die grote randen enz oppoetsen een drama

graag een spulletje van jullie of tip
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bud 28-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed regelbare gaskookplaat met ideale wbrandet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PPS9A6C90N

Algemene score

4,0
Na veel zoeken een gaskookplaat gevonden die voldoet aan mijn wensen. Mooi strak design, brandwe goed staploos te regelen en pannen staan zeer stabiel. Goede wokbrander.

Pluspunten

  • Goed regelbare vlam
  • Zeer stabiel
  • Mooi design

Minpunten

  • Glas is moeilijk streeploos schoon te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer