ETNA KI460ZT - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI460ZT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. de Nies - Rotterdam 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke kookplaat, prima prijs!

Geschreven voor: ETNA KI460ZT

Algemene score

10,0
Zorgvuldig uitgezocht en de keus viel op deze mooie ETNA inductie kookplaat.
Snel, zeer eenvoudig in gebruik, en nog een mooi design ook. Ik ben 100% tevreden!

Pluspunten

  • Zeer handige kookzone links.
  • Werkt snel en is makkelijk te reinigen.
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
  • Prima design, sieraad in de keuken.
  • Etna/Atag - vertrouwde kwaliteit.

Minpunten

  • Zou 't niet weten.
  • Geen minpunten ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-05-2020

Beste heer/mevrouw De Nies, wat fijn dat u de moeite neemt om deze review te schrijven waarvoor vriendelijk dank. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en wensen u nog veel plezier met deze aankoop. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Caroline 22-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI460ZT

Algemene score

9,0
Ik ben van gas overgestapt op Inductie en ben daar heel tevreden over. De kookplaat is erg snel warm en gemakkelijk schoon te maken. Het enige kleine minpunt is dat de plaat bij het koken een licht zoemend geluid maakt.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Zoemend geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-02-2020

Beste Caroline,

Wat goed te lezen dat de overstap van gas naar inductie zo goed bevalt. Zowel qua koken als het schoonmaken :-) Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Een inductiekookplaat kan wat geluid maken, denk hierbij aan de spoelen in de kookplaat,
dit kan zoemend en of tikkend zijn.
Wensen je heel veel kookplezier.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Loes 13-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI460ZT

Algemene score

8,0
Mijn eerste inductie, snel aan de kook, makkelijk schoon te houden. Kookplaat blijft niet lang heet. Erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-01-2020

Beste Loes,
Wat leuk dat je de moeite neemt om deze review te plaatsen. Wij wensen je veel kookplezier toe!
Groet, Alice webcareteam ETNA

Reageer

Rek 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie inductie plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI460ZT

Algemene score

8,0
Mooie inductie-kookplaat met de mogelijkheid om 2 zones te koppelen
Snel op temperatuur met de turbostand
Tiptoets en mooi design

Pluspunten

  • te koppelen zones
  • installatie

Minpunten

  • aanrakingsgebied voor de vinger van de tiptoets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-10-2019

Beste Rek, bedankt voor je mooie review! Heel veel kookplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA

Reageer