Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch PCH615C90N

8,7 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kit 07-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooie robuuste luxe uitstraling. Fijne indeling pitten. Nog maar kort in bezit. Geen mening nog over de duurzaamheid. Verheug me om er elke dag gebruik van te gaan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcomusic 15-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
eenvoudig te bedienen knoppen
goed schoon te houden rooster en blad
goede branders gemakkelijk schoon te houden
handige wokbrander

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud 12-12-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Helaas bij onze keuken enkele jaren geleden gekozen voor de (door de consumentenbond als beste keus betitelde) Ikea/Whirlpool apparatuur. Nu 4/5 jaar later zijn we rustig aan alles aan het vervangen. Helaas & te snel.

De kookplaat vervangen door deze Bosch PCH615C90N en goh...hadden we dat maar jaren eerder gedaan. Er is op zich niet veel te zeggen: de twee sterke branders (waarvan één een wokbrander) hebben enorm veel kracht; zeer merkbaar met een koekenpan of gewoon wat water koken. De knoppen zijn meer naar rechts geplaatst (nabij de kleine pit), dit geeft meer ruimte voor de pannen, is prettig merkbaar. De gietijzeren roosters zijn zwaar (kwaliteit) en stabiel.
Voor de wokbrander wordt een extra wokhouder geleverd.
Voor de kleine pit wordt een extra "sudder" brander (met een grote kap) geleverd, dus kan je dus wisselen. Dit is een goede keus geweest.
Nadelen? Wellicht een kleintje. De rubbertjes onder de roosters zijn wat klein. Ik kan me voorstellen dat bij veelvuldig verwijderen & wat onvoorzichtig terugplaatsen van de roosters het krassen op het roestvrij staal geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NelsoN14 03-08-2016

Uitstekende keuze, deze kookplaat

Algemene score

10,0
Toe aan iets nieuws, besloten we tot de aankoop van Bosch, zoals we meestal doen. Uitstekende kookplaat, vooral de speciale plek voor de wok.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

anja 28-09-2015

Fijne gaskookplaat

Algemene score

8,0
makkelijk aan te zetten porten.De voorste 0it is prachtig,voor het koken soms te krachtig,als het overkookt komt er vocht onder de pit.
De spaarpit is prettig in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Y.k 05-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooie robuuste kookplaat. Is makkelijk in gebruik, alleen het schoonmaken is nog even zoeken. Zodat hij mooi schoon blijft.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Aline114 05-03-2015

Let op de wokbrander

Algemene score

2,0
Ik heb de gaskookplaat nu een aantal dagen in gebruik. Dat de gasringen van de wokbrander alleen tegelijk kunnen branden is erg onhandig. Ik had niet verwacht dat dit niet mogelijk was en vind dit een ontwerpfout. Je kan het gas niet genoeg temperen, ook in de laagste stand gaat het nog zo hard dat de pan in de warmhoudfase verplaatst moet worden naar een andere pit. Ik heb het over een zware gietijzeren wok. Het gevolg is een stoelendans van pannen over het fornuis. Zoek een ander model uit!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jos uit heiloo 11-02-2015

Wokbrander regeling

Algemene score

6,0
De wokbrander bestaat uit twee vlamgedeeltes. Het zou mooi zijn indien indien je het gas terugdraait alleen het kleine vlamgedeeltes gas krijgt.
Dan zou de de positie van de wokbrander tevens als spaarbrander kunnen gebruiken. Gemiste kans van Bosch!
Tevens krast de pannendrager op de kookplaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

JanKwikkel 15-09-2014

Degelijke gaskookplaat

Algemene score

8,0
Even wennen aan gas toevoer knoppen met elektrische aandruk knop. Pan bodem mag wat dichter op het vuur. De zeer robuuste pan drager is wat te hoog boven het vuur. Wij ervaren een ietwat langere opwarm/kook tijd. We hopen dat het materiaal ook netjes blijft. Verder een mooi en degelijk apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

DvdVeen 22-02-2013

Geweldige Kookplaat

Algemene score

8,0
een geweldige kookplaat, goede zware pannendragers, krachtige branders, gerechten in korte tijd klaar. zijn geld meer dan waard.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer