Siemens EH845BFB1E - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EH845BFB1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jeanet 01-12-2019

subliem

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

10,0
Voor het eerst kook ik op inductie maar wat vind ik dit geweldig, rustig sudderen, opwarmen bakken kookt zo. Ik wil nooit meer anders! En met warmhoudplaat in het midden geweldig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 21-11-2019

Snel

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

10,0
Gemakkelijke en overzichtelijke bediening
Had ik eigenlijk al veel eerder moeten aanschaffen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RA Jansen 21-11-2018

Prima apparaat

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

8,0
We hebben begin november de nieuwe keuken geplaatst met hierin de Siemens inductie kookplaat. De kookplaat bevalt prima in alle opzichten
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter de Fietser 06-08-2018

Fijne en ruime inductiekookplaat

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

10,0
Koken gaat snel en gemakkelijk. De kookzones reageren zeer vlot op hogere of lagere standen.Erg fijn is dat er per kookzone een kookduur kan worden ingesteld met waarschuwingssignaal. Reinigen is buitengewoon eenvoudig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

InaB 04-06-2018

Duidelijke display. Snelle werking. Mooie grootte

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

10,0
Jaren in onze vorige woning een inductie van Siemens gehad. Hier kwamen we met een gasplaat.
Heerlijk nu weer de vertrouwde inductie. Plaat iets groter. Dus nog fijner
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

WilmaVerbeek 27-11-2017

Makkelijk bedienbare inductiekookplaat!

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

10,0
Vorige maand geplaatst in onze nieuwe keuken samen met 3 andere Siemens apparaten en zeer tevreden! Makkelijk bedienbaar en zeer snel opgewarmd!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

NellStend 18-08-2017

Mooi

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

10,0
Gisteren in gebruik genomen,was nog even puzzelen hoe het werkt, bleek dat niet al mijn pannen geschikt waren voor inductie. (Een goed excuus om nieuwe pannen te kopen) verder heel tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

SvHJ 10-08-2017

Erg eenvoudig in gebruik

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

10,0
Voorheen altijd op gas gekookt en verwacht dat ik wel erg zou moeten wennen. Niets bleek minder waar, zelfs een aantal pannen die ik nog gewoon kan gebruiken!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Avoird 12-06-2017

Het is even wennen.

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

8,0
Ik heb al 20 jaar een inductiekookplaat gehad. Waar ik nu naar zocht was een kookplaat met meer ruimte voor de pannen. Heb ik dus gevonden. Ideaal, kookt veel fijner. Alleen moet ik nog even wennen aan de instellingen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dalfs59 13-10-2016

Design Inductieplaat

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

10,0
Wij zijn onervaren gebruikers van deze mooie gestyleerde inductieplaat, na ontelbare jaren op gas te hebben gekookt, bleek het een probleemloze overgang op deze manier van baken en koken.
Bijna met één veeg schoon te maken.
Een prachtig product wat een luxe uitstraling geeft aan je keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Onsan1 12-07-2016

Fijne kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

8,0
Fijne kookplaat. Ik had mijn twijfels over het warmhoudplaatje, maar die is echt superfijn.dacht dat ik die niet zou gebruiken, maar heb al snel het gemak ervan ontdekt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

GijsP1950 12-05-2016

Gebruiksvriendelijkheid

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

8,0
Mooi, strak design. Gebruiksvriendelijk. Even wennen, na vele jaren met gas te hebben gekookt. Schoonmaken levert wel soms extra geluiden op als men over de "knoppen" veegt, daarom wat lastig schoonmaken/vetvrij maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Krei01 19-04-2016

Kenmerken

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

8,0
Nwe keuken met inductieplaat. Mooi design, harde zoem bij opstarten op hoog niveau verder zeer prettig en snel in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JovH 14-04-2016

Werkt zoals het hoort en is beschreven

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

8,0
De kookplaat werkt goed en snel..
Helaas ben ik er nog niet achter om het volume van de pieptoon terug te draaien of uit te zetten. Dat is jammer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bartpetra 11-03-2016

Alles wat je nodig hebt

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

10,0
Inductieplaat werkt super! Handleiding lezen is leuk voor de extras maar zeer gebruiksvriendelijk, dus gelijk lekker koken.
Enige nadeel is dat hij gelijk aangaat als je iets op de plaat legt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bash 28-02-2016

Het summum van Inductie

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

10,0
Goede inductiekookplaat. Veel ruimte voor de pannen en wat een kracht! In secondes een super hete pan. Helemaal compleet met timer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

darylo 27-11-2015

Mooie kookplaat met ondermaatse bediening

Geschreven voor: Siemens EH845BFB1E

Algemene score

2,0
De plaat ziet er mooi uit en is er makkelijk schoon te houden. De pannen worden snel heet en de grepen op de pannen blijven redelijk koel. Helaas is de bediening waardeloos omdat je niet 1 zone makkelijk uit kan zetten en constant op de + en - hem kan bedien maar maar 1 stapje per keer. Het uitzetten doe je door de - heel vaak in te moeten drukken. Op dit apparaat mist echt een touchslider wat de andere platen wel hebben. .Jammer want hierdoor is het gebruiksgemak heel erg slecht.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer